PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cloud.strife
KZ1 kirr volt, ahogy mondod, utána még a Black is durrantott rendesen.

www.digimomentsvideography.com

Ilyen az élet...

Na, ennyi volt?

Mondjuk elég gáz lehet most a kiadóknak bármit is prezentálni, megjelentetni meg végleg. Nem gyenge a hype 😄

PSP érdekel valakit?Nagyon megkímélt, fullos, 2.1-es hangrendszerrel/úgy szól, hogy nem hiszed el, több tartozékkal/Többit priviben/

<#eljen>

Alien!
azért írtam krysst,mert eléggé x szimpatizáns....és mióta kijátszotta szemlátomást nem kap levegõt.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Istencsászár
exluzivoknál ha van demo ha nincs mászthev, egyszerûen ezekbek nem lehet csalódni... max nyálcsorgatásra jó😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Egyértelmû. 😊

predator0
Nekem is ilyen lesz, méghozzá jóárasítva (magyarul nem 15000-ért...) 😊

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Meg Chriss, Martin, Cloud, Kiswech😊)

Kurvajól néz ki!!!!<#wow1><#wow1>

Alien!
a KZ2-bõl durva jeleneteket nem is láttál,de még mi sem,errõl a psl-es kryss tudna mesélni....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

So-so. Végülis ez lesz a limitált, de semmi extra csak egy Steelbookban van benne a gáma. De elég finom azért. <#eljen>

Most akkor lesz gyûjtõi belõle???

Felhívom figyelmedet a press tart button képernyõre, alatt ne nyomj majd startot.Na olyan lesz a végleges verza!Ez a demo egy fél évvel ezelõtti build-bõl készült, szóval elég durva lesz a végleges.Ezt olyan valakik mondták, akik tesztelték a végleges verziót.Istencsászár, te is nézd majd meg<#eljen>

Istencsászár
Mind a kettõnek megvan a szépsége, az tény h fényefektekben a KZ2 simán veri a Gow2õt, az unrel engine nem tud ilyet, összhatásban a pályák kidolgozása felépitése dönt sok esetben, ebben a Kz2 és a Gow2 is remek, gyönyörûek, de egy COD5ben is vannak olyan pályk ahol az állemet kerestem mert ennyire jól megvan dizájnolva, pedig az teknóben már évek óta elavult...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Holnap megyek ismerõshöz, de semmi ujat nem fog mutatni, videókból láttam mindent ami a grafikát és a profi kidolgozást illeti, nekem csak egy számit h a kampány változatos, pörgõs, epic legyen, mint pl a Halo3, vagy GoW2 , de ez majd a fullból fog kiderülni.

predator0
"Szóval ha a GOW2 single kampány közbeni durva jelenteket nézem és hasonlitom a Kz2 höz akkor összhatásban elég közel vannak egymáshoz."
Neked újságíró haverod van????

Tényleg kurvaszép meg minden a játék egyik haverom hoz mentem át ma délután játszani, mert neki van PS és nagyon kiváncsi voltam. Az irányítás az rendben van meg ugy egyébként minden nagyon szép és jó de a grafika miatt annyira túl van reklámozva amit már nem érdemel meg, Bravia tv-je van neki is azon nyomattuk tényleg nagyon kellemes a látvány de azért korántsem annyira korszakalkotó mint ahogy itt sokan állítják. Én boxos vagyok de ha félreteszem az elfogultságomat akkor is azt mondom hogy nem sokkal van lemaradva a Gears 2 grafban a KZ2 höz képest. És most senki nem jöjjön nekem az ilyen meg olyan motorral meg technikai dolgokkal mert azon nem érdekelnek. Én az összképet nézem mindig nem vagyok hülye hogy fenn akadjak két db recén a kép szélén. Szóval ha a GOW2 single kampány közbeni durva jelenteket nézem és hasonlitom a Kz2 höz akkor összhatásban elég közel vannak egymáshoz.
Azért az biztos hogy mostmár tényleg kezdem irigyelni a ps3-as tábort
Egyébként már a KZ1-en látszódott, hogy mennyi kraft van a fejlesztõkben csak a HW volt kevés.

