PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jó lenne tudni h a PL-os SE az UK-ból van-e...
felkerült már a demója a store-ra?
felkerült már a demója a store-ra?
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
feltételezem az ÜK, meg PL majd igyekszik angol nyelvû változatot szerezni. Gondolom game, shoptoról rendelve is olyat kapunk, nem?
most akkor tényleg nem lesz angol nyelv a gémben?
azt nekem si csinálta mind a 60-as mind a 40-es gép😛
Cloud angol nyelvet ingyen pendriveon mellékelj😛
Cloud angol nyelvet ingyen pendriveon mellékelj😛
Hír of the Century!!!!4444négy!!!! <#vigyor2>#vigyor2>
EA-tõl ugye Warner Bros.-hoz került a Gyûrûk Ura licensz. Guess what! új játék!!
Csak nehogy Wii-re jöjjön only 😊
lelkesedés x1000
Forrás: gamekapocs
A Warner Bros. Interactive égisze alatt jelenik meg a legújabb Gyûrûk Ura játék, amelyben a Vándor, vagyis Aragorn bõrébe bújva kalandozhatunk.
Miután lejárt az Electronic Arts szerzõdése, J.R.R. Tolkien világának jogai ismét a Warner Bros. kezében vannak, akik bejelentették legújabb játékukat, amelyben a Vándor bõrébe bújva kalandozhatunk majd Középföldén. A cég sajtóközleménye alapján ez lesz az elsõ Gyûrûk Ura játék, amely kifejezetten a fiatalabb korosztálynak és a családoknak készül, mintsem az igazi hardcore gamereknek. Sajnos még egy képet sem mutattak az új alkotásból, mint ahogy a célplatformok sem ismeretesek még, ám az E3 alatt lehull a lepel.
lesz&rom ha fiatalabbaknak készül, bekaphatják, vééééért <#ejnye1>#ejnye1>
EA-tõl ugye Warner Bros.-hoz került a Gyûrûk Ura licensz. Guess what! új játék!!
Csak nehogy Wii-re jöjjön only 😊
lelkesedés x1000
Forrás: gamekapocs
A Warner Bros. Interactive égisze alatt jelenik meg a legújabb Gyûrûk Ura játék, amelyben a Vándor, vagyis Aragorn bõrébe bújva kalandozhatunk.
Miután lejárt az Electronic Arts szerzõdése, J.R.R. Tolkien világának jogai ismét a Warner Bros. kezében vannak, akik bejelentették legújabb játékukat, amelyben a Vándor bõrébe bújva kalandozhatunk majd Középföldén. A cég sajtóközleménye alapján ez lesz az elsõ Gyûrûk Ura játék, amely kifejezetten a fiatalabb korosztálynak és a családoknak készül, mintsem az igazi hardcore gamereknek. Sajnos még egy képet sem mutattak az új alkotásból, mint ahogy a célplatformok sem ismeretesek még, ám az E3 alatt lehull a lepel.
lesz&rom ha fiatalabbaknak készül, bekaphatják, vééééért <#ejnye1>#ejnye1>
na az lol. akkor veszünk boxot ilyen egyszerû (csak legyen lóvé)
ps-t meg berakom függõlegesbe kíváncsi leszek. anno úgy volt, ahogy a nemrég linkelt képen is mutattam, vízszintesen, de meg volt emelve pár járólappal (volt pár fölös db a sufniban). na most érzem, hogy okádja a meleget, de nem fogom aládúcolni megint, félek leszakad az asztal 😊
régen csinált olyat a ps, I. idõszakában, hogy kikapcsoláskor 3at csipogott majd csak utána kapcsolt ki, de nem az elejétõl kezdve, csak késõbb. de sose néztem utána mit jelent a 3 beep, lehet vmi overheating? fasz tudja. na irány kábelezni
ps-t meg berakom függõlegesbe kíváncsi leszek. anno úgy volt, ahogy a nemrég linkelt képen is mutattam, vízszintesen, de meg volt emelve pár járólappal (volt pár fölös db a sufniban). na most érzem, hogy okádja a meleget, de nem fogom aládúcolni megint, félek leszakad az asztal 😊
régen csinált olyat a ps, I. idõszakában, hogy kikapcsoláskor 3at csipogott majd csak utána kapcsolt ki, de nem az elejétõl kezdve, csak késõbb. de sose néztem utána mit jelent a 3 beep, lehet vmi overheating? fasz tudja. na irány kábelezni
Le is halt a teaser site miután kiment a N4G-re a Raidnenes kép 😄
állítólag nem nagy was ist das a javítása, csak el kéne vinnem.
képhez: fake
annyira egyértelmû az MGS utalás, hogy kizárt, hogy az lesz 😄
egyébként a MS megatonra készül állítólag az E3-ra... 😄
képhez: fake
annyira egyértelmû az MGS utalás, hogy kizárt, hogy az lesz 😄
egyébként a MS megatonra készül állítólag az E3-ra... 😄
ja hogy lejárt a 3 év, akkor nem mai darab... fórumokban hátha van infó, ennyit megér. esetleg valami elektronikai zseni, aki meg tudja mondani, hogy egyáltalán javítható-e valahogy;
szerk.: 14ó 30p múlva frissül a Kojima oldal (hajnali 3)
??

szerk.: 14ó 30p múlva frissül a Kojima oldal (hajnali 3)
??

hát most érted a gyerek normális volt, mondtam mikori a vétel. számlán a dátum. azt mondta, +3 évet tudnak adni a vásárlási 1 éven felül. 2 hónap híján így is kifutottam az idõbõl. most néztem, hogy átírhatnám a számla keltet, de a fene sem tudja, hogy visszaellenõrzik-e, vagy mennyire nézik meg a számlán lévõ dátumot.
5500-at sajnálom. Nem is értem, 3+ gari van bakker, MM-ben hegyekben áll még (na jó nem de van mindenhol, csak 90k) szóval tuti van még vmi raktárkészlet... nem értem, most talán még hasonló sincs a logitech kínálatában. mikor vettem vmi creative hangfalszett volt ami hasonló volt hozzá kategóriában (de nem volt THX), csak a típusszámra nem emlékszem;
szerk.: creative gigaworks s750
szerk2.: prohardver, hwsw, megéri beírni a problémát, hátha
szerk.: creative gigaworks s750
szerk2.: prohardver, hwsw, megéri beírni a problémát, hátha
nem, bõven nem.
Na, úgy néz ki küldeni fogják a tartót, az összeg már elõjegyzett kártyaforgalomként van feltüntetve a számlámon.
Kösz. Hehehe, ha hallásra bonyolult, gondolj bele, összeszedni milyen nehéz volt a gondolatokat. 😊 Egyébként ha egyszer rájössz a lényegére, röhögni fogsz rajta, milyen egyszerû. Nekem ez vagy 5 órámba került. 😊
akkor majd szépen megveszem, USA megjelenéskor úgyis lemegy az ára .. ez rettenetes, amennyiért most vesztegetik..., képtelen vagyok ennnyit kiadni érte, pedig óriási rpg fanatikus vagyok 😄
Steam: greyfox
Eléggé. amit én direkt nem sütöttem el a tesztben a GT közel megteszi.
5500-al nincs semmi. Logitech sajna nem tudott segíteni, a +3 év extra gari sem volt elég a csere igénylésre. Javítással meg nem foglalkoznak. El kellene vinnem egy hifi szervízbe, de most se pénzem, sem idõm, sem erõm nincs ilyenekre.
5500-al nincs semmi. Logitech sajna nem tudott segíteni, a +3 év extra gari sem volt elég a csere igénylésre. Javítással meg nem foglalkoznak. El kellene vinnem egy hifi szervízbe, de most se pénzem, sem idõm, sem erõm nincs ilyenekre.
nemsokára store-on (hírlevél)
Trash Panic™
Heavy Weapon
CellFactor®: Psychokinetic Wars
Critter Crunch
Marvel vs. Capcom 2
Trash Panic™
Heavy Weapon
CellFactor®: Psychokinetic Wars
Critter Crunch
Marvel vs. Capcom 2
pofám beszakad, sacred 2 gt review 😊
spoileresek nagyon gondolom 😞
Fox, mi van a z-5500-al? infamous elején olyat szól a mélynyomó mindig, hogy leszakad a fejem 😄
Fox, mi van a z-5500-al? infamous elején olyat szól a mélynyomó mindig, hogy leszakad a fejem 😄
Annyira nem tört össze a szívem, pont errõl szolt az eddigi info is a HR-rel kapcsolatban. Gyak egy interaktív mozi. (Amúgy én ebbe a kategóriába sorolom a MGS sorozatot is.)
