PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Johnny23
..és ez a kattogás szerû ?

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Kratos86
Az irányításról meg annyit hogy szokni kell! Elõször nem állítottam át semmit ugy vágtam neki a demonak - így tényleg rossz volt alap beállításon. Aztán Alternate 2 + érzékenység felnyomva max-ra és mindjárt jobb volt az egész, az ég atta világon semmi baj nincs az irányítással sztem! meg kell szokni ezt is mint a többit! Az irányítás maga egy új realizmus ebben a játékban mert érzem hogy van fizika és valóság benne!

THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!

Az mindent aláz!!

Kratos86
jaja azt párszor megcsináltam én is hogy nem nyomtam startot és én is kerestem a dolgaimat hogy hol van <#smile>

meg ne nyomj startot a press start button képernyõn.Na ott tényleg kerestem mindenemet a földrõl😉)

Szerintem normális, beolvas egy adott részt, azt leáll, vinyó is tölt.Nincs ebben semmi.Néha belekezd, aztán leáll😊

Kratos86
Igen igazad van! Ami a demo végén van gameplay az sokkal szebb mint a demo! Észrevettem pár bug-ot is a demo-ban de mivel láttam a GT-s videókat és azokban meg nem voltak azoka hibák így biztos hogy a teljes verza sokkal szebb lesz!

Igazából nem a kontraszttal van bajom, hanem a megjelenítéssel.Inkább a felbontás.De mindegy, majd megpróbálom amit Alien írt.

Johnny23
Hali!

Kérdés: Egyes játékoknál pl. Resistance 2, bizonyos helyeken,mintha "beszorulna" a DVD a meghajtóba, szóval elkezdi bepörgetni, aztán leáll, és ez ismétlõdik...persze aztán "megnyugszik"

Közben a ilyen "tompa puffogó" hangot ad a meghajtó/HDD (?) .......szal ez normális ??<#fejvakaras>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Kratos86
Nemtom mi lehet a gond nálad a képpel,nekem ugyan csak 5000-es a kontraszt de én nem vettem észre "képi" hibát vagy lehet nem is figyeltem annyira elragadott a látvány! Amúgy nekem komponens kábelllel van összekötve a PS3 a TV-vel mert nincs optikai a házimozimon!
Biztos hogy plazmán jobban kijön a különbség a nagyobb kontraszt miatt,de hát nekem így is jo volt, látnom kéne milyen lehet plazmán és akkor tudok következtetést levonni az én TV-m képi minõségérõl.

Istencsászár
"mozgást,mo-cap-ot a végletekig kidolgozták"

egyértelmû, árad belõle a profizmus és az igényesség, nincs másik fps amiben ennyire átütõ a mozgások kidolgozottsága

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Meg te már láttad a végleges verziót.Mondd már el nekik, hogy az sokkal szebb😊Meg, hogy miben másabb.Köszi<#eljen>

<#worship>

cloud.strife
Skacok, mikor végigtoljátok a KZ2 demót, a végén ott a reklám. Nem szúrja ki a szemeteket, hogy azon a videón jóval szebb a graf?

www.digimomentsvideography.com

Ne nyomjatok startot a press start button képernyõn.Besz@rtok majd a látványtól.Szerintem az a full verzióból van, semmi effektezés.SZVSZ!

Alien!
akkor ezek fényében miért is ne misztifikáljam túl?!? kuriózum ez,sztem..

találtam új fegyvert:

egylövetû.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Igen ez a szomorú, hogy egy kis rádolgozással ilyen grafikai szintet el lehetne érni gond nélkül (persze egy megfelelõ art designnal eggyütt). Bár azt nem szabad elfelejteni hogy a játékok 60% unreal engine, a 35% valami összegányolt, mûködõ valami, a maradék 5% valami minõségibb cucc. (persze itt most a nagy nevekrõl van szó)

(már be vagyok csekkolva a megfelelõ helyre 😊 )

shaken, not stirred

Alien!
nem misztifikálom túl,csak kb körbenézek eddig mivel játszottam,és semmi nem ér a közelébe...ennyi,btw ilyen minõségû motion blurt/depth of field-et sem láttam még.

én elhiszem,hogy kisujjból is kirázod ezeket a dolgokat,csak vhogy a fejlesztõknek nemsikerül...lehet bekéne csekkolnod vhova.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

<#eljen><#whatever><#integet2>

Az animáció nem tartozik a grafikai render részbe. Nyilván hogy az is jól meglett csinálva. De a lényeg a nagyon erõs fény árnyék játék a deferred megközelítés miatt van.

Az animáció meg... Több layer egymásra keverése, az semmi. Szépen, igényesen megcsinálták...

Nagyon szép, és nagyon jónak néz ki a hangulata (ha csak fele olyan jó feelingben mint a liberation akkor must buy), de nem kell túlmisztifikálni.

shaken, not stirred

Alien!
jim ne haragudj de sztem te beteg vagy....sztem szaladj le az utcára,pattanj be egy DeLorean-ba és megse álljál 2035-ig,ott talán látsz olyat ami az elvárásaidnak megfelel...😊

Ombika
100 Hz erdemes beloni Ps3-nal vagy nem is lehet LCD-nel?

