PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Húha!
Megint elment a topik a hülyeség felé, a nyertes Ragnar360 aki szerint a sony nem érdeklõdött eléggé a network miatt <#taps>#taps>, egyébként hálisten, hogy nincs a faszod a PSN-en mert asszem egy életre kiábrándulnék a konzolokból. <#mf1>#mf1>
A csethez meg ha végiggondolod nem is kell olyan sok memória.....gondolj magadra amikor a haveroddal beszélgetsz......<#integet2>#integet2>
Megint elment a topik a hülyeség felé, a nyertes Ragnar360 aki szerint a sony nem érdeklõdött eléggé a network miatt <#taps>#taps>, egyébként hálisten, hogy nincs a faszod a PSN-en mert asszem egy életre kiábrándulnék a konzolokból. <#mf1>#mf1>
A csethez meg ha végiggondolod nem is kell olyan sok memória.....gondolj magadra amikor a haveroddal beszélgetsz......<#integet2>#integet2>
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
érdekes, hogy nálam is hibátlan az online rész minden játékkal! Nálad kéne keresni a problémát...
The Only One!
legalább vissza olvashatnál hogy ne beszélj a levegõbe fölöslegesen. Az illetõ 60k-ért tud 80 gigás PS3-at... ehhez hasonlítsad kiccsávó...
Ne mennyek bele az online részbe? nem értem... te talán nem tudsz online játszani a PS3-al, csak az xboxal? az fura... nekem mûködik az online rész <#vigyor3>#vigyor3>
Ne mennyek bele az online részbe? nem értem... te talán nem tudsz online játszani a PS3-al, csak az xboxal? az fura... nekem mûködik az online rész <#vigyor3>#vigyor3>
Mutatok neked pár linket az árakról, hogy legalább én ne a levegõbe beszéljek már, mint te:
http://www.konzolgame.hu/index.php?kat=1&kat2=1&tol=0&meny=1000
http://www.konzolgame.hu/index.php?kat=4&kat2=1&tol=0&meny=1000
Szóval:
Elite 120Giga HDD: 66990Ft
Ps3 80Giga HDD: 81990Ft
Online részekbe meg ne menjél bele, mert a ps3omét nem is lehet összehasonlítani a Live-al. Gyermeteg a Sony rendszere - mondom mindezt úgy, hogy mindkét konzollal rendelkezek. Bár a ps3tól szabadulni akarok...
http://www.konzolgame.hu/index.php?kat=1&kat2=1&tol=0&meny=1000
http://www.konzolgame.hu/index.php?kat=4&kat2=1&tol=0&meny=1000
Szóval:
Elite 120Giga HDD: 66990Ft
Ps3 80Giga HDD: 81990Ft
Online részekbe meg ne menjél bele, mert a ps3omét nem is lehet összehasonlítani a Live-al. Gyermeteg a Sony rendszere - mondom mindezt úgy, hogy mindkét konzollal rendelkezek. Bár a ps3tól szabadulni akarok...
Vegyél most egy ps3-at. Játszod vele a Fing Nicht Round 4-et (vagy mi az, nem értek a sportjátékokhoz), aztán egy év múlva eladod, veszel belõle egy boxot, egy Fing Nicht Round 5-t, a maradék pénzbõl pedig elmentek étterembe. Így elmondhatod, hogy mindkettõt probáltad 😊
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Az biztos, hogy ma érdemes volt a gép elé ülni.
Van aki a vizbõl veszi ki a zoxigént, a PS3 programozók meg a képbõl veszik ki a memóriát. 😄
Van aki a vizbõl veszi ki a zoxigént, a PS3 programozók meg a képbõl veszik ki a memóriát. 😄
Azért ne vesszetek össze, hogy melyik a jobb. A maga nemében mindkét gép jó.
Mindkettõnek van elõnye és hátránya is.
