PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
a rajta levo nyomtatas mindenkeppen...
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Mit jeletn,hogy egy játék "PLATINUM" kiadású
..azt tudom,hogy más a boritó,olcsóbb de van még vmi különbség ?
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
PS3 ID: zozoquartz http://www.csekkold.hu - Blog\'n Portal
Hiányoztál<#law>#law><#puszis>#puszis><#pias>#pias><#integet2>#integet2>
Jó téged újra itt látni<#eljen>#eljen>
Figyu, szerintem próbáld ki ezt, nekem is ez van fent és nagyon jó, egybõl látja a PS3 a PC-s fájljaidat!!!!Nem kell semmit kiírni./Igaz így nõ a villanyszámla:S/
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
mkv2vob configuration fül, File Splitting átrak FAT32 (4G😎. Bármekkora a film, 4 gigás szeleteket farag belõle. Nekem 16 gigás pendrive-om van és lazán látja a PS3, filmeket csak errõl rakok át a gépre.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Egy próbált megér.
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
platinummal kapcsolatban várom a tapasztalatokat (meg be is megyek hisz ott van a szomszédban, csak a pü.-i dolgokat kell rendezni még 😞 )
Rakj fel egy MédiaServer progit és másold fel a gépre a filmet. Ez menni fog.
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
MKV2VOB-al alakítgatom, az 1.2 gigás 720p sorozatrészeket mkv-bõl mpeg 2-be, szépen viszi a ps3. (50-60mp, procit alig, memóriát kb 100-200 megát használ ha érdekel valakit)
4.5 gigás 720p film ripeket is szeretnék átalakítani, még nem próbáltam ki, de nem úgy van, hogy a ps3 csak 2 gigás file-okat játszik le? vagy külsõ vinyóról megy? külsõ vinyóval az a baj, hogy nekem rack-bõl a régi 60-as vinyót (ami a ps3ban volt) csak fat32-ben olvassa ha usb-miniusb-vel rádugom, ntfs-el nem boldogul. így arra gondoltam, hogy veszek egy 8 gigás pen drive-ot, erre gondolom ráfér a film,
- de ekkora pen drive-ról beolvassa a ps3 (magát a pen drive-ot is), és látja a file-t?
- meg le tudja játszani?
köszi
Másik dolog:
Platinumshop-al kapcsolatban lenne (mert ott van a szomszédban, de eddig csak a realtriggert vettem náluk), pontosabban az utóbbi idõ beszerzéseivel kapcsolatos kérdésem, olvastam, hogy fóliás cuccokat árulnak, meg van EU magyar killzone 2 is... számla ide vagy oda, nagyon nehéz idõk jönnek, így õk az olcsóbbak -> Ez nagyon jó, amit tudni szeretnék az az, hogy a többi celofános EU PS3 játék, az angol beszerzés, vagy angol dobozos? Nem nagyon tudok már németül (hiába nyelvvizsga) így az angol borítót és nyelvet preferálom mind doboz hátulján, mind kézikönyvben.
349-ért adja az OTP a fontot. Így 14.700-14.800 postával a kz2. ráadásul itthon galaxisban 15k. platinumban 14k és az is elvileg ugyanaz (magyar kézikönyv)... csak a német játékokra nem fûlik a fogam. meg legyen fóliás, ps3 szállal a csomagolásban, árak meg nem rosszak. SF4 is 11.550 lenne postával (30+3 font) náluk meg 12k..) legyen angol, celofános, többi nem számít!
köszi szépen elõre is a válaszokat!
spoiler:
Felmegyek a második szintre, onnan próbálom távcsõvel lekaffantani az agyát, küldi ugye folyamatosan az osztagokat, a harmadik hullámmal viszont annyian jönnek, hogy szó szerint beledöglök.
Ki kell nyírni minden Helghast-ot vagy csak koncentráljak Radec-re? Mennyi skuló kell a megfektetéséhez?
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Egyébként a napokban jött egy e-mail a ShopTo-tól, hogy mostantól õk is úgy küldik a pre-order cuccokat, hogy a megjelenés napján megkapja a megrendelõ.
Papesz
persze ettõl a játék még jó volt,de mondjuk a kz2-ben lényegesen élvezetesebb harcolni...ami ugye a játék lényege.
Mondj jobbat!!!!
Még mindíg tartozol vele.😊))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Amikor a vidámparkos pályát úgy éltem túl, hogy bekúsztam az óriáskerék egyik fülkéjébe, bebújtam a pad alá, és csak azzal foglalkoztam, hogy az esetleg behulló gránátokat visszakézbestsem a feladónak, akkor ment el a kedvem az egésztõl. Förtelem!
Ehhez képest a KZ2 a menyország!!!
Még a GRAW2-ben is volt botok elleni gyakorló harc, a COD4, ben képzelem mit produkáltak volna!😊))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Akár hova nézek már szinte mindenki a Killzone-t nyomja.