PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
PS3 ID:ggeerryy87
Valaki megmagyarázná ezt nekem?
Itt már DLC-rõl beszélnek meg hogy oktoberben jelenik. De a sima tekken 6 mikor fog akkor megjelenni szerintetek?
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
|
V
KZ2 dlc fasza, nekem eu-s van, így akkor mükszik! <#eljen>#eljen>
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Tehát a sarokból néha lépj ki a barikád elé, és a rakétásokat próbáld leszedni, néha csak 2-3 lövést tudsz leadni, mert lõnek feléd egy rakétát, akkor lépj vissza gyorsan a sarokba (még egyszer mondom közvetlenül a barikád melletti sarokba, ne távolabb!!!) majd így szépen lassan szedd le õket, ha ügyes voltál, beszáll egy "repülõ" a falon, megnyitva az utat, itt van egy mentési pont, hála istennek! 😄 Ekkor szedd le a maradék ellenfélt. Utána Radec fog kergetni egy késsel, itt annyit csinálj, hogy éleszd fel Ricot feltétlenül, mert sokat segít itt már. Próbálj meg körbe-körbe futni, és kitérni Radec elõl, közben lõdd lehetõleg ha tudod! Ha eleget kapott, visszamegy az "emelvényre", ott már csak lõdd, amíg bírod és kész! Jön a kurtajó videó! 😊 Sok szerencsét!
PS3 ID: iib
Haverok, Buli, Fight Club!
Nem tudom mikor, hogy javították, nem szed le semmit a progi, marad az 1.30-as verzió, de nincs fagyás. <#eljen>#eljen>
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
sokan lehúzták, de nekem kifejezetten tetszik. agyatlan B mozis "mindenre lövölde", kifejezetten bejön 😊
mondjuk azért nagy mínusz pont jár, hogy sehol nem lehet feliratot választani, mert a szinkron valamiért bazi halk, és nem mindig sikerül Tequila mormogásából kiházmoni, mi a francot mond.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Azt meg tudná nekem valaki mondani, hogy lehet PS3-al videót csinálni egy játékból?
PSN ID: orsko
JIMANSZKY: Mi van a nagy kábelteszteléssel? Volt valami végeredménye, vagy csak én vagyok szenilis?
60234: GT5P szoktam, mert nincs sok idom gamekra! PEdig ott porosodnak a polcon!
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
1: min. milyen sebességû interet kell hogy lehessen rendesen játszani? (pl killzone 2 max playerel 😄
2: adnak valami kábelt a ps3 mellé, és azzal "õsszekötöm" a pc-vel és kész? 😄
Nekem Atari 2600-ra volt meg KATT
Amúgy a Szellemírtókat én is várom. Aki nosztalgiát akar Ghostbusters játék(ok)kal kapcsolatban, az nézze meg EZT a videót.
PS3 ID: iib