PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

predator0
Írtam PSL-en egy ott dolgozó emberkének, hogyha van már az õ boltjukban, akkor nézze meg 😊

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

KIZÁRÓLAG Az Egyesült Királyságban forgalmaznak angol nyelvû inFamous-t. Minden más európai ország EU verziót kap.

Papesz

EmThor
jobb alsó sarok

"NOT FOR SUPPLY IN THE UK"

EmThor
SCEE kérte így, galaxisnet.hu-n lehet látni pár ps doboz hátulján, hogy NOT FOR SALE IN THE UK...

nem pánikot akarok kelteni, csak jót akarok, hogy ne lepõdjetek meg, mindenkinek joga van tudni róla, késõbbi félreértések elkerülése végett

Mindenesetre számomra már az is érdekes, hogy egyáltalán felmerült ez a kérdés, mert akkor megérteném ha nem BR lemezen jönne hanem DVD-n s ezen mulna hogy 1 vagy 2 DVD-s e a játék de igy?? Mintha nem elférne a lemezen, mond a 10 szinkron.
predator0
Lehet igazad van, de ebbõl
"Following news this morning that Sony was to release the Dutch, French, German, Spanish and Italian version of inFamous without English language support,"
azért nem derül ki száz százalékra, hogy mondjuk az összes többi európai országban lévõ nem honosított változatban sincs angol nyelv. Szerintem ezügyben meg fogok látogatni egy 576 kilobájt valamikor.

EmThor
sacred 2 stuff, tiszta diablo (érdemes megnézni a játszott órák számát és a térkép felderítettségét 😊 tud olyat is, hogy megmutatja legutóbb legyakott 3 ellenfelet, mennyi esélyed volt eltalálni, sebezni stb.

nekem tetszik! 😊
rosszabb helyre is elment már. :Ð

EmThor
Köszi, erre nem is gondoltam, mármint arra hogy a hardware-eknél van. egy srác azt mondta, hogy kb. 1 évvel ezelõtt rendelt egy tartót, csak máshogy nézett ki és azt mondta hogy egy kisebb fajta dobozban kapta meg, össze kellett pattintania. lehet teszek egy próbát.

EmThor
Infamous:

USA: angol
UK: angol, portugál, orosz
EU: spanyol, olasz, francia, német (angol késõbb, patch-el)

zzeN
szóval amit rendelnék PL-tól special editiont abban szintén nincs angol nyelv? mert az UK-ban van, de EU-ban nem mindenhol ugyanaz a változat van?!

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

predator0
Pl-ben van 12900-ért.
Magyar füzetes (ezért kiadni +3k-t) és speckó kiadás 15900.

Smuge
Nem külföldi oldalakra gondoltam , hanem az itthoni keresettebbekre ( ÜK,Pl)

predator0
Arról volt szó, hogy emiatt visszamondják az elõrendelést. Ha csak magyar szinkron/szöveg lenne rajta, akkor már szar és megseveszemszippszippszipp? 😊

predator0
Van az 12900-ért is, rossz helyen nézed.

Nem értem mit nem értesz, ha lenne rajta magyar, nekem akkor sem jutna eszembe angolról átállítani.

PSN: berghold

Smuge
Mi kerül 16000 Ft-ba az inFamous-n ? Miért ilyen drága, tudja valaki? 😊 Nem mintha érdekelne csak furcsa, remélem nem másznak vissza az árak 15e kategoriába 😊

predator0
“Following feedback from the community, we realise that there is a strong demand for English language on the Dutch, French, German, Spanish and Italian version of InFamous,”

Nem értem a problémát. Utálnak a fenti népek az anyanyelvükön játszani? 😄

EmThor
így legyen lottó 5ösöm:

GAME:
-godfather 2: 30£
-wolverine: 30£

EmThor
lol, mindenki mondja vissza az infamous elõrendelést 😊

viszont EU-ban lesz angol nyelv patch hozzá úgy néz ki (1gb+ ?!) ki tudja?!

UK változat úgy néz ki OK, akit persze érint az angol nyelv

ps.: itt vannak a hírek nem kamuzok

Nehogy már ezért adj ki pénzt!!10 db fér bele, meg ennyiért?<#wow2>

A hardver kategóriában van, azt meg nem postáz a Game külföldre. De rendeld meg, hátha szerencséd lesz. Legfeljebb küldenek egy levelet, hogy sajnáljuk.

Papesz

erre most nem is gondoltam. lol

predator0
Pff... neked mindenrõl a GTAIV jut az eszedbe?

