PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LOOOL Nehogy kötekedj, IGAZUK VAN!!! Szar és kész!

Alien!
egy idegen bolygón?!?!? ez egy koncepció ,ha jobban megnézed Ripley-ék sem szedtek ibolyát az LV-426-on.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Alien!
Edge pontszámok

KZ2: 7/10
FEAR 2 :8/10

ezdeérdekes,debiztosígyvan.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

A kátyánál csak ki kellett választni a tipust, megani a kártyaszámot, meg a biztonsági kódot. Utánna nekem már csak számlázási adatokat kérte, aminél nem kellett megadni semmilyen hiteles adatot, én gyakorlatilag ki se töltöttem (bemásolja a psn reges adatokat, de nekem ott is csak hülyeség volt beira), ahova irtam is oda is csak "wewqddsad" blablat.
Az engem is nagyon érdekel, hogy mivel lehet fizetni, úgyis most csináltatok új bankkártyát magamnak. És akkor nem kellene ez a verzió szenvedés.

shaken, not stirred

HAF Rigel
Akartam kérdezni , hogy volt valaki aki írta hogy a American Expressel Blue kártyával tudott fizetni eu storban ? Leírná hogy a cím ellenörzésnél milyen adatokat adott meg . úgy néz ki 3 hét mulva lesz ilyen kártyám azért kérdezem .

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Forrest Gump
Az is elõfordulhat, hogy vkinek pusztán a helyszínek miatt nem jön be a játék.
Nagyjából én is így vagyok vele.
A BC sehol nincs a KZ2-höz képest grafikailag ( meg sok másba se), de a pályái sokkal jobban bejönnek nekem például. Egy természetben játszodó játék nekem sokkal nagyobb élményt ad, mint az ilyen, mindenhol vas, rom, stb...
Persze a KZ2-bõl még csak a demot és a PSL-es videótesztet láttam, de gyanítom, hogy ilyen dzsungeles, erdõs, vízes pálya nem lesz benne( ne legyen igazam).
Ezért is várok például egy vietnamban játszodó CoDot, egyszer talán lesz, ha már mindent kiveséztek teljesen.😊
A KZ2-t természetesen megveszem, kíváncsi vagyok a multijára, singlebe is 1X tuti végigtolom.
<#eljen>.Mit kell benne majd csinálni?

Flower

thx

Milyen virágos?Virágkötõ szeretnél lenni, mint Hightower?😄

Sebezhetõségre, fegyver realitásra, taktikai realitásra stb. Az tényleg egy háborús játék. Toltuk online coop, hát hatalmas élmény volt.

shaken, not stirred

Kratos86
Az IGN-en azt írják hogy állítólag 12-én jelenik meg!

THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!

Azokban sztem a sebezhetõségre mentek rá.

Kis KZ2 off: A Virágos játéknak nem kellett volna már megjelennie?

Most beszéltük éppen Jim-el(kérte írjam be), a Killzone 2 nem mondható realisztikusabbnak az átlagnál. Nem tudom ki játszott a PC-s verzióval a Graw 2-bõl (vagy 1-bõl)? (én aktívan tolom online)

Na az realisztikusabb mint az átlag 😊 . A KZ2 egy kicsit jobb "realisztikusságban" mint a cod4, de még mindig el van maradva a nagyoktól. (Ghost Recon sorozat, RS1-3, stb)

shaken, not stirred

Meg kell nézni a gametrailers-es elemzést. Egy nagyon jól összerakott fps, de semmi kiemelkedõ. Lehet jól néz ki, de láttunk már szebbet is 😊

Tegnap este is a vonaton toltam egy KZ:Liberation-t, már nagyon várom a teljes változatot, ha csak fele olyan jó lesz a hangulata mint a psp verziónak, akkor megéri megvenni.

shaken, not stirred

Ebbõl a "szarból" fognak eladni több milliót remélhetõleg😉).Lehet neked van igazad és a HC gémerek nagy többsége casual<#vigyor3>

