PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mondjuk azt nem értem, hogy miért fejlesztik ilyen sokáig a Tekken-t. Már kb. azóta amióta kinn a PS3...

brodix
Soha nem értettem,miért istenítik annyira a Tekken-t?
Én még anno a 3-mal játszottam,de szerintem egy egyszerû verekedõs játék volt szerintem(természetesen a legjobbak közül való,de akkor is csak egy szokványos game)
Nálam a Mortal Kombat simán veri(persze nem az MK vs DC,hanem a sima régi kegyetlen véres)

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

zzeN
"valakilátta már ezt a játékot élõben?" LOL😄

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

balla27
sziasztok!ez a giutar hero szerintetek nagyon gagyi?egy jó házmozival nem lehet ez nagyon ütõs?valakilátta már ezt a játékot élõben?

Istencsászár
Hulladék.

az tény hogy a fizika messze van attól hogy itt bármi féle jövõbemutatáról beszéljünk, de rombolhatóság nem rossz, vannak benne jó dolgok, igaz suta dolgok is akadnak bõven. Az AI félelemesen buta tud lenni. A grafika wííre való kb, tudtam hogy ez lesz, a sivatag közepén pár épület, amit lehet rombolni, csodálatos dologokat rejt magában ez a lehetõség, kb semmit😄 ment valami idióta zene a háttérben megállás nélkül, valami félelemetesen primitív és idegesítõ az egész gémpléj, a dizájn 0a, komolyan mondom ebbe a játékba egyetlen értelmes dolog van az az hogy a nagy épületeket szét lehet robbantani, ez tényleg mûködik, de semmi értelme. Modnjuk az vicces volt amikor azzal a munkarobottal végigsétáltam mindent mint ha ott sem lenne, mint a kés vajon, ez is hûen tükrözi a fizikában rejlõ lehetõségeket😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

720 p
hy
megvan vkinek PS3-ra az NFS Carbon? Ha igen, támogatja az 1080i-t vagy az 1080p-ét?
fontos volna
köszi

Jah ezt néztem én is reggel, szépen rendbe rakták az anyagot.

Platinumban elõrendelhetõ a Szellemírtók gáma. 12.5k.

Alien!
ez az új Terminator game egyre pofásabban fest,elég jól hozzák ezt a lepusztult háborús hangulatot...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Nem tudom, nekem ment. Persze ez egy egyszerû logikai játék. Én azt nem értem mi a lópikuláért nem rakják át az eu store-ra....

Amúgy a póker a Keresztapa2 szobában van, nehéz az asztalhoz férni, mert elég nagy a tumultus.

Valaki tud valami Afrika megjelenési dátumot? Vagy honnan tudom megszerezni kizárólag angol nyelven, emberi áron?

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Én is. Szvsz csak technikailag több. Azon felül ugyan olyan unalmas akció gém. Látványos volt a demó videó, de már a közepétõl untam.

balla27
amerika store

5c0rp330n
olyan meg hol van? 😮

predator0
Na, megnéztem a RF videót, most már csak az a kérdés mennyiben több, mint a Mercs 2.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

balla27
miért nem tudok gitározni a home-s guitar hero-ban?

Igen ez manapság már egy elég szubjektív kérdés lett. Mert technika az minden mennyiségben van, design annál kevesebb. tisztán technikát nézve nálam még mindig az Uncharted vezet és sztem ezt csak a 2. rész fogja überelni.

EmThor
<#nevetes1>

Off:
Sport 2 Barrera meccs.
ON

predator0
Köszi, akkor majd én írok egy fél óra múlva 😄

EmThor
ugyan-ugyan

katt

EmThor
fenn is van cuccod psl-en <#eljen>

predator0
Cserébe írj majd valami bõvebbet a Red Fucktion demóról.

EmThor
legszebb játék ebben a gen.-ban

nem is tudom. technikai dolgokat megunja az ember egy idõ után. lehet vagdalkozni, mint az 5évesek... inkább azokat mondanám ami tetszett: assa creed, pop, flOwer, uncharted(!), kz2, lost planet.

Beenged 😄

EmThor
<#worship>

predator0
Nem, pöcérõl 😄
Probáld meg te is.

Zsír. Thx all.

Thx nézem. akkor nem értem. lehet a böngészöm volt szar. Vagy Ps3-ról csináltad?

predator0
Megcsináltam neked. Nekem belépett azzal, amit küldtél.

EmThor
uk oldallal pedig magyar accot megette

Na akkor még egyszer amúgy thx. baszik beengedni az oldal, jelszómat tudom de azt sem fogadja el. Ha mégis kérek jelszó emlékeztetõt közli, hogy nem ok a régióm.

balla27
egész jó ez a home poker

EmThor
t-alma 5.

EmThor
my portable id oldal alján van egy update gomb, azzal fog rendesen menni

predator0
Ha elfelejtetted a jelszavadat, akkor PS3-n kérj jelszóemlékeztetõt.

EmThor
nekem a trófea frissítéssel volt gondom, de összejött.

uk.playstation.com, fenn sign-in. és belépsz a magyar vagy trófea gyûjtõs accoddal. ennyi. utána van egy fül, my portable id, ott egy pipa a display my trophy info, és valahol alul lehet frissíteni, ha nem is ezen a fülön.

ja és bejelentkezés után várj egy pöttyet, menni fog.

Van egy gondom. PSL-en lineklni akarok trófea státuszt. Na most nem tudok belépni az angol Ps oldalra. Ha jelszó-emlékeztetõt kérek közli, hogy nem jó a régióm. WTF?

EmThor
már folynak a könnyeim a tv elõtt, annyira durva xD

új tekken 6 krémek

Az asszem kb a fele. Én a 2-es fokozaton nyomtam, de az a tér ahol szétszopkodtad magad üdülõ volt.... Biztos fincsi lesz neked a többi is 😄

EmThor
<#nevetes1>

hehe, 10perces idõlimit van, a küldi nem rossz. hogy rombolással el lehet adni egy középszerû nézd a hátam játékot? max ha változatosak a küldik. de legyünk pozitívak nem?

addig killzone 2-ben szopatom magam, 4 nehézségi szintbõl 3.-on kezdtem el, visari tér elfoglalása után vagyok, nem tudom mennyi van még hátra, de kegyetlen nehéz, amúgy nagyon jó játék, multiban meg zsír a 32 ember!

Megpusztultam 1 perc alatt utána kikapcsoltam 😄 majd megném vmelik nap.

EmThor
szerintem elég olcsón kapni ps3-as guitar hero3-at 😊

predator0
Mercenaries 2 szintû játék.

5c0rp330n
ps3 gh world tour wireless gitárt mûködésre lehet bírni a pc-s gh3-hoz? frets on fire tökéletesen megy vele, pc-n elõször egyáltalán nem érzékelte, legújabb patchet feltettem, és utána is csak 2 gombot érzékelt kb, azokat is felcserélve..

EmThor
Red Faction-rõl mi a véleményetek?

EmThor
én nem tudom rávenni magam h megrendeljem. gameplay-rõl jön 18£-ért a tomb raider, de street fighter...

Azt olvastam a Godfather 2 spaceben. Meg majd az ea sportsban.

PSN: berghold

Én valahol azt olvastam hogy van benne, de nem tudom, hogy hol.