PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az az ami nem valo semmire, jelenleg a hagyományos color textura minimális a többihez képest
ugymint heightmap, normalmap ,dispmap, shadowmap ,refmap, sssmap ,lightmap ,detailmap, stb

namost ezeket ugy állitjuk elö hogy van egy több millio polygonos modell, meg van egy alacsony polyszámu és a különbséget tároljuk a raytracing bevilágitás mellett

ez megoldhatatlan procedurális vackokkal , kb mint a mandelbrot érdekes de lofaszra se valo

Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)

NEXUS6
Engem a procedurális textúrák ejtettek ámulatba, hogy miket nem lehet megcsinálni pár megába csomagolva. Márpedig pl. a cell kifejezetten jó lehet ilyen textúrák számítgatásában. Ilyenkor ráadásul nem is kell folyamatosan sztreamelni a pályát, hiszen bõven belefér minden a memóriába. Ami ugye azért elõny, mert a PS BD meghajtója nem igazán világbajnok sebességû, meg hát ugye nem árt kímélni, elég nagy a meghibásodási arány.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Ez a valóság, nem a Crysis!!!
<#nyes><#eplus2><#boxer>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

azért mostanában jönnek be uj dolgok, itt van elsönek a megatexturás carmack cucc, aminél végtelen a textura felbontása, és alapbol 10-szer annyi fér a memoriába mint a többi szarnál
aztán ezt ki lehet böviteni a polygonokra is, igy nincs polygon limit se
boxon ez neccesebb, de ps3-on nagyon tuti cuccot lehet irni , persze pc-n is....

Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?&#8221; (McSzéchenyi)

motion blur akkor kell amikor ratyi a framerate
amikor alulrol közeliti a 30-at persze kell, gran turismoban sosincs tulnyomva mert 60 fps-nél nem kell

én is használom minimális szinten , mert rásegit az AA -ra is , nem vibrálnak az élek, de utálom ha tul van nyomva, akkor meg mindegy hogy per screen vagy per pixel

Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?&#8221; (McSzéchenyi)

Na megvan! DanielT
Versnek vele kellene érdekfeszítõ vitákat folytatnia. 😊))

Pc: i7 7700K, 32GB, Nvidia 2080RTX PS4, PS3, PSP, C64

Papesz

NEXUS6
Kicsit nekem olyannak tûnik a dolog, hogy a PC-s irányzat a nyers erõ bedobására alapul. hatalmas textúrákkal, poligon szám növeléssel, stb. A konzoloknál, és pl a PS-nél, meg abból dolgoznak, ami van. Memória nincs GB-os méretekben, a GPU is limitált, de ott van cell. Persze az sem egy univerzális varázspálca, ami egy C64 stílusú 2D grafikából varázsütésre valami eszement krízishentes grafikát varázsol.

De néhány effektre pont jó, ráadásul olyanokra, amit nem biztos, hogy a megaszuper átlagpécé csak úgy kiköhint magából.

Ezt lehet szapulni, hogy átverés, meg lehet felfogni úgy is, hogy hiába a legújabb GPU-d a gépben DX89-cel megtámogatva, ha a gyõzikesó a sztandard crt tv-den az a valóság, amit meg kiizzad a géped az tök mesterséges lesz mindig is.
Sokkal inkább számítanak ezek az effektek az ember szemének, mint hogy a GPU hány milliárd texelt rak ki másodpercenként egy eszméletlen felbontású képernyõre.

Ki is volt az aki "saja magát kiszavaztatta innen" ?

Alien!
egyébként megjegyzem,hogy blurrel olyan eszement hatásokat érnek el GG-ék,fõleg a vonatos pályán,hogy az vmi kegyetlen....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Én is csak nézek nagyokat. 😊

NEXUS6
Hagyjad már, Vers ezt biztos már 3 éve megcsinálta a PS-en, de lexarta, hiszen nem ment 2963X1991 felbontásban 60fps-sel!
Akkor meg minek!

Így aztán átment inkább X-re kódolni, igaz az még talán szerinte is szerényebb.😉))

per pixel blur van benne , de hogy ez jo e azt nem tudom
egy csomo adatot elvesztenek miatta amit a felületek anyagtulajdonságaira fordithattak volna
sokaknak nem is tetszik ez a tulblurozás
néztem nagyokat mikor megláttam a kz2 renderpipeline docsiját, de igy is eladják ugyhogy végülis mindegy

Alien!
ja....csak ha jól tudom vector blur van kevésben...merugye az egy kicsit keményebb(KZ2)...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

dof meg motionblur már ps2-n is volt, nemtom ezek mért számitanak nagy dolognak
szerintem alap cucc mindkettö

ugy értettem hogy egy shader kodba be lehet ezt a 2-t nyuvasztani, ugy hogy nem lassitják egymást
igy nincs értelme arrol beszélni hogy van e egyik vagy a másik

Fuu nem érdekeltek😄DDD

Ja igen. Most nézem, hogy kétértelmü.

Alien!
ja,csak õ lehet úgy értette,hogy egy és ugyanaz a kettõ?!?!? fogalmazásból nem egyértelmû....

Tényleg effektek.Ha utánanézel mindenhol effektként szerepel😊

depth...

