PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hiába próbálod bemagyarázni ezekel a rossz hasonlatokkal, ég és föld a konzol és az autópálya, akkor is lehúzás a Live, mint a PS2-nél a 8mb memória kártya 10.000Ft ért (tudom, hogy most olcsóbb, de volt ez még drágább is)
Az útalap a magyar utak és autópályák karbantartási költségeit lenne hivatott fedezni.

Itt meg már leírtam, hogy mire szeretnék kilyukadni.

Papesz

Sippie
útalap van benne, nem pályaalap... 😄 ha már ennyire kötekedõek vagyunk 😛

de most nem értem mire szeretnél kilyukadni... örülünk hogy PS-en nem kell fizetni azért hogy online játszunk... örülök hogy a live-on sok extra van, és hiperszuper... de én nem fizetnék érte, amikor itt ingyen játszhatok... igen, nem csetelhetünk játék közben, szörnyû nem is tudom hogy tudok élni nélküle, az a helyzet eddig fel sem tûnt a hiánya... de szerintem most is megleszek nélküle... amíg bele nem rakják 😛 😄
Szoktál "lógni" az autópályán? Merthogy fizetsz a benzinért, amiben ugyebár benne van az útalap, ergo felesleges matricát venni.

Papesz

Sippie
"Nem hiszem hogy olyan sok extra dolog van a live-ban ami engem foglalkoztatna" így minek fizetnék érte, ha ps-en ingyen játszhatok 😉

azért mondjuk ha a microsoft megcsinálná hogy lehet ingyen játszani, csak a live többi tartalmáért kéne fizetni, vajon hányan perkálnának továbbra is... sztem nem sokan.
tarti19
Ja de egy BD lejátszó, egy Wifi azért helyett kapott abban az árban amit a PS3 képvisel, tudom megvesszük boxhoz a vevõt 15K-ba meg töltõt a padhoz 5K-ba😛
voice chat meg minek??? nem elég a multis játékokhoz brrrr😄D:😄😄:

Nem hiszem hogy olyan sok extra dolog van a live-ban ami engem foglalkoztatna

Ugye Te is érzed, hogy ez mindjárt másként hangzik, mint a minek fizessek azért, ami máshol ingyen van szöveg? Ezzel nem is tudok vitába szállni.

Papesz

Mit szólnál ahhoz ha a Microsoft azt mondaná, hogy fizes külön díjat, hogy a Windows-on is használd a netet ?
Fizetek a gépér, fizetek a netért, fizetek a játékért, majd még fizetek azért, hogy a neten multizzak <#ejnye1>
Kiváncsi lennék rá mennyien warezolnak Xboxon360-on, õk a játékért miért nem akarnak fizetni ?
Várjál, akkor nálunk minõségibb a benzin, a víz, a gáz és az áram, mint Türkmenisztánban?

PSN: berghold

Sippie
szerintem egyáltalán nem... ne süllyedjünk már a PC játékok alá... ott mi van? megveszed a játékot, aztán tolod online, offline, amikor ahogy kedved szottyan... szarok a csilivili dolgokra, azért ne akarjanak pénzt leakasztani. Ha perkálni akarok azért hogy online játszak, akkor befizetek valami mmo-ra. Nem hiszem hogy olyan sok extra dolog van a live-ban ami engem foglalkoztatna, a sima online játékért pedig a játék árának kiperkálása után lehúzás pénzt kérni. Az elvével nem értek egyet, ezvan.
Hajrá. Meglátjuk kapok-e érte minõségi szolgáltatást. A hülyeségeket meg nem én írogatom.

Papesz

Maradjak csendben, mert nem érted az elvet?

Megpróbálom még egyszer:
Miért fizetsz a kenyérért, amikor el is lophatod?
Miért fizetsz a CD/DVD lemezekért, amikor le is töltheted?
and so on

Még egy PS3 tulaj szájából is baromi rossz (és tényleg tipikusa magyar) érv ez a "minek fizessek az online rendszerért" dolog.

Papesz

Csinálok egy oldalt, ahol fizetetsz, hogy hülyeségeket írogathass, majd gyere oda 😄

Sippie
aha... itthon választhatok hogy fizetek-e internetes játékért vagy sem. A benzinért mindenképp kell...
de azért szép próbálkozás volt 😉 máskor inkább maradj csendben
Azt tudod, hogy Türkmenisztánban ingyen van a benzin, a gáz, az áram és a víz? Javaslom, hogy akkor ezekért se fizess, mert máshol ingyenes.