Mindkettõnek van elõnye és hátránya is.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
basszus, asszem hála nektek megfejtettem az élet értelmét!! Kevés a memóriája a képnek!! nabaszki ha ezt Einstein tudta volna 😄😄
Talán azért mert, kevés a memóriája a képnek ! 😄
in game voice chat? az milyen? olyannal beszélgetek játék közben aki éppen mást csinál? mi értelme? 😄 játékon belüli voice chat meg van (ha a játékba belerakják 😄) más minek? 😄
Enyi errõvel az Xbox mellett szól a warez is.
loál... és mennyibe kerül az elite, meg árkád? hopp már ps3 árat túl is léptük...
amúgy meg... nem értem mi a gond a psn-el. Én bazmeg eddig mindig tudtam online játszani (olyan játékkal aminek van online része loál) akkor a többi hol a rákba érdekeljen? Fizetni ugyanezért? roflmaoloálboáloreálmertmegérdemled
amúgy meg... nem értem mi a gond a psn-el. Én bazmeg eddig mindig tudtam online játszani (olyan játékkal aminek van online része loál) akkor a többi hol a rákba érdekeljen? Fizetni ugyanezért? roflmaoloálboáloreálmertmegérdemled
Szerintem az in-game voice chatre értette (text chat már van...), amirõl tény hogy nincsen. Viszont in-game xmb sem volt, szóval lehet ezt is megoldják. Ha meg esetleg még sem, akkor #63302.
Nem érted ? kevés a memóriája a képnek ! <#hehe>#hehe><#buck>#buck>
kell hozzá eyecamera? hm... szar
madden 09 zavvin 13 font +99 cent szállítás... na valami hasonló áresésre vártam, bár gamestrackeren 10 font csupán, az jobb lett volna, de nem leszek telhetetlen 😄
madden 09 zavvin 13 font +99 cent szállítás... na valami hasonló áresésre vártam, bár gamestrackeren 10 font csupán, az jobb lett volna, de nem leszek telhetetlen 😄
na nehogymár azért ne lehessen chatelni, mert kevés a memória. a számológépemre is lehetne irc klienst írni kb
Ez egy korrekt bemutató
Videó Chat, hát ezt nem hiszem el 😊
Videó Chat, hát ezt nem hiszem el 😊
JÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!! csak nem chat a PSN-n ?
Az utolsó bekezdésed hogy mondjam finoman. Olyan Pistikés lett.
mimicsoda 😊 jó lehet hogy úgyvan de amit te mondassz az szinte senkit nem érint kb - nem hallottam még panaszokat h hú hát csak ezt meg ezt támogatja a kormányok közül, meg mondom kinemszarja le a kormányt - 10 bõl 1 ember - nem nem 10böl 1 szereti az autós játékokat, csak a többit nem érdekli olyannyira hogy...
HDD ? Akinek esze van az nem vesz szaros arcadeot - veszel egy premeiumot 60GB elég v elit 120GB aztán annyi...
Persze az a jo a ps3ba ahogy hallottam, h mindent lejáccik, meg feltucc rá rakni mindent, ez jó dolog de innen nem hiányolom, persze jólenne ha lenne, de nincs, nem is kérjük várjuk el...van pc annyi
mind1 banner alatt van egy topiklink ott kellene már folytatni de fölösleges mind2 gép jó enyi -megvan ki meiket szereti aszt csá
De az tény h a sony kb mindig is alul volt a netes dolgokban lásd ps2 vs xbox meg a programozás sõt hallottam h sok minden azért sincs PSN -en pl igy cset ugy cset meg faszom mert kevés a memóriája a képnek...nem érdeklödött annyira a Sony a netwrok dolgok után meg mittomén és ebbe alul vannak, attól függetlenül hogy PSN en sok minden ingyen van meg maga a rendszer is.
HDD ? Akinek esze van az nem vesz szaros arcadeot - veszel egy premeiumot 60GB elég v elit 120GB aztán annyi...
Persze az a jo a ps3ba ahogy hallottam, h mindent lejáccik, meg feltucc rá rakni mindent, ez jó dolog de innen nem hiányolom, persze jólenne ha lenne, de nincs, nem is kérjük várjuk el...van pc annyi
mind1 banner alatt van egy topiklink ott kellene már folytatni de fölösleges mind2 gép jó enyi -megvan ki meiket szereti aszt csá
De az tény h a sony kb mindig is alul volt a netes dolgokban lásd ps2 vs xbox meg a programozás sõt hallottam h sok minden azért sincs PSN -en pl igy cset ugy cset meg faszom mert kevés a memóriája a képnek...nem érdeklödött annyira a Sony a netwrok dolgok után meg mittomén és ebbe alul vannak, attól függetlenül hogy PSN en sok minden ingyen van meg maga a rendszer is.
játékok alapján kell dönteni sztem.
igaz, az a következõ, de én azt csak mission disknek tekintem 😊
Pc: i7 7700K, 32GB, Nvidia 2080RTX PS4, PS3, PSP, C64
De ha az anyagiakat nézzük akkor csak látszólag olcsóbb a az xbox, mert ha HDD-is veszünk + Live már nem is annyira olcsóbb, nem beszélve ha valaki kormányal akar autós játékot játszani azt is vennie kell külön hozzá, PS3-ban benne van a HDD és támogatja a legtöbb logitech kormányt amik PC-hez vannak.
