PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem jelent problemat az LCD TV-re csatlakoztatas, amennyiben a megfelelo kabelekkel rendelkezel. en a komponens kabelt javaslom, a PS3-hoz valo SONY kabel jo a PS2-hoz is.
van egy titkos "szepitett" mod a GOW2-ben, csak az NTSC verzioban, szebb ugyan (nem HD!) viszont tearingel mint allat...
Na héten ha minden jol megy lesz ps2-m, meg gow 1 2 - viszont LCD tvre csatlakoztatnám - ez mennyire jelent problémát avagy nem... hallottam h gow2 nél van vmi hd lehetöség v mi a fene...
nem szélesvásznú a gép ez a baj... de ettöl nyilván megfogja jeleniteni a képet vagy MAX A TV-n átállítom 4:3-asra a képet... tippek trükkök vki ?😊
Amúgy, ha nem eredeti a kártya én bármit el tudok képzelni.
PSN: berghold
Pc: i7 7700K, 32GB, Nvidia 2080RTX PS4, PS3, PSP, C64
várható vmikor ps3 árcsökenés?
tudni vmi infót a dologról?
ugyanis az infamous rávezetett,hogy sztem nálam a 360 mellett a megfelelõ nagyságú bútoron elfér egy ilyen masina is😊
na meg visszatekintettem és bizony van 10-12 exclusive cím,ami szintén kell, illetve hát jön is a közeljövõben legalább 4-5 cím,amik nekem begyere játékok
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Köszi a válaszokat elõre is!!
PS3 ID: iib
futtass rá egy HDTune-t (hdtune.com), hátha... 😊
Az alap Samsungos csekkoló progi nekem sem talált semmit, de annál a hdd check kb. 5 perc volt, míg a hd tune full scan-je -mérettõl függõen- több óra, így némileg alaposabbnak gondolom.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
az ember logikusan azt gondolná hogy az olcsóbb az eu-s míg a drágább az usa-s verza!
ezért érdekelt volna hogy melyik melyik mert nem akarom potyára megvenni az infamoust, hogy franciául csigázzon vagy olaszul spagettizzen itt nekem!
The Only One!
A lényeg: A 12900 forintos változat milyen? Ha abban van angol nyelv, akkor szerintem tök mindegy, hogy UK vagy USA vedd azt.
vagy aki a platinumshopból vásárolta az infamoust az írjon már melyiket vette meg!
köszi
The Only One!
egyik 12ezer a másik 16ezer plusz még van a special edition vagy mi az is 16
The Only One!
Ezért érdekel az angol nyelv patch! Jah meg a demo után már jó lenne a teljessel tolni 😊
The Only One!
tomi: Hívd fel a boltot, ahonnan venni akarod. Szerintem az értelmesebb boltok nem árulnak nem angol nyelvû verziót, vagy ha mégis, akkor ezt feltüntetik.
The Only One!
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
nem mûködik egyik bankkarival sem a psn ...ezért venni szeretnék egy psn feltöltõ kártyát ,ugye azt bármelyik országban elfogadja?
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
250 gigás Western Digitalra cseréltem le a saját vinyómat.
A PS3 80gigas valtozataban egyebkent milyen markaju winchester van?
nincs külön sima ds3 legalábbis én nem tudok róla, de külön sima sixaxis az van 😄
The Only One!
Sixaxis: Mozgásérzékelõs
DS3: Rezgõs, mozgásérzékelõs.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
20 gigással felesleges foglalkozni, mert az amerikában volt, már nem gyártják.
A 60 gigást sem gyártják már, bár ezt még ha mázlid van be tudod szerezni, fõleg használtam. 4 USB portja van, kompatibilis a PS2 játékokkal.
120 gigás változatról nem tudok.
A 160 gigás egy speciális változat, szerintem ez is ritka (ugyanolyan, mint a 80 gigás), asszem letölthetõ játékokat is adnak mellé.
Ha PS3 konzolt akarsz és nem zavar, hogy PS2 játékokat nem tud futtatni, akkor 80 gigásat vegyél szerintem.
Haverok, Buli, Fight Club!
de föleg a 40gb és a 80 gb közt mi a különbség?
léci válaszoljatk
köszi
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)