Papesz

Közösség épitésre ps-en ott home, ami azért kicsit többet nyujt, meg több lehetöség van benne mint az X fizetös chat szobájában 😊 A játék közbeni nem sok ingerenciám volt eddig se másokat zargatni, pláne ha épp mással játszik, meg én se szeretem ha zarganak, online multinál meg ott voice chat.
Amugy meg csütörtökön jön a vidzone, s szerintem azzal is elleszenk a ps tulajok egy darabig 😊
predator0
Most lettél házi kedvenc. Én szóltam 😊

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

ja meg olyanokat mondtak, most jut eszembe, h a sony nagyon levan maradva - khm még azt hiszi h az elözö generációba van, meghogy a mérnökeik nemtudnak hálózati cuccokat fejleszteni normalisan - ->>>>>>>>>>> 21. század

mind1 nem érdekel, hagyjuk a témát

célom: ismerkedni a psel, nagyon megszeretni a ps-t - ennyi

"majd idõvel berakják hogy játék közben is lehessen voice csetelni, vagy hangüzenetet küldeni"

hát mi erre csak azt szoktuk mondani..."már az is késõ lenne hamá' vóna' " 😄DD

hogy nem lehetett úgy kiadni gépet khmmm PSN-t (ps3 megjelenesekor - mármint h akkor már legyen ilyen funkció)

predator0
06.29.

Felesleges vele vitatkozni, sose lesz igazad (szerinte) 😄

meddig tart a beta amúgy?

Sippie
ha máshol ingyenes, minek fizessek azon?

amúgy meg oké... majd idõvel berakják hogy játék közben is lehessen voice csetelni, vagy hangüzenetet küldeni (ilyen nincs már? valami hasonlóról már hallottam) aztán mi lesz az elõnye a live-nak?
"Párbeszéd 2:
A: "Szia! Megtod osztani az Uncharted 2 béta kó..."
B: "Nem bazmeg!""

Ma nagyon kipihent vagy 😄D

Sippie
#63309 mondjuk nézd meg 😉
ja hogy nem játék közben... hát igen, mint mondtam játék közben pont nem az élet értelmérõl akarok beszélgetni...
lol, predator-nak akart menni az üzenet...

Sippie: ne az elveidbõl indulj ki (szerintem)

komolyan nem értem: ez amolyan kibaszott magyar berögzödés hogy nem akarunk fizetni (semmiért kb) a liveért, multiért ? Mert már kezdem azt hinni

videocsetet liveon is kb mindenki leszarja...NAGYON RITKÁN van kb használva, magyarok közt meg kevés embernek van kamerája- de PSN en se lehet más a statisztika kb - persdze lehet olyat h az egyiknek van a másiknak nincs, úgyis müködik a dolog

szal videocsetet hadjuk, nincs kihasználva, MS se erölteti se a Sony (utóbbi tudtommal)

Sippie
majd lesz boxom, de internetes játékért nem fogok pluszba fizetni... kiccsávó 😉
hát jah... persze hoy fikázzák mert nemtudják milyen az...irni is akartam egy olyat a hszre h fail.

Sztem nem vélemény ahogy ö felfogja...hülyeség h nem akarna beszélni ha játék közben felhivják csetre... ez olyan mint a köztudat lol

Van a friendlistád, ha vki feljön AKÁRMIRÖL BESZÉLNI AKARSZ vele vagy éppen õ hív, mert vmit szeretne - EZ KÖLCSÖNÖS KOMMUNIKÁCIÓ...

Hameg nagyon nem érsz rá akkor meg nem veszed fel ennyi

Ja meg a privát cset lassan kimegy a divatból alig használjuk, mert ott az xbox live party -

8-an BENT LEHETÜNK - és nem kell hogy egy játékot toljunk - pl 8 emberböl 3 codozik, 2 dashboard, 2 gears 1 meg demoval jáccik - csak hogy érzékeltessem a szitut

Ha vki ebbe beleköt és az mondja hogy hülyeség, fölösleges, akkor sztem ássa el magát

Ja meg ok van Game Chat ps multi gémekbe, de ott ahogy megcsinálták a játékot úgyvan jelen és ez ÁLTALÁBAN azt takarja hogy csak a csapattársaidat hallod...persze kapásból erre azt vágnátok rá hogy hát az a jó meg minden, dehát a tapsztalat és a tények nem ezt igazolják

kiscsávó??
Legalább stílusod lenne te szerencsétlen gyerek. Azért vagy elvarázsolva a konzolodtól, mert más még nem volt a kezedben. De ahogy látom nem is vagy befogadó másik gép iránt, mert még az élõ fába is belekötsz ami nem SONY.
Neked ez való, az online fapados játék a kényelmes chatelések és invájtolások nélkül amit a LIVE nyújt.
Vicc vagy
Alien!
mondjuk ezt megfejelni játék közbeni videócsettel lehetne,amikor a haverom f*sz feje kitakarja a fifa09 jobb felsõ részét.....asszem kibírnám mosolygás nélkül.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

predator0
Azért nem kell feltétlenül órákba nyúló beszélgetésekben gondolkozni.

Párbeszéd 1:
A: "Szia! Látom GTA4-ezel, nincs kedved, majd COD-ozni?"
B: "Most nincs, nagyon benne vagyok, Romant haza kell vinnem, mert gallyrészeg."
A: "Oké, holnap leszel délután?"
B: "Jaja, akkor nyomathatjuk."
A: "Csá!"
B: "Csõ!"

