PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
The Only One!
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
Havi megjelenési lista szerinti katalógus, hó eleji árfolyamon GBP és HUF-ban... meglátom, amint lesz rá idõm megnézem
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
csak az index.hu-val történik mindez. lehet nem kéne olvasnom? 😊
De a KZ2 CE pl. a shopto-ról rendelve is csak 36 font pk-val.
kb. ezek érdekelnek, ES ahogy írtam, majd ha lesz ákcióban.
Haverok, Buli, Fight Club!
-Prince of Persia 8k
- Far Cry 2 8K
- Fallout 3 8K
- Battlefield Bad Company 6,5K
-Dead Space+ The Art of Dead Space 17K
- CoD WaW 10K
Ajánlatokkal bombázhattok, ha úgy gondoljátok...
btw a sony-nál elég komoly tapasztalatcsere folyik,valszeg ebben az évben több szájtádósdi lesz...Egyébként a Motorstorm 2 is használ már KZ2 (szintû)effekteket....
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Esetleg egy ilyen?😊
vagy ez
esetleg egy ilyen ötletem lenne

Papesz
Haverok, Buli, Fight Club!
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
élõ példa,hogy bassz*l el egy jó videót szarul megválasztott aláfestõ zenével....ami miatt mégis érdekes az a 10.percnél bemutatott koncepció 1999-bõl,ugyanis mmár akkor megálmodták a játékot...
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
köszi zozo és Papesz-nak a cikket a rendelésrõl!
még 350-es ár mellett is majd egy ezres szállítással a nyereség külföldrõl, viszont várni kell. szóval gondolkodjatok.
amit néztem most (4-5 hónapja nem rendeltem, majd márciusban VAGY itthoni bolt):
- killzone 2 sima
- resident evil 5 steelbook 45£ game, 50£ gameplay; sima 35£ szintén game-nél
- street fighter 4 30£ game, gyûjtõi 70£ itthon meg 19e mindkét konzolboltban, viszont ez EU CE, 2 figurával, az anime film viszont lehet nem BD-n hanem DVD-n van, de HD-ben.
- persona 4 18£ game (6300, postával egyedül rendelve 7300, itthon 8500-ról indul)
ezeket mind font deviza eladásiból, usd deviza eladásit számíttatva jön ki: a magyar forint ár (pár 10 forint eltéréssel). ennél durvább forintgyengülés már talán államcsõddel fenyeget, szóval úgyis mindegy :| vagy nyit mindenki devizaszámlát, hogy mentse a menthetõt és akkor a külf.-i vásárlás is könnyebb, vagy szívjuk a fogunkat és bízunk benne, hogy nem hazudják bele a képünkbe, hogy minden rendben és fel tudunk készülni esetleg még gyengébb forintra... de ezeken csak úgy gondolkoztam, majd nálam okosabbak megmondják mi lesz. egyelõre még kicsit
(pár 100 ill. 1-2 ezer forinttal még mindig megéri a külf-i rendelés, ki-ki döntse el maga mire van szüksége, a gyengülõ forint miatt a konzolboltok is elõbb utóbb árat fognak emelni, élünk az akciókból :\)
Arwenke: veszik is 😛
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke