PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát gyerekek, jöhet itt Killzone 2 vagy Gow 3, számomra mégis a Resident Evil 5 ami mindent visz !
Új trailer

PSN ID: Lord_Mortanius

predator0
Akárhogy nézed tarti, box mellé mégegy konzolnak piszok drága.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

FlyHigh
Szerintem sincs túlárazva, inkább az x360 olcsó. Ha a mi pénzünkhöz nézzük, akkor meg tökmind1, mert már minden drága.

Thrash \'Till Death

tarti19
Értem én , hogy sokallod a 85K-t a ps3-ra, de szerintem nincs ez túlárazva...

Istencsászár
majd ha árat csökkentenek és lesz rá áncsártid kettõ, meg GT5 kb karácsony, persze GT5 majd 2010 eleje

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

predator0
Renderelheti, inkább... 😄

Alien!
a KZ2 bizonyos jelenetei után semmin sem lepõdök meg....én rendernek gondoltam,az elején a madár miatt.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

tarti19
PS3 ex, szal már rendelheted is a masinátP

Istencsászár
nane ez nem lehet ez render volt nem?😄 pofásan fest, de azért a rendertõl távol van... brutális és gyönyörû lesz, epic.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

OMFG!!!!! <#ijedt><#worship>

Alien!

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Kratos86
<#finom><#vigyor5>

THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!

Sippie
hoppá... na akkor valamit elkúrtam, nem kicsit, nagyon 😄
valahogy aktiválni kéne? (amikor felraktam még nem volt DS3-am, csak hét elején vettem) rezgés be van kapcsolva a rendszerben, valahogy a játékban is be kéne? na mind1, csak csodálkoztam
NEXUS6
Ez a trendi, ha volt már OldSnake, akkor most jön az OldKratos.
<#nyes>

Aztán jön az NBA-ból is az öregfiúk válogatottja, meg a kerekesszékes kosármeccses játék, nem csak a 20 éveseké a világ!<#hehe>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

De ugye az már abszolút nem zizeg??!!😄DD

GoW3 szinkronhangot mintha már hallottam volna Warcraft 3-ban 😊 .
Kratos86
mind3 <#vigyor>

Kibaszásból tették fel ma😄 Mert tudják, hogy ma már sok ember örül a fejének, hogy megkapta a KZ2-jét. Õk meg gondoltak egyet, hogy ne legyetek már ien boldogok, felrakták ezt és most akinek megvan a KZ annak is erre fáj a foga😄
5c0rp330n
kratos öregedett kicsit? vagy csak a jobb kidolgozottság miatt tûnik úgy? vagy csak túl mérges pofát vág? 😊

predator0
Akkor a többi fórumzseni sem, aki eddig már értékelte a játékot (nem itt) 😄

Alien!
jim,a kz2-bõl még semmit sem láttál,értsd: SEMMIT.

hath levett a labamrol a hangulataval. ez tuti trailer az biztos 😊

PS3 ID: iib

tarti19
ÚHh Bázmzzzzzz. Ez a GOW 3 trailer szétbüntetett a végével... azt a kuva

predator0
3 év múlva kiderül <#eljen> 😄😄😄

Kratos86
A Hardcoregamer.com máris elkészítette az elsõ beszámolót a játékról. A leírás alapján minden nagyon szmútul, selymesen fut, még a legapróbb részlet is oly játszi könnyedséggel lejt táncot a konzolon, mint eddig semmi más. A környezet már az elõzõ részben is bámulatos volt, a folytatásban pedig egyenest ámulatba ejtõ látvány fogadja a játékosokat.

A játék fõként titánok hátán fog zajlani, bár errõl nem sokat tudni. Egyikük Gaia, a földistennõ lesz, aki leginkább egy nagy élõ sziklacsoportosuláshoz hasonlítható és egy kiterjedt erdõség is található a háta kellõs közepén.