A tökéletes túlzás, viszont ha az ár/érték arányt nézzük, akkor verhetetlen 😄DDD
nem nagyon olvastam a kommenteket...flémelni se akarok, de latom félig meddig miröl van szó...
szal lehet h a liveért fizetni kell, a psnért meg nem de akkor megislehet nézni hogy milyen a PSN RENDSZERE, multija - nem a tartalmakra gondolok most
szal lehet h a liveért fizetni kell, a psnért meg nem de akkor megislehet nézni hogy milyen a PSN RENDSZERE, multija - nem a tartalmakra gondolok most
Nekem a 2. játék amit vettem az a Ratchet and Clank - Tools of destruction volt.
Nem sûrûn emlegetik ezt a címet, de ez is egy exkluzív, és nekem marhára bejött.
Kibasz hangulatos játék. <#finom>#finom>
Várom is a következõ részét a A crack in time-ot.
Nem sûrûn emlegetik ezt a címet, de ez is egy exkluzív, és nekem marhára bejött.
Kibasz hangulatos játék. <#finom>#finom>
Várom is a következõ részét a A crack in time-ot.
Pc: i7 7700K, 32GB, Nvidia 2080RTX PS4, PS3, PSP, C64
- Ha csinálnak slimet, azt csakis azért teszik, hogy olcsóbb legyen gyártani.
- A Sonynak már régen csökkentenije kellett volna a PS3 árát, hogy ne maradjon le a többiekkel szemben.
Ezekbõl kiindúlva tippelhetsz.
Ha úgy érted, hogy megjelenéskor olcsóbban szerezhetsz-e majd a jelenlegi változatból, az elképzelhetõ, de árat nem fognak emelni, sõt csökkenteni fognak a slimmel, ha tényleg jön.
- A Sonynak már régen csökkentenije kellett volna a PS3 árát, hogy ne maradjon le a többiekkel szemben.
Ezekbõl kiindúlva tippelhetsz.
Ha úgy érted, hogy megjelenéskor olcsóbban szerezhetsz-e majd a jelenlegi változatból, az elképzelhetõ, de árat nem fognak emelni, sõt csökkenteni fognak a slimmel, ha tényleg jön.
PSN: berghold
Nincs bejelentve slim PS3, szóval a kérdésedre a válasz: Passz.
Nekem is ez jutott az eszembe...
Más... Igaz hogy idén jön a Slim ps3? Az vajon drágább lessz mint a mostaniak?
Más... Igaz hogy idén jön a Slim ps3? Az vajon drágább lessz mint a mostaniak?
egyetlen érv számít, mégpedig a játékok.
ha kellenek a PS3 exklúzívok, azt vedd, a multiplatform játékok valószínûleg annyival lesznek rondábbak hogy nem fog zavarni.
ha nem mond semmit az, hogy Team ICO, God of War, Gran Turismo stb, akkor XBOX
ha kellenek a PS3 exklúzívok, azt vedd, a multiplatform játékok valószínûleg annyival lesznek rondábbak hogy nem fog zavarni.
ha nem mond semmit az, hogy Team ICO, God of War, Gran Turismo stb, akkor XBOX
wááááá... konzolbolt... mert hülyék azért nem vagyunk hogy media marktban vásároljunk...
platinumshop, überkonzol, vatera 😄
platinumshop, überkonzol, vatera 😄
A Debreceni Media Marktban megált az idõ? Most néztem kb 2 fajta Ps3-uk volt.
Egy 40 gigás 0 extrával 99! ezerét + egy 60 gigás 120! ezerért! Egy kicsit sok...
Hol éri meg venni? ( Bár úgyis decemberben fogok akkor tuti lessz némi engedmény vagy árcsökkentés addig) Az 576-ban? Vagy más boltokban?
Egy 40 gigás 0 extrával 99! ezerét + egy 60 gigás 120! ezerért! Egy kicsit sok...
Hol éri meg venni? ( Bár úgyis decemberben fogok akkor tuti lessz némi engedmény vagy árcsökkentés addig) Az 576-ban? Vagy más boltokban?
Én például sosem gondoltam volna, hogy media centernek IS fogom használni a ps3-at...
A Pc bent figyel a dolgozószobában, mi meg kint nézzük a nappaliban a ps3-on a 1080p-s filmeket felirattal, mindenféle kodek kavarás, stb nélkül... 😊 Ez kurvanagy meglepetés volt, hogy ilyen simán mûködik!
A Pc bent figyel a dolgozószobában, mi meg kint nézzük a nappaliban a ps3-on a 1080p-s filmeket felirattal, mindenféle kodek kavarás, stb nélkül... 😊 Ez kurvanagy meglepetés volt, hogy ilyen simán mûködik!
Steam: greyfox
Csupán 10k különbség. Minõségibb cucc. Fejlettebb. Még ha nem is kell, de mégis van BL.
Halkabb. Ingyenes multi.
A gyerek nem ül elõtte állandóan mert nincs hozzá más játék. 😊
A 360 hoz ugye lényegesen egyszerûbb és olcsóbb szerezni.
A 360 jobb választásnak tûnik, de itt is vannak dolgok amik nem szimpatikusak. Kéne egy 3. lehetõség (nem wii) amiben benne vannak a két gép jó tulajdonságai a rosszak meg mellõzve. 😊
Ha egy év múlva eladom akkor a 360 talán már nem ér csak 25 ezret. A PS3 még 1 év mulva is lesz 50k talán. Szóval érték állóbbnak is sejtem.
Fel fogok dobni egy pénzt és az dönt <#buck>#buck>
Halkabb. Ingyenes multi.
A gyerek nem ül elõtte állandóan mert nincs hozzá más játék. 😊
A 360 hoz ugye lényegesen egyszerûbb és olcsóbb szerezni.
A 360 jobb választásnak tûnik, de itt is vannak dolgok amik nem szimpatikusak. Kéne egy 3. lehetõség (nem wii) amiben benne vannak a két gép jó tulajdonságai a rosszak meg mellõzve. 😊
Ha egy év múlva eladom akkor a 360 talán már nem ér csak 25 ezret. A PS3 még 1 év mulva is lesz 50k talán. Szóval érték állóbbnak is sejtem.
Fel fogok dobni egy pénzt és az dönt <#buck>#buck>
Ha 50 ezer az X360 és 60 ezer a PS3, akkor ár tekintetében mitõl billen a PS3 felé a mérleg?
Ráadásul az általad leírtakat tekintve SOKKAL jobban jársz egy X360-al.
Ráadásul az általad leírtakat tekintve SOKKAL jobban jársz egy X360-al.
Papesz
Anno én is sokat rágódtam, hogy X-box legyen vagy ps3. Végén a minõség miatt a ps3 miatt döntöttem, és egyáltalán nem bántam meg. Kontroller kicsit más x360-on, ott jobbak az analóg karok, de sokkal rosszabb a d-pad. Szóval ne kontroller miatt dönts 😊
Azé van multigáma ami jobb ps3mon!
sacred2: Visually the game does appear to be sharper on PlayStation 3 than on Xbox 360, so someone trying to grab a hold of the prettiest version will find it on Sony's console. És: With the retail PlayStation 3 version we did not experience any game crashes, which was a complication related to the Xbox 360 review.
Csak a kis segg xbotok ezt nem látják mert szar a látásuk mint a gépük.
sacred2: Visually the game does appear to be sharper on PlayStation 3 than on Xbox 360, so someone trying to grab a hold of the prettiest version will find it on Sony's console. És: With the retail PlayStation 3 version we did not experience any game crashes, which was a complication related to the Xbox 360 review.
Csak a kis segg xbotok ezt nem látják mert szar a látásuk mint a gépük.
Egész véletlen tudok egyet 60k ért 80 gigás winyoval. Még a 40 gigás is elég lenne.
Természetesen használt. Viszont két kontroller van hozzá.
Természetesen használt. Viszont két kontroller van hozzá.
ez tényleg elég elfogulatlanra sikerült 😊
az igényeidet elolvasva valószínûleg jobban jársz egy X360-al egyelõre.
http://gizmodo.com/5156500/cross-battle-adapter-brings-xbox-360-controller-to-ps3-with-rumble
Amúgy pont a kontrolleren rinyáltam a legjobban, amikor váltottam..
megszokod 😊
Amúgy pont a kontrolleren rinyáltam a legjobban, amikor váltottam..
megszokod 😊
Steam: greyfox