Édes pici gémer gyerkõc<#puszis>

ja a gfx-al má nem mersz jönni mi , hanem felhozol egy kurvára szubjektiv dolgot mint a játékélmény😄

Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?&#8221; (McSzéchenyi)

nem ellentábor, mert ps3-am van és kiprobáltam a kz2-t, persze az fps müfaj piszok messze áll tölem , de én nem láttam semmi olyat amitöl beszartam volna , te sem fogsz se a demoban se a véglegesben
persze ettöl még korrekt lehet a játék annak aki szereti a müfajt, csak azért ne tulozzunk hogy aláz mindent mert nem aláz az semmit

Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?&#8221; (McSzéchenyi)

zzeN
ahhoz a szarhoz viszonyítani... játékélménye 0

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Gyülekezik az ellen tábor rendesen. 😊 Jókat lehet mosolyogni némely emberek gondolkodásmódján. Egyet viszont nem értek: Ha az egész Sony ezen a szaron dolgozott, akkor viszont ott nagyon tehetségtelen fejlesztõk egy egész hada található. Javaslat: Alapítsatok egy fejlesztõ stúdiót, és mutassátok meg milyen az igazi játék. Egyébként nekem csupán azért esik rosszul, hogy fikázzátok a játékot, mert nagyon sok ember több mint 5 éves munkáját minõsítitek ezzel. Egyébként a demo amirõl beszélünk több mint fél éve készült, szerintem várjuk meg a végleges játékot és utána ítélkezzünk.
tedd mellé a crysist és egyböl átlagos lesz
ahhoz képest hogy az egész sony ezen a szaron dolgozott elég gyenge lett
persze egynek elmegy, de semmi kiemelkedö nincs benne

Alien!
nembaj majd szeretni fogja,ha sokat ad el belõle a kis boltjában.

Gondolom te akarsz lenni a pár kivétel egyike, aki nem dobja hanyatt magát a KZ2-tõl. Szíved joga természetesen, biztos nem a te stílusod, csak nagyon fellengzõs a stílus ahogy elõadod. Bár aki ismer a vateráról, az tudja, hogy arcban nincs hiány. A legbosszantóbb: "átlagos game". Ja, ha jelen esetben Fps-rõl beszélünk, akkor a Timeshift és mondjuk a Jericho az átlagos.
De sejtjük, hogy neked van ám lehetõséged! Tartom magam ahhoz, hogy olyan emberek véleményére jobban adok, akik játékok tesztelésére szentelték az életüket. Bármilyen tesztet is olvastam az, hogy átlagos game, sehol nem hangzott el. A demo engem teljes mértékben meggyõzött, bár nekem sajnos nem sok lehetõségem van
jaszy
Vak és béna? Megcsömörlök a játékoktól annyit próbálok ki! Sejthetõ hogy van lehetõségem 😊.
Átlagos game, ennyi! Nem hozott lázba!

Alien!
végülis,csak egy demo,ennyi hiba elcsúszik....egyébként ilyen esetekre,ajánlom,hogy vedd meg a teljes BF:BC-t,vegyél magad elé egy spirálfüzetet,és kezdjed jegyzetelni a hibákat,elmondanám,hogy 3 óra alatt betelik....és az a kiadott teljes játék...

Sippie
igen, sajnos én is észrevettem egy hibát... miután felmegyünk a liftel, be a nagy terembe, lelövök egy csókát, aki a lépcsõ környékén áll, miután összeesik átlóg a karja lába a korláton. Tiszta hl1 feeling <#rinya><#rinya>

shopto? game? miért Eu-s verzát vesztek? <#fejvakaras> jönnek add-onok hozzá
NEXUS6
Na, végre valahára lejött a KZ2 kettõ demo.

