PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JohnnySmith
THX 😊 (mindent a közösségért)

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Az Unchartednek a lemezén is van sárga csík a Playstation 3, és a Platinum felirat alatt is.
Frankó az online játék vásárlás itt fent zölddel!!!<#eljen><#eljen>

Sippie
sokakat érdekel 😛
Nem hinem hogy gyengebb minosegu lenne a lemez. Mas a tok a borito lehet a lemez is, de oszinten kit erdekel a korites a jatek a lenyeg.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Ombika
Passzolom, hisz aszem Unchartedem mar 2 honapja ottvan bontatlanul es meg meg se neztem! 😊

igen a lemez is "utangyartott", egyesek szerint gyengebb minosegu is

a rajta levo nyomtatas mindenkeppen...

Sippie
már úgyértem az is sárgacsíkos... vagy talán ninc sis rajta semmi csak sárga felirat <#nemtudom>
Ombika
Pfuu most meg nem mondom neked, mert sose volt meg egymas mellett 2db ugyanolyan jatekom platinumbol es simabol, hisz minek is?! 😊

Sippie
a lemez is csúnyább, nem?
Ombika
Igen olcsobb es csunyabb kivulrol! 😊

Johnny23
...csak olcsóbb nem?

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

A bortion es a tokon kivul nincs mas kulonbseg, a jatek ugyan az.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Johnny23
Hali,

Mit jeletn,hogy egy játék "PLATINUM" kiadású

..azt tudom,hogy más a boritó,olcsóbb de van még vmi különbség ?

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Ombika
Tancos csaj ismerosom igen jol jar most! 😊

Régiózárat kapott.

Hogy érted ezt?Gond van vele?

Na jól kibaxtak a MS táborral, nem szedhetõ a GTA DLC. Pff, kicsit szétvetne az ideg, ha lenne most 360-am.

Jah, most nagyon visszaeshet a forgalmuk, mert gondolom sokan rendelnek onnan nem Angliából.

zozo2001hu
Platinumshop-tól rendeltem pénteken Killzone2-õt, hétfõn délben hozta a futár. Telefonon volt egy egyeztetés még pénteken. Korrekt cég szerintem nagyon, 13.900 volt a játék és 1500 a szállítás. Ilyen gyenge forint mellett sajnos nem nagyon éri meg kintrõl rendelni pl. game.co.uk. 😞

PS3 ID: zozoquartz http://www.csekkold.hu - Blog\'n Portal

Ja b@ssza meg és ilyenkor nem tudok kimenni olaszba melózni 1000euró/hó-ért<#boxer><#boxer>

308 az euró közepe bázmeg 😄 Kész.

Szia Em!!!!
Hiányoztál<#law><#puszis><#pias><#integet2>
Jó téged újra itt látni<#eljen>
Figyu, szerintem próbáld ki ezt, nekem is ez van fent és nagyon jó, egybõl látja a PS3 a PC-s fájljaidat!!!!Nem kell semmit kiírni./Igaz így nõ a villanyszámla:S/

Alien!
filesplit(fat32) értelemszerûen be van állítva.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

EmThor
ja hogy csak 1 ezressel drágább a fémdoboz, hm... 😊 jó ha ma nem is fogok menni, mert az árakat tekintve rendben lesz ez! többi választ is köszönöm szépen, most sietnem kell, de jövök akkor még.

deep
Mert FAT32-re van formázva a pendrive és ebben a filerendszerben max. 4Gb-os fileokat lehet tárolni. Asszem.
Nekem épp ma frissítette magát 2.4.4-re ebbe került egy olyan beállítás, hogy Don't Use DTS in PCM ezzel mit lehet beállítani?
én spec vob-ra.

predator0
Én is arra szoktam. Ha nem kezdi el átalakítani a filmet, akkor tök mindegy mit választasz ki a listából, ha a PS hajlandó lejátszani.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Ti ezzel az mkv2vobbal mire alakítjátok át az mkt-ket. Én m2ts-re szoktam .Egyébként mi a különbség az mpg és az m2ts között? Mert a ps3 mind a kettõt tökéletesen lejátsza csak az mpeg-et mpeg2 nek látja.
Alien!
az mkv2vobbal nekem az a problémám,hogy hiába 16gb-os a pendrive,egy 9-10gb-os 1080p-s ripet nem tud átmuxolni rá egybõl,ugyanis kevésli a helyet....pedig csak valszeg kikapna belõle 1-2 hangsávot,tehát kevesebb is lenne a mérete...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

predator0
Szia! Végre adtál életjelet 😊
mkv2vob configuration fül, File Splitting átrak FAT32 (4G😎. Bármekkora a film, 4 gigás szeleteket farag belõle. Nekem 16 gigás pendrive-om van és lazán látja a PS3, filmeket csak errõl rakok át a gépre.

Hallod, ha bemész kérdezd már meg, hogy KZ2 Steel mikor lesz plz. Amúgy korrekt bolt nagyon.

Ha nem akarsz alakítani, akkor ez jó kis MS: http://ps3mediaserver.blogspot.com/.
Egy próbált megér.

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

EmThor
köszönöm, mondjuk sorozatokra így is örültem, hogy sikerült átalakítani, kényelmesebb és egyszerûbb!

platinummal kapcsolatban várom a tapasztalatokat (meg be is megyek hisz ott van a szomszédban, csak a pü.-i dolgokat kell rendezni még 😞 )

EmThor
<#eljen>

Csak FAT32-t fog látni. Így nincs értelme a nagy 8 GB-os pennek jelen esetben.
Rakj fel egy MédiaServer progit és másold fel a gépre a filmet. Ez menni fog.

