PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Hekkelésrõl nem tudok.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
elvinni a ps3 masinám meghekkelni?
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Egyébként melyik a másik módszer? 😊
benyomom a PC-be egy PSX emulátorral õket, az csak elviszi, a PC-ém mindenféle régiókódot megevett eddig a filmeknél is... 😊
de ha egyszer csak az USA-ban jelent meg az a két gamma...
remélem azért valami csoda folytán bedarálja a ps3 azokat az ntsc-és ps1 lemezeket
Monnyuk kinek a paplan kinek a papné.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Red Faction: demot kiprobálva, ha olcsóbb lesz akkor kell.
Nincs régiózár mint boxon.
Haverok, Buli, Fight Club!
csütörtökön
Pixel Junk Eden: Encore
Outrun Online Arcade (Sorry USA)
F.E.A.R. 2: Project Origin - Toy Soldiers
Saints Row 2 expansion
Valkyria Chronicles DLC
LBP Monkey King Costume
Rock Band Tracks (GNR Chinese Democracy)
a PS3 mennyire kompatibilis a PS1 játékokkal?
csak mert rendeltem két gyöngyszemet az USA-ból (gondolom NTSC-ések), és rohadtul görcsölök, hogy megeszi e majd õket a masina.
szerintetek elviszi majd õket minden gond nélkül?
köszi
üdv
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Részletek ITT.
mondjuk nemtom h én vagyok-e a túl kíméletlen (mondjuk pl egy BYOB-ot vagy Scream Aim Fire-t Expert-en nemtom hogy lehet nem kíméletlenül játszani😊 ), vagy a gitár ilyen szar amit adnak hozzá, de az egyik irányba való pengetés már mintha nem úgy mûködne, mint ahogy kéne neki.. sztem vissza fogom vinni h adjanak újat..
Papesz
3500 forintot megér😛
Ennek a GTA sorozat volt az apucija? Ér ez 3500,-ft-ot?
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe