PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tomi890125
volt anno a gran turismonak egy december 1-es megjelenési dátuma! Még a hivatalos oldalon volt visszaszámláló is. Most akkor mivan??<#buck>

The Only One!

Alien!
az MS-é inkább Casual,amolyan 3d-s eyetoy,+ hangfelismerés,arcfelismerés.stb... az,hogy odarakták a devkitet a videókon nemjelent semmit,ha jobban megnézed,tisztán látszik,hogy a szereplõk nem játszanak,hanem eljátszanak szituációkat...nekem az sem világos,hogy ha együtt ül a boldog család,akkor nem zavarják-e a kamerát a kezeikkel/mozgásukkal....de ez magintcsak olyan,ha van devkit,van onstage demó is...

egyébként jól írod,szenzációkeltés,ami persze nem probléma,de az elmúlt 15-20 évben adott már el a cég rengeteg szart,szép színes köntösben.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Istencsászár
bemutatták hogy min dolgoznak, Sonyé mûködött nem is rosszúl, az akapkoncepció nagyon jó, a wíí féle modon próbál elõrelépni láthatóan sikeresen, az MS kicsit más úton van, majd kiderül melyik lesz a jobb majd ha elkészülnek

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Csak tények, Natalnál látható volt a devkit a tévé mellett bal oldalon, hogy mi sül majd ki belõle kiderül idõvel, látványos volt, ez volt a lényege, meg hogy legyen mirõl beszélni, találgatni stb...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alien!
ja...csak az a különbség,hogy a sony-é mûködik abban a formájában amit bemutatott,az MS-é meg nem....ha mûködne,ott lenne onstage demóban...van része ami megy,de ami köré van varázsolva,az egy szépen elõadott marketing/vízió...nem véletlenül szkeptikusak elég sokan...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

tomi890125
milyen jó hogy te mindent meg tudsz magyarázni! <#idiota>

The Only One!

Istencsászár
senki nem mondta hogy holnapra ki lesz adva, devkiteken futott prototypusok voltak, erõsen fejlesztés alatt, itt csak arról volt szó hogy az MS adott a látványra és nem két "amatõr" mutatott be amint szórakoznak, hanem egy minõségi prezentációt dobott össze, de lényegéte tekintve a Sony és az MSé is ugyan azt nyujtotta, csak a tálalás volt eltérõ

Alien!
na,végigpörgettem a MS konferenciát a Natal miatt...Elõször is nem csalódtam,szokásos MS féle színes-szagos,hurráhangulatú celebekkel teletûzdelt konferencia volt(Steven Spielberg,WTF?!?)...de hát ezt már megszokhattuk....

Ahogy nézem,sokan a kezdeti wow fektorból szépen visszaestek a valóságba,fake,nem fake,stb...Sztem a technika k*rvajó,de még nagyon az elején van,ergo amik futottak videón,azok mind víziók,elképzelések,ergo senki nem játszik élesben a képernyõn...Pl nagyon kiváncsi lennék,hogy a Forza3-at lehetne-e irányítani vele ilyen pontosság mellett,nagy valószínûséggel nem...nem véletlenül voltak csak kinn egyszerûbb demók...
Szóval az egészet érzem most még inkább csak showelemnek,mint kézzelfogható dolognak,ennek kb kell még 2-3 év mire beérik/befut....És ugye egyre többen vannak azon a véleményen,hogy a Sony féle ps3motion precizitása gémer szempontból sokkal használhatóbb lesz,mégha fogni is kell hozzá vmit...

Ombika
Nem baj, de a lenyeg fontoskodni akart! PEACE! 😊

5c0rp330n
ez nem új, több napja volt már ide linkelve, amúgy is psp-s..

EmThor
Sippie
valszeg azért ezeket a kártyákat nem elsõsorban azért tartják hogy store-on vásároljanak vele. Manapság mindenkinek van már bankkártyája/hitelkártyája, kinek mire van szüksége. Plusz ha netrõl rendel játékokat az ember, még olcsóbban kijön, én az évi 600 ft-os (<#vigyor>) kártyám díját már rég visszanyertem néhány kintrõl rendelt játékból.
tarti19
Én meg csak a harmadát😛

Animefox
Bocsi hogy randán irok, csak Ps3ról megy az üzi, aztán nem egyszerü javitani... lusta is vagyok.

Animefox
Jaaahh... hehehe 😊 Ha hozzád fordulna mindenki ez ügyben akkor te gazdag gyerek lennél. Sokan az egyszerü utat válasszák. 3 ropi pluszba csak akkor megy el ha 10 ropis játékot veszel... Igen rákényszeritenek hogy vegyél még valamit de csak akkor ha 20 és 50 dollar között vásárolsz. Ami viszont ritka. Ne legyünk skótok 😊 Ha rendszeresen vásárolsz a Store-on akkor igy is úgy is mindig ott hagy pénzt hol ennyit hol annyit. Ez olyan mint amikor 3500 ft T mobil feltöltés de PC-n keresztül van olcsóbb is de minek ha úgy is feltöltöd egyszer újra? Ha nem akarod használni azt az 1-2 ezret akkor jársz rosszul a Store-on de akkor azért az 1 alkalomért minek kártya? Mellesleg létezik a havi számlavezetési és kártya használati díj. Ezért az egész dolog Skót dolog. De kinek hogy esik jól nem? Kinek a pap, kinek a papné. Jó ha ezis meg azis van 😊

#63090-ra valaki tudja a megoldást?

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

predator0
Küldd ide õket. Simán elmagyarázzuk, hogy nincs mitõl fosniuk. Az így megspórolt pénznek csak a felét kérem. Mindenki jól járt.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Animefox
EU-ról nem tudok, talán kis betüvel ott van ez euro megfelelöje, lehet elfogadja, no lényeg hogy én a BF 1943 játékot USAról igy fogom megvenni, a maradék összegböl DLC-t veszek. Nem megy kárba semmi pénz, ennyi minimum kell nekem és másnak is. Akkor sok game 10 dolcsi, azaz 3 ropi, a maradék jól jön késöbb... nem romlik meg, nem kell egyböl elkölteni az egészet... 1- 2 ezer huf ide vagyoda most vagy késöbb, ez kukacoskodás. Ha nem jó, fizess a banknak havi díjat a kártya használatért. Dombornyomott esetében pedig kivan téve nemzetközi veszélynek is.

Animefox
Nyilván azokról van szó akik alkalmi vásárlást akarnak és azért hülyeség bankba rohanni. Sokan mondták is nekem hogy "nem merik" Mert tizen évesek meg ettöl meg attól tartanak.... meg stb. Gondolom hogy vannak olyanok akiknek nem probléma kártyát használni és neten keresztül fizetni. Csak a vásárlók egy része tartózkodik ettöl és jobban merészkedig feltöltökártyát használni hiszen az nem új, mobil esetében is biztonságos volt.

Sippie
aztán EU store-ra is jó-e?
ezzel meg szeretnék egy manhunt 3-at. <#idiota>

<#nevetes1>

predator0
Ha neked az a max. fél óra pöcsölés (ameddig kiválasztod a megfelelõ bankkártyát) megér feltöltésenként 3000 forint ráfizetést, akkor... adol kölcsön? 😄

Animefox
Ja 50 dollar 13.000 HUF, 20 dollar pedig 6.000 HUF, ez a két fajta feltöltökártya van jelenleg a www.uberkonzol.hu -ban. 6 ropis az elég jócskán egy BF 1943-hoz is plusz még egy 5 dodós full game is kijön belöle vagy egy DLC.... 6 vagy 13 ezer, csak költ ennyit az ember a PSN -en, ezért kár is pöcsölni bankártyával.... Csókolom!

EmThor

(most olvasom nincs Fuel-ben törés O_o... damnation, meg ez is ugrott, na majd a prot0type megmutassa. vagy nem 😊 ja meg sacred is kéne egyszer.)

predator0
Vagy:
"EyePet, pucsiccsá csak!"
😄DDD

EmThor
Mocap vibrátort mindenkinek, buzogányszimulátorral bundle csomagban <#crazya>

"Anyuuu, most agyonverem a barátomat online, jóóó??" 😄

EmThor
de Neked szükséged van Havok-os japán puzzle állatságra is 5$-ért 😄

fl0wer az agyonver mindent 😊

Beraktam GoW 1-et + Király Visszatért PS2-be, miért nincsenek ilyen tömény, IGÉNYES akcióhentek mostanság? vagy túl jó dolgunkban észre se vesszük?!

Még nincs meg a Flower???
Gyerünk a sarokba térdepelni! <#boxer>

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Nem csak a vizterelgetös rész fake hanem, ami elötte volt, mikor a család mutatja be hogy milyen fasza is a mozgásrékelöjuk. Csak meg kell nézni a videot egyértlemüen látszik, hogy a kölyök követi a képernyön a mozást s nem pedig forditva 😄
Aztán láthattuk is, hogy valóságban még messze járnak a tökélestöl 😊

Amugy mikor megláttam, hogy PS konfon, kis kék-piros "vibrátorral" állnak neki hadonászni, na mondom ez cikibb lesz mint a nintendó....s erre mi lett a vége...na basssz ez müködik 😄
wolfit megveszem fizukor, és sztem a flowert is pótolom.

EmThor
tegnap óta. ja, 2007 óta 0 ps eye cucc jött, reméljük a wii + casual meghódítás miatt döntenek a használat mellett, legalább nem kell új hardware-t venni.

ja, végül 11 gigával és 80 videoval lettem "gazdagabb" az utóbbi 3 napban 😄

Cuboid b+, 2. pályán megakadtam, amúgy aranyos kis puzzle.

