PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEXUS6
"A Windows és X360 platformok továbbra is csábítóak számukra, mivel a lényegre és nem az izzasztó, felépítésbõl fakadó problémák megoldására kell koncentrálniuk."

Hát ez kb a C64 korában volt igaz, amikor a kódtól kezdve a grafikán és a játékmeneten keresztül a zenéig bezárólag kb 1 db emberke bütykölgetett.

Manapság a kóderek jó ha az 1/10 részét adják a teljes fejlesztõ csapatnak, és látva pl az UE3 engine elterjedtségét, olyan érzése van az embernek, hogy láthatólag nem a mesteri szintû kód az amire a fejlesztõk törekednek.

Pláne, hogy a Valve enginei sem nevezhetõk ûberbrutál csúcsszintûnek.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Alien!
ha esetleg elõfordul mégis,valszeg utána könnyû eladás lenne....egyébként számomra igen,mivel gyak. 100%-ban multizok.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Sippie
és akkor mi van? használhatatlan lesz a gép?
tarti19
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na látod ebben nagyon tévedsz... nem kevesen tolják flashelt masinával live-on a játékokat, MS nem foglalkozik velük, volt 2 bannolási hullám , de jó 1,5 éve semmi...

Alien!
és akkor ki is bxsznak a live-ról...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

dualview
ELVILEG a boltból kell letölteni a keretprogramot és ELVILEG nem lesz IP szûrés.
A gyakorlati rész meg majd kiderül, de mivel a video store is a szerzõi jogi bonyodalmak miatt nincs csak USAban meg JPban, így egyelõre nehéz elképzelni hogy a vidzone esetében nincsenek ilyen gondok, különben miért csak abban a néhány országban indulna hivatalosan...
Szóval ez az IP szûrés dolog igencsak esélyes.

PSN ID: dualview

Elvileg mától ingyenes vidzone! Gondolom rendszerfrissítéssel jön és nagggggyon remélem nem lesz ip cím vizslatás. <#vigyor5>

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

én meg kompenzálom azzal, hogy ha lesz xboxom, akkor flashelem. játszhatunk ...

Guitar Hero: Greatest Hits

Papesz

predator0
Engem idén ezek érdekelnek:
Ghostbusters - 06.19
Call of Juarez: Bound In Blood - 06.30(?)
Batman: Arkham Asylum - 08.28
Assassin's Creed 2 - november(?)
Uncharted 2 - november(?)

Azért vannak még game-k, de azokról nem tudom eldönteni idén, vagy csak jövõre érkeznek 😄
Plusz valószínû becsúszik még egy-két régebbi játék olcsóbban.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Valami jó játékot tudtok ajánlani nyárra?
Õsszel akartam a Mafia 2-t megvenni de hát csúztattá ka megjelenést 2010-re...:S
NBA Live 10 is gondolom szép lesz.
Sippie
lol 😄
predator0
Nem tudom. Viszont akárhányszor látom, hogy kijön valami Left4Dead rész mindig az jut eszembe, hogy ilyen faszságokra bezzeg van eszük/idejük. Az Ep2-3 párhuzamos fejlesztése nekem is határozottan rémlik, bár ennek emlegetése is évekkel ezelõtt volt. LOL
Lehet 2010 L4D3+Episode3 lesz...

Sippie: Még szerencse, mert akkor kib@szott szar lett volna (csak hogy bizonyítsák az igazukat) 😄DDD

#63402???
Resident Evil 5 pont az a játék, ami csontra megegyezik X360-on és Ps3-on is.

Sippie
azt nem is õk csinálták... mármint a ps3 átiratot
5c0rp330n
tényleg, mi a f@szom van már azzal az epizóddal? anno még a sima HL2nél is ment a botrány, hogy mi a faszt lehet 6 évig fejleszteni egy ilyen játékon. ez meg csak egy epizód: engine már rég kész, minden ott van, csak egy pár órás kalandot össze kell rakni belõle, 2 éve kiadták az ep2-t, ráadásul tudtommal már elõtte jóval elkeszték hegeszteni ezt is, párhuzamosan azzal, lehet h már 3-4 éve fejlesztik.

predator0
Egyébként az Orange Box PS3-n nem is volt annyira szar, mint amennyire itt rinyálnak. Lusták.

