PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
60k ért van PS3.
Ennek tükrében megint a PS3 felé billen a mérleg. Csak ugye a kontroller... <#pardon1>#pardon1>
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
A többi meg van a másik gépen is, sõt ott is vannak, lesznek nekem speciel igen kedvezö dolgok, exclusiveok etc. - meg ahogy mesélték, meg tudom etc. a PSN biz. területeken NEVETSÉGESEN szar... - Livehoz képest. Azt meg leszarom h ezért fizetek 9-10k, 12+1 hónapért - de addig elvan az ember, nem kell vele foglalkozni, sztem nem nagy dolog ez...
360 hangos ??? Hááát sztem MÁR baromira nem igaz...az újabb típusoknál, nincs az a nagy zörgés etc - simán viselhetö, nem zavaró, játék közbe nem hallod
De egyszer csak beszerzek egy ps3-at, hanem most akkor GoW 3-ra sztem mindenképp.
PSN: s3ctorHU
Emésztem még pár hétig a dolgot. Biztos vagyok benne, hogy az én esetemben egyik se lenne rossz választás. Amire nekem kell mindkettõ megfelelõ. Meg nézegetem hátha van még PS3 ra olyan játék ami érdekelne. Talán ki is próbálok egyet valahol.
Köszönöm mindenkinek!
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
<#nemtudom>#nemtudom>
Amennyit meg játszom azt még a PC kielégíti Jön a Bioshock2, Mafia2 ezeket el se tudom konzolon képzelni az irányítás miatt.
Hajlok a PS3 felé. Hiszen ha már venni kell akkor a jobbat kéne. Rakat pénzt nem költenék játékra, de tény, hogy ez sem szól mellette.
Annak nagyon örülök, hogy halk a cucc.
Steam: greyfox
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
pro:
-minõségi
-halk
-brutális exkluzívok
-dizájn
-nagyon jó médiaszerver funkciók/a Photo gallery világbajnok!!!!/
-gyakori FW frissítés,egyre több funkció,Vidzone pl nagyon király lesz!!!
Con:
-egy zsák pénzt versz el játékra(idén ez hatványozottan igaz,2010-ben sem lesz másként)
-a multiplatform címek vagy tükörmásolatok,vagy rosszabbak kicsivel(ebbõl egyre kevesebb van).
FPS játékok kilõve. Azt csak PC-n tudom elképzelni. Kínszenvedés a kontrolleres megoldás 😊
Esetleg PS3 hoz van XBox 360 kialakítású kontroller?
Köszönöm az eddigi segítséget. Sokkal elõrébb nem lettem, de ez várható is volt.
Át kell gondolnom. Bár ha abból indulok ki, hogy ugyan úgy el lesz adva legkésõbb egy éven belül mert nem érdekel már semmi játék rajta. Akkor majdnem mind1
Nagy kicseszés, hogy PC re nem jeleneik meg az FN
Konzoloknál inkább az exluziv játékfelhozatal a döntö szerintem, ha inkább x-es exlusivok vagy a multiplatform játékok érdekel akkor egyértelmüen box, de ha tetszenek a PS3 exlusivok (MSG4, LBP, Motostorm, KZ2, Uncharted, stb.) akkor tök mindegy, hogy milyen a PS3 azt kell venned.
Amugy a PS3 mellett szól az BluRay, az ingyes multi, na meg az idei-jövöévi játék felhozatal 😊
A box mellett meg, ha ez is szempont ott warez, talán jobb kontroller, meg a multiplatform játékok kicsit jobb portja, ne meg olcsóbb is.
De szvsz leginkább az számit, hogy mivel akarsz játszni a közeljövöben, mert az erösen meghatározza az irányt, s akkor ugy is muszáj vagy alkalmazkodni az adott konzol elönyeihez vagy hátrányaihoz.
www.gametrailers.com -> beütöd a játék nevét a keresõbe, és nézel róla review-t, a videókból általában kiderül, hogy a te eseted vagy sem.
Itt egy pár cím, ami csak az adott gépekre jelent meg.
Ps3 (halk, beépített wifi, ingyen multi)
uncharted 1-2, infamous, metal gear 4, killzone 2, heavy rain,ninja gaiden sigma 1-2
god of war 3, grand turismo 5, valkyria chronicles, little big planet, heavenly sword, demon's soul
360: (hangos, fizetõs multi (10-12k/év), +valamivel szebbek a multi címek)
-fable 2 ,forza mostorsport 2-3, gears of war 1-2, halo 3, halo wars, star ocean, lost odyssey, ninja blade, ninja gaiden 2, project gotham racing 4, ace combat 6.
Ahogy átfutom a listát, örülök, hogy lecseréltem a 360-at 1 éve, és nem most kell szarakodnom vele 😄
Steam: greyfox
Konzol vásárlást tervezem újra. Egyszer már volt egy 360 as boxom, de eladtam. Most viszont megint van egy játék amivel játszani szeretnék és ki is tart fél évig legalább. A fight night 4.
Amiért ide írok az az, hogy a PS3 tulajok mondják meg nekem, hogy miért érné meg esetleg PS3 konzolt vennem Box helyett.
A Blu ray nem érdekel ez nem ok számomra. A 360 as az baromi hangos volt amit nagyon nem szerettem benne. Viszont a kontrollere nekem kényelmesebb és 20k val olcsóbb is.
pro és kontra vélemények érdekelnek. Elfogulatlanul ha lehet.
Köszi
predator: 😄DD
nem, a bontatlan az bontatlan! azt jelenti hogy valaki megvette, végigtapicskolta a zsíros kezével, néha rá is tüsszentett, porosodott a szekrényben, vagy épp a szekrényt támasztotta ki hogy ne dõljön! fúú... na az nem új... 😄
Papesz
Papesz
még lenne 1 kérdésem
esetleg használtban is gondolkodnék csak nem tudom ps3 esetében mik lehetnek a buktatók,ha pl már nincs rá gari
tudom közel nem hibásodnak meg olyan mértékben mint a 360(sajna),de azért mégis érdekelne
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
btw boxos komponens nemjo hozzá gondolom... mivel egyedi van a sonynak
SCART-on mehet kompozit is, az az "alap"
egy fokkal jobb az RGB kábel
legjobb a komponens.
ok hogy ha tud 16:9-et... de lehet h majd 4:3-ba nem lesz olyan szar v kitudja :s
én 42"-es plazmán toltam végig (mondjuk a GOW2-t "HD"-ben), és ütött így is!
a PS2 tud 16:9-et megjeleníteni, a system settings-ben tudod beállítani
gow 2 hd vs sd
most néztem meg...szinte nulla a különbség - elemezgettem de nem sok eltérést van szerintem...
és mivan akkor ha simán rákötöm s videoval ahogy alapbol szokás a ps2t és átállítom 4:3-as méretbe a tvt hmm ??? fakk