A mélységélesség (Depht of Field) és a mozgás elmosás (Motion Blur) mióta egy effekt?
Maradjunk inkább az 1 méter átmérõjû mélynyomónál.<#smile>

Alien!
van értelme,a multi fellövésének idejét legalább tudom,ugyanis ahogy próbáltam parádésan játszható....

predator0
Kb. negyvenedik probálkozásra sikerült <#eljen> (nem user error)

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

írd be h playstationlive.hu és bejön😊De ha közvetlen mondjuk egy topikra lépnél be akkor nem lehet.

5c0rp330n
a shopto-s számlálónál még nem derült ki :S

predator0
Ezt fejtsd ki légyszíves bõvebben. Nekem a két fentlévõ böngészõ közül mindegyikkel valami indiános apacs oldal jön be 😄

Dehogy, csak közvetlen a nyitólapról lépj be😊.Máshogy nekem se jó.

Csak keményen😄DD

predator0
Mondok egy LOÁL-t is. PSL megint összeszarta magát 😄

predator0
Aki a multiszervereket várja vagy a shopto-ról (esetleg másik boltból, ahol nem szarnak egy játék megjelenési dátumára) rendelte elõ, az tudja miért jó 😄

De a számlálóból kiderült, hogy elõrébb hozták a megjelenést😊)

JohnnySmith
Már bennem is felmerült a kérdés.... 😄

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

NEXUS6
Azon filózok, hogy ezek után mi értelme van ennek a KZ2 visszaszámlálónak!😄

Mondjuk persze baromi jól néz ki.😊))

jaaaa értem, jólvan, tök másra gondoltam, kössz 😄

tomi890125
azaz kösz!

The Only One!

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

tomi890125
nem biztos hogy áprilisban de e hónap környékén

The Only One!

tomi890125
mi annak a játéknak a címe ami áprilisban jön és a codemasters fejleszti és valami több százezer négyzet kilométernyi terület lesz benne bejárható? hasonló mint a motorstrom

The Only One!

predator0
Sokkal nagyobb probléma volt nekem anno, hogy nincs benne multi. Pedig ha már csak a fõboss pályákat berakják, hasonló színvonallal, akkor jóval tovább lekötött volna, mint az egyszer-kétszer végigjátszós trófeátlan single része 😊 Wii-ben bezzeg van... wihihihi. Sõt, ha jól látom a PSP verzióban is van többjátékos mód.

Vsyncel a 360-as úgy tudom.

predator0
Ha meglátod ezt a táblát és átmész rajta, akkor onnantól kezdve nem tud más becsatlakozni a játékodba. Tehát a partit még elõtte kell összegyûjtened, különben egyedül maradsz.

#57914, DarkSector: Nem tudok róla, hogy bármiben is eltérne a két verzió egymástól (a szokásos multiplatform baszakodáson kívül). Kérdezd azt, akitõl hallottad az infot. Aztán írd le.

kellemes lehet a fõnökkel együtt fifázni, vagy KZ2-zni, az enyém azt sem tudja mi az a PS. Sajnos-e vagy szerencsére, azt már nem is tudom 😄

Alien!
nemhinném,hogy nyámnyilaság,inkább rutintalanság...én még ennek is örülök,de a spanyolt lecsekkolom,angolul már toltam,az bejött....de az való igaz,hogy egykét mondat névvel lett felmondva,és csapatfüggetlenül löki be a játék....Raul,Liverpool,stb....vicces.

littlebigplanetben a pályák elején mire való az a tábla ami elõtt hogyha átmegyek, megpördül és ott lesz zsákfiu feje áthúzva piros X-el? ha bizonyos göncbe öltözve megyek át elõtte akkor ad vmi extrát v mi? és ha így van akkor honnan tudom mibe kell öltözni?

Istencsászár
Attól még lehetne érdekesebb és jobb szöveget felmondani, esetleg mást felkérni aki nem ilyen nyámnyila a játék szinkronhoz... a másik meg h nagyon sokszor fasságokat beszél, teljesen mást látsz a képen és teljesen másról beszél, lehet h a spanyol is teszi, de azt leglább nem mindig értem😄, de a magyarnál annyi baki van h félelmetes😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alien!
sztem kb azért van,mert ugyanazt a menüszerkezetet kapta mint az Xbox-os változat...

ha azt vesszük,hogy magyar kommentár nemolyan régóta van,akkor egész elviselhetõ,biztos fog fejlõdni,egyenlõre sok a hiba plusz az egész elég f*sz hanglejtéssel van felmondva,ráadásul pont 2 olyan kedvenctõl,aki a legnagyobb átéléssel tud közvetíteni élesben.....

Alien!
nem a tied jött be,én már a megjelenés napjától tolom a magyart,a tied a fõnökömnek ment,de az utóbbi napokban nála is csak a KZ2 pörög.

ja, a magyar kommentár totál szürke. Ohne hangulat.

Istencsászár
a magyar fifába angol komentár sincs... nem hiszem h helyhány iatt nem rakták rá, mert eddig mindig volt, viszont ez nagyon nem érdekel, mert 5 perc alatt letöltöm és amúgy is próbáld ki a Spanyolt, az a legjobb mind közül, teljes beleéléssel, ordibálással góloknál fél percig ordibál😄 stb... szóval a leghangulatosabb magasan, nagyon profi, a magyarhoz és angolhoz képest egy teljesen más szint...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES