PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EmThor
- lesz demo a Zombie Apocalypse-ból

- trICO hd trailer

- Bayonetta blog update

EmThor
Bayonetta-ig jó lesz, tényleg medicore (középszerû), de phun

EmThor
I Like

Dzsombi Apocalypse, PSN - gondolom nyár, 10$, Nihilistic-tõl (conan)

7 környezet, 4 karakter, 55 pálya, offline, online coop, stb.

EmThor
Game, Infamous, 45£

InFamous Special Edition features:

* Exclusive Art Book
* Extra “Gigawatt Blades” power to download from PlayStation Store using enclosed promotion code

Alien!
háát azé valljuk be,hogy ennek a Terminátor játéknak kifejezetten jól állt a bélyegnagyságú trailer....így jobb minõségben elég nagy csalódás....

kiváncsi vagyok a film tud-e vmit nyújtani a látványon kívül...gyanítom,hogy nem.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

EmThor
na aszongyák DMC 5, PC, PS, Box, Wii, 1+ perces teaser trailer

Persze, ezzel egyet értek 😊 A SW nem rókabõr, hanem hangulat amit ráhúznak. És tényleg nagyon jó hangulat, de enélkül nem ér annyit a játék.

EmThor
igen? hm... kösz!!

zörög a haraszt, DMC5 az E3-on 😊 (csak coop ne legyen benne)

mert ugyanolyan unalomig ismert minden cm-e, mint minden fps-nek... én se értettem, hogy miért kapták fel ennyire

tarti19
azért ez az SW jóval több mint egy rókabõr vagy csak névadás...

tarti19
de igen backuopnál a zárt mentéseidet is lementi, ergo KZ2, Re 5, stb mentett játékállások mind megmaradnak...

Star Wars-ot szeretem én is nagyon, de a Force Unleashed egy nem túl nagy szám hack n slash, ha lehúzzuk róla a Star Wars sémát. De mivel imádom a SW-t, ezért ott lesz a helye majd a gyûjteményemben. Ez a helyzet a Dragon Ball Burst Limittel is hehe.

predator0
Nem sokat ér a backup így (az ember nem csak vinyócsere elõtt bekapol <#crazya>), de errõl már beszélgettünk. Oldják már meg normálisan mostmár 😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

5 kieggel hány órát biztosíthat vajon az game? uhhh

EmThor
ufc undisputed review

sacred-et várom GT-tõl.

EmThor
aszongya pen drive-ra amit ki lehet menteni:

-videók
-képek
-zenék
-bizonyos mentések: majdnem az összes, van pár copy protected sajnos (dmc4 network data, killzone 2 stb.) viszont ezeket backupnál sem menti el

amit csak backup-olni lehet (ha jól tudom)
-témák
-beállítások
-accok
-játékinstallok (?)
-psn játékok

na most ezeket újra le lehet tölteni, installni csak idõ. heti\kétheti 1x, 22 ropiért 250-es vinyóra menteni 6 órán keresztül, hát nem tudom. a copy protected mentéseket úgyse viszi át, a többi meg idõ és kényelem. jó, van ami patch-et 3 órán át szed (hot shot golf 5) és azt jó backupolni... na erre még alszok egyet. vagy a kivett 60-asnak veszek egy rack-et

ja, Fallout 3 GotY éri meg, abban mind az 5 kieg benne lesz, nem csak 4 a psn-rõl...

nem néztem még meg. 4.7? bázmeg. 😄D pedig qrvajó volt az uccsó vidikban

zzeN
4,7-et kapni már gáz...4 órás gameplay-es gamért kiadni pénzt...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

predator0
Mekkora lett volna, ha ezt jelentik be exkluzívnak és nem a Fallout 3 DLC-t... 😄

Na majd megveszem akkor a GOTY-ot, persze max 7k-ért 😄 Kár, hogy nem a GTA kieget jelentették be. 😞

Nem értelek....szidod a M2 grafot miközben nincs szebb pályakidolgozás a mai mezõnyben.
Sajnos a mai technika itt tart(ez se kevés, szerény személyem '86 óta követi figyelemmel a fejlõdést) ne várjál fotórealisztikus grafot az még messze van(bár ha így haladunk 2020 körül megkaphatjuk).
M3 biztos megint valamivel szebb lesz, de valszeg azt is lehet majd szidni, biztos lesz pár lowpoly benne......
Nem kéne ez a pesszimizmus minden ps3 játék kapcsán....

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Smuge
Szerintem azt rendeld meg amelyikkel szívesebben játszanál és jobban bejön . Engem egyáltalán nem mozgatott meg a Bioshock akármilyen jónak is mondják viszont SW minden mennyiségbe jöhet😊

EmThor
<#eljen><#worship>

Meg is rendeltem.

EmThor
ja hogy lemezen mégse jön PS-re a DLC... akkor marad a GotY

EmThor
Bioshock, SW a nyomába se ér, ne gondolkozz rajta, rendeld meg, amíg van!!

Nagy leárazások között azon rágódom, hogy Bioshock vagy esetleg Star Wars Force Unleahsed érné meg jobban. Szerintetek?