Az eddigi tapasztalat, hogy ezek viszonylag rövidek. Mert egyrészt korlátozottak az erõforrások a fejlesztésre, másrészt nem is igen érdemes nyújtani a dolgokat, attól önmagukban nem lesznek jobbak.
Bármit is mondanak pl. a Lost készítõi ugye!😄
Az eddigi tapasztalat, hogy ezek viszonylag rövidek. Mert egyrészt korlátozottak az erõforrások a fejlesztésre, másrészt nem is igen érdemes nyújtani a dolgokat, attól önmagukban nem lesznek jobbak.
Bármit is mondanak pl. a Lost készítõi ugye!😄
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
los cazafantasmas elsõ review 9\10 (ghostbusters)
Red Faction Guerilla MP demo holnap
- 2 Maps: Radial (reconfigured since the Beta) and Warlords (RF1 inspired map)
- 9 Weapons
- 5 Backpacks
- 15 unlockable XP levels
- Damage Control Playlist only.
GAME elõrendelõknek, replika (UK-n kívül nem adják 😞 )

- 2 Maps: Radial (reconfigured since the Beta) and Warlords (RF1 inspired map)
- 9 Weapons
- 5 Backpacks
- 15 unlockable XP levels
- Damage Control Playlist only.
GAME elõrendelõknek, replika (UK-n kívül nem adják 😞 )

Nagyon jó kis cikket kanyarítottál össze. Le a kalappal! Bazz most már tényleg tûkön ülve várom, hogy csöngessen a póstás. 😊 Amúgy egy kicsit "kesze-kusza" ez az online/offline mód kombinálása így elsõ hallásra. De nem gond, csak megbirkózom vele valahogy. Csak jönne már........
\" örökké nem eshet.... \"
A HR kapcsoltaban meg már az eddig megjelent video alapján is lehetett látni, hogy ez szinte egy interaktiv mozi lesz, ahol is az adott döntésid (balra-jobbra fordulsz, a szekrénybe bujsz, vagy az ágyalá) meg az hogy milyen gyorsa vagy helyes sorrendbe nyomkodod a gombakat fogja meghatározni az egész story kimenetelét, meg a hosszuságát (sikerül kilopozni a házból rögtön, vagy egy félórát kergetözöl, meg harcolsz a fickóval, stb)
köszike!
igen
és a mai nap híre: Demon's Souls észak-amerikai megjelenés!!
"IRVINE, CALIFORNIA -- MAY 20, 2009 -- Atlus U.S.A., Inc., your shining knights in armor, today announced that they have secured the North American publishing rights for Demon's Souls™, a groundbreaking action RPG experience for PLAYSTATION®3 system. Beautiful, compelling, and unforgiving, Demon's Souls is the hardcore RPG experience PLAYSTATION 3 system owners have been waiting for since the platform's launch."
Megjelenés: õsszel. Jó cég ez az Atlus. Persona sorozat, Devil summoner-ek, úgy néz ki Persona 5 PS3, meg még ezt is kiadják, zsír! <#eljen>#eljen>
"IRVINE, CALIFORNIA -- MAY 20, 2009 -- Atlus U.S.A., Inc., your shining knights in armor, today announced that they have secured the North American publishing rights for Demon's Souls™, a groundbreaking action RPG experience for PLAYSTATION®3 system. Beautiful, compelling, and unforgiving, Demon's Souls is the hardcore RPG experience PLAYSTATION 3 system owners have been waiting for since the platform's launch."
Megjelenés: õsszel. Jó cég ez az Atlus. Persona sorozat, Devil summoner-ek, úgy néz ki Persona 5 PS3, meg még ezt is kiadják, zsír! <#eljen>#eljen>
Heavy Rain infó
katt
hát nem az a hagyományos "játék" lesz. idõtartamilag, irányításilag sem (sixaxis-t útálni fogják)... persze ehhez megfelelõ szemlélet is kell az anyázások elkezdése elõtt.
Ockham: ja, undorító, de ez van, balkánon születtünk, itt is halunk meg :|
Alien: ja, asszem Rigel tudna mesélni róla
katt
hát nem az a hagyományos "játék" lesz. idõtartamilag, irányításilag sem (sixaxis-t útálni fogják)... persze ehhez megfelelõ szemlélet is kell az anyázások elkezdése elõtt.