/totally fuckin agree 😄

régen nagy volt még a Valve neve - amikor még a pc is életben volt vmennyire játékfronton de mára már nagy nullák lettek õk is

Sippie
lol tényleg 😄😄
predator0
Õk beszélnek bonyolultságról, amikor évek óta egy kurva HL2 Episode 3 lezáró epizódot nem képesek kiadni/befejezni vagy legalább életjelet adni róla. <#bohoc>

Sippie
jövedelmezõbb, amennyiben a pc-n és xboxon nincs warez, viszont ps3-ra csak az van? hmmm 😄
baromi unalmas lemez...

Hali!

Láma kérdés, de nekem fontos lenne. 4gb alatti dvd filmet akarok felmásolni a PS3 vinyójára. Hogyan tudom azt megoldani, hogy kb. úgy jelenjen meg mint a divix-es filmek, azaz ne legyen audió, meg videó ts mappa, csak egybõl indítani kelljen? Van ehhez valami féle program?
Alien!
a ps3 más gondolkodást igényel,a Valve meg egyszerûen nem akar letérni az útról....Azért pl a KZ2 és az Uncharted 1 - 2 sem véletlenül az ami...bár biztos jövedelmezõbb egy pc-x360port játék,mint egy csak ps3-ra írt game....valszeg a valve egy szarul sikerült ps3 portot nem vállalna be.

Istencsászár
Nem csak a Valve szerint, õk csak egyszerûen nem fejlesztenek rá, aki meg igen az azonnal problémába ütközik és ez meglátszik minden multiplatoform címen még olyan nagyágyún is mint egy Resi 5, ki lehet hozni nagyon szép dolgokat a gépbõl, van rá bizonyíték, de annak ára van.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

EmThor
A Valve szerint bonyolult a PS3

"Nem a fánk kicsi, hanem a pofád nagy!"

ThugEdge
na ez is jó hír,akkor a ps3 intéz mindent ezek szerint
és ha nem is használnék routert,csak közvetlen a modemre pattintom a masinát?mert pl nálam az a helyzet,hogy kéglin belül a kis játszósarkom😊 igen messze van a modemtõl és k.ra nincs kedvem végig kábelezni,inkább egy hónapban 2-3 alkalommal átcigölöm a ps-t nyilván a megfelelõ hdmi/dvi átalakítós birtokában,mert online meg úgysem játszom

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

"nem akarunk fizetni (semmiért kb)"

pont igazad van, a magyarok tényleg utálnak fizetni a semmiért.

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

UPCnél nem felhaszálónévvel+jelszóval kapcsolódsz a netre, hanem modem regisztrálás után kap a géped MAC adress-t, ezt szokták Klónozni a routerek és akkor minden happy, ha routeren keresztül akar valaki használni PS3-t azt simán magától beállítja a PS3, a Diginél kell beállítani a Fn-t és a Jsz-t, ha nem használsz routert, de ha routert használsz akkor nem kell csinálni semmit mert a routerben már beállítottad a Fn-t+Jsz-t.
tarti19
Ha eddig routert használtál akkor csak ráhúzod a kábelt a ps3-ra s szépen bejelentkezel PSN-re😛 Legtöbb esetben ez így megy, aztán vannak kivételek, de most ezeket figyelmen kívül hagyjuk...

Értem. Akkor majd a routeren kell megadni felhasználónevet/jelszót a Ps3-on meg már csak az Ps3 user/pass-át kell megadni.

Jól hangzik.
tarti19
Ha csak a modembõl megy a kábel a PS3-ba akkor már be kell állítani a network settings részben a kapcsolatot s megadni a upc felhasználónevet s a hozzá a jelszavad😛

ThugEdge
upc-s kábelnetnél nem fog tõlem kérni "netes" jelszót ugye?
csak a ps3nak kéne megadnom user/pass-t
vagy rosszúl sejtem?

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Általában a "megosztó cuccon" belül szokás megadni a net felhasználónevét+jelszavát.
PSN user+pass meg persze a ps3nak kell.