A rakás utunkat álló ellenség AI-ját jelentõsen feltupírozták, ám igazából egy vezér jelenléte mellett lesz csak esélyük bármit is véghezvinni a mindig dühös Kratos ellen. Ekkor megugrik a moráljuk és még nagyobb vehemenciával próbálnak újabb és újabb húsdarabokat kinyesni hõsünkbõl. Persze Kratost se kell félteni, számos új mozdulat áll rendelkezésére. Például ellenfeleinket faltörõ kosként alkalmazhatjuk nagy tömeg esetén. Számos kontextus specifikus mozdulatot is mellékeltek. A küklopsznak például kitéphetjük egy szál szemgolyóját a gödrébõl, de lesz egy kiméra is, ami más és más formát ölt fel annak függvényében, hogy ÉPPEN MELYIK TESTRÉSZÉT TÉPTUK LE! A már földön vergõdõ mihasznát pedig ki is belezhetjük... tehát véresnek mindenképp véres és brutálerõszakos lesz a játék.

NEXUS6
Szerintem nem ingame, szinte képtelenség ilyen kameramozgásokat megfelelõ idõzítésekkel csinálni.
De a grafika jellege arra vall, hogy az a game enginével csnálták!
Xerintem.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Akkor is jobb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Bekaphatjátok<#mf2>Na megyünk bóóótba mert kaja is kell😄D

NEXUS6
Wazzze!
Ez nagyon epikus!!!!

predator0
Mondjuk elsõ kérdés ebbõl mennyi ingame egyáltalán. Amúgy kurva jó az tény 😊

5c0rp330n
én nem hasonlítanám össze a kettõt és szebbnek sem mondanám a KZ2-nél (ahogy sehogy mást sem), ez valami egészen más. a grafika megfelelõnek tûnik, a hangulata továbbra is eszméletlen 😊

Ez már így veri nálam és Barbimnál a KZ2-t<#eljen><#eljen><#eljen>Barbit idézem szó szerint a trailer megnézése után:Ez már így jobban néz ki, mint a Killzone 2<#wow1>/és így kigúvadtak a szemei/<#gonosz1><#vigyor2><#wow3>

5c0rp330n
aztaqrva! 😮

Alien!

FlyHigh
Ti FullHD tvn nyomjátok vagy HDReadyn?

Thrash \'Till Death

Alien!
huhh.....nakérem,ez bazz odaveri a világot,csak akkor van nyugi,ha nyomsz egy pause-t....ez valami olyan audióvizuális orgazmus amit nem is tudom,hogy a közeljövõben ki fog tudni megközelíteni.....olyan hangok,fények,animált felhõk,ködök vannak,olyan atmoszféra...pfffff....a süvítõ szél...áhh...kész vagyok....

Kratos86

cloud.strife
Nana, azért ez nagyonis render gyanús. Sehol egy rece... 😄😄😄😄

www.digimomentsvideography.com

Kratos86
Én nem tudom hogy õ mit látott de baromi jol ki van dolgozva Kratos ez már most látszik!

predator0
Gondolom ezek még mindig nem azok, amiket David Jaffe (vagykiafranc) látott 😊

Kratos86
Megjöttek az elsõ képek a God of War 3-ról!!!!<#wow1>

cloud.strife
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Naszóval:

2 órát toltam a KZ2-õt. Hát, most tulajdonképpen mit is mondjak?
Úgy érzem magam, mint akin átment az úthenger. Annyira intenzív az egész, hogy még most is zúg az agyam. Ez gyerekek vmi elképesztõ!!!!!!!!!!!

cloud.strife
A jelszó:

cloud

😄😄😄😄😄😄

Én kérek elnézést!Sajnos rá vagyok kényszerûlve a tilos betûs szóra.

Istencsászár
semmit nem ér a modding, csak a warehörcsögöknek túl sok a pénzük és inkább gányra költik mint játékra... nem egyszer s kétszer már megdõlt ez a tévhit h a moddingolt gép nem döglik, meg.... mefog ha olyan, és akkor dobhatod ki vagy költhetsz rá megint pár tizest, akinek ez megéri... az új gépek jók nem kell hozzányulni és nem lesz baj

Frequency
Cloud!Holnap pult alól kell kérnem a KZ2-õt?Vagy van valami jelszó?<#buck>

5c0rp330n
abszolút nem kizárt, ahogy hallottam.

Így van.A mostani helyzetemben még egy fél ps3 játékot se rudnék venni és IGEN csábít az h 200ft-ért van egy játékom.Nyilván, ha lenne pénzem nem warezolnék.

Ha moddingolva van szinte kizárt, hogy 3 ledes legyen nem?Flashelés meg hûtésmodding.

predator0
A warez 😄

5c0rp330n
x-re? <#fejvakaras>
mi hiányzik a ps3ból ezen kívül?