PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5c0rp330n
ps 3 - pro: jó, con: -
x360 - pro: -, con: egy szar -.-

Ez is igaz akkor 50k
60k ért van PS3.
Ennek tükrében megint a PS3 felé billen a mérleg. Csak ugye a kontroller... <#pardon1>

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Smuge
Más mondjuk lehet nem szarja le hogy külön fizetni kelljen csak azért 10.000 Ft-ot hogy használni tudja normálisan a netes szolgáltatást mindezt a játékok is az ingyenes demok miatt, aki meg fele annyi idõt sem tölt a gép elõtt meg szimplán pazarlás. Ez a nevetséges. Én mondjuk ugyan így vagyok az 360-as cuccokkal, egyszerûen nem keltették fel az érdeklõdésem.

Hát nemtom...engem csak az exclusive cimek tudnak, tudtak meghatni ps3-on... érdekelne MGS4, meg majd GoW3 - meg esetleg Uncharted...de pl ez se fogott meg annyira h megörüljek h nekem kell ps3 azonnal.

A többi meg van a másik gépen is, sõt ott is vannak, lesznek nekem speciel igen kedvezö dolgok, exclusiveok etc. - meg ahogy mesélték, meg tudom etc. a PSN biz. területeken NEVETSÉGESEN szar... - Livehoz képest. Azt meg leszarom h ezért fizetek 9-10k, 12+1 hónapért - de addig elvan az ember, nem kell vele foglalkozni, sztem nem nagy dolog ez...

360 hangos ??? Hááát sztem MÁR baromira nem igaz...az újabb típusoknál, nincs az a nagy zörgés etc - simán viselhetö, nem zavaró, játék közbe nem hallod

De egyszer csak beszerzek egy ps3-at, hanem most akkor GoW 3-ra sztem mindenképp.

Figyi. A srác nem említette, gondolom pusztán feledékenységbõl, hogy 40-bõl nem úszod meg, ha HDD-s gépet akarsz.

Én amikor konzol vásárlásra adtam a fejemet akkor azis közre játszott a választásban, hogy a PS3-hoz nem kellett külön kormányt vennem, hanem használhattam a PC/PS3-s kormányomat, nem beszélve arról, hogy ígyis van 3 kormányom 😊, + ingyenes a netes játék a PS3-on, az Xbox360-nál ezért is fizetni kellene.
sector512
Szerintem 360 most még jobban jársz, hacsak nem fogott meg nagyon valamelyik ps3 exclusive. Alapvetõen a ps3 egy nagyon jó gép, de szerintem még nem forrt ki annyira hogy érdemes legyen megvenni, meg hát anyagilag is sokkal jobban jön ki az ember, ha a játékokat nézzük fõleg 😊 A multis címeknél 90%-ban jobb a 360 és nem rosszak az exclusive-ak sem (igazából a ps3 kínálatában engem csak a GoW3 ami jobban érdekelne). Hardver tekintetében tény hogy sokkal gyengébb minõségileg, viszont fillérekért lehet javíttatni ha ne adj isten elromlana gari után. A kontrollere viszont nekem a legjobb amit eddig cisnáltak 😊 A BD lejátszás nálam még nem igazán jelent elõnyt, mire én BD-t fogok nézni eredeti lemezrõl, kb 20 ezerért lehet majd venni lejátszót.

PSN: s3ctorHU

Korrektek vagytok, hogy a PS3 topikban simán tudjátok ajánlani a boxot is.
Emésztem még pár hétig a dolgot. Biztos vagyok benne, hogy az én esetemben egyik se lenne rossz választás. Amire nekem kell mindkettõ megfelelõ. Meg nézegetem hátha van még PS3 ra olyan játék ami érdekelne. Talán ki is próbálok egyet valahol.

Köszönöm mindenkinek!

Nem váltok. Csak játszani akarok egy jó játékkal. És sarokba szorítottak <#szomoru1>

Alien!
mondjuk általában aki pc-rõl vált,az boxot vesz,te is tedd ezt...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Na ez egy új infó. Köszi

Afe
Figyi. Itt a srácok nem említették, gondolom pusztán feledékenységbõl, de amióta felrakhatod az X360 játékokat a HDD.-re, azóta ott is kusba van a gép.

