PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én még anno a 3-mal játszottam,de szerintem egy egyszerû verekedõs játék volt szerintem(természetesen a legjobbak közül való,de akkor is csak egy szokványos game)
Nálam a Mortal Kombat simán veri(persze nem az MK vs DC,hanem a sima régi kegyetlen véres)
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
az tény hogy a fizika messze van attól hogy itt bármi féle jövõbemutatáról beszéljünk, de rombolhatóság nem rossz, vannak benne jó dolgok, igaz suta dolgok is akadnak bõven. Az AI félelemesen buta tud lenni. A grafika wííre való kb, tudtam hogy ez lesz, a sivatag közepén pár épület, amit lehet rombolni, csodálatos dologokat rejt magában ez a lehetõség, kb semmit😄 ment valami idióta zene a háttérben megállás nélkül, valami félelemetesen primitív és idegesítõ az egész gémpléj, a dizájn 0a, komolyan mondom ebbe a játékba egyetlen értelmes dolog van az az hogy a nagy épületeket szét lehet robbantani, ez tényleg mûködik, de semmi értelme. Modnjuk az vicces volt amikor azzal a munkarobottal végigsétáltam mindent mint ha ott sem lenne, mint a kés vajon, ez is hûen tükrözi a fizikában rejlõ lehetõségeket😄
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
megvan vkinek PS3-ra az NFS Carbon? Ha igen, támogatja az 1080i-t vagy az 1080p-ét?
fontos volna
köszi
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Amúgy a póker a Keresztapa2 szobában van, nehéz az asztalhoz férni, mert elég nagy a tumultus.
Valaki tud valami Afrika megjelenési dátumot? Vagy honnan tudom megszerezni kizárólag angol nyelven, emberi áron?
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Sport 2 Barrera meccs.
ON
nem is tudom. technikai dolgokat megunja az ember egy idõ után. lehet vagdalkozni, mint az 5évesek... inkább azokat mondanám ami tetszett: assa creed, pop, flOwer, uncharted(!), kz2, lost planet.
uk.playstation.com, fenn sign-in. és belépsz a magyar vagy trófea gyûjtõs accoddal. ennyi. utána van egy fül, my portable id, ott egy pipa a display my trophy info, és valahol alul lehet frissíteni, ha nem is ezen a fülön.
ja és bejelentkezés után várj egy pöttyet, menni fog.
hehe, 10perces idõlimit van, a küldi nem rossz. hogy rombolással el lehet adni egy középszerû nézd a hátam játékot? max ha változatosak a küldik. de legyünk pozitívak nem?
addig killzone 2-ben szopatom magam, 4 nehézségi szintbõl 3.-on kezdtem el, visari tér elfoglalása után vagyok, nem tudom mennyi van még hátra, de kegyetlen nehéz, amúgy nagyon jó játék, multiban meg zsír a 32 ember!
PSN: berghold