Olyan mint amikor a vga-n nincs bekapcsolva az adaptive anti aliasing pc-n.

Alien!
meg amin még sokat nyernek,hogy a mozgást,mo-cap-ot a végletekig kidolgozták...ehhez kell némi affinitás,mert sztem a crisys hiába szép ha ezeken pl totálisan elvérzik....ráadául itt a karakter "súlyát" érezni...+ ott van ugyebár a koncepció a hang+zene...több ez mint,hogy bárki elintézze egy ilyen deferred rendering sztorival.

Oké, vágom, egyelõre ennek kell örülni még egy jóideig..Akkor azt kikapcsolom.

Az a zizi az elbaszott motion blur lesz 😊

shaken, not stirred

Gondolom az mpeg által okozott tömörítési hibákat próbálja meg kicsit kijavítani (de valszeg csak rosszabb lesz a helyzet).

Nem vagyok annyira hozzáértõ, nem mondtam hogy rossz a tv-d, de egy durvább képességû cuccon brutálisabbak a színek.

shaken, not stirred

Valahogy ki kéne erõszakolni a természetes mozgást.Valami ötlet?PC-nél hogy a picsába??Na ezt mindenképp kipróbálom, hátha sokkal komolyabb lesz a kép nálam is.Viszont ha nagyon megnézem a grafikát KZ2-nél némely objektumok szélei zizegnek.Nem belekötés, csak észrevettem.Nálatok abszolút semmi?

Alien!
van persze,a samsungnál máskép hívják,sõt pc-nél is van,persze hdmi-n....ráadásul nálam van 1:1 beállítás is ami pixelpontos megjelenítés....én sokáig mellõztem a full rgb-t mert sötétté tette a képet,aztán kikapcsoltam a dnie-t és sokkal komolyabb lett a kép mint addig,a Dark Knight bluray-nék olyan mélysége lett,hogy beszarás.

mpeg artifact elnyomása ez mit jelent?

Örülök, hogy van egyáltalán LCD tv-m..Ha nem dolgoztam volna Philips-nél ez se lenne.Nem olyan rossz tv ez, színjavítás brutál benne.Vagy tényleg nagyon gáz?:S

Jim szerintem gyenge a tv kontrasztaránya 😊

Keress egy brutális plazma-t vagy egy jobb kontrasztarányú tv-t. (és azon nézd meg)

Amúgy nemtom miért van annyi mindenki elájulva a killzone 2 grafikájától, már lehetett tudni egy ideje, hogy egykonzolra optimizált deferred renderer kb tudja ezt a színvonalat. Amin még nagyon sokat nyernek az a környezet, és az iszonyú erõs fény / árnyék hatások. Amikor utánanéztem a technikai megoldásoknak, semmi újdonság nem volt benne, max annyi hogy jobban kihasználják az spe-ket mint mások, és pár helyen azért ott figyel jópár artifact <#fejvakaras> .

Ettõl függetlenül ha végre elviszem megjavíttatni a dögöt, ez lesz az egyik játék amit beújítok azonnal, azért respect a fejlesztõknek, hogy ilyen grafikai szintet kihoztak a gépbõl.

shaken, not stirred

Köszi, megpróbálom.Amúgy nálad volt hozzám hasonló beállításod?Lehet ezáltal sokkal szebb képet kapni.Ja az élesség le van véve 0-ra, mert ha feljebb teszem már egybõl recésebb.Sajnos HD natural motion-ös, az már feljebbi kategória a kurva anyját:@:@Lehet tudja a scaler/tv vezérlõegysége/, de nem tudok sw frissítést hozzá.Majdnem mindegyik tv-ben hasonló scaler van, csak le vannak tiltva bizonyos szolgáltatások😞Nálad van digital nature motion?

Alien!
a digital natural motiont-meg vhogy erõszakold ki belõle hdmi-n,bárhogy...😊

Alien!
próbáld azt,hogy a ps3-on az rgb-t fullra állítod,a tv-n kikapcsolod a zajszûrést teljesen,játékhoz nem kell,és ha túl sötét,akkor a tv kontraszt/színjavító opcióját kapcsold ki....nálam az a DNIe...

Ez igaz vagy akkor ps3 beállításnál valami mókolás?Szebb nálad a kép, mint a screenshotok?

http://playstationlive.hu/blog/6057 - "Ha a falat lövöm és szikra keletkezik, akkor kicsit közelebbrõl nézve, az is egyszerûen csúnya, kidolgozatlan. " ATYAGATYA GYEREKEK 😄😄😄
ez mar a f@sszorhasogatas 😄

PS3 ID: iib

greyfox
Ha készítenél screenshotot, nem érnél vele semmit, mert nem azt fotózza le, amit te látsz a tv-n, hanem azt a képet, amit a tv-nek küld el a ps😊
A hdmi cserével semmit nem érsz, ez igaz.

