PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DoNorBi
Persze van,gúgli ezt dobta ki plnajó én az ilyenbe nem bizok😛
Esetleg Panasonic,vagy Hama amit ajánlók szerintem ennél a 3ezresnél sokkal jobbak,és a supránál olcsóbbak.

Haverok, Buli, Fight Club!

Az Blueray, csak a sanyi emberei ezt is elbaszták. Nem csak programozni nem tudnak, de még helyesírni sem.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Szerintem a sony mérnökeinek vers-hez kéne járnia, sõt megkockáztatom az Ms is tanulhatna tõle. Ritka az ilyen okos ember, ráadásul mindent átlát, még azzal is tisztában van, hogy a Polyphony miért ilyen lassan késziti a GT5-öt. Tiszta barmok a Guerilla games emberei, tisztán látható, hogy vers-nek a programozás olyan egyszerû mint másnak az ágybaszarás, hihetetlen magasságokba tudták volna emelni a játékukat. Mehetne hozzá a Wharfedale és a B&W is, mert rohadt mód tisztában van, hogy 40 cm alatt csak finghangot tud kiadni egy mélynyomó....

Mostmár csak valaki magyarázza el neki, hogy a Blu-ray az nem blueray.....

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

örülök, hogy bejött, maestro 😊 Nálam kb. az ötödik percnél repült vissza a tokjába, igaz nem vagyok valami nagy focifan.
Jó az a Hajdú B-Faragó Ricardo narráció, de pöppet több átéléssel is felolvashatnák a szövegjeiket.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Alien!
igen,a fifa09 nálam nagy kedvenc,sõt,talán a legtöbbet játszott játék...de pl az azért elgondolkodtató,hogy miért is kell külön letöltögetnem a különbözõ nyelvú kommentárokat a psn-ról mikor a BD-n még van minimum 18gb szabad hely?!?!? sztem a válasz elég egyértelmû.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Alien!
"a depth of field-el meg motion blur egy effect , csak tájékoztatásképp mondom 😊"

nem is írtam mást.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Te figyu, nincs valami olcsóbb, ez több mint 13.000Ft😮.Tudom belépõ szint, de akkor is:S

Köszi megnézem, esetleg ha emlékszel hányas hsz körül keressem...Vagy beírom keresõbe h 1.3 HDMI SUPRA.Csak kiadja😉

DoNorBi
Kicsit visszaolvastam,érintve volt az erõsítõ dolog.Jelenleg egy audiophile stereo erõsítõvel hajtuk a masinát
Phonar hangsugárzókkal és Furutech,WBT csatikkal kiegészítve,egyszerûen öröm hallgatni.
Jimanszky:HDMI 1.3as kábel SUPRA HF110,nekem bevált.olvass vissza,írtam régebben róla

DoNorBi
te ez eszméletlen komoly,nagyon pihent a srác!

DoNorBi
igen,ha makulátlan és van gari papirja akkor mindenképpen

flamerPUG
sziasztok
egy 80 gigás 2 hónapos makulátlan állapotú ps3 60-63 ezer környékén jo vételnek számít?

TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)

DarkSector
hy
hallottam éppen hogy a ps3-as és xboxos Star Wars eltér egymástól.

Tudna szolgálni valaki pontos infokkal, hogy miben térnek el??

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ez OFF, de nagyon kész... 😄 kicsit ráérhetett az ember.

uhh ne is mond... azonnal veszem. <#boxer>

Istencsászár
NFL=NHL😊

Fight Night 4re leszek kiváncsi, azt hiszem masszív büntetés lesz...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
gondolom annyira szép mint a Fifa, vagy talán szebb mert látványra látványosabbbat lehet belõle csinálni, akárcsak az NFL is, de én ezeket nem szeretem, nem is értem, nem is akarom megérteni😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
És az mitõl lenne jó?😊 ott a FIFA 09, kiváló minden tekintetben...

a depth of field-el meg motion blur egy effect , csak tájékoztatásképp mondom 😊
öszintén megmodva ez pont az a játék ami semennyire se érdekel , a képek renderek, majd kiváncsi lennék mi lesz amikor kijön, megjosolhatoan butitva jön

Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?&#8221; (McSzéchenyi)

Alien!
képeken sok extrát nem is fogsz látni,mint ahogy a KZ2-önél se,mozgásban fog vágni....mondjuk engem hidegen hagy ez a sport,de azért egy kifejezetten ps3-ra írt focit azért szívesen vennék.

