PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor vár rám egy kis banki hajcihõ hurrá -_-
JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Az kemény.
Kikéne keresnem egy USA címet és azzal próbálni vagy igényelni egy OTP-s kártyát?
Ez megsem fordult a fejemben hogy az évek óta sikeresen használt mastercardommal van baja.... -_-
Választottam kamu londoni profilt, címmel, de a bankkártyám így is magyar, és nem fogadja el.
Hálás lennék a segítségért.
Segítségre van szükségem.
Gondolom, hogy volt már errõl szó korábban is, de nézzétek el nekem, hogy nem kezdek el turkálni a fórum múltjában. Olvasgattam már éppen elegett máshol ezután 😊
Tehát a kérdésem, hogy miértnem vagy hogyan mûködik az ONLINE játék vásárlás/letöltés, a PS3 shopján keresztül? Abban a pillanatban, hogy megadom neki, hogy Hungary máris letilt.
Ha csinálok egy kamu fiókot és United Kingdom-ot jelölöm be, akkor látom a zterméklistát és az ingyenes tartalmakat le is tudom tölteni. De amikor vásárolni szeretnék és eljutok a bankkártyáig, aholis megint kiderül rólam, hogy magyar vagyok, akkor megint letilt.
Ötletek tanácsok a probléma megoldására? Vagy tudjátok, hogy miért nem engedik Hungary-t ?
nem küldi le az AV kábelt meg sesemmi - leküldi a gépet,joyt, tápkábelt...ja meg a kis elosztó dugót ÉS MÉG A MEMKARIT SE KÜLDI - istenem a.sdasdasd ráadásul ennek a s*arnak spéci av bemente van ahogy elnézem - de pláne nincs itthon av kabel - meg pláne nincs meg a kábel ami volt nekem, de most gözöm sincs hova lett - na mind1 ^^
<#nyes>#nyes>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Lett egy ERSTE-s Visa Electron-onom, beírtam pontosan a számokat, lejárati idõt, de nem fogadja el.(rossz credit card information) A névben van ékezet, ez zavarhatja?(meg most h nagybetûvel vagy kicsivel kell írni, space-nek kell lennie közötte...) Az USA-s címet gondolom békébe kell hagyni. THX!
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Életemben nem hallottam még, hogy egy ps renceresen ilyet csináljon.
Egy PSbuzi
P.S. Remélem, hogy a közeljövõben elkövetkezõ valamelyik meleg éjszakán majd hátulról a füledbe suttoghatom a megoldást közben.
<#eplus2>#eplus2>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Amit korábban említettem, hogy egyszerre 1 accountról letöltött demók\teljes játékok élnek. Na most legkézenfekvõbb az USA store, innen jöhetnek a demók meg teljes játékok. Akkor leszünk sz@rban, HA USA store-ról bannolnak, UK-ba meg lesz mondjuk feltöltõkártya. USA accot fennhagyod gépen, megmaradnak cuccok, tudod futtatni másolni, nem ez a gond, hanem, hogy akkor mindig cserélgetni kell a psp-n levõ anyagot, mert mindig csak 1 acc-hoz pároztatja (teljesen jogosan). Jó, kár elõre parázni, remélem nem lesz gond, de jobbszeretnék egy UK store-hoz hozzáférni, a DLC + amúgy is PAL cuccok miatt.
x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18
Nagggyon csorog a nyálam Infamous Limited Edition-ért,de vétel elõtt szeretném megtudni,hogy van-e benne angol nyelv.
Rémlik,hogy már fel volt téve egy hasonló kérdés,de az már rég volt,és bevallom,most lusta vagyok visszakeresni.<#idiota>#idiota>
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Azért gondolom Ti is érzitek mennyire király dolog, hogy EU tagok vagyunk! <#levele>#levele>
Kelet-Európa az keleteurópa(így kis betûvel) szart sem ér, fosik rá minden komolyabb cég. Balkán.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
PSN ID: dualview
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Steam: greyfox
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Best of E3 2009 Awards
Pc: i7 7700K, 32GB, Nvidia 2080RTX PS4, PS3, PSP, C64
uncharted 2 béta patch
"Hey all,
The patch is up! To properly apply this patch, it requires some careful attention on your end. You must watch the screen closely while booting into the beta. As soon as you see the patch message come up in the XMB overlay, you should hit X to accept as quickly as possible.
If you miss the window your PS3 will reset but NOT patch. Simply launch the game and you can try again.
Note: ALL RANKS WILL BE RESET WITH THE PATCH
Patch Notes
General
* Grenade explosions now apply damage properly
Matchmaking
* Players should no longer get hung up in matchmaking for long periods of time
Bug Fixes
* Ranks should no longer reset randomly
* Quitting the game will no longer reset the PS3
* Player collision – players should no longer get hung up on each other when moving through the environment
* Player will now be killed if stuck in falling animation for too long
* In Plunder mode, treasures will no longer disappear during matches"
“Természetesen fogjuk forgalmazni, amint lesz PlayStation Store itthon.”"
konnektor.org
PSN feltöltõkártya valószínûbb. De EU blogon meghirdetett, "tedd fel a kérdéseidet a PSP GO-val kapcsalatban péntekig" hírre nagyon sok magyar írt.
Annyit szeretnék még mondani, hogy EU store-ról és USA store-ról letöltött PSP demo ill. vélhetõleg full játék sem fut együtt egy gépen, ugyan is mikor másolnád a demót a letöltõ accountról a gépre, ahhoz kapcsolja azt. Persze nem örökre. Így ha van 5 USA demód, meg 5 EU demód a memkarin, és az utolsó másolás\aktiválás USA accról ment, akkor csak az 5db USA demó fog menni.
Nem egy helyen látni még garanciális 80gb-ost 65-ért játékkal!
Steam: greyfox
Tessék itt van egy 80-as gép hihetetlenül jó áron...
Amugy ez tipikus amerikai mentalitás, ök minen normális zenei video megosztójukat korlátozzák, de ha ök nem férnek vmihez hozzá már meg a höbörgés hogy mi az hogy nálluk nem megy.
Arról tud valaki valamit, hogy milyen net sebesség kell majd neki, mert most csak 2Mb-es netem van, s az sokszor még a stores videokat se tudja egyfolytában lejátszani.
egy hajszál választ el a Ps3 vásárlástól...szerintetek megér egy USA 80gb-s alig egy éves és tényleg alig használt (egy GTAVI volt eddig benne) masina 70k-t? Természetesen a játékot is adja hozzá a haver, a gép dobozos, minden tartozékával (DualShock3, stb) Van valami hátránya a az USA-s gépnek azon kívül, h csak 1-es régiókódú BD filmeket nézhetnék rajta?