PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.digimomentsvideography.com
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Neked újságíró haverod van????
Azért az biztos hogy mostmár tényleg kezdem irigyelni a ps3-as tábort
predator: egyetértek, kurva jókat fogok játszani vele(mondjuk én csak sztori módban)
És akkor leszögezhetjük, hogy az emberek 95%-nak tetszik a KZ2, a maradék 5% meg háromszor annyit ír ide be, hogy meglegyen az egyensúly. <#integet2>#integet2>
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Pred!Az biztos😄D
Unreal Tournament 3, PS3 változat. Kezeli az USBs egeret és billentyûzetet. Bedugod õket és úgy játszol mint egy PCn.
Kontrollerbõl nem lehet egeret csinálni. Egérbõl lehet kontrollert (lebutítani az érzékenységét, maximálni a sebességét -tehát ha gyorsan rántod akkor is csigalassan mozog oda- vagy késleltetést belerakni.)
Kontrollert is lehet még rosszabbá tenni, pl. késleltetéssel. Erre példa a KZ2.
Sokakat nem zavar, oké. De egyeseket miért zavar az hogy van akiket zavar? 😛
Befejeztem, van jobb dolgom is. 😄
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Konzolon egyetlen FPS van ami úgy irányítható mint a PCsek. Én játszottam vele. Itt tudja vki melyik az? 😛
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Elképzelem, ahogy futkározol Pest utcáin mint egy õrült és mindenkit lõsz, akit érsz<#vigyor3>#vigyor3><#gun>#gun><#gun>#gun><#vigyor>#vigyor>
Egyébként már a KZ1 is így lett megcsinálva...
Egyébként már most borítékolom,hogy a KZ2-höz nem lesz jó a Fragfx. Mint ahogy a BF:BC-hez se....
Tévedsz, van. Részleteket privátban írok 😄
De a játék játék, a valóság meg valóság. Az emberek szórakozásból játszanak. Egyetlen játéknak sincs semmi köze a valósághoz.
Ezért nincs pl. baszójáték. A valóságban egy FPSben ábrázolt helyzetben az ember vagy elfutna vagy az asztal alá bújna, vagy max. lelõne 2-3 embert aztán meghalna.
Az autóversenyeknél meg egyszerûen NEM MENNE annyival. Mármint ha több év vezetési tapasztalata van mögötte. Ha nincs akkor az elsõ kanyarig jutna.
Aki valóságot akar az álljon fel a konzol / PC elõl. A valóságra ott az élet.
A játékok játékra valók.
Kíváncsi vagyok, hogy azzal mennyire lesz laggos ezzel a késleltetéssel. Engem általában nem zavar az ilyen tehetetlenségi effektus, de ha csak valami irányítói laggot akartak vele palástolni, az ki fog derülni.
Amúgy COD4 + FragFX szerintem veri a PC-n az egér + bill kombót, az seholsincs hozzá!!!!
;DDD
Szal jó lenne ha a KZ2 elérno a COD4 szintjét!
Nemsokára kiderül!😉))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Nem tudok már fogalmazni, szal végül is nem kell a technikai rizsa, egyszerûen élettelibbé teszi a képet.
Sokkal!<#ravasz1>#ravasz1>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs