PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mondjuk gépi társ ai-ja eléggé hullámzó, nálam mindig lelöveti magát valami lehetetlen helyen, 3-4 ellenség gyûrûjében meg nagy móka a rezelés
psnid HaTeBeKa
Úgyhogy jelezném, akik tolják a socom-ot, legyenek szívesek már megdobni egy felhasználó névvel, mert azért mégiscsak jobb magyarokkal tolni-e ^^ Ja én így húzom ki KZ2-ig 😄
De biztos van hasonló típusú játék boxra is... öhm... neveket esetleg mondassz? 😄
Halo3 videóhoz: így lehet irányítani box kontrollerrel? 😮 húdeodabaxósan jóas, máris veszek egyet! sõt kettõt, egyet multira 😄
<#eplus2>#eplus2>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ezt most tölti folyamatosan, vagy hogy a faxomban fér ez be fél GB memóriába cakumpúder!!!???
Ilyen nincs!
<#nyes>#nyes>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
PS3 ID: SDani456
Neked enélkül mûködött?
Hát úgy ahogy megy. Kell egy JoytoKey nevû program és abban be kell állítani a gitár gombjait, a billentyûzet gombjaira. Egy kicsit állítgatsz még a latency-n és akkor már játszható. Csak az az érdekes, hogy a FoF felismeri egybõl a GH-val meg így kell babrálni.
PS3 ID: SDani456
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ezt most komolyan mondod? 😄
Tehát ha veszek egy PS3-as wireless les paul gityót géphez, akkor az majd megy az ottani GH-val?
Csak egy kérdés erejéig tértem be.
Aki Guitar Herozik, az megnézné, hogy a vevõegységet rá lehet-e kötni PC-re, és hogy mûködik-e?
Ha jól tudom USB-n csatlakozik, az X-es gitár mûködik is.
www.digimomentsvideography.com
PS3 ID: marcogi zsírkutya
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
mi ehhez képest egy cod4?!? a maga kis pályáival,max 18 emberével?!?
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
PS3 ID: marcogi zsírkutya
A grafika olyan mint a demó!
A multi szerver sem megy még szerintem....
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES