PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Only One!
egyébként jól írod,szenzációkeltés,ami persze nem probléma,de az elmúlt 15-20 évben adott már el a cég rengeteg szart,szép színes köntösben.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Ahogy nézem,sokan a kezdeti wow fektorból szépen visszaestek a valóságba,fake,nem fake,stb...Sztem a technika k*rvajó,de még nagyon az elején van,ergo amik futottak videón,azok mind víziók,elképzelések,ergo senki nem játszik élesben a képernyõn...Pl nagyon kiváncsi lennék,hogy a Forza3-at lehetne-e irányítani vele ilyen pontosság mellett,nagy valószínûséggel nem...nem véletlenül voltak csak kinn egyszerûbb demók...
Szóval az egészet érzem most még inkább csak showelemnek,mint kézzelfogható dolognak,ennek kb kell még 2-3 év mire beérik/befut....És ugye egyre többen vannak azon a véleményen,hogy a Sony féle ps3motion precizitása gémer szempontból sokkal használhatóbb lesz,mégha fogni is kell hozzá vmit...
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
(most olvasom nincs Fuel-ben törés O_o... damnation, meg ez is ugrott, na majd a prot0type megmutassa. vagy nem 😊 ja meg sacred is kéne egyszer.)
"Anyuuu, most agyonverem a barátomat online, jóóó??" 😄

fl0wer az agyonver mindent 😊
Beraktam GoW 1-et + Király Visszatért PS2-be, miért nincsenek ilyen tömény, IGÉNYES akcióhentek mostanság? vagy túl jó dolgunkban észre se vesszük?!
Gyerünk a sarokba térdepelni! <#boxer>#boxer>
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Aztán láthattuk is, hogy valóságban még messze járnak a tökélestöl 😊
Amugy mikor megláttam, hogy PS konfon, kis kék-piros "vibrátorral" állnak neki hadonászni, na mondom ez cikibb lesz mint a nintendó....s erre mi lett a vége...na basssz ez müködik 😄
ja, végül 11 gigával és 80 videoval lettem "gazdagabb" az utóbbi 3 napban 😄
Cuboid b+, 2. pályán megakadtam, amúgy aranyos kis puzzle.
Wolf 3D alap, trófeákkal, hitlerrel 😊
Overlord 2, 1-ben az zavart, hogy jobb karral nem tudod forgatni a kamerát csak L1 + jobb stick-el, na most már jobb karon van a forgatás + minionok irányítása is, nem tökéletes, de mérföldekkel jobb, vannak nagyképû elfek, farkason lovagló lények + szép grafika -> jó cucc, 700 megás demót megéri mindenképp'.
Trash Panic:áááá kész!! 😊 elsõ pálya boss piggy bank, 2. pálya HDTV. érdemes a 20 oldalas manualt a szabályokról elolvasni, hogy kell szemetet égetni, hogy lehet a kontrollert rázni, mire jó az L1 (félrerak 1 szemetet, széfet vagy ilyen nagyot érdemes vele), Mattonai szemétre (csaj gyûrûje) hogy vigyázznuk és úgy érjen le, hogy ki tudja venni a kis lény, mit jelentenek a táblák amit felmutatnak.
Alapszabály, hogy sértetlen szemét csak 3db hullhat ki különben game over. 2. pályától nem lehet folytatni, mindig elõrõl kell kezdeni a main mode-ot, 2 nehézségi fok van alapból.
Van YOUTUBE video feltöltés, trófeák már alap rég, offline VS, highscore táblák heti\örök bontásban, mission mode, mindez HAVOK fizikával, sírtam a gyönyörûségtõl 😊
1000 ft srácok, ne hagyjátok ki!
itt egy fasza video
InFamous: Press Start; baaaaammm felrobban a város, hõsünk csak nézi a tévét, WTF, ennél rosszabb kezdést soha, jönnek az elsõ küldik, kellemes zene, rögtön dönteni, hogy jó leszel-e vagy rossz, szembetûnõ, hogy szebb mint a demo; a 1.5 gigás install után, platformugrabugra, jelenlétedre reagáló emberek... kész, és tudjátok nem arra figyelek, hogy hú itt ez hogy néz már ki, beakadtam, stb. egyrészt mert ilyen nincs is, másrészt meg olyan a körítés, hogy ihaj!

feltettem a windows 7et a gépemre (vagy csak firmwarefrissítés miatt van?), és azóta ha be van kapcsolva a gép,a psemen megjelenik egy ilyen is: xy-pc a videók,képek,zenék menüpontban. ám amikor rákattintok, ezt írja ki: acces to the media server is not allowed. it is possibéle that the system name for this ps3 system (ps3-578) has not been registered. check the settings for the media server.
mit lehet tenni? elõre is köszi
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
érdekelne valakine nincs-e eladó játéka ps3-ra + melyik magyar oldalról érdemes rendelni. Néztem pl az 576-t de az nagyon drága...konzolvilágot is néztem az árba korrekt de normáliska is? mert olvatsam(nem tudom hoyg ez az oldal volt e vagy másik) hogy volt oylan aki vmi loptot verziót kapott meg ilyenek füzet nélkül.elõre is köszi
egyébként szeretnék venni egy tv állványt, milyet, vagy milyet ne keressek? tehát arra gondolok, hogyha pl lehet bele pakolni, mert mondjuk az elején van egy kis ajtó, akkor az kell-e vagy nem? szóval a ps-nek nem akarom hogy semmi baja legyen, gondolom az a legegyszerûbb majd ha állítva kiteszem a tetejére
http://9gag.com/gag/5135249