Ez is igaz mert azt már 40 bõl simán meg lehet úszni.
<#nemtudom>

Ez világos, de nem is vagyok már akkora játékos mint régen. Én már csak ilyen régi bútor vagyok. PC nõttem fel. A konzolt kipróbáltam. Valahogy nem jött be a kanapén fetrengõs játék. Kivétel persze akadt a FN3 pl. 😊
Amennyit meg játszom azt még a PC kielégíti Jön a Bioshock2, Mafia2 ezeket el se tudom konzolon képzelni az irányítás miatt.
Hajlok a PS3 felé. Hiszen ha már venni kell akkor a jobbat kéne. Rakat pénzt nem költenék játékra, de tény, hogy ez sem szól mellette.
Annak nagyon örülök, hogy halk a cucc.

greyfox
ha tényleg csak a fight night érdekel, vegyél boxot, azon leheletnyivel szerintem szebb lesz, és olcsóbban is megúszod. 😊

Steam: greyfox

Alien!
szokjál hozzá,hogy Pc-re egyre több minden nem fog megjelenni....ha világszinten soktíz(száz?!?)milliós pc-s gamer nemképes milliós eladásokat összehozni egy-egy sokévig fejlesztett sikerjátékból....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Alien!
ps3:

pro:
-minõségi
-halk
-brutális exkluzívok
-dizájn
-nagyon jó médiaszerver funkciók/a Photo gallery világbajnok!!!!/
-gyakori FW frissítés,egyre több funkció,Vidzone pl nagyon király lesz!!!

Con:
-egy zsák pénzt versz el játékra(idén ez hatványozottan igaz,2010-ben sem lesz másként)
-a multiplatform címek vagy tükörmásolatok,vagy rosszabbak kicsivel(ebbõl egyre kevesebb van).

Igazából csak az FN4 érdekel 😊 Esetleg más sport játék.
FPS játékok kilõve. Azt csak PC-n tudom elképzelni. Kínszenvedés a kontrolleres megoldás 😊
Esetleg PS3 hoz van XBox 360 kialakítású kontroller?

Köszönöm az eddigi segítséget. Sokkal elõrébb nem lettem, de ez várható is volt.
Át kell gondolnom. Bár ha abból indulok ki, hogy ugyan úgy el lesz adva legkésõbb egy éven belül mert nem érdekel már semmi játék rajta. Akkor majdnem mind1
Nagy kicseszés, hogy PC re nem jeleneik meg az FN

Ha csak a FN 4 miatt akarsz konzolt venni akkor inkább vegyél boxot 😊

Konzoloknál inkább az exluziv játékfelhozatal a döntö szerintem, ha inkább x-es exlusivok vagy a multiplatform játékok érdekel akkor egyértelmüen box, de ha tetszenek a PS3 exlusivok (MSG4, LBP, Motostorm, KZ2, Uncharted, stb.) akkor tök mindegy, hogy milyen a PS3 azt kell venned.

Amugy a PS3 mellett szól az BluRay, az ingyes multi, na meg az idei-jövöévi játék felhozatal 😊
A box mellett meg, ha ez is szempont ott warez, talán jobb kontroller, meg a multiplatform játékok kicsit jobb portja, ne meg olcsóbb is.

De szvsz leginkább az számit, hogy mivel akarsz játszni a közeljövöben, mert az erösen meghatározza az irányt, s akkor ugy is muszáj vagy alkalmazkodni az adott konzol elönyeihez vagy hátrányaihoz.
greyfox
Nézd meg milyen játékok érdekelnének még a fight nighton kívûl.
www.gametrailers.com -> beütöd a játék nevét a keresõbe, és nézel róla review-t, a videókból általában kiderül, hogy a te eseted vagy sem.
Itt egy pár cím, ami csak az adott gépekre jelent meg.

Ps3 (halk, beépített wifi, ingyen multi)

uncharted 1-2, infamous, metal gear 4, killzone 2, heavy rain,ninja gaiden sigma 1-2
god of war 3, grand turismo 5, valkyria chronicles, little big planet, heavenly sword, demon's soul

360: (hangos, fizetõs multi (10-12k/év), +valamivel szebbek a multi címek)
-fable 2 ,forza mostorsport 2-3, gears of war 1-2, halo 3, halo wars, star ocean, lost odyssey, ninja blade, ninja gaiden 2, project gotham racing 4, ace combat 6.

Ahogy átfutom a listát, örülök, hogy lecseréltem a 360-at 1 éve, és nem most kell szarakodnom vele 😄

Steam: greyfox

Sziasztok.

Konzol vásárlást tervezem újra. Egyszer már volt egy 360 as boxom, de eladtam. Most viszont megint van egy játék amivel játszani szeretnék és ki is tart fél évig legalább. A fight night 4.
Amiért ide írok az az, hogy a PS3 tulajok mondják meg nekem, hogy miért érné meg esetleg PS3 konzolt vennem Box helyett.

