PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

miért, a filmek amik torrenten vannak meg játékok nem jogvédettek?

Alien!
biost azért nem adnak,mert jogvédettek nem rakhatják ki,torrenten van minden.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

zzeN
pc-n meg boxon nyomtam, jó volt csak amikor másodjára vittem a küldiket meguntam, de attól még jókat lehet mókázni vele😉

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Alien!
õõõõ...te most nem csak hypergiga-többcsilliárd forintos high end pc-vel játszol?!?!? vagy megtértél? teljes a képzavar.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

csak azt tudnám honnan szerzek PSX emuhoz biost meg plugint meg konfigurációs fájlt... azt egyik emunál se adnak, nem értem miért...

predator0
Amúgy a PS3 játékok is régiózárasak. Csak az összes (?) region free. Ezért nem fog futni az FFXIII demo minden gépen.
Hekkelésrõl nem tudok.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

balla27
és a gta 4-et szereted?

balla27
nekem pont azért szimpi a cry ,mert sokat kell menni A pontból,B pontba.olyan tengi lengi a játék a leírások szerint.csak már annyi jónak hitt játék okozott csalódást.most nagy nehezen tudtam cserélni a top spint erre.jó nagy szxr az a tennis,azt hittem ,pedig,hogy jó lesz.

egyébként nem, nem tudom.
elvinni a ps3 masinám meghekkelni?

bocs PS1-rõl, csak melléütöttem egy billentyût 😄

zsolt1983
mentem ebedre

DoNorBi
Úgy simán beveszi,a drivert én is psx emuval küldöm😉

Haverok, Buli, Fight Club!

zsolt1983
na most PS2 jatekorol v. ps jakekorol van szo..
Amugy meg tudod temire gondoltam 😊

zzeN
számomra egy full unalmas sz@r😊

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

zsolt1983
A FC 2 eleg jo jatek. majd magad eldontod h. menyire izglamas. altalaban erre panaszkodik mindeki, velem egyutt. 😛

mert csak PSX-re jelentek meg a Need For Speed V-Rally részek, és csak az USA-ban. Máshol is kapható volt, más platformokra, de más néven (pl Dreamcast-ra Test Drive V-Rally néven adták ki, itthon pedig a PS2 verzió is sima V-Rally 97 Championship Edition verzióként futott). Megvannak a játékok már vagy egy évtizede PC-re, de az nem ugyanaz 😊 Nekem a rendes PS2 kiadás kell ami még az NFS nevet viseli magán a borítón, és a játék fõmenüjében is. 😊 Amolyan megszállottság.
Egyébként melyik a másik módszer? 😊

zsolt1983
csak a kivancsisag kedvert ... mirol is van szo ? mi a jatek neve ....

balla27
sziasztok!holnap jön a far cry 2 ,és a bourne conspiracy a postával.remélem nem lesz csalódás ez a 2 játék.far cry 2 tényleg annyira rossz játék,mint ahogy mondják?

zsolt1983
Hat az megoldas, visoznt akkor minek vetted oket meg ?? man csak az erdekelne ?? Van ra "MAS" modszer is ...

zsolt1983
Predi jol irja. Buktad haver. Ha nem NTSC s a systemed a jatek nemfog futni rajta. Jobban tenned ha viszakuldened a jatekot. Es egy jotnacs : eloszor erdeklodj utanna majd azutan rendelj.. 😊

megvaaaan.
benyomom a PC-be egy PSX emulátorral õket, az csak elviszi, a PC-ém mindenféle régiókódot megevett eddig a filmeknél is... 😊

nemáááá 😞(
de ha egyszer csak az USA-ban jelent meg az a két gamma...
remélem azért valami csoda folytán bedarálja a ps3 azokat az ntsc-és ps1 lemezeket

NEXUS6
Hõööööö!<#merges2>

Monnyuk kinek a paplan kinek a papné.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

predator0
PS1 és PS2 lemezes játékok régiókorlátozottak. Szerintem buktad.

Red Faction: demot kiprobálva, ha olcsóbb lesz akkor kell.