Párbeszéd 2:
A: "Szia! Megtod osztani az Uncharted 2 béta kó..."
B: "Nem bazmeg!"

Én ilyenekre gondoltam.

ez egy videójáték. és 10.000 Ft-ról beszélünk...

Sippie
játék közben pont nem üzeneteket akarok olvasni sztem. Meg aztán nem hiszem hogy van olyan ember, akinek minden ismerõse rendelkezik ps3-al, és azt használja kapcsolattartásra... arra itt a pc, msn billentyûzet, skype stb. Ha már bekapcsolom a konzolt, többnyire játszani szeretnék. Ha valaki konzolról msn-ezik egészségére, de azért pc-n ez még kényelmesebb, és több a funkció. Játék közben meg beszélgetni valakivel, aki nem játszik veled... hát te tudod, de szerintem zavaró lenne.
Alien!
azé milyen szép,hogy mindenrõl ilyen szép kerek véleményed van,és még csak ps3-ad sincs....má a nicked gyanús volt...😊

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

predator0
Pedig sokkal emberbarátibb lenne, mint a sima üzenet. Amikor kiírja, hogy üzenetet kaptál, megállítod a játékot, kilépsz xmb-be, megkeresed az üzenetet, elolvasod, válaszolsz (ez kb. 3 perc legalább, addigra azt is elfelejtem mivel játszottam éppen). Ha mondjuk te konkrétan leszarod, hogy ki mit írogat, akkor persze nem szóltam, viszont akkor ez már nem egy átlag felhasználói viselkedés, hanem a te speciális igényed. Bármilyen szolgáltatásra, funkcióra lehet valakit találni, akinek felesleges 😊

Az egyik legjobb és legnépszerûbb PS2 sorozat volt, mára meg a PS3 egyik legjobb játéka. Rossz helyrõl szerzed az információkat, ha úgy vetted észre, hogy nem sûrûn emlegetik. <#vigyor2>

Papesz

FPS játéknál kifejezetten utálom a voice chat-et, mert rontja a reakcióidõmet. 😊
Midig ugat valaki, ha kell ha nem.

Pc: i7 7700K, 32GB, Nvidia 2080RTX PS4, PS3, PSP, C64

Sippie
most nem azé, de mi a fenéért akarnék én mással pofázni miközben játszom? (értelemszerûen azokkal akarok akik bent vannak a játékban, de beépített meg van ahol kell) engem ne buzeráljon már másvalaki "kintrõl" miközben épp gyilkolok, vagy versenyzek vagy akármi.
két év multi, és máris behozza az árát. viszont az a ps3 használt, és mégis csak más érzés egy új cucc, mint egy használt.

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

ok, hát akkor nekem hazudtak na mind1... viszont azért game chat channel gondolom, magának a játékna - az durva lenne h ha nincs 😄 na mind1 tényleg zárjuk le

én nem akartam igy lázadni, meg nem is szitok itt senkit...csak én igyugy tudtam dolgokat - akkor részben rosszul és annyi - kül bajom nincs a ps3-al meg a psnel , majd tervezem is a gép beszerzését - ennyi - sorry még1x

tomi890125
webfordításba próbáltam lefordítani de eredménytelenül!

The Only One!

predator0
"nem lehet inviteot küldeni játékba, rákell keresni mittomén paraméterekre"
Faszság.
"meg üziket megnézni bármikor, erre HATÁROZOTTAN megcáfolták"
Faszság.
In-game chat tényleg nincsen.
Ne erõltessük a témát, mert így te is házi kedvenc leszel.

Valaki aki érti az irja már le magyarul 😊
Hát erõsen ezt mondták és én is hitetlenkedtem...de csak szimplán faszok voltak és nem csinálták meg hogy csetelgess - NEM SZÖVEGESEN bazze nem irc - hanem privát VOICE CHAT akármikor.... nem akartam elhinni én se - de elv ez is igaz... meg a felépitése a memoriának meg fasz tudja... pedig az internetet használja inkább mint a gép memóriáját egy csetelés- na mind1

hát na akkor mostmár mondom, olyanokat beszéltek, meg minden, h pl nem lehet inviteot küldeni játékba, rákell keresni mittomén paraméterekre

akkora azthittem h updéttel megcsinálták h lehessen privatcsetelni, meg üziket megnézni bármikor, erre HATÁROZOTTAN megcáfolták - olyan alapvetö dolgok h hihetetlen

majd biztos kilépek jatekbol h felvegyem a csetet v megnézzem mit irtak

meg mittomén én ilyenekre gondoltam...

LOL

Mondjuk engem sem érdekel az árcsökkenés.
Ebben van valami 😊

predator0
Hiszem, ha látom. Egyébként az árcsökkentés az én szemszögömbõl hátrány. Minél olcsóbb, annál több hülye tudja megvenni 😄