A Blu ray nem érdekel ez nem ok számomra. A 360 as az baromi hangos volt amit nagyon nem szerettem benne. Viszont a kontrollere nekem kényelmesebb és 20k val olcsóbb is.

pro és kontra vélemények érdekelnek. Elfogulatlanul ha lehet.

Köszi

zsolt1983
fizikailag mind1ik. Bar 500 GB tlejesen felsleges, sokat vesztesz rajta. 320 ast ajanlaneek.

OFF
A ket WD merevlemez kuzol melyik jo a PS3-ba?
WD 1
WD 2

Ez a Samsung meg gondolom biztos jo bele
Samsung
Koszi elore is
Te pöcs legalább tudnál helyesen írni! Nézd már vissza a mondataidat! Majd utána faszopózzál !

😄D

😄DDD

predator: 😄DD

az a bont az pont akart lenni fasszopó
Sippie
😄😄
nem, a bontatlan az bontatlan! azt jelenti hogy valaki megvette, végigtapicskolta a zsíros kezével, néha rá is tüsszentett, porosodott a szekrényben, vagy épp a szekrényt támasztotta ki hogy ne dõljön! fúú... na az nem új... 😄
cska egyet néztem meg az bont használt volt mikro emgnéztem a másikat is akkor láttam hoyg bontatlan...most akartam írni hoyg mekkroa hülye vagyok...
predator0
A bontatlan nem új?

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

inkább újonnan venném😊de köszi
azt úgy értettem hogy 576 oldalán nincs fennt gondolom akkor nem is lehet ott kapni😊 a media markt honlapon meg nincs ár
Elõrebocsátom, nem tudom mennyibe kerül, de mibõl gondolod, hogy a neten nincs fenn?

Papesz

valaki nem tudná megmondani medi marktban mennyi az assassin's creed?mindegy hogy platinum -e vagy nem.Vagy hoyg 576ba lehet e kapni neten nicns fennt gondolom akkor nem.elõre is köszi
ThugEdge
köszi a választ
még lenne 1 kérdésem
esetleg használtban is gondolkodnék csak nem tudom ps3 esetében mik lehetnek a buktatók,ha pl már nincs rá gari
tudom közel nem hibásodnak meg olyan mértékben mint a 360(sajna),de azért mégis érdekelne

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

hmmm hát a srác azt mondja, h scartos meg, piros feher, sárga cuccosa van hozzá... "régebbi" tipusokat annyira nem vágom MÁR...

btw boxos komponens nemjo hozzá gondolom... mivel egyedi van a sonynak

ha van RGB kábeled (amin van SCART csatlakozó), akkor mindenképpen azt használd.

SCART-on mehet kompozit is, az az "alap"
egy fokkal jobb az RGB kábel
legjobb a komponens.

na akkor zsír... én CSAK 32"-sen fogom :d - azért kérdeztem itt a dolgokat, mert mondom biztos akadnak itt régi péesesek akik értenek a dolgokhoz én meg itt most nem...és hallottam hogy igy meg ugy - kicsit kétségbe voltam esve, de ok már 😊

scart,kompozit közt mik lesznek a különbségek v egyáltalán nincs semmi ?

ok hogy ha tud 16:9-et... de lehet h majd 4:3-ba nem lesz olyan szar v kitudja :s

ez ne szegje kedvedet, a God of War az a játék, ami duplókirályságban is brutáljó 😊

én 42"-es plazmán toltam végig (mondjuk a GOW2-t "HD"-ben), és ütött így is!

😞((

szarfos lesz mindenképpen, mert PAL-on 576i/p-ben fog menni max, élsimítás nélkül, tehát rece hegyek lesznek az tuti.

rákötheted SCART-tal is, kompozittal is, menni fog.

a PS2 tud 16:9-et megjeleníteni, a system settings-ben tudod beállítani

hát azt már nem tudom milen lesz. lcd-n toltam még ps3-mon eléggé odabaszott. mondjuk az a gém mindenen üt, még junoston is. 😊))

ok az nem szamit végülis annyira...de mondom a lényeg h ne legyen szarfos nekem ha átrakom 4:3-ba... ^^

ja igen, visszaolvasás rulez 😄

te asszem a GOW2-nél az NTSC verzában volt HD mód. EU-sra nem fért rá.

hát nincs ps3as komponens kábelem... szépitett mod csak ntsc verzioba megy akkor mind1...

gow 2 hd vs sd

most néztem meg...szinte nulla a különbség - elemezgettem de nem sok eltérést van szerintem...

és mivan akkor ha simán rákötöm s videoval ahogy alapbol szokás a ps2t és átállítom 4:3-as méretbe a tvt hmm ??? fakk