PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaszy
Réteg ,hidd el. nem mondom hogy nem keresett, de nem a legnépszerûbb.

Alien!
dehogy rétegjáték,nézd meg,tonnaszámra adják el a nagysikerû fps-eket(halo,cod4)...az a fajta játékstílus,amit divatból sokmindenki fikáz,mégis játsza...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

NEXUS6
Azért a multkor láttam hasonlót a KZ2 demójával kapcslatban is, szal a lehetõség sajna adott. Csak remélni lehet, hogy a Guerilla azért komolyabban veszi a dolgokat.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Ez tényleg igaz, nem vagyunk egyformák és az FPS azért valójában nagyon is réteg mûfaj. Nem is értem én sem miért pont ezt találják meg a cégek, mint amit annyira ûberhájpolni kéne. (Lásd Halo, most meg a KZ2).
Én mondjuk szeretem az ilyenekt, de azért tudom, hogy nem mindenki az ilyen stílusú videojátékokért rajong.

Ráadásul van ugye 2 nagy stílusirányzat az FPS-en belül is, a hiperugribugriésznélkülrohangálósfraggyüjtõs, meg a nyusziülafûbenszépenszétkempelveajátékot stílus.
Nekem mondjuk az utóbbi ami inkább bejön, a COD-ok is olyanok, ez a KZ2 meg valahol félúton van a kettõ közt.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Alien!
hát azt nemmondhatnám,hogy nemtudok vele játszani,sõt...240+ órát toltam a cod4-be,volt egy két komolyabb meccsem...
ha kicsit jobban utánamész köztudott,hogy technikailag az 5 egy szemét,több pályán hibás a játék,ami azt eredményezi,hogy bizonyos pontokon bemehetsz a pálya alá,illetve olyan helyekre ami gyak elérhetetlen,és pályán kívüli....mivel egyre több pályán találkoztunk ilyen csalással,eladtuk a picsbe,mert a treyarch szemlátomást b*szik kijavítani,a sok takony meg avval szórakozik,hogy a pálya alól lövöldöz,gyakorlatilag láthatatlanul.....

élõ példa

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

De az jó volt eddig is csak a magyar nem........

na az is valami, akkor lehet lassan a többi is jó lesz.

jaszy
Nem azt írtam hogy rossz a Kz2 , hanem azt hogy nekem nem jött be.
2 órát játszottam vele és kivettem a gépbõl.
A resistace-el voltam így kezdetben, de abban kellemeset csalódtam 1-2 óra játék után.
Végig is nyomtam mindkét részt.
Vitáznék azzal hogy csalt a COD5 . Aki nem tud vele játszani az ezt hiszi.
Én is ezt mondtam 1-2 napig. nekem a Cod 4 nem jött be .
Nem vagyunk egyformák...ennyi.

Szerintem a KZ2 hétfõn eladósorba lesz a boltba 😊
Majd beszerzek egyet ha már menni fog a multi! Arra kíváncsi vagyok.

én online játszom, nekem megy az UK

köszi, akkor megnyugodtam, hogy nem nálam van a gond. reméljük hamar helyreáll.

Kratos86
Nem csak nálad nálam sem megy egyik sem, szintén DNS error van,nem tom mitõl.

THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!

valószinü

nekem most mindegyik DNS error-t ír ki (80710102). ez mit jelent, nálam van probléma?

cloud.strife
😄😄😄😄😄😄😄😄

Jó játékot! 😄

www.digimomentsvideography.com

Hy all.

Magyar account-al nem tudok be loginolni...karbantartás hiba üzivel. A többi UK, USA simán megy. Ez csak nem azt jelenti........:o)

Frequency
Bocs cloud hogy ma nem mondtam a jelszót,annyira beparáztam hogy nem kapok már a KZ-bõl,elfelejtettem a nicked hirtelen <#buck>

Alien!
GOW3 képek

tényleg szép lesz.

cloud.strife
Isten a Flower.... 😄 Magic Ball-t nézted? Én megvettem, van benne online is, HS kommunitivel, beszás jó!!! 😄

Alien!
nemvagyunk egyformák.....a cod széria,egy könnyen és jól játszható hent,ami ezek miatt borzasztó népszerü.....mi is rákattantunk a 4-re,az 5-öt pedig elsõ naptól toltuk,de az utóbbi olyan hibás,annyira szétcsalt játék,hogy mindenki eladta...van aki visszahúzott a 4-re,én maradok a kicsit komolyabb kz2 vonalon....cod6-rs kiváncsi leszek,az IW elég profi,de a lecke fel van adva.

Lehet ez nem is Fps? Az is lehet, hogy mindenki aki itt van, és tetszik neki a játék, azok vakon születtek? A hangok azok jók? Mert sajnos süket is vagyok...
Csak nem egy Philips 7-es vagy 9-es széria?

Kratos86
<#eljen> szép!

THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

küldtem privátot is!
jaszy
Délelõtt gyere.... sok az elõrendelt!

jaszy
Nem ezt mondtam 😊

Köszi az infot 😊 Hétfön, lehet meglátogaltlak benneteket....csak kine fogyatok addig a készletböl 😊
Talán mert megunták, megunjuk a cheater majmokat akik abban a játékban vannak a multiban...Nálam ez is egy érv, hogy várjam a Killzone 2-t.
Cloud ugye megkapom hétfõn? <#vigyor4>

NEXUS6
Jogos!