Rövid értékelésem azoknak, akinek valami miatt nem jött be:
Vakok és bénák vagtok!!!<#eplus2>
Ez az õszinte véleményem, nem ebben a játékban kell a hibát keresni, hanem az ön készülékében!<#awink>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
De cuki! És a baba is!!!
<#vigyor>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

5c0rp330n
shopto-n regisztrációnak csak +44-es számot lehet megadni telszámnak, most üssek a hasamra, nem lesz belõle gond?
a County/Region pedig a megye akar lenni? 😊

predator0
Najó, nekem nem tetszik, hogy az L3 a sprint és EZÉRT le kell lõnöm ebben a háborús lövöldözõs szarban mindenkit.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Na mostz már elég. Fikázzunk! 😄

😄DD

predator0
Tök cuki. Róla még el is hiszem, hogy az optionsben nem bírja feltolni (nem lefelé, azaz balra, hanem jobb oldali irányba) az analógokra vonatkozó két csúszkát 😄

Uhh de pici 😄 <#eljen><#taps>

cloud.strife
Na ez hogy tetszik? 😄

www.digimomentsvideography.com

Pontosan látom a hibáit, azt a minimálisat. Annyit bátorkodtam írni, hogy inkább legyen ilyen ahelyett mint a többi fps-ben ahol semmilyen (vagy csak minimális) fizikai hatás érvényesül a karakerre. Nem hiszem, hogy a lentebbi postommal ellentmondtam volna magmnak. Világosan leírtam, hogy ha Teljes!!! mértékig a realisztikára mentek volna nem lehetne vele játszani. Próbáltak egy hasonlatos!! hatást elérni szemben a piacon lévõ többi fps-es amikben ennek a nyoma sincs. És ez nem csak a fegyver mozgatásra vonatkozik hanem az ugrásra és mászásra is illetve a holtjátékra amit kezével csinál célzás, fordulás illetve bármely esetben. Nem olyan mint a COD4 pl, hogy a fegyver ugyan baromi jól néz ki, csak éppen olyan az egész mintha egy gép mozgatná és lenne kb 2 gramm.

Csibe001
De pont ez a lényeg, hogy az irányításban gondolok a mozgásra meg a célzásra, pont hogy nem a realisztikára mentek, saját magadnak mondtál ellent ezzel, hogy elõszõr tök realisztikus, de amikor írtam a többi fegyvert akkor már még jó hogy nem teljesen realisztikus...
Mind1, csak a lényeg a lényeg, hogy ennyire nem kell elfogultnak lenni, be lehetne ismerni, hogy vannak hibái..
Amúgy meg így is simán ki fogom játszani, mert szokható az irányítás, meg a látvány gyönyörû így is, hogy pre-pre alpha, ahogy azt megkaptam korábban.Csak annyi hogy nem hibátlan, s 1-2 embernek be kéne tudni látni ezt...
Én is várom a játékot nagyon, s tényleg jól sikerült egyébként!!!

predator0
Mi? A fémtok miatt collectoros változat 😄 Egyébként pont arra gondoltam, amit Fox bemásolt.
Én azért ezt veszem, mert nincsen normálisabb CE kiadás. Ráadásul kevesebbe kerül, mint egyes helyeken itthon a sima, nem fémtokos game.

5c0rp330n
mármint ettõl jobb a collectors, hogy a legvégén jobb minõségû videó van? 😊
megér ez nekem vajon +3 fontot? 😊

Amikor táncolnak a végén a katonák😄D.Az se demo minõség.

Szállitanak ide is, 3.50GBP a ptg.

5c0rp330n
hmm, ennyiért már nagyon korrekt. szállítanak ugyanúgy ide, rendelt vki már tõlük?
Jim: hogy érted h szebb a vége? 😊

Szívd vissza padawan, de igenis érdekel😊))A vége is szebb😛

5c0rp330n
majd elárulod, h honnan? most nézegettem, game-rõl is lenne szállítással együtt 13k, amennyit azért már nem szívesen adok ki, pedig kéne ez a játék 😊
game-en itt van
limitált kiadást viszont ott nem látok.. de ha csak a tok anyagában van a különbség, nem si túlzottan érdekel 😊

5c0rp330n
jaa, hogy erre gondoltál a múltkor? mert én arra a videóra mondtam h szerintem a játék szebb volt, ami a demó végigjátszása után jött 😊

Headsetet érdemes venni ? használják sokan ?

PS3 ID:ggeerryy87