PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönöm a segítséged!

Akkor vár rám egy kis banki hajcihõ hurrá -_-

JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"

predator0
Mastercardot szerintem az USA store se nagyon fog elfogadni, Visával jobban jársz. (Ha nem így van valaki javítson ki.)

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Ha jól értem, akkor magával a master carddal van baja?

Az kemény.

Kikéne keresnem egy USA címet és azzal próbálni vagy igényelni egy OTP-s kártyát?

Ez megsem fordult a fejemben hogy az évek óta sikeresen használt mastercardommal van baja.... -_-

predator0
UK store csak az OTP American Express Blue hitelkártyáját fogadja el. Mással ott ne is probálkozz. USA store több kártyát elfogad, az sem az összeset.

Privátban legyen valaki olyan angyal hogy elmagyarázza nekem, hogyan kell online venni és letölteni játékokat a PS3-al.

Választottam kamu londoni profilt, címmel, de a bankkártyám így is magyar, és nem fogadja el.

Hálás lennék a segítségért.

predator0
Tetszik, de egyáltalán nem a multi része miatt várom, hanem pont azért, mert nekem is bejött az elsõ része.

balla27
sajnos nincs ilyen kódom.megéri várni a játékot?neked pl tetszik?az 1. rész még most is a kedvencek között van.

predator0
Multiplayer zárt (nem mindenki által elérhetõ, ha jó helyrõl rendelted elõ az InFamoust, rendszeres Qore elõfizetõ vagy, esetleg a GameTrailersen pályáztál kódért és szerencséd volt, akkor kaptál) béta. Végülis demonak is lehet nevezni.

Hai.
Segítségre van szükségem.

Gondolom, hogy volt már errõl szó korábban is, de nézzétek el nekem, hogy nem kezdek el turkálni a fórum múltjában. Olvasgattam már éppen elegett máshol ezután 😊

Tehát a kérdésem, hogy miértnem vagy hogyan mûködik az ONLINE játék vásárlás/letöltés, a PS3 shopján keresztül? Abban a pillanatban, hogy megadom neki, hogy Hungary máris letilt.

Ha csinálok egy kamu fiókot és United Kingdom-ot jelölöm be, akkor látom a zterméklistát és az ingyenes tartalmakat le is tudom tölteni. De amikor vásárolni szeretnék és eljutok a bankkártyáig, aholis megint kiderül rólam, hogy magyar vagyok, akkor megint letilt.

Ötletek tanácsok a probléma megoldására? Vagy tudjátok, hogy miért nem engedik Hungary-t ?

hogy a picsaba lehet vki olyan hülye, hogy ?
nem küldi le az AV kábelt meg sesemmi - leküldi a gépet,joyt, tápkábelt...ja meg a kis elosztó dugót ÉS MÉG A MEMKARIT SE KÜLDI - istenem a.sdasdasd ráadásul ennek a s*arnak spéci av bemente van ahogy elnézem - de pláne nincs itthon av kabel - meg pláne nincs meg a kábel ami volt nekem, de most gözöm sincs hova lett - na mind1 ^^

balla27
szia!mi ez az uncharted beta?demo?

predator0
Nekem is fent van. Amikor Uncharted 2 béta kód után kuncsorgott, akkor nem volt ekkora paraszt 😄 Írtam neki, hogy zárt béta, nem lehet megosztani, egybõl lelépett. Gondolom ennél még a fagyás is jobb.

NEXUS6
A barátlistámon nekem is.
<#nyes>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Alien!
mondjuk azt hozzátenném,hogy a srác(?) vmi oknál fogva benn van a barátlistámban,és 24/7-ben online a PSN-en....érdekes....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

zzeN
szükségem lenne egy kis segítségre...

Lett egy ERSTE-s Visa Electron-onom, beírtam pontosan a számokat, lejárati idõt, de nem fogadja el.(rossz credit card information) A névben van ékezet, ez zavarhatja?(meg most h nagybetûvel vagy kicsivel kell írni, space-nek kell lennie közötte...) Az USA-s címet gondolom békébe kell hagyni. THX!

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

NEXUS6
A géped olyan mint a stílusod: egyedi.
Életemben nem hallottam még, hogy egy ps renceresen ilyet csináljon.

