PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Új trailer
PSN ID: Lord_Mortanius
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Thrash \'Till Death
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
valahogy aktiválni kéne? (amikor felraktam még nem volt DS3-am, csak hét elején vettem) rezgés be van kapcsolva a rendszerben, valahogy a játékban is be kéne? na mind1, csak csodálkoztam
<#nyes>#nyes>
Aztán jön az NBA-ból is az öregfiúk válogatottja, meg a kerekesszékes kosármeccses játék, nem csak a 20 éveseké a világ!<#hehe>#hehe>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
PS3 ID: iib
A játék fõként titánok hátán fog zajlani, bár errõl nem sokat tudni. Egyikük Gaia, a földistennõ lesz, aki leginkább egy nagy élõ sziklacsoportosuláshoz hasonlítható és egy kiterjedt erdõség is található a háta kellõs közepén.
A rakás utunkat álló ellenség AI-ját jelentõsen feltupírozták, ám igazából egy vezér jelenléte mellett lesz csak esélyük bármit is véghezvinni a mindig dühös Kratos ellen. Ekkor megugrik a moráljuk és még nagyobb vehemenciával próbálnak újabb és újabb húsdarabokat kinyesni hõsünkbõl. Persze Kratost se kell félteni, számos új mozdulat áll rendelkezésére. Például ellenfeleinket faltörõ kosként alkalmazhatjuk nagy tömeg esetén. Számos kontextus specifikus mozdulatot is mellékeltek. A küklopsznak például kitéphetjük egy szál szemgolyóját a gödrébõl, de lesz egy kiméra is, ami más és más formát ölt fel annak függvényében, hogy ÉPPEN MELYIK TESTRÉSZÉT TÉPTUK LE! A már földön vergõdõ mihasznát pedig ki is belezhetjük... tehát véresnek mindenképp véres és brutálerõszakos lesz a játék.
THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!
De a grafika jellege arra vall, hogy az a game enginével csnálták!
Xerintem.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ez nagyon epikus!!!!
Naszóval:
2 órát toltam a KZ2-õt. Hát, most tulajdonképpen mit is mondjak?
Úgy érzem magam, mint akin átment az úthenger. Annyira intenzív az egész, hogy még most is zúg az agyam. Ez gyerekek vmi elképesztõ!!!!!!!!!!!
www.digimomentsvideography.com