PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

predator0
d, Killzone 2

Bocs... 😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

most xboxot programzok , és tényleg képtelen a 1080P-re játék alatt
de 720P + 4*AA az megy nekije

ps3-on régebben mikor még pöcsöltem vele az jött le hogy az 1080P 20%-al lassabb mint a 720P +2*AA,
tehát ha kicsit optimizálnának az 1080P nem lehetetlen

Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)

Még biztos nem, mert nincs már 1 játékom sem😞.De majd fogok😊
1 kérdés:Kratos barátom kölcsönadna egy játékot, melyiket lenne érdemes végigtolni?Kérem szavazzanak!!
a, Bioshock
b, Resistance 2
c, LBP

Nem tudok dönteni😊)

Hmm neked van PS3-ad. Mi a PSN ID-d?
Te a sutyigomboccal játszol már?

Nyilvánvaló, hogy egy jobb kábellel/1.3-as/jobb lesz a képe.Az se mindegy, hogy milyen minõségû HDMI-t veszel hozzá.Lehet sok embernek elég a szar minõségû, mert nekik úgyis tetszik.Amíg nem látják egy jobb minõségû kábellel😊)

tarti19
Ez még rendben is van, de még a konkurens társaknak sem sikerült kiköhögni ilyet...
Persze veled sokat nyer a világ, talán világra születtél csak nem erre""

ha ugyis tudod akkor minek kérdezed, a ps3 se bir kiköhögni magábol egy hd -s gémet kivéve pár szalmafüttyöt
hiába váltogatod a kábeleket rajt 😄

Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)

De melyik?USA, EU, UK...?Fox, melyiken láttad?Kinyomozzuk😄DD
Vagy Chriss hazudik😄DD

tarti19
így is van, de Nexusból 2 van😊 szóval velük vigyázni kell😛

predator0
Elbizonytalanításotokra: Chrissnek GjChriss a PSN ID-je (PSL szerint) 😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Jaja, mert 2 Nexus van, csak nem ugyanúgy írják a nevüket.Nem tudom mit esznek sokan az SF4-en, nem nagyszám.Régen még jó volt de ma már...csak nosztalgia, mint kb az MK4😊

Tényleg!! 😄DD Lehet, sõt akkor biztos.

Õ nem Nexxuss volt, vagyis Chriss?😄D

Amúgy meg ne magyarázd meg nekem mi hogyan hol mert a Philipsnél voltam majd 2 évig LCD tv javító, szóval azért értek valamit az LCD tv-khez.A kérdés pedig költõi volt😉

nebaxxá 😄D Hát pedig nexus nálam tolta. Csodálkoztam is, te mint FPS fan mi a bánatot görcsölsz azzal 😄D Lehet más volt, másik nexus. Na mindegy.

Azért nem olyan rossz ám ez a tv😊.USB is van rajta😄DDe amúgy tényleg nem rossz😊.Amúgy meg elég jó scaler van benne, szóval akár frissíthetném egy nagyobb modellszámúra is ami tudja HDMI-n keresztül a DNM-et😊

NEXUS6
Nahát ez a Sony mindíg tud meglepetést okozni!

Nem is voltam fenn a neten a PS-sel, az SFIV-et meg még nem is vettem meg!<#hehe>

Segíccség loplyák a zakkuntomaat!!!<#eplus2>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

talán azért mert nincs benne olyan erös processzor ami 2 hd képböl csinál egy köztest?
vagy olyan nagy lenne a késleltetés hogy behánynál

Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?&#8221; (McSzéchenyi)

5c0rp330n
ugyanmár, hagyjuk ezt az ócska markeringdumát, tudod kit etetnek be vele. motionflow kell és bravia engine 2, és philipssel meg samsunggal fel van mosva a padló 😊

Alien!
TrimensionDNM

a Windvd a 6-ostól felfelé tudja ezt a funkciót,érdemes megnézni vele egy dvd-t.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Csak mi a lóf@sz pics@ért nem megy nagyfelbontáson???

ha venne egy 40 centis subládát még ö is csodálkozna a különbségen
persze ez már sznob kategoria

Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?&#8221; (McSzéchenyi)

Mennyi egy ilyen pár hangfal?Nem néz ki rosszul😉)

Alien!
az övé támogatja,csak vmiért nagyfelbontáson nem......hívják ezt amúgy 100hz-nek is...nekem is ilyen van,egy-két játéknál kifejezetten simább lesz a kép,mivel kalkulált képkockákkal megduplázza az fps-t....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Igen, általában Philipsen vannak meg Samsungokon.Ha jól tudom ez a DNM Philips szabadalom, de nem biztos.Mindenesetre picit megdobja a látványt😉.Képzelheted.Mintha egy ablakon keresztül néznéd, ahogy jön feléd Freddy Krueger vagy akárki😊

tarti19
mekkora helységben helyezted el a rendszert? Attól tartok összeolvasgattál mindenfélét s úgy érzed te óriási ász vagy... Mondjuk akinek ennyi pénz jut erre-arra, az nem sg-re járna fel...
Szóval barátom te akkora habizti arc, vagy mely megérne 1-2 témát...