Egy PSbuzi

P.S. Remélem, hogy a közeljövõben elkövetkezõ valamelyik meleg éjszakán majd hátulról a füledbe suttoghatom a megoldást közben.
<#eplus2>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Akinek megvan az AC kiskönyvvel együtt, kérem keressen meg priviben.Segítség kellene gombkiosztás ügyileg!Köszi!

EmThor
Store-al kapcsolatban, pontosabban PSP:

Amit korábban említettem, hogy egyszerre 1 accountról letöltött demók\teljes játékok élnek. Na most legkézenfekvõbb az USA store, innen jöhetnek a demók meg teljes játékok. Akkor leszünk sz@rban, HA USA store-ról bannolnak, UK-ba meg lesz mondjuk feltöltõkártya. USA accot fennhagyod gépen, megmaradnak cuccok, tudod futtatni másolni, nem ez a gond, hanem, hogy akkor mindig cserélgetni kell a psp-n levõ anyagot, mert mindig csak 1 acc-hoz pároztatja (teljesen jogosan). Jó, kár elõre parázni, remélem nem lesz gond, de jobbszeretnék egy UK store-hoz hozzáférni, a DLC + amúgy is PAL cuccok miatt.

EmThor
UK-ból érkezett inFamous SE angolul beszél

EmThor
Assassin's Creed 2 CE 70£ Black Edition (PAL tuti)

+ soundtrack + 3 bónuszküldi + artbook

tarti19
Itt is ott is tudjuk hol laksz CEgléd city nincs messze😄😄😄😄😄😄😄😄

Okami Amaterasu
annyi itt a nyálát folyató ps buzi ugassa már el vki hogy mért van az h akárhányszor lelépek ps storerol lefagy a ps (okoskodók kiméljenek)

x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18

brodix
Hello!
Nagggyon csorog a nyálam Infamous Limited Edition-ért,de vétel elõtt szeretném megtudni,hogy van-e benne angol nyelv.
Rémlik,hogy már fel volt téve egy hasonló kérdés,de az már rég volt,és bevallom,most lusta vagyok visszakeresni.<#idiota>

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Hali! Gondolkozom rajta, hogy veszek egy 5.1-es hangfalszettet a ps3-hoz. Mit tudtok ajánlani ilyen 40ezer forintig max? Ti mit használtok?

5c0rp330n
és ilyen 2 év szavatosságot helyben lehetett volna kérni? vagy hallottam valahol olyat is h lehet utólag is?

Hogy a jó.... elmehet a sony a francba 😞 Pedig már reménykedtem, de hát mit várhatunk a sony-tól. Esetleg egy angliai proxy server nem tud segiteni dolgon, vagy a kis sávszél miatt ugy is mid1?
Basszus komolyan nem hiszem el....letöltöttem, most próbáltam...fatal error...
Azért gondolom Ti is érzitek mennyire király dolog, hogy EU tagok vagyunk! <#levele>
Kelet-Európa az keleteurópa(így kis betûvel) szart sem ér, fosik rá minden komolyabb cég. Balkán.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

dualview
Ha a SONY valaha tájékozódik majd hogy nálunk hogyan tudná bevezetni a Video Store-t meg a Vidzone-t, és kiderül a piac mérete, fizetõképessége, és hogy ráadásul ezen "óriási" fogyasztói bázis felett kishazánkban az Artisjustól kezdve a Mahaszig körülbelül száztizennyolc szerzõi jogvédõ hivatal "õrködik", hát nem csodálom hogy a SONY még legjobb szándéka ellenére is sikítva menekül majd innen jó messzire. Végsõ soron csak magunkat hibáztathatjuk...

PSN ID: dualview

Optimista...

Alien!
lesz*phat a sony,bár nem vagyok meglepve, hiszen jogi problémák lehetnének.... Viszont ahogy olvasom,nagyon jó a hang és képminõsége(szebb mint a youtube),,és összességében egy jó kis szolgáltatás....ha ilyen ütemben haladunk a legjobb szolgáltatások úgyse lesznek elérhetõek itthon, az elkövetkezõ 3-4 évben.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

greyfox
1 év garancia + 2 év szavatosság (szavatossággal 15k a javítás, de bármi-t megcsinálnak ennyiért)

Steam: greyfox

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

n000rbi
Upsz, új infó.... megvan a garancialevél... szeptember közepéig még garis 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

http://www.gametrailers.com/video/best-press-best-of-e3/51398
Best of E3 2009 Awards

tomi890125
nemár :S

The Only One!

ThugEdge
pl hol?

