PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát ez kb a C64 korában volt igaz, amikor a kódtól kezdve a grafikán és a játékmeneten keresztül a zenéig bezárólag kb 1 db emberke bütykölgetett.
Manapság a kóderek jó ha az 1/10 részét adják a teljes fejlesztõ csapatnak, és látva pl az UE3 engine elterjedtségét, olyan érzése van az embernek, hogy láthatólag nem a mesteri szintû kód az amire a fejlesztõk törekednek.
Pláne, hogy a Valve enginei sem nevezhetõk ûberbrutál csúcsszintûnek.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
A gyakorlati rész meg majd kiderül, de mivel a video store is a szerzõi jogi bonyodalmak miatt nincs csak USAban meg JPban, így egyelõre nehéz elképzelni hogy a vidzone esetében nincsenek ilyen gondok, különben miért csak abban a néhány országban indulna hivatalosan...
Szóval ez az IP szûrés dolog igencsak esélyes.
PSN ID: dualview
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Papesz
Ghostbusters - 06.19
Call of Juarez: Bound In Blood - 06.30(?)
Batman: Arkham Asylum - 08.28
Assassin's Creed 2 - november(?)
Uncharted 2 - november(?)
Azért vannak még game-k, de azokról nem tudom eldönteni idén, vagy csak jövõre érkeznek 😄
Plusz valószínû becsúszik még egy-két régebbi játék olcsóbban.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Õsszel akartam a Mafia 2-t megvenni de hát csúztattá ka megjelenést 2010-re...:S
NBA Live 10 is gondolom szép lesz.
Lehet 2010 L4D3+Episode3 lesz...
Sippie: Még szerencse, mert akkor kib@szott szar lett volna (csak hogy bizonyítsák az igazukat) 😄DDD
régen nagy volt még a Valve neve - amikor még a pc is életben volt vmennyire játékfronton de mára már nagy nullák lettek õk is
Láma kérdés, de nekem fontos lenne. 4gb alatti dvd filmet akarok felmásolni a PS3 vinyójára. Hogyan tudom azt megoldani, hogy kb. úgy jelenjen meg mint a divix-es filmek, azaz ne legyen audió, meg videó ts mappa, csak egybõl indítani kelljen? Van ehhez valami féle program?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
és ha nem is használnék routert,csak közvetlen a modemre pattintom a masinát?mert pl nálam az a helyzet,hogy kéglin belül a kis játszósarkom😊 igen messze van a modemtõl és k.ra nincs kedvem végig kábelezni,inkább egy hónapban 2-3 alkalommal átcigölöm a ps-t nyilván a megfelelõ hdmi/dvi átalakítós birtokában,mert online meg úgysem játszom
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
pont igazad van, a magyarok tényleg utálnak fizetni a semmiért.
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
Jól hangzik.
csak a ps3nak kéne megadnom user/pass-t
vagy rosszúl sejtem?
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
PSN user+pass meg persze a ps3nak kell.
PSN: berghold
A megosztó izét pedig routernek hívják, bár lehet nem egyre gondolunk😛
Majd a PSN accountod s a jelszavad kell beírni s máris bejelentkeztél😛
A netem úgy mûködik hogy kapcsolódás elõtt felahszálónevet és jelszót kér. Ha megosztom a netet hogy PS3 -ra is legyen ( ilyen megosztó cuccal ) akkor gondolom ott is kell ezt a felh/jelszót beírni?
a Ps3 netes szolgáltatása ha nem vásárolok hanem csak pl trailerekt, felh. programokat és demókat töltök le akkor ingyenes?
Vagy szerinted az teljesen természetes, hogy valaki megveszi a COD5-öt 12900 Ft (ÜK ár) ps3-ra majd lembetesz s évekig játszhat vele online INGYEN, mig a boxos hazaviszi a szintén 12900Ft-ért vett COD5-t becsenget az Ms-nek 10e Ft s élvezeheti pénzért ugyanazt amit rajta kivül mindenki (pc, PS3) ingyen tesz.
A példáid pont ott vérzeznek el, hogy az MS olyanért kér pénzt amit amugy mindenki más ingyen kap, mert az ingyen online most még nem kiváltság hanem alap (hogy késöbb is igy lesz e azt nem tudom, de ha nem azt is az MS-nek köszönhetjük majd, mert jó példával járt elöl)
ó veszteségeket + a kotvány hardver miatt elherdált garanciába beleölt milliárdokat....
btw a Tecmo véleménye:
Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00
Valaki esetleg tudna segíteni? A vencsis tisztítást nem tom elindítani, de szétkaptam a gépet és portalanítottam...
PSN: berghold
A számítógéprõl pl pendriveval rakhatok rá képeket/zenéket stb-t?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Box nem kéne, ezerszer jobb a PC-m<#crazya>#crazya>GYERÜNK LÕJJETEK<#violent>#violent><#violent>#violent><#puszis>#puszis>
De ha nem érted, hát nem érted. Részemrõl rendben.
Papesz