Már bocs. 😄

Akó mi a g.ci van benne? Román?? 😄D

EmThor
Infamous kapható a pesti 576-okban O_O

jövõ héten jön csak ki UK-ban! viszont ez az EU verzió amiben úgy néz ki NINCS angol szinkron! szóltam.

EmThor
GAME-en 2-3 hete tartó akciónak úgy néz ki vége, legtöbb játék ára visszament, de még nincs új lista, ami valszínû a maradékból várható, de red alert 3 és godfather 2 áresés is lehet hamarosan!

Bázmeg 😄DDDD

Jah persze nem is izgat túlzottan, csak érdekes. 😊

Srácok! fõként azoktól kérdezem akik a game.co.uk-ról szokott rendelni, de másoktól is szívesen veszem a segítséget! kinéztem ezt a tartót és nem tudom hogy elküldik e ezt Magyarországra, és ha igen akkor a szokásos 2,95 Font-os postaköltséggel, szétszedve talán belefér egy nagyobb borítékba.
Szerintetek??? ha biztosra nem is tudjátok, de Ti mire tippeltek?
köszönöm elõre is!

NEXUS6
Jó fej ez a szárnyas macskapatkány!;DDD

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

zsolt1983
tetszik 😊 milyen sexi lett nicko.

Jövõhéten jön az Inferno pool a psn-re.
Remélem ez is 10dolcsis game lesz, és remélem rendben van benne a fizika.
Online mód, trófeák stb.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Alien!
minden e3 elõtt említik,mert még egyik játékra sem mutatott rá,hogy ezvótaz.....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

EmThor
nICO <#vigyor2>

EmThor
vki még emléxik a BBC-s emberre? 😄 városi legenda lett 😄 de igen, valszínû ezt látta

Alien!
"ez egy egy éves video, de ugyanezt fogjuk látni úgy néz ki, mai színvonalon"

igazad van meglátszik rajta ez az egy év....😊 hát ez így ebben a formában is mondjuk úgy hogy mérföldkõ lenne,ha csak az animációt nézem...de ha ezt még õk fokozzák,márpedig fogják,akkor jawdropping lesz az e3-on.

lehet,hogy ettõl esett szét az a a BBC-s csóka??!?!?

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

EmThor
- call of juarez multi video van vagy 3 db GT-n, de ez a pálya néz ki a legjobban, amúgy elég jellegtelennek tûnik az egész

- darksiders story trailer, + hent trailer elég élesnek tûnik + sok kis effekt, na, na alakul! (lehet gow3-nak is erre fele kéne nyitni? sandbox hent?)

tényleg terminatort is a grin csinálta? 3 játékon dolgoztak akkor egyszerre? (bionic commando, terminator, wanted) ?! ?!

Anubys
"Zombie Apocalypse"...
Van egy régi Amigás játék ilyen címmel, ezért rákerestem, hogy van-e köze hozzá. Elsõ találat a cucc adatlapja.

Be-copy/paste-ezem, hátha valakinek nyújt valami új infót:

"Zombie Apocalypse
Kiadó: Konami, Fejlesztõ: Konami
Típus: Akció, Zombis "

Asszongya: "típus: zombis"...
Nemá' 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Alien!
tudod, a gametrailers értékelése az utóbbi idõk korrektségeit figyelembe véve kb annyira mérvadó mint a blikkben bármilyen cikk....

de így a videót nézegetve,tényleg elég átlagos lett,rengeteg helyen pl borzasztóan buta az animáció.

EmThor
ez egy egy éves video, de ugyanezt fogjuk látni úgy néz ki, mai színvonalon

"So they finally showed this video, it's over a year old, can't wait to see what it looks like now, from what I hear, it's amazing. Wanted to post about this for so long but was asked kindly by my source not to say anything because at the time, few people had been shown the trailer.

This is old footage, very old."

Alien!
mediocre...te...😊

és a Trico-t csak így odaszúrod?!?!?...😊 Bazz hogy nééééz már ki az a videó....te szent isten,mit mûveltek a japánok megint?!? hát ez vmi egészen meseszép....

És a design 3 pontot sem értem igazán.

Ez meg OMFG <#guluszem1>

Sztem a grafika értékelésénél félrenyúltak. Sokkal szarabbul kinézõ játék kapott már többet. Egyébként az 5h meg egy vicc.

EmThor
na ez a trico is több mint egy éves vid 😞

EmThor
Gamespot

Terminator SzelvéSÜN 5 pont, mint amennyit a mérföldekkel jobb Viking kapott (igen, látatlanban is mérföldekkel jobb)

UFC 8 pont

Bionic Commando 6 pont (legalább 30£-ról indul)