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Na végre 😊

EmThor
Sziasztok,

MKV2VOB-al alakítgatom, az 1.2 gigás 720p sorozatrészeket mkv-bõl mpeg 2-be, szépen viszi a ps3. (50-60mp, procit alig, memóriát kb 100-200 megát használ ha érdekel valakit)

4.5 gigás 720p film ripeket is szeretnék átalakítani, még nem próbáltam ki, de nem úgy van, hogy a ps3 csak 2 gigás file-okat játszik le? vagy külsõ vinyóról megy? külsõ vinyóval az a baj, hogy nekem rack-bõl a régi 60-as vinyót (ami a ps3ban volt) csak fat32-ben olvassa ha usb-miniusb-vel rádugom, ntfs-el nem boldogul. így arra gondoltam, hogy veszek egy 8 gigás pen drive-ot, erre gondolom ráfér a film,

- de ekkora pen drive-ról beolvassa a ps3 (magát a pen drive-ot is), és látja a file-t?
- meg le tudja játszani?

köszi

Másik dolog:

Platinumshop-al kapcsolatban lenne (mert ott van a szomszédban, de eddig csak a realtriggert vettem náluk), pontosabban az utóbbi idõ beszerzéseivel kapcsolatos kérdésem, olvastam, hogy fóliás cuccokat árulnak, meg van EU magyar killzone 2 is... számla ide vagy oda, nagyon nehéz idõk jönnek, így õk az olcsóbbak -> Ez nagyon jó, amit tudni szeretnék az az, hogy a többi celofános EU PS3 játék, az angol beszerzés, vagy angol dobozos? Nem nagyon tudok már németül (hiába nyelvvizsga) így az angol borítót és nyelvet preferálom mind doboz hátulján, mind kézikönyvben.

349-ért adja az OTP a fontot. Így 14.700-14.800 postával a kz2. ráadásul itthon galaxisban 15k. platinumban 14k és az is elvileg ugyanaz (magyar kézikönyv)... csak a német játékokra nem fûlik a fogam. meg legyen fóliás, ps3 szállal a csomagolásban, árak meg nem rosszak. SF4 is 11.550 lenne postával (30+3 font) náluk meg 12k..) legyen angol, celofános, többi nem számít!

köszi szépen elõre is a válaszokat!

Alien!
na végeztem a KZ2-vel...7.43 volt trooper fokozaton,most veteránnal kezdtem neki....Ja az elsõ Corinth River pályán,a másodikként leszálló dropshipre fel lehet pattanni,és az épület tetejérõl osztani a népet.....ez a demóban nem mûködött..

Smuge
Elég szivatos rész , próbálj mindig mozgásba lenni és szedjél le mindenkit akit tudsz, Radec-el csak a végén foglalkozz ha egyedül marad. Lõni,lõni, lõni..ez a titka.

Valaki tud valami frankó tippet adni, hogy hogyan kell kicsinálni Radec-et azon a pályán ahol Visarit kell elkapni?

spoiler:
Felmegyek a második szintre, onnan próbálom távcsõvel lekaffantani az agyát, küldi ugye folyamatosan az osztagokat, a harmadik hullámmal viszont annyian jönnek, hogy szó szerint beledöglök.
Ki kell nyírni minden Helghast-ot vagy csak koncentráljak Radec-re? Mennyi skuló kell a megfektetéséhez?

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Mivel február 27. az angol megjelenés, elég furcsa lenne, ha már kipostázták volna.

Egyébként a napokban jött egy e-mail a ShopTo-tól, hogy mostantól õk is úgy küldik a pre-order cuccokat, hogy a megjelenés napján megkapja a megrendelõ.

Papesz

Alien!
na látod,ezért érzem kicsit gecnek azt,hogy a KZ2-be a coop hiánya miatt kötöttek bele,bazz a cod4-ben gyakorlatilag a legfontosabb dolog volt szar,mégis átsiklottak felette...a 6órás szinglirõl nemis beszélve....

persze ettõl a játék még jó volt,de mondjuk a kz2-ben lényegesen élvezetesebb harcolni...ami ugye a játék lényege.

Nézegettem a hirdetéseket és egy vicc, hogy az Uncharted 5k-ért megy...Hiába, tudom régi, de kurva jó!!

Azt a részt de utáltam😄DDNéztem hány méterre van a gép.Gyere már b.szd meeeeg😄DDDUtálom az ilyet, ahol várni kell vagy idõre megy.

NEXUS6
Francot túlhypózott!!!

Mondj jobbat!!!!
Még mindíg tartozol vele.😊))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Jajjajajajaj! Ne is mondd, COD4!!!! Hülye fejjel a legnehezebb szinten kezdtem a singlet. Ezt az agyonszkriptelt szemetet, hogy merték kiadni a kezük közül!?
Amikor a vidámparkos pályát úgy éltem túl, hogy bekúsztam az óriáskerék egyik fülkéjébe, bebújtam a pad alá, és csak azzal foglalkoztam, hogy az esetleg behulló gránátokat visszakézbestsem a feladónak, akkor ment el a kedvem az egésztõl. Förtelem!

Ehhez képest a KZ2 a menyország!!!

Még a GRAW2-ben is volt botok elleni gyakorló harc, a COD4, ben képzelem mit produkáltak volna!😊))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

vgaben
Ok, köszi! Már azt hittem valami gond van velük vagy velem.
Akár hova nézek már szinte mindenki a Killzone-t nyomja.

predator0
Igen, nem 😄 Onnan rendeltem elõ és még nem kaptam meg. Még nem postázták. Szerintem jövõ héten fogják valamikor.