Ockham: ja, undorító, de ez van, balkánon születtünk, itt is halunk meg :|
Alien: ja, asszem Rigel tudna mesélni róla
Nem akarom megint elkezdeni a Store Flame-t, de hihetetlen, hogy a Sony nem engedi, hogy költsük a pénzünket... Alapból idegesítõ, hogy csomó játékhoz, pl Killzone2 vagy LBP a DLC trofeák miatt nem lehet összeszedni a platinum trófeát, és a DLC-t meg nem lehet leszedni sem.
és azt frankón elfogadja?!?
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
HTB, grat a sacred-hez!
Alien, OTP Amex Blue hitelkártya. (nem betéti, HITELkártya).
Norbi7: 1 kb felett nem szállítanak.
Predi: Annyira tele van az inFamous BD, hogy nem fért fel a sok EU nyelv mellé az angol 😛
Alien, OTP Amex Blue hitelkártya. (nem betéti, HITELkártya).
Norbi7: 1 kb felett nem szállítanak.
Predi: Annyira tele van az inFamous BD, hogy nem fért fel a sok EU nyelv mellé az angol 😛
aahhh....a Guerrilla ontja magából a dlc-ket...
Ime
Vki írta,hogy ment neki az Eu-s store vásárlás...felvilágosíthatna...
Ime
Vki írta,hogy ment neki az Eu-s store vásárlás...felvilágosíthatna...
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Nem fogod beszopni, ezek az oldalak csakis akkor veszik le a vásárlás értékét, ha elindítják a cuccot. Ergo ha valami miatt nem küldik ki, akkor a számládat sem fogják megterhelni.
Papesz
Még egy kis segítség kéne a game.co.uk-val kapcsolatban:
Azt a tartót a kosárba tettem, kiválasztottam a megfelelõ szállítást és persze kiírta hogy sajnos nem tudják szállítani mert meghaladja az 1 kilót...
Mivel kétlem, hogy az 1 kg-ot meghaladná ezért megpróbálom, de azt szeretném kérdezni, hogy egybõl vonják a pénzt és csak utána nézik meg hogy hát ennek meg nem tudjuk elküldeni, vagy elõször eldöntik hogy elküldik vagy sem és ha igen csak akkor vonják a pénzt? Tehát nem fogom besz@pni?
Azt a tartót a kosárba tettem, kiválasztottam a megfelelõ szállítást és persze kiírta hogy sajnos nem tudják szállítani mert meghaladja az 1 kilót...
Mivel kétlem, hogy az 1 kg-ot meghaladná ezért megpróbálom, de azt szeretném kérdezni, hogy egybõl vonják a pénzt és csak utána nézik meg hogy hát ennek meg nem tudjuk elküldeni, vagy elõször eldöntik hogy elküldik vagy sem és ha igen csak akkor vonják a pénzt? Tehát nem fogom besz@pni?
Nem lehet, hogy közben megy a Pc-n a letöltés?
Hali!
Nem tudok online játszani mert mindig kijelentkezik játék közben,error 80028ed4.
Van erre valami megoldás?
Nem tudok online játszani mert mindig kijelentkezik játék közben,error 80028ed4.
Van erre valami megoldás?
Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun
én megvettem ma sacredet, nagyon kemény
irtó ronda, bugos, néha idegesítõ, hogy fél kilóméter gyalogolás után derül ki, hogy másik oldalról kellett volna közelíteni, hogy eljuss egy npchez, de nagyon szórakoztató és hangulatos 😄
irtó ronda, bugos, néha idegesítõ, hogy fél kilóméter gyalogolás után derül ki, hogy másik oldalról kellett volna közelíteni, hogy eljuss egy npchez, de nagyon szórakoztató és hangulatos 😄
psnid HaTeBeKa
Kivételesen most csak szimplán nem akarom elhinni, hogy ekkora balfaszok.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Részemrõl 100%ig így van, szóval én teljesen megértem, azokat, akiknek nem teszik 😄
PSN: berghold
LOL, továbbra se látom sok értelmét ennek a huzásnak, az utólagos patch-nek meg még kevésbe, mert ennyi erövel rá is tehették volna eleve.