Akkoriban rendelkeztem PC-vel meg talán X-el. Jó volt a feeling és ügyes megoldásokat tartalmazott, de nálam kemény 6-7 körüli pontot ért el. Elég meleg dologok voltak akkoriban a többi platformra. (CE kiadásom volt egyébként amit idén adtam el, jó pízért <#hehe> )

Fox: A killzone1 a maga korában szvsz a legjobb fps volt. Én leszarom az AA-t meg a 30fps-t meg a többi maszlagot, összhatásban és különösen FÍLINGben mindent vert.

predator: egyetértek, kurva jókat fogok játszani vele(mondjuk én csak sztori módban)

És akkor leszögezhetjük, hogy az emberek 95%-nak tetszik a KZ2, a maradék 5% meg háromszor annyit ír ide be, hogy meglegyen az egyensúly. <#integet2>

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

LOL

Szvsz toronymagasan veri az elsõ részt, jó persze azt nem nehéz. De épp azokat a dolgokat amik az elsõben jól voltak megoldva, lásd tárcsere, karakterfizika pl itt mégjobban rágyúrtak amit a grafikával megfejelve az egekbe emeltek. Nem mondom, hogy nem lesz ennél jobb fps de, hogy ez viszi most magasan a pálmát az biztos.

predator0
Ennek az irányítósdis vitának úgyis az a vége, hogy aki tudja kezelni az kurva jókat fog játszani, aki nem tudja az meg maximum nézi. Óránként 500 forintért nézheted, ahogy játszom (nem vagyok profi, ezért csak 500) 😄

Nézd, inkább legyen szarul balanszolva (mivel ha 100%-ig realisztikus lenne kb 20 métert tudnál futni a gépfegyverrel s a rakétavetõt már nem lenne erõd felemelni) mintsem, hogy beálljon a sorba és ne legyen semmi ralisztikus utánérzése az embernek. Nem tökéletes, de nem is kell annak lennie mert az már a játszhatóság rovására menne.

Alien!
btw meddõ vita,ez az egész,ilyen alapon senki ne akarjon komoly fizikát egy autós játékba,mert arra ott az élet,elég a féktelen virtuális száguldás azt csá...volt az elõbb ilyen eszmefuttatás is...Sztem toronymagasan a KZ szériában vannak ábrázolva legjobban a fegyvercserék,tárcserék....De egyébként ez megannyi nyilatkozatban benne volt...kész...õk erre mentek rá...az elsõ rész nehézkes volt emiatt,ez meg nem...illetve sokaknak nem.

Csibe001
Igen, s az is realisztikus, hogy ugyanolyan súlya van a pisztolynak, gépfegyvernek de még az rpg-nek is...hagyjuk már. 😄

"Egyébként már a KZ1 is így lett megcsinálva..." Igen, ezt akartam még leírni csak épp indulnom kellett. Az volt ilyen, és a 2. részben is tartották magukat ehhez.

Láttad a KZ2 demot?Ha igen, vélemény?

Lemaradtam b@szki!!Mit nyertem volna?😊
Pred!Az biztos😄D

zippofcy
Szal nem tudja senki.
Unreal Tournament 3, PS3 változat. Kezeli az USBs egeret és billentyûzetet. Bedugod õket és úgy játszol mint egy PCn.

Kontrollerbõl nem lehet egeret csinálni. Egérbõl lehet kontrollert (lebutítani az érzékenységét, maximálni a sebességét -tehát ha gyorsan rántod akkor is csigalassan mozog oda- vagy késleltetést belerakni.)

Kontrollert is lehet még rosszabbá tenni, pl. késleltetéssel. Erre példa a KZ2.
Sokakat nem zavar, oké. De egyeseket miért zavar az hogy van akiket zavar? 😛

Befejeztem, van jobb dolgom is. 😄

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Istencsászár
Mindegyik ugyan úgy irányitható, csak nem 100% pontos mint ez egér, sõt a Halo Wars bebizonyitotta h rtst is lehet maximálisan élvezni kontrolerrel.

predator0
Az aztán az élethû grafika... 😄

zippofcy
xFPSesem volt x360ra. A kontrollert emulálta az egér. Vagyis nem a kontrollert hozta az egér szintjére, hanem az egeret a kontrollerére. Nem is lehetett másképp, hiszen a kontroller csatlakozójába kellett dugni. Kipróbáltam, eladtam.

Konzolon egyetlen FPS van ami úgy irányítható mint a PCsek. Én játszottam vele. Itt tudja vki melyik az? 😛

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

zippofcy
Úgy értettem sikeres nincs 😛 Közismert. Híres. Top 10es.

"Pontosabban meg sem kell néznem mert nem egyszer voltam fegyverek közelében."
Elképzelem, ahogy futkározol Pest utcáin mint egy õrült és mindenkit lõsz, akit érsz<#vigyor3><#gun><#gun><#vigyor>

Alien!
huhh...kicsit azé csavarod a dolgokat....én is sokat fps-eztem pc-n is annó,de örülök,hogy nem állt be a GG a sorba....igenis menjen el a realisztikus irányba az egész,ne csak szebb grafikáról,élesebb textúrákbó,skálából álljon az egész...az ugribugri árkád lövöldéknek ott van a resistance 2/UT3 a kettõ közé raknám a Cod4/5-öt és a realsiztikushoz, mondjuk (minden hibáját leszámítva) a BF:BC-t meg a KZ2-öt....