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

besz@rok, nem igaz hogy mindig megszívjuk!

EmThor
uk store friss, vidzone ip lockos 😞

A Hardwired -en találtam egy új Uncharted 2 gameplay videót. Gyorsan el kellett rohannom liberóért, mert kibasz durva a gfx!!!

Pc: i7 7700K, 32GB, Nvidia 2080RTX PS4, PS3, PSP, C64

tarti19
Szerintem 1+1 de ez helyfüggõ😊
Mondjuk legyen 1 év, ekkor is megéri...

5c0rp330n
2 éves garival? nem 1 év van default?

tarti19
Amúgy itthon 87K-ba már kapsz GTA 4-es 2 éves garis nulla kilóméteres PS3-at... akkor nem értem miért vennél egy használt masinát, ami ha elromlik minimum 18K (fejcsere) rosszabb esetben akár kukázhatod a masinád...

EmThor
közérdekû:

uncharted 2 béta patch

"Hey all,

The patch is up! To properly apply this patch, it requires some careful attention on your end. You must watch the screen closely while booting into the beta. As soon as you see the patch message come up in the XMB overlay, you should hit X to accept as quickly as possible.

If you miss the window your PS3 will reset but NOT patch. Simply launch the game and you can try again.

Note: ALL RANKS WILL BE RESET WITH THE PATCH

Patch Notes

General

* Grenade explosions now apply damage properly

Matchmaking

* Players should no longer get hung up in matchmaking for long periods of time

Bug Fixes

* Ranks should no longer reset randomly
* Quitting the game will no longer reset the PS3
* Player collision – players should no longer get hung up on each other when moving through the environment
* Player will now be killed if stuck in falling animation for too long
* In Plunder mode, treasures will no longer disappear during matches"

n000rbi
"Nem egy helyen" ...például? (a tarti19 50k-s linkjét leszámítva)

sokallom.

EmThor
"Közben: a Playstation márkáért felelõs hazai termékmenedzser a következõ módon nyilatkozott a PSP Go kapcsán, hogy akkor lesz-e hozzá idehaza is PSN store… hát akár hogyan nézem, ez még mindig félig üres pohár, terelés.
“Természetesen fogjuk forgalmazni, amint lesz PlayStation Store itthon.”"

konnektor.org

PSN feltöltõkártya valószínûbb. De EU blogon meghirdetett, "tedd fel a kérdéseidet a PSP GO-val kapcsalatban péntekig" hírre nagyon sok magyar írt.

Annyit szeretnék még mondani, hogy EU store-ról és USA store-ról letöltött PSP demo ill. vélhetõleg full játék sem fut együtt egy gépen, ugyan is mikor másolnád a demót a letöltõ accountról a gépre, ahhoz kapcsolja azt. Persze nem örökre. Így ha van 5 USA demód, meg 5 EU demód a memkarin, és az utolsó másolás\aktiválás USA accról ment, akkor csak az 5db USA demó fog menni.

greyfox
Nincs hátránya, de szerintem drágán adja 70k-ért.
Nem egy helyen látni még garanciális 80gb-ost 65-ért játékkal!

Steam: greyfox

tarti19
ps3
Tessék itt van egy 80-as gép hihetetlenül jó áron...

Korábban linkeltem be egy oldat ahol elileg pont azzal foglalkoztak hogy az US-ban elérhetö lesz e vidzone, mert amugy csak európában elérhetö, s ott ha jól értettem azt irták hogy eu-s accal USA-ban is nézhetö, ugy elvileg nállunk se kellene gond lenni.

Amugy ez tipikus amerikai mentalitás, ök minen normális zenei video megosztójukat korlátozzák, de ha ök nem férnek vmihez hozzá már meg a höbörgés hogy mi az hogy nálluk nem megy.

Arról tud valaki valamit, hogy milyen net sebesség kell majd neki, mert most csak 2Mb-es netem van, s az sokszor még a stores videokat se tudja egyfolytában lejátszani.
n000rbi
Sziasztok,
egy hajszál választ el a Ps3 vásárlástól...szerintetek megér egy USA 80gb-s alig egy éves és tényleg alig használt (egy GTAVI volt eddig benne) masina 70k-t? Természetesen a játékot is adja hozzá a haver, a gép dobozos, minden tartozékával (DualShock3, stb) Van valami hátránya a az USA-s gépnek azon kívül, h csak 1-es régiókódú BD filmeket nézhetnék rajta?