PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt meg már leírtam, hogy mire szeretnék kilyukadni.
Papesz
de most nem értem mire szeretnél kilyukadni... örülünk hogy PS-en nem kell fizetni azért hogy online játszunk... örülök hogy a live-on sok extra van, és hiperszuper... de én nem fizetnék érte, amikor itt ingyen játszhatok... igen, nem csetelhetünk játék közben, szörnyû nem is tudom hogy tudok élni nélküle, az a helyzet eddig fel sem tûnt a hiánya... de szerintem most is megleszek nélküle... amíg bele nem rakják 😛 😄
Papesz
azért mondjuk ha a microsoft megcsinálná hogy lehet ingyen játszani, csak a live többi tartalmáért kéne fizetni, vajon hányan perkálnának továbbra is... sztem nem sokan.
voice chat meg minek??? nem elég a multis játékokhoz brrrr😄D:😄😄:
Nem hiszem hogy olyan sok extra dolog van a live-ban ami engem foglalkoztatna
Ugye Te is érzed, hogy ez mindjárt másként hangzik, mint a minek fizessek azért, ami máshol ingyen van szöveg? Ezzel nem is tudok vitába szállni.
Papesz
Fizetek a gépér, fizetek a netért, fizetek a játékért, majd még fizetek azért, hogy a neten multizzak <#ejnye1>#ejnye1>
Kiváncsi lennék rá mennyien warezolnak Xboxon360-on, õk a játékért miért nem akarnak fizetni ?
PSN: berghold
Papesz
Megpróbálom még egyszer:
Miért fizetsz a kenyérért, amikor el is lophatod?
Miért fizetsz a CD/DVD lemezekért, amikor le is töltheted?
and so on
Még egy PS3 tulaj szájából is baromi rossz (és tényleg tipikusa magyar) érv ez a "minek fizessek az online rendszerért" dolog.
Papesz
de azért szép próbálkozás volt 😉 máskor inkább maradj csendben
Papesz
Amugy meg csütörtökön jön a vidzone, s szerintem azzal is elleszenk a ps tulajok egy darabig 😊
mind1 nem érdekel, hagyjuk a témát
célom: ismerkedni a psel, nagyon megszeretni a ps-t - ennyi
hát mi erre csak azt szoktuk mondani..."már az is késõ lenne hamá' vóna' " 😄DD
hogy nem lehetett úgy kiadni gépet khmmm PSN-t (ps3 megjelenesekor - mármint h akkor már legyen ilyen funkció)
amúgy meg oké... majd idõvel berakják hogy játék közben is lehessen voice csetelni, vagy hangüzenetet küldeni (ilyen nincs már? valami hasonlóról már hallottam) aztán mi lesz az elõnye a live-nak?
A: "Szia! Megtod osztani az Uncharted 2 béta kó..."
B: "Nem bazmeg!""
Ma nagyon kipihent vagy 😄D
ja hogy nem játék közben... hát igen, mint mondtam játék közben pont nem az élet értelmérõl akarok beszélgetni...
Sippie: ne az elveidbõl indulj ki (szerintem)
komolyan nem értem: ez amolyan kibaszott magyar berögzödés hogy nem akarunk fizetni (semmiért kb) a liveért, multiért ? Mert már kezdem azt hinni
szal videocsetet hadjuk, nincs kihasználva, MS se erölteti se a Sony (utóbbi tudtommal)
Sztem nem vélemény ahogy ö felfogja...hülyeség h nem akarna beszélni ha játék közben felhivják csetre... ez olyan mint a köztudat lol
Van a friendlistád, ha vki feljön AKÁRMIRÖL BESZÉLNI AKARSZ vele vagy éppen õ hív, mert vmit szeretne - EZ KÖLCSÖNÖS KOMMUNIKÁCIÓ...
Hameg nagyon nem érsz rá akkor meg nem veszed fel ennyi
Ja meg a privát cset lassan kimegy a divatból alig használjuk, mert ott az xbox live party -
8-an BENT LEHETÜNK - és nem kell hogy egy játékot toljunk - pl 8 emberböl 3 codozik, 2 dashboard, 2 gears 1 meg demoval jáccik - csak hogy érzékeltessem a szitut
Ha vki ebbe beleköt és az mondja hogy hülyeség, fölösleges, akkor sztem ássa el magát
Ja meg ok van Game Chat ps multi gémekbe, de ott ahogy megcsinálták a játékot úgyvan jelen és ez ÁLTALÁBAN azt takarja hogy csak a csapattársaidat hallod...persze kapásból erre azt vágnátok rá hogy hát az a jó meg minden, dehát a tapsztalat és a tények nem ezt igazolják
Legalább stílusod lenne te szerencsétlen gyerek. Azért vagy elvarázsolva a konzolodtól, mert más még nem volt a kezedben. De ahogy látom nem is vagy befogadó másik gép iránt, mert még az élõ fába is belekötsz ami nem SONY.
Neked ez való, az online fapados játék a kényelmes chatelések és invájtolások nélkül amit a LIVE nyújt.
Vicc vagy
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Párbeszéd 1:
A: "Szia! Látom GTA4-ezel, nincs kedved, majd COD-ozni?"
B: "Most nincs, nagyon benne vagyok, Romant haza kell vinnem, mert gallyrészeg."
A: "Oké, holnap leszel délután?"
B: "Jaja, akkor nyomathatjuk."
A: "Csá!"
B: "Csõ!"
Párbeszéd 2:
A: "Szia! Megtod osztani az Uncharted 2 béta kó..."
B: "Nem bazmeg!"
Én ilyenekre gondoltam.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Papesz
Midig ugat valaki, ha kell ha nem.
Pc: i7 7700K, 32GB, Nvidia 2080RTX PS4, PS3, PSP, C64
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
én nem akartam igy lázadni, meg nem is szitok itt senkit...csak én igyugy tudtam dolgokat - akkor részben rosszul és annyi - kül bajom nincs a ps3-al meg a psnel , majd tervezem is a gép beszerzését - ennyi - sorry még1x
Faszság.
"meg üziket megnézni bármikor, erre HATÁROZOTTAN megcáfolták"
Faszság.
In-game chat tényleg nincsen.
Ne erõltessük a témát, mert így te is házi kedvenc leszel.
akkora azthittem h updéttel megcsinálták h lehessen privatcsetelni, meg üziket megnézni bármikor, erre HATÁROZOTTAN megcáfolták - olyan alapvetö dolgok h hihetetlen
majd biztos kilépek jatekbol h felvegyem a csetet v megnézzem mit irtak
meg mittomén én ilyenekre gondoltam...