PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!
Kérdés: Egyes játékoknál pl. Resistance 2, bizonyos helyeken,mintha "beszorulna" a DVD a meghajtóba, szóval elkezdi bepörgetni, aztán leáll, és ez ismétlõdik...persze aztán "megnyugszik"
Közben a ilyen "tompa puffogó" hangot ad a meghajtó/HDD (?) .......szal ez normális ??<#fejvakaras>#fejvakaras>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Biztos hogy plazmán jobban kijön a különbség a nagyobb kontraszt miatt,de hát nekem így is jo volt, látnom kéne milyen lehet plazmán és akkor tudok következtetést levonni az én TV-m képi minõségérõl.
egyértelmû, árad belõle a profizmus és az igényesség, nincs másik fps amiben ennyire átütõ a mozgások kidolgozottsága
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
www.digimomentsvideography.com
(már be vagyok csekkolva a megfelelõ helyre 😊 )
shaken, not stirred
én elhiszem,hogy kisujjból is kirázod ezeket a dolgokat,csak vhogy a fejlesztõknek nemsikerül...lehet bekéne csekkolnod vhova.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Az animáció meg... Több layer egymásra keverése, az semmi. Szépen, igényesen megcsinálták...
Nagyon szép, és nagyon jónak néz ki a hangulata (ha csak fele olyan jó feelingben mint a liberation akkor must buy), de nem kell túlmisztifikálni.
shaken, not stirred
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
shaken, not stirred
Nem vagyok annyira hozzáértõ, nem mondtam hogy rossz a tv-d, de egy durvább képességû cuccon brutálisabbak a színek.
shaken, not stirred
Keress egy brutális plazma-t vagy egy jobb kontrasztarányú tv-t. (és azon nézd meg)
Amúgy nemtom miért van annyi mindenki elájulva a killzone 2 grafikájától, már lehetett tudni egy ideje, hogy egykonzolra optimizált deferred renderer kb tudja ezt a színvonalat. Amin még nagyon sokat nyernek az a környezet, és az iszonyú erõs fény / árnyék hatások. Amikor utánanéztem a technikai megoldásoknak, semmi újdonság nem volt benne, max annyi hogy jobban kihasználják az spe-ket mint mások, és pár helyen azért ott figyel jópár artifact <#fejvakaras>#fejvakaras> .
Ettõl függetlenül ha végre elviszem megjavíttatni a dögöt, ez lesz az egyik játék amit beújítok azonnal, azért respect a fejlesztõknek, hogy ilyen grafikai szintet kihoztak a gépbõl.
shaken, not stirred
ez mar a f@sszorhasogatas 😄
PS3 ID: iib
A hdmi cserével semmit nem érsz, ez igaz.
Ezeknél a screenshotoknál nálam szebb a kép, bár lehet azért, mert én mozgásban látom+képjavítás. (nem nagy szám tv, samu37A551)
Azt tudom javasolni, hogy próbáld meg más tv-n megtekinteni 😊
Steam: greyfox
Hogyan lehet PS-sel screenshootot csinálni?Én is csinálok párat, mert amit Fox belinkelt, ott gyanúsan szépek a képek.KRATOS!!!Gyere már át valamikor, hogy megnézd a tv-men a gémeket!!Lehet én vagyok hülye, de mintha nem lenne valami jó tv-m.Hogy tudnám ezt megállapítani?Vagy vegyek jobb HDMI-t?Azt mondták felesleges.Nektek milyen opciók vannak bekapcsolva a tv-n?Én akkor leírnám, ha nem baj:
Pixel Plus/élesebb kép/:be
színárnyalat:normál/de a meleg emberközelibb sztem/
dinamikus kontraszt:maximális
DNR/beállítja a képzaj mérési és csökkentési szintjét/:maximális
MPEG artifact elnyomása/ez kisimítja a zavaró átmeneteket a digitális anyagon/:be
színjavítás/élénkíti a színeket és tökéletesíti az élénk színû részletek felbontását/:maximális
active kontrol/a TV folyamatosan méri és korrigálja a bejövõ jelet az optimális képminõség eléréséhez/:be
optikai érzékelõ/automatikusan beállítódnak a kép paraméterei, a megvilágítási körülményektõl függõen/:be
Bocs a f@szság miatt, csak érdekel a véleményetek!<#help>#help><#worship>#worship>TV manuálja magyarul
De azért várom a napot mikor kijön a game.... 😉
\" örökké nem eshet.... \"
"Van az a rész amikor a srác bakkot tart nektek, hogy felmássz és utána te felhúzod õt.
Ennél a jelenetnél amikor már fent vagytok ugorjatok le, és hagyjátok, hogy õ húzzon fel."
"A hangárban találtam egy új fegyvert is. Mikor rajtunkütnek másodszor még az ajtó kódfeltörése elõtt, a bádogtetõn van egy helghan. Ha mákod van és akkor lövöd le mikor a tetõ szélén van akkor lebucskázik a hullája. Vagy gránáttal is kilehet golyózni. 😄 És tiéd a fegyvere. Valami sniperszerûség. Nem automata, 20 töltény volt a tárban de 1 lövéstõl kifingott akárki. Sehol máshol nemláttam ezt a stukkert a demóban. Próbáljátok ki."
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.