Alien!
pffff.....na igen,egy képrõl véleményt alkotni nem célszerû,ezért linkeltem a fotópályázat galériáját...A MS2 kb olyan mint a KZ2,állóképen átlagos,de mikor mozgásban elõjön a dinamika + az effektparádé(perpixel motion blur,volumetrikus füst,fasza fénye,árnyékok,stb) akkor odabaszós.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

EmThor
ja, Kermit a béka sem bírt magával 😄

2x15£ lesz a 2 DLC, ez 30£... GotY meg 40£ lesz és abban a +1 is benne lesz. Összesen 5 DLC, de lemezen csak 2x2 lesz, ha jól értem... Store-ról meg úgysem tudjuk megvenni EU-ban 😞 FUCK

Istencsászár
vagy egy éve játszottam vele, de akkoriban is így volt, az epizódok chapterekre voltak osztva, 3v4 vagy több már nem tudom, de mivel nem voltak olyan egetverõ hosszúak, kb 1 óra egy epizód + a melléküldik a rootokkal, de az ebbe nem számít bele, amúgy remek játék volt, ez az aizódos találás teljesen egyedi a vsszaemlékeztetõk zseniálisak voltak, a graf gyönyörû, a zene igényes, a fizika a játékmenet változatos és ötletes, kicsit bugos volt, meg okan az irányításra panaszkodtak, de nekem nem volt vele gondom, remélem az AtiD6 ezt a vonalat fogja követni, már ha lesz

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

predator0
Akkor õsszel beszerzem a GotY kiadást egy lemez árba. Ez volt az a hihetetlen bejelentés? 😄

EmThor
PS3 Fallout 3 DLC

ami még jobb, jön lemezen is. nyár folyamán +2 kieg még minden platformra. GotY kiadás õsszel (fasza).

* Fallout 3 Game Add-on Pack #1 includes The Pitt and Operation: Anchorage on a disc and will be available for Xbox 360 and PC on June 12th across Europe.

* Fallout 3 Game Add-on Pack #2 includes Broken Steel and Point Lookout on a disc and will be available for Xbox 360 and PC in August across Europe.

* A Fallout 3 Game of the Year edition will be available in October. It will include the original game plus all five add-ons for £39.99 / €59.99 for Xbox 360 and PS3, and £29.99 / €49.99 for PC.

EmThor
GTA 4, Lost & the Damned PS3. Believe 😊 Lol jó lett egyébként? 😄 10 perc és kiderül

EmThor
ezt kihagyom akkor, köszi... ja, azon gondolkoztam veszek egy WD passportot mentegetni a géprõl az adatokat de valami 6 órát vesz igénybe 200 giga és akkor a copy protected mentéseidet, ahogy írtam, le se tudod archíválni, szóval most kipróbálok egy pen drive-ot 😊

akit érdekel, létezik ilyen pici is, biztos nem a leggyorsabb, de stílusos 😊

predator0
Alone in the Dark sajna egy olyan játék, ami baromi jó is lehetett volna, ha apró faszságokkal el nem rontják. Én is nemrég szereztem be, ha végigviszem/szenvedem, akkor kölcsönadom. A mentés szart sem ér benne pl. mert kilépsz a játékból, visszatöltöd a mentett állást kezdheted elõlröl az adott fejezetet... Nem checkpoint alapján ment. Értem én, hogy sorozatszerûen akarták megoldani, de ez miután akkor hagyok abba egy filmet és onnan folytatom ahonnan akarom, béna egy megoldás.

EmThor
még egy kis darksiders, következõ pár hónapon belül jön (nyár vége?)

Sztori szerint eljön az apokalipszis, és egy sandbox városban mászkálhatsz az apokalipszis 4 lovasának egyikeként (War = háború néven) mert úgy tûnik még nem jött el a végítélet ideje, valaki a háttérbõl mesterkedik, jössz kinyomozni mi a szitu. A mennyben ezért nem túlzottan szeretnek, a pokoli lények meg az életedre törnek! Amúgy sima God of War féle hack&slash -> szeretjük 😊

EmThor
ja, ez az a játék, japánban volt 2 tv film, 1 mozifilm a Harag-ból és most jön nyáron 2 mozifilm még 😊

brodix
A video végén volt egy pillanatra egy 1 mp-es video,sõt,inkább kép,az alapján a The Grudge - Az Átok,vagy pedig az eredeti japán(vagy kínai? tök mindegy,ferdeszemüek vannak benne) Harag-ból fog készülni egy játék. Az nagyon állat lenne,én a film után alig bírtam aludni. Állandóan azt a hörgést vagy mit hallottam 😄
Téleg kéne egy wii 😄

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Istencsászár
majd a DIRT 2, az elég komolyak tünt a fejlesztõi videból, reméljük a fizikán is javítanak

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
ugytudom nem

"The title is built using Asobo's own engine and promises over 5000 square miles of racing terrain."

EmThor
ez nem dirt motor? azt hittem jobban fog kinézni, fene vigye.. én még mindig azt mondom bízzunk benne lehet lesz demo, ez a motorstorm sandbox jól hangzik, de mint 5let jó, viszont mikor mondták, tudod, hogy ilyen poszt-apokaliptukus világ, meg benzinért hajtasz, azt hittem valami komolyabb lesz, erre most írják, hogy szimplán megnyered a versenyt, kapsz 100 egység benzint és annyi, 150 meg egy új motor... hát bakker :|

Istencsászár
amit eddig láttam belõle abból annyi jött le hogy ronda, kidolgozatlan, a fizika nevetséges, még a Motorstormhoz képest is, a Flatout UCról ne is beszélve, az a kép amit kilinkeltl mellé egy rakás szarkupachoz hasolít mint sem egy játékhoz, olyan 2000 környékén elment volna, de 2009ben ilyet én nem mutogatnák és nem adnák ki...

EmThor
á inkább hagyjuk

EmThor
én a bal oldalira szavazok

Istencsászár
ez meg a másik, egyenesen szörnyû, akkor már inkább Motorstorm

Istencsászár
mozgásban lehet hogy szép , de ezeken a képeken lópoly, recés, fakó életlen kidolgozatlan, nem 1-2 helyen bugos, viszont a napfény effekt tényleg szép, de minden más a képen, képeken közepes vagy még az sem,

EmThor
az biztos, csak ne lenne annyira idegtépõ a végén. 😊