PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
shaken, not stirred
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
Nagyjából én is így vagyok vele.
A BC sehol nincs a KZ2-höz képest grafikailag ( meg sok másba se), de a pályái sokkal jobban bejönnek nekem például. Egy természetben játszodó játék nekem sokkal nagyobb élményt ad, mint az ilyen, mindenhol vas, rom, stb...
Persze a KZ2-bõl még csak a demot és a PSL-es videótesztet láttam, de gyanítom, hogy ilyen dzsungeles, erdõs, vízes pálya nem lesz benne( ne legyen igazam).
Ezért is várok például egy vietnamban játszodó CoDot, egyszer talán lesz, ha már mindent kiveséztek teljesen.😊
A KZ2-t természetesen megveszem, kíváncsi vagyok a multijára, singlebe is 1X tuti végigtolom.
shaken, not stirred
Na az realisztikusabb mint az átlag 😊 . A KZ2 egy kicsit jobb "realisztikusságban" mint a cod4, de még mindig el van maradva a nagyoktól. (Ghost Recon sorozat, RS1-3, stb)
shaken, not stirred
Tegnap este is a vonaton toltam egy KZ:Liberation-t, már nagyon várom a teljes változatot, ha csak fele olyan jó lesz a hangulata mint a psp verziónak, akkor megéri megvenni.
shaken, not stirred
Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)
persze ettöl még korrekt lehet a játék annak aki szereti a müfajt, csak azért ne tulozzunk hogy aláz mindent mert nem aláz az semmit
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
ahhoz képest hogy az egész sony ezen a szaron dolgozott elég gyenge lett
persze egynek elmegy, de semmi kiemelkedö nincs benne
De sejtjük, hogy neked van ám lehetõséged! Tartom magam ahhoz, hogy olyan emberek véleményére jobban adok, akik játékok tesztelésére szentelték az életüket. Bármilyen tesztet is olvastam az, hogy átlagos game, sehol nem hangzott el. A demo engem teljes mértékben meggyõzött, bár nekem sajnos nem sok lehetõségem van
Átlagos game, ennyi! Nem hozott lázba!
shopto? game? miért Eu-s verzát vesztek? <#fejvakaras>#fejvakaras> jönnek add-onok hozzá
Rövid értékelésem azoknak, akinek valami miatt nem jött be:
Vakok és bénák vagtok!!!<#eplus2>#eplus2>
Ez az õszinte véleményem, nem ebben a játékban kell a hibát keresni, hanem az ön készülékében!<#awink>#awink>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
<#vigyor>#vigyor>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
a County/Region pedig a megye akar lenni? 😊
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Mind1, csak a lényeg a lényeg, hogy ennyire nem kell elfogultnak lenni, be lehetne ismerni, hogy vannak hibái..
Amúgy meg így is simán ki fogom játszani, mert szokható az irányítás, meg a látvány gyönyörû így is, hogy pre-pre alpha, ahogy azt megkaptam korábban.Csak annyi hogy nem hibátlan, s 1-2 embernek be kéne tudni látni ezt...
Én is várom a játékot nagyon, s tényleg jól sikerült egyébként!!!
Én azért ezt veszem, mert nincsen normálisabb CE kiadás. Ráadásul kevesebbe kerül, mint egyes helyeken itthon a sima, nem fémtokos game.
megér ez nekem vajon +3 fontot? 😊
Jim: hogy érted h szebb a vége? 😊
game-en itt van
limitált kiadást viszont ott nem látok.. de ha csak a tok anyagában van a különbség, nem si túlzottan érdekel 😊
PS3 ID:ggeerryy87