PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
itten ni
Egy ilyen szilikon tok a kontrollerre mire jó?<#confused>#confused><#nemtudom>#nemtudom>
PSN: berghold
Az eladó tiszteletét tette a PSC-n.
Papesz
katt
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Sikerült jó állapotban megvenni a nem platinum verziót.
Kb. 3 hete vettem a PS2-t, de vagy másfél éve a PS3-at 😊 Visszafele haladok. 😊))
PC monitorán használom ami tud 50Hz-t is, és a tv tunerre dugtam rá S-Video kábellel.
így a kép is elég jó. Kompozit kábellel elég gyatra volt.
Pc: i7 7700K, 32GB, Nvidia 2080RTX PS4, PS3, PSP, C64
Chris Lowe: Nem sikerült még belõle HD felbontású videót látnom, a grafikai megvalósításról így nem tudom eldönteni, hogy kamu vagy nem kamu. Nekem már az Uncharted 2 átvezetõi is olyan szinten jók, hogy kicsit kételkedem 😄 Azt pedig, hogy felismeri a virtuális kisgyerek a beszédet (szöveggé alakítja át) és vissza tudja mondani lehet neked Skynetbeli dolog, de nekem egyáltalán nem az, a youtube-n is használtak már hasonlót politikai videókhoz.LINK
Persze ettõl még lehet kamu, viszont a technológia részben, egészben meg van hozzá. Amit lehet finomítani addigra, míg megjelenik a végleges Milogyerek. Más kérdés, hogy engem pl. kurvára nem érdekel, hogy egy nõ "beszélget" egy virtuális gyerekkel, és amikor az elszomorodik, mert "meghallja", hogy meg kellene csinálnia a leckéjét inkább horgászgat vele.
Én a Szolgáltatás nem megfelelõen hirdetve opciót választottam a legördülõ menübõl.
Papesz
http://www.gamestooge.com/2009/06/06/e3-09-best-game-of-show-brink/
PS3 ID: iib
Miért a Milo project vajon mi? Ingame?
Szted ebben a generációban megjelenhet egy ilyen összetett program?
Duma az egész! Valamivel meg kell lepni a világot, sikerült nekik, most mindenki arról beszél, hogy az xbox valójában maga a skynet.
A ps3 kiállításon most olyan dolgok voltak amik 2010 végéig megjelenhetnek, sõt nekik 1 év múlva kijön ez a zseblámpa irányító. (valószínüleg messzire elkerülöm)
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Gondoltam hogy a kérdés már ilyen nyúlkiugrasztós dolog ( bár azt nem tudtam hogy te írtad ) de az a válasz... Elmehetne politikusnak a srác. 😊
Asszem amúgy a kori Ps3-ak még futtattak Ps2-s gaméket csak elég rosszul ezért ezt nem is erõltettek a késõbbiekben.
De olyan videót ahol bzonyitottan 80Gb-os gépen játszana ps2-s játékkal nem láttam, gondolom nem véletlen 😄
A válaszban nincs semmi konkrétum, csak amit a termékismertetõben is leírt. Blablabla...
.....most, hogy az Ms bemutat egy Milo projectet, ami -valljuk be- eléggé a hype kategória, amit ki szeretne sajtolni Molyenux a boxból.....szóval talán még a köv. generációs box sem fogja tudni.
De ez így valszeg neked rendben van....
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Tisztelt xxxx! Áruld el nekem azt a nagy titkot, hogyan fog a PS2-es játék futni a PS3-on, ennek a lemeznek a segítségével. Konkrétumokra lennék kíváncsi de nagyon. Üdv.
ÉS A MEGCÁFOLHATATLAN VÁLASZ!
Tisztelt xxxx a lemezt beteszed beolvas egy menüt!tánna kiveszed beteszed a ps2-est és már indul!A programnak köszönhetöen
Engem meggyõzött. 😊 Veszek is rögtön pár tucatot. 😊
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Hogy ez eddig senkinek sem jutott az eszébe. És milyen fura hoyg errõl a ezenkívül sehol sem olvastam .😊
Mellesleg ahogy nézem kb 20k-t kér a srác ezért az átverését. Egy vadonatúj Ps2 ma kb 25k -ba kerül. ( Pont tegnap láttam a médiában ). Szóval aki innen akar venni annak azt tanácsolom hogy inkább Ps2-t vegyen. Az is viszi a PS2 játékokat és 0% kamut tartalmaz. 😊
Papesz