Teljesen igazad van, én most találkoztam Cartmennel, aki most jött vissza 2050-õl, ahol mindenféle csúcsszuper gémék voltak, de azt mondta, hogy akkor is a COD5 az etalon, a KZ2-re már a kutya sem emléxik!
<#eplus2>

NEXUS6
A demóban is azzal szórakoztam miután elfogytak az ellenfelek, hogy a gázpalackokat egymás mellé raktam végig a raktárban, aztán csak egy lövés és röpült az egész mindenség a levegõbe!😉))

Egy pillanatra nem akadt meg!!!
Pedig olyannal még sehol nem találkoztam, hogy valamilyen gép igazán bírta volna a robbanási effektet, pláne ilyen szinten. Az amúgy szupergyors COD is marhára meg tud állni ha jelentõsen növexik a levegõ fémtartalma.😉))

cloud.strife
Semmi se, egy rakás szar az egész..... 😄 Prevgen grafika...

jaszy
Igen van!

Nállatok (a miskolci konzol boltban) lehet kapni már KZ2 vagy ez még csak privát beszerzés volt?
jaszy
Nem értem mit esztek a KZ2 õn ....
Nem rossz de van tõle jobb FPS.
Itt a lemez de inkább COD5 el multizom, az jobban leköt.

Alien!
a töltésnél tényleg meg meg akad egy pillanatra,de az már a demóban is volt,pedig ott vinyóról megy....de az egyébként látszik,hogy a Guerrilla azt csinál a fényekkel amit akar,és azt pakol ki a képernyõre amit nem szégyel...és ez tényleg harc,hiteles,kemény,soxor kaotikus...

ésakkor erre leközli egy csomó írás,hogy a gow3 az eddigi legszebb ps3 gém....mi lesz ott?!?!?

Ombika
Akkor mar csak szifont kell hozza venned! 😊 Jah es nemcsak kepek, de a hangok is olyanok benne, mikor elhuzod a kepernyovedo csuszkat stb... 😊

predator0
Amúgy a multipályákat sem cacheli? Mert akkor blu-ray gyilkos játék lesz egyeseknek 😊

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Pár GB-os installt azért beépíthettek volna, ha más nem opcionálisan.

predator0
Ha se cache se install nincsen vagy bármi egyéb töltõképernyõ, akkor ez az 1 másodperces megakadás igencsak baráti.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Sziasztok! Szerintetek egy Samsung LE-32R71-es tv-hez érdemes ps3-at venni? Csak azért kérdem, mert pc-rõl dvi-hdmi kábellel elég gyatra képe volt a tévének, viszont d-sub-al tökéletes.
Félek ps3-al is csak olyan lenne.
Istencsászár
"kz2-ben minden pálya kb 3-4x nagyobb mint a legnagyobb cod5-ös(outskirt)"

te jó ég... 😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

HAF Rigel
Tegnap este bele nyomtam 3 órát , második szinten , kb 3 pálya volt vagy 4. A játék tényleg etalon , bár a kukacoskodok biztos találnak benne hibát , én 1 dolgot vettem észre ( nálam) néha akad amikor új pálya rész jön , kb 1 másodpercre megmerevedik a kép . Mivel nem akció közben van annyira nem zavar . Hangok nagyon jók . Szoval az egész játék nagyon rendben van . Ja multit eddig nem játszottam mert nincsenek szerverek , de majd az is jön. Nála különösen ajánlott kategoria .

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Látom Flower nem téma a mai videojátékoskörökben....pedig az is FPS.....biztos túl gyerekes egy killzone-hoz képest. <#eplus2> LOL

Nah mindegy....annyit a killzone témához, hogy én eddig a játszott fps-ek közül(nem ma kezdtem) a legjobban a killzone1 offline multija tetszett. Rohadt jó volt, szívesebben játszottam a botokkal, mint online a sok-sok órát beletolt kockafejûvel. A többi fps játékhoz képest ebben úgy éreztem mintha emberek ellen játszanék, csak itt be tudtam lõni azt a szintet ami nekem megfelelõ volt a kellemes játékhoz. Ezt várom a kettõtöl is, remélem megkapom.

Bár hihetetlen de egy flower, blowling, golf jobban leköt.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Killzone 2 csodálatos, mennyei, maga a megtestesült manna és ambrózia. 😊

Csak a hétvégén k.vára nincs idõm vele játszani :S

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

tarti19
Én ma adom el 8K-ba😊
Multija annyira nem fogott meg, bár kellemes idõtöltésnek nem volt rossz a játék

jaszy
Valaki játszik COD 5 el multiba?
Felvehetne frends-nek.

tarti19
3310-re nem jó ez téma😊

Alien!
ez kell nekem is!!!! 😊

Ombika
Kicsit feldobom a hangulatot, my iPhone desktop theme! 😊

Alien!
ne hasonlítsd össze,a COD5 multival...teljesen más a sebesség,teljesen más a játékmenet,ráadásul a kz2-ben minden pálya kb 3-4x nagyobb mint a legnagyobb cod5-ös(outskirt)...Én bementem a sivatagos multipályára,31 bottal,de sztem még a negyedét sem rohangáltam körbe,akkora,és még mehetsz fölfelé is mindenhová ....és mindezt olyan minõségben,olyan látótávolsággal,hogy sztem erõsen vakaróznak a Dice-nál vagy a Infinity Ward-nál....

éppen ezért nem lesz olyan hent mint a cod4/5-ben....ráadásul ott a hentet támogatja,hogy az egész pályakialakítás kevésbé nyitott,ergo bárki bárhol kavirnyászik,azt észreveszed....na itt nem...ez kb olyan mint a BF:BC.