Wolf 3D alap, trófeákkal, hitlerrel 😊

Overlord 2, 1-ben az zavart, hogy jobb karral nem tudod forgatni a kamerát csak L1 + jobb stick-el, na most már jobb karon van a forgatás + minionok irányítása is, nem tökéletes, de mérföldekkel jobb, vannak nagyképû elfek, farkason lovagló lények + szép grafika -> jó cucc, 700 megás demót megéri mindenképp'.

Trash Panic:áááá kész!! 😊 elsõ pálya boss piggy bank, 2. pálya HDTV. érdemes a 20 oldalas manualt a szabályokról elolvasni, hogy kell szemetet égetni, hogy lehet a kontrollert rázni, mire jó az L1 (félrerak 1 szemetet, széfet vagy ilyen nagyot érdemes vele), Mattonai szemétre (csaj gyûrûje) hogy vigyázznuk és úgy érjen le, hogy ki tudja venni a kis lény, mit jelentenek a táblák amit felmutatnak.
Alapszabály, hogy sértetlen szemét csak 3db hullhat ki különben game over. 2. pályától nem lehet folytatni, mindig elõrõl kell kezdeni a main mode-ot, 2 nehézségi fok van alapból.
Van YOUTUBE video feltöltés, trófeák már alap rég, offline VS, highscore táblák heti\örök bontásban, mission mode, mindez HAVOK fizikával, sírtam a gyönyörûségtõl 😊

1000 ft srácok, ne hagyjátok ki!

itt egy fasza video

InFamous: Press Start; baaaaammm felrobban a város, hõsünk csak nézi a tévét, WTF, ennél rosszabb kezdést soha, jönnek az elsõ küldik, kellemes zene, rögtön dönteni, hogy jó leszel-e vagy rossz, szembetûnõ, hogy szebb mint a demo; a 1.5 gigás install után, platformugrabugra, jelenlétedre reagáló emberek... kész, és tudjátok nem arra figyelek, hogy hú itt ez hogy néz már ki, beakadtam, stb. egyrészt mert ilyen nincs is, másrészt meg olyan a körítés, hogy ihaj!

thx

predator0
USA store, ma/tegnap óta.

mióta van demó?

predator0
Overlord 2 demo: Pihe-puha cukimuki pikipuki bébifókákat KELL benne halomra ölni, instant delete nálam <#kuss>

sziasztok!
feltettem a windows 7et a gépemre (vagy csak firmwarefrissítés miatt van?), és azóta ha be van kapcsolva a gép,a psemen megjelenik egy ilyen is: xy-pc a videók,képek,zenék menüpontban. ám amikor rákattintok, ezt írja ki: acces to the media server is not allowed. it is possibéle that the system name for this ps3 system (ps3-578) has not been registered. check the settings for the media server.
mit lehet tenni? elõre is köszi

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

talán jövõre beindulnak a PS eye gémek. én spec nagyon sajnálom, hogy minimális a support. hatalmas lehetõségek lennének benne már ebben a formájában is.

predator0
Platinumshop, Überkonzol.

sziasztok!
érdekelne valakine nincs-e eladó játéka ps3-ra + melyik magyar oldalról érdemes rendelni. Néztem pl az 576-t de az nagyon drága...konzolvilágot is néztem az árba korrekt de normáliska is? mert olvatsam(nem tudom hoyg ez az oldal volt e vagy másik) hogy volt oylan aki vmi loptot verziót kapott meg ilyenek füzet nélkül.elõre is köszi
predator0
Mondat fele egyértelmû. Amúgy pedig ez a cucc pont annyit fog érni, amennyire hosszútávon kihasználják. Lásd sixaxis, PS3 Eye.

Nem elfogultságból, de a Sony mozgásérzékelõs kontrollere pontosabb jóval az MS-énél.Aki nem ezt mondja, az vak.Ja amúgy felröppent a pletyka, hogy MS konfon az a vízterelgetõs kamerás okosság fake.Még Fox mondta.

predator0
tartitól ne várj megértést... 😄D

tarti19
az tényleg rövid, 5-6 óra😊

õõ most nem a PSP-s GOW-ról van szó? LOL

Yoda001
LBP-ben mennyire nehéz a trófeákat megszerezni? általánosságban mi a véleményetek a játékról?
egyébként szeretnék venni egy tv állványt, milyet, vagy milyet ne keressek? tehát arra gondolok, hogyha pl lehet bele pakolni, mert mondjuk az elején van egy kis ajtó, akkor az kell-e vagy nem? szóval a ps-nek nem akarom hogy semmi baja legyen, gondolom az a legegyszerûbb majd ha állítva kiteszem a tetejére

http://9gag.com/gag/5135249

tarti19
a sima 1 nem?
Kettõ meg nehéz lesz még normálon is😛

GOW az elég meleg, csak nagyon rövid. Leültem vele délben, mondom tolom kicsit. Délután már a stáblistát néztem.

Alien!
nem tölthetõ,csak kirakták hírbe,aztán levették,vki meg elõbányászta tároltból...