PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Esetleg Panasonic,vagy Hama amit ajánlók szerintem ennél a 3ezresnél sokkal jobbak,és a supránál olcsóbbak.
Haverok, Buli, Fight Club!
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Mostmár csak valaki magyarázza el neki, hogy a Blu-ray az nem blueray.....
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Jó az a Hajdú B-Faragó Ricardo narráció, de pöppet több átéléssel is felolvashatnák a szövegjeiket.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
nem is írtam mást.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Phonar hangsugárzókkal és Furutech,WBT csatikkal kiegészítve,egyszerûen öröm hallgatni.
Jimanszky:HDMI 1.3as kábel SUPRA HF110,nekem bevált.olvass vissza,írtam régebben róla
Haverok, Buli, Fight Club!
egy 80 gigás 2 hónapos makulátlan állapotú ps3 60-63 ezer környékén jo vételnek számít?
TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)
hallottam éppen hogy a ps3-as és xboxos Star Wars eltér egymástól.
Tudna szolgálni valaki pontos infokkal, hogy miben térnek el??
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Fight Night 4re leszek kiváncsi, azt hiszem masszív büntetés lesz...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
öszintén megmodva ez pont az a játék ami semennyire se érdekel , a képek renderek, majd kiváncsi lennék mi lesz amikor kijön, megjosolhatoan butitva jön
Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)
Köszi Simon, megnézem majd😉
x:100%
y:70%
próbáltam,télleg fasza.
check
mindez éretelemszerûen ps3 exkluzív.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Komolyan: Fox elég szépen levezette észérvekkel, hogy LBP, azt még ketten is tudjátok nyomni.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
tudod az 50%-al lassabb, mig az 1080P csak 20%-al
szerinted a gt miért készül olyan lassan? elárulom mert kiba nehéz 60 fps-t kiszüttyögni a ps3-bol
Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)