Ehhez olyan TV is kell ami támogatja ezt a technológiát nem?

Alien!
"régen voltak azok a böszme videoton hangfalak, amikben 30 centis volt a mély amellé tényleg nem kell sub
de a mostani papirvékony fosok amikben jo ha van 10 centis mély , hát azok aztán nem nyomnak semmit se"

haverom rendszerét kalibráltuk mérõmikrofonnal,majd bevágtuk egy kicsit a Cloverfield 1080p-s ripjét,csak a hangerõt elfelejtettük visszavenni....JBL E100-as frontjai vannak,külön subja nincs...Na most az a front olyan mélyet vágott alánk,hogy szó szerint mellbevágott,simán nyakonverte a másik haverom loegendásan jó méregdrága Velodyn subját....errõl ennyit

Digital Nature Motion/digitális természetes mozgás/jobb a képfrissítés, folyamatos a mozgás, mintha egy ablakon keresztül néznéd élõben a dolgokat😊

TV-re?Közvetlen a PS3-ra lehet, van hozzá átalakító, de most HDMI-n keresztül toltam de majd rákötöm.Egész jól szól azzal is😊

Én sem tudomXD
lobig
és a tv-re van rákötve a hangszóró?

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

eleve 200 kilo egy hangfal, ugyanis dupla rétegü váz van, és homokkal van köntve , mindenféle rezgést kiiktatva
az a polka vacak ránézésre laminált forgácslap lemez , ami muhahha

Most már megkérdezem WTF az a DNM???

Sajnos még komponenssel se megy a DNM😞.Talán egy 1.3-assal menne.Ha azzal se, akkor szerintem alapban nem tudja HDMI-nél vagyis nagyfelbontásnál.Add kölcsön a kábeled😊.Postát fizetem😊)

Nem is mondtad, hogy megvan a Street Fighter IV 😄 reggel láttam, hogy tolod. Jó lett?

Vigyázz vele mert rádtámad a CorvettjévelXD
Alien!
jim. DNM megy?

NEXUS6
Amúgy persze fontos, hogy az ember mindíg keresse a hibát, kételkedjen, de nem szabad itt leragadni.
Az élet csupa kompromisszum, a hibák ismerete nem arra jó, hogy a másik agyára tudjunk vele menni, hanem, hogy az adott dologból a legjobbat tudjuk kihozni.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

tarti19
Az egy dolog, hogy nem hallod, de még érteni sem értesz hozzá, az már tényleg vicc😊
-fõleg egy Polkra azt mondani, hogy vicc az már a tudatlanságodat is mélyen tükrözi eme témában

Alien!
Kz2-ben lóf*sz rece van a többi gémhez képest,fõleg a késõbbi páylákon.....egyébként meg ha ennyire kész vagy a látványtól akkor miért nem mész mondjuk a pc-s topikba?!?? mi a f*szért vered itt magad a konzol oldalon amikor a te igényeidet már rég nem elégíti ki?!?

megnéztem mik ezek amiket irtál , hát viccnek elmegy

NEXUS6
Tökös!!!😄

NEXUS6
Hatékony?
😄DD

Akkor erre az a megoldás, hogy a játékokat komponenssel, a filmeket meg HDMI-vel nézzük.Amúgy nem vettem a kábelt, hanem a UPC-s set top boxhoz adták, szóval biztos valami szar.Majd beszerzek tesztre egy 1.3as kábelt, amin tuti szebb lesz.

a hdmi digitális jelátvitellel rendelkezik, nincs jobb vagy rosszabb minöség
tény hogy hibajavitás nincs benne, ezért zavaro jelek lehetnek , de átlagos körülmények között ennek kicsi az esélye
persze biztos van ocso kinai vacak ami szarra valo , de olyat ki vesz meg

a probléma ott van hogy a komponens homályosabb és eltünteti a recéket , persze ezt fel lehet fogni jo tulajdonságnak is, én inkább a ps3-ban keresném a hibát mert milyen engine az ami 0*AA-val nyomja

tarti19
Nekem tangent szett (eltax) van itthon egy Yamaha AV-val felszerelve, de nem érzem szükségét, hogy a PolkAudio PSW 125-t is a rendszerbe helyezzem...

Nekem egy Logitech Z2300-as van a géphez és elég ez egy félszobába😉.Igaz jobb lenne egy Z5500-as.Mi a véleményed a Z5500asról?

Senki se beszélt filmrõl, játékról volt szó és jobb volt komponensen ami azt jelenti, hogy elég rossz a HDMI kábelem!!Nyilván, hogy a HDMI jobb minõségû egy komponensnél, de nem mindegy a HDMI kábel minõsége sem!!Van olyan helyezt/mint nálam is/hogy jobb a komponens.Egy 1.3-as HDMI már biztos nagyon komoly lehet.