Remélem most már csinálnak egy szép NFL játékot már a gépre.X-en elég szép lett a 09<#eljen>

Istencsászár
semmi extra a képeken... sport jáékoknál elvárja az ember hogy gyönyörû legyen, mert ott csak egy kis tér van pár modellel, és valami közönséggel, semmi extra... Top Spin 3at nézted?

Attól is függ ám ki mennyire van jó passzban, mennyire akar vele játszani😊

L1-et nyomva kell tartani a zoomhoz.

Amikor belenézel a célzóba akkor nyomva kell tartani, ameddig bele szeretnél nézni😊

Ezt én is kipróbálom, nálam egyforma volt eddig mindig.

A + zoom hold az min változtat.
OMFG ez de durván néz ki<#wow1><#wow1><#wow1>Akkor kérnék egy ilyen grafikájú NFL játékot😉)
Köszi Simon, megnézem majd😉

Alien!
jim,ez egy elég jó beállítás:

x:100%
y:70%

próbáltam,télleg fasza.

Ez okés, de én sajna nem tudom mikor tudom majd megszerezni KZ2-t😄D

Inkább LBP!
Megéri csak FPS túltengésed lesz 2 héttel a KZ2 elõtt. Én pl direkt nem játszom már a Resi 2-vel az elkövetkezõ két hétben épp ezért.

Alien!
a minap olvastam,hogy az MLB09 the show,egy fokot ugrik,natív 1080p/60 lesz,és,hogy teljes legyen a kép ezt is nyakonöntik némi depth of field-el meg motion blur-el...állítólag szenzációsan néz ki.

check

mindez éretelemszerûen ps3 exkluzív.

Szóval nem ér meg egy kölcsönkérést a Resistance 2?Vagy jobban megérné az LBP?

Most ért el a tudatomig xDDDD.Asszem ti a maxot mondtátok😊Kéne egy Max Shooter😉

predator0
Asszem négy oldalon keresztül oltottunk le mindenkit, hogy ezzel probálja meg... 😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Így van, az alap😉)

Ok 😊 + zoom hold.

Alternate 2 a gombkiosztás az érzékenység meg utolsó elõtti az X-en meg Y-on😊

Oké, elsõre is megértettem😊.Elég akkor a +30fps is, csak ne legyen rece😄D

Na és mellik lenne az?

predator0
Mindegyikben van trófea, ami a lényeg, nem a sokszámP felbontás... Szóval bármelyik jó 😄
Komolyan: Fox elég szépen levezette észérvekkel, hogy LBP, azt még ketten is tudjátok nyomni.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

a 60 fps-t nehezebb elérni mint a 1080P-t
tudod az 50%-al lassabb, mig az 1080P csak 20%-al
szerinted a gt miért készül olyan lassan? elárulom mert kiba nehéz 60 fps-t kiszüttyögni a ps3-bol

Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?&#8221; (McSzéchenyi)

Nem szar, már megtaláltam a számomra megfelelõ beállítást😊))Kísérletezni kell, azt meglesz.Ennyi.

Köszönöm az eddig szavazóknak!Nagyon szoros az állás!!3 olyan játék ami egyformán érdekel.Bio-t tényleg toltam már PC-n de megnézném PS3-on.Vagy esetleg egy Dead Space.

Az nem jó mert szar irányítani. 😄

Az is lesz neki, de érted😄DD.Viszont írhatnál egy normális választ is😉

Bioshock
Bio van a PCden, Resi2 nem túl fincsi a KZ2 elõtt lévén FPS, marad a LBP.

Inkább legyen normális 720P-s játék 2x vagy 4xAA-val azt kész, 60fps és mindenki happy😊