PSN: berghold

tarti19
Igen ingyenes, de az online multiért sem kell fizetni😊
A megosztó izét pedig routernek hívják, bár lehet nem egyre gondolunk😛
Majd a PSN accountod s a jelszavad kell beírni s máris bejelentkeztél😛

Még egy-két láma kérdés...

A netem úgy mûködik hogy kapcsolódás elõtt felahszálónevet és jelszót kér. Ha megosztom a netet hogy PS3 -ra is legyen ( ilyen megosztó cuccal ) akkor gondolom ott is kell ezt a felh/jelszót beírni?

a Ps3 netes szolgáltatása ha nem vásárolok hanem csak pl trailerekt, felh. programokat és demókat töltök le akkor ingyenes?
Az MS jó kis agymosást tud csinálni az embereknál ugy látom 😊
Vagy szerinted az teljesen természetes, hogy valaki megveszi a COD5-öt 12900 Ft (ÜK ár) ps3-ra majd lembetesz s évekig játszhat vele online INGYEN, mig a boxos hazaviszi a szintén 12900Ft-ért vett COD5-t becsenget az Ms-nek 10e Ft s élvezeheti pénzért ugyanazt amit rajta kivül mindenki (pc, PS3) ingyen tesz.

A példáid pont ott vérzeznek el, hogy az MS olyanért kér pénzt amit amugy mindenki más ingyen kap, mert az ingyen online most még nem kiváltság hanem alap (hogy késöbb is igy lesz e azt nem tudom, de ha nem azt is az MS-nek köszönhetjük majd, mert jó példával járt elöl)
Miért ronda vagy?😄Bocsánat ezt le kellett ütnöm😉.Ha jól tudom 15.000, de majd valaki rám cáfol😊

mennyibe fáj egy fejcsere? 😮
Alien!
vmivel kompenzálni kell a gép korai drasztikus árvágásából származ
ó veszteségeket + a kotvány hardver miatt elherdált garanciába beleölt milliárdokat....

btw a Tecmo véleménye:

Azt viheted fejcserére. Nálam is ez volt.

Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00

Üdv! Olyan problémám lenne,h berakok egy game-et a gépbe és nem olvassa be... vagy ha igen akkor lefagy egy idõ után... És van amikor valami hibát észlel olvasáskor a playstation 3 logo után... valami ilyet ír ki: acond...during the start operation...

Valaki esetleg tudna segíteni? A vencsis tisztítást nem tom elindítani, de szétkaptam a gépet és portalanítottam...
mkv-t nem játszik, amúgy igen.

PSN: berghold

a Ps3 az ilyen DVD-re felírt mkv, avi stb cuccokat is lejátssza?

A számítógéprõl pl pendriveval rakhatok rá képeket/zenéket stb-t?
fizetsz a gépért, fizetsz a játékért, fizetsz az áramért, fizetsz a netért, és még fizess a multis játékért? pofám leszakad, tényleg... nincs elfogadható magyarázat arra, hogy miért kéne fizetni, pláne hogy psn ingyenes. és gyakorlatilag a játék, a gép, és a hálózatba foglalt reklámokból fenn lehet ám tartani egy ilyen szolgáltatást. lehúzás, és kész

Istencsászár
Szar és kész, de én pl nem halok bele, de azt az évi 9 ezret értelmesebb dolgokra is eltudnám költeni, pl egy játékra😄 viszont semmi bajom az MSel a szolgáltatások terén, így nincs is rossz érzetem hogy a semmiért fizetek, de tény hogy ezért pénzt kérni nem szabadna, de hát ilyen a monopol helyzet, ahogy írtad nem kötelezõ...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Sippie:Vannak még mazochisták<#hehe>
Box nem kéne, ezerszer jobb a PC-m<#crazya>GYERÜNK LÕJJETEK<#violent><#violent><#puszis>

Senki nem tart pisztolyt a X360 tulajok fejéhez, hogy fizessenek elõ a Live!-ra. Arra sem köteleztek egyetlen játékost sem, hogy memóriakártyát vegyen a PS2-höz. Arra sincs törvény, hogy mindenkinek konzolja kell, hogy legyen. Viszont ha van, akkor ezek a dolgok pénzbe kerülnek, ha rinyálsz érte, ha nem.

De ha nem érted, hát nem érted. Részemrõl rendben.

Papesz