Egyébként már a KZ1 is így lett megcsinálva...

Egyébként már most borítékolom,hogy a KZ2-höz nem lesz jó a Fragfx. Mint ahogy a BF:BC-hez se....

Sippie
jah értem 😊 én sony tv-n nyomom, kicsit fura volt elsõre, aztán átváltottam a színeket meleg2-re amolyan "mozi" beállítás, és a kékes falakból mindjárt barnás lett 😄 viszont a célzás na az nem nagyon megy... kötve hiszem hogy mozgó célpontot eltalálnék 😄 kicsit nehézkesnek tûnik nekem.
predator0
"Ezért nincs pl. baszójáték"
Tévedsz, van. Részleteket privátban írok 😄

predator0
Érzékenység fullra állítása mellett én nem tapasztaltam túlélõhorror effektust. Hozzátenném, hogy ez életem elsõ konzolja, elõtte húgyos korom óta pécén játszottam. Sajnálom azt, akinek gondja van vele.

zippofcy
Divattá vált "realisztikus" játékot készíteni.
De a játék játék, a valóság meg valóság. Az emberek szórakozásból játszanak. Egyetlen játéknak sincs semmi köze a valósághoz.
Ezért nincs pl. baszójáték. A valóságban egy FPSben ábrázolt helyzetben az ember vagy elfutna vagy az asztal alá bújna, vagy max. lelõne 2-3 embert aztán meghalna.
Az autóversenyeknél meg egyszerûen NEM MENNE annyival. Mármint ha több év vezetési tapasztalata van mögötte. Ha nincs akkor az elsõ kanyarig jutna.
Aki valóságot akar az álljon fel a konzol / PC elõl. A valóságra ott az élet.
A játékok játékra valók.

Azért megnézném mondjuk, hogy mozgat az ember egy-egy gépfegyvert. Pontosabban meg sem kell néznem mert nem egyszer voltam fegyverek közelében. A COD4 illetve az fps-ek 99%-ban a fegyvernek nincs súlya. itt ez máshogy van. Érezni lehet a terhet. Pl mikor a fickó ugrik szinte érezni lehet az izmait. Lehet ez multi szempontjából nem jó (ezt nem tudom megítélni), de hogy ez a modell áll leközelebb a realisztikussághoz az biztos. Szerk: ha a sensivity felhúzása sem segít a dolgon akkor meg szopacs lesz annak akit ez fajta megoldás zavar.

Csibe001
Pontosan, itt nem realitásról van szó, hanem szvsz baromságról, lassú és kész.Ettõl független végig lehet vinni így is DE sokat vesz el az élményfaktorból. 😞

NEXUS6
Próbáld a FragFX-et. Én sem vagyok oda a kontrolleres FPS-ezésért, ezért szereztem be. Sajna nem mindegy játék támogatja rendesen. Õszintén szólva a többség nem.
Kíváncsi vagyok, hogy azzal mennyire lesz laggos ezzel a késleltetéssel. Engem általában nem zavar az ilyen tehetetlenségi effektus, de ha csak valami irányítói laggot akartak vele palástolni, az ki fog derülni.

Amúgy COD4 + FragFX szerintem veri a PC-n az egér + bill kombót, az seholsincs hozzá!!!!
;DDD

Szal jó lenne ha a KZ2 elérno a COD4 szintjét!
Nemsokára kiderül!😉))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

zippofcy
Nem nekem készült a játék, attól még hogy vmi idegesít benne (nagyon) valszeg nagyon jó game lesz, és eladnak belõle több milliót. Egyéni probléma, csak azért írtam be mert a PCs FPSekhez szokott játékosok közül sokakat zavarhat majd hozzám hasonlóan.

NEXUS6
A Dell monitoron az image modes alatt van egy ilyen, helyesebben multimedia üzemmód.
Nem tudok már fogalmazni, szal végül is nem kell a technikai rizsa, egyszerûen élettelibbé teszi a képet.

Sokkal!<#ravasz1>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

zippofcy
'95 óta FPSezek, 2000 óta online, a Razer eXactmat egérpadom megvan kb 5 éve, a Deathadderem se tegnap vettem. Online FPSben egyértelmû hogy CSAK egér, de offlineban se a Resistance 1-2ben se a FEAR 2 demóban nem zavart a kontroller. A KZ2 direktbe késleltetett kontrollerkezelése viszont számomra hazavágja a játékélményt. Ez van, az Alfám után anyám Matizát se bírom élvezni. Trabantból átülve valszeg agyondícsérném.