Ezeknél a screenshotoknál nálam szebb a kép, bár lehet azért, mert én mozgásban látom+képjavítás. (nem nagy szám tv, samu37A551)

Azt tudom javasolni, hogy próbáld meg más tv-n megtekinteni 😊

Steam: greyfox

Reggelt!
Hogyan lehet PS-sel screenshootot csinálni?Én is csinálok párat, mert amit Fox belinkelt, ott gyanúsan szépek a képek.KRATOS!!!Gyere már át valamikor, hogy megnézd a tv-men a gémeket!!Lehet én vagyok hülye, de mintha nem lenne valami jó tv-m.Hogy tudnám ezt megállapítani?Vagy vegyek jobb HDMI-t?Azt mondták felesleges.Nektek milyen opciók vannak bekapcsolva a tv-n?Én akkor leírnám, ha nem baj:
Pixel Plus/élesebb kép/:be
színárnyalat:normál/de a meleg emberközelibb sztem/
dinamikus kontraszt:maximális
DNR/beállítja a képzaj mérési és csökkentési szintjét/:maximális
MPEG artifact elnyomása/ez kisimítja a zavaró átmeneteket a digitális anyagon/:be
színjavítás/élénkíti a színeket és tökéletesíti az élénk színû részletek felbontását/:maximális
active kontrol/a TV folyamatosan méri és korrigálja a bejövõ jelet az optimális képminõség eléréséhez/:be
optikai érzékelõ/automatikusan beállítódnak a kép paraméterei, a megvilágítási körülményektõl függõen/:be
Bocs a f@szság miatt, csak érdekel a véleményetek!<#help><#worship>TV manuálja magyarul

Alien!
a glitch-vadászok beindultak sajnos,remélem a GG figyel az ilyen dolgokra,mert a sok kis köcsög szét fogja b*szni a multit,már az elsõ hónapban....

Abban majd mindannyian egyetértünk, hogy maga a game fenomenális! Szinte majd mindenki csakis szuperlativuszokban beszél róla. És rendben is van ez, mert ha jobban belegondolunk akkor ilyen szintû FPS-el nem nagyon volt még dolgunk. Viszont, részemrõl volna itt egy dolog (gondolom nem vagyok egyedül ezzel a "problémámmal" ) ami miatt nem tudom, úgy élvezni ezt a gémet mint ahogy kellene. Egész pontosan magáról az irányításról volna szó. Gondolok itt arra, hogy az "AWSD" kombón nevelkedett FPS tábor sztem nagyon nehezen (de lehet, hogy csak én vagyok így ezzel) "nevelhetõ" át erre a konzol béli irányításra. Igaz már egy jó ideje felhagytam a PC-vel (FPS tekintetében) de egyszerûen nem tudom megszokni ezt a kontrolleres irányítást. Persze mindez csak az FPS gémeket illeti, de sajna így nem tudom maximálisan kiélvezni a game nyújtotta lehetõségeket. Igaz ez semmit sem von le a KZ2 értékébõl, mivel sztem a maga nemében páratlan alkotás! Csak egy kicsit "rossz" a szájízem emiatt. De lehet, hogy csak én vagyok így ezzel a "problémával" de szerintem egy FPS-t nyújtotta élvezeteket csakis billentyûzettel lehet kiaknázni.

De azért várom a napot mikor kijön a game.... 😉

\" örökké nem eshet.... \"

demó képek. Ha volna review copy galéria (rendes screencapok) össze is lehetne nézni.

Alien!
az elsõ már vmi gameplay videóba is bevolt vágva...

predator0
PSL Killzone 2 topikból két info, ha valaki nem követné az ottani eseményeket:
"Van az a rész amikor a srác bakkot tart nektek, hogy felmássz és utána te felhúzod õt.
Ennél a jelenetnél amikor már fent vagytok ugorjatok le, és hagyjátok, hogy õ húzzon fel."

"A hangárban találtam egy új fegyvert is. Mikor rajtunkütnek másodszor még az ajtó kódfeltörése elõtt, a bádogtetõn van egy helghan. Ha mákod van és akkor lövöd le mikor a tetõ szélén van akkor lebucskázik a hullája. Vagy gránáttal is kilehet golyózni. 😄 És tiéd a fegyvere. Valami sniperszerûség. Nem automata, 20 töltény volt a tárban de 1 lövéstõl kifingott akárki. Sehol máshol nemláttam ezt a stukkert a demóban. Próbáljátok ki."

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Alien!
már eladtam...nemisbánom...

Extra opció, elsõ végigjátszás után jön be.

Eheheehee elárulom készültem rá 😄D De tényleg nem találtam fogást rajta. Nagyon apró dolgokba tudnék csak belekötni és nagyon kevésbe. Szõrszálhasogatás lenne.

Alien!
bazz...észre sem vettem...mondjuk való igaz,játékra lcd.

predator0
Nekem sem volt. Ha lett volna valami, tuti szarrá fikázzuk 😄😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Pluszba lehetett bekapcsolni de értelme nem volt mert mosott és nem koszolt ezáltal szar lett a kép.