EmThor
<#worship><#worship>

baggins
Nincs mit. HOD-t honnan??? Kell!!!

baggins
Ebben tökéletesen egyetértünk. Nálam a Tekken a bunyós játékok legalja (sry).

baggins
Bocs, hogy csak most válaszolok, szóval Odin Sphere: annyira jó, hogy engem teljesen elvarázsolt, ami igen ritkán történik meg. Rittyentek is hozzá egy tesztecskét hamarosan. Egyrészt szeretem az igényes rpg-ket, másrészt régen szívem csücske volt a Knights of the Round/Cadillac-féle hack stílus játékteremben, SNES-en, satöbbi, vagy a Wonderboy in Monsterland nevû csoda (PSP-n folyamatosan nyomom, SMasterSystem emun). Valahogy mindezek keveréke, olyan egyedi hangulattal, amit máshol nem találsz. Na és a sztori...nem vagyok hajlandó elárulni semmit, de megér egy misét. Professzionális, de sajna rétegjáték.

Sippie
én a leírásából arra következtetek hogy cd-sen rendelte õket.
DoNorBi
amit a store-ról töltesz le ps1,ps3 gámát mind1 milyen régiós viszi hibátlanul õket.
Nincs régiózár mint boxon.

Haverok, Buli, Fight Club!

ShopTo-n néztétek már ezt a dolgot: PS3 tok

EmThor
ps1 játékok a jpn psn-en

csütörtökön

Pixel Junk Eden: Encore
Outrun Online Arcade (Sorry USA)
F.E.A.R. 2: Project Origin - Toy Soldiers
Saints Row 2 expansion
Valkyria Chronicles DLC
LBP Monkey King Costume
Rock Band Tracks (GNR Chinese Democracy)

hy
a PS3 mennyire kompatibilis a PS1 játékokkal?
csak mert rendeltem két gyöngyszemet az USA-ból (gondolom NTSC-ések), és rohadtul görcsölök, hogy megeszi e majd õket a masina.
szerintetek elviszi majd õket minden gond nélkül?
köszi
üdv

Alien!
na ez must have game...😊 végre egy klasszikus beat'em up...<#worship><#worship><#worship>

EmThor
EmThor
puzzle ques... chronicles by konami

EmThor

predator0
Ez lerombolja a kedélyeidet, az Infamous fog felvillanyozni... 😄

NEXUS6
Hát ez teljesen felvillanyozott!😉))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

predator0
No, bárki töltheti a Red Faction demot. Lehet kérni hozzá redeem code-t.
Részletek ITT.

3 nap? LOOOL

predator0
Három nap után adtam el, asszem. 3500-at megér, van benne co-op. Tulajdonképpen minden szinten egy paródia a játék, mindenfajta pozitív és negatív értelemben 😄

5c0rp330n
meg ami még irritál egy kicsit, h elemes a gitár.. nemtom van-e másmilyen kiadás, de a faszért nem lehet aksisra megcsinálni.. fog a f@szom elemeket venni meg töltögetni 12 órákig..

5c0rp330n
pár napja megvan a world tour, nem tûnik gyengének, benne van majdnem 100 szám 😊
mondjuk nemtom h én vagyok-e a túl kíméletlen (mondjuk pl egy BYOB-ot vagy Scream Aim Fire-t Expert-en nemtom hogy lehet nem kíméletlenül játszani😊 ), vagy a gitár ilyen szar amit adnak hozzá, de az egyik irányba való pengetés már mintha nem úgy mûködne, mint ahogy kéne neki.. sztem vissza fogom vinni h adjanak újat..

Nagyjából az utóbbi tíz év legjobb játéka. Már ha ezt játéknak lehet nevezni.

Papesz

tarti19
nagyon jó délutánt biztos megélsz vele esetleg többet is, de a GTA 4össze-vissza alázza, noha vannak benne ötletes dolgok, amik pozitívumként szolgálják a játékot...
3500 forintot megér😛

Kajak ezen vaciálok én is már pár napja, mert semmi értelmes crime gém nincs a piacon. De sztem ez valami iszonyat szemét lehet, vagy talán gagyi a legjobb szó rá. Predinek asszem megvan.

Saints Row 2 a mai 19CAD-os akció.
Ennek a GTA sorozat volt az apucija? Ér ez 3500,-ft-ot?

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Szerintem mozgásba szép lesz ez... mert amugy a képek nem valami szivderitõek.

Igen, ráadásul jóval gyengébben is fest mint pl a SC. Sztem az lehet hogy csak pár ember csinálja nem egy 100-150 fõs apparátus.