PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem direkt van egy kártyám külön, amivel vásárolgatok neten. Sosincs rajta túl sok pénz (egyébként havi 200 ft a számlavezetési díj, MasterCardot adnak hozzá, éves bankkártya díj nincsen és ahogy nézem szintén ingyen lehetne mellé VISA alapú virtuális Web kártyát kérni, ezt eddig nem is láttam). Ahol viszont a pénzemet tartom, ott a kártyát nem lehet neten használni. Jó ez így.
Akkor már így egy kérdés: Ez a virtuális VISA alapú kártya menne store-n? Nem baj, ha nem kapok rá választ, mert ingyen van 😄
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Papesz
PS3 ID: Csabesz82
Üdv.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Bankkártya téma: mázli hogy nekem olyan van hogy élbõl 0 ft a vásárlási limit, ha akarok valamit venni, akkor be kell állítatnom hogy x ezer forint limit, aztán csõ... innen próbáljanak lopni a gecik
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Lett egy ERSTE-s Visa Electron-onom, beírtam pontosan a számokat, lejárati idõt, de nem fogadja el.(rossz credit card information) A névben van ékezet, ez zavarhatja?(meg most h nagybetûvel vagy kicsivel kell írni, space-nek kell lennie közötte...) Az USA-s címet gondolom békébe kell hagyni. THX!
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
mondjuk ezt...
Az a gondom hogy letöltöttem egy elég nagy mennyiségü koncertet(43.71 Gi😎 ami nagyon sok idõbe került mivel nem túl gyors a netem:S
Az a gond hogy ps3-on szeretném lejátszani de az audio codecnél csak ''-'' van.
a gépen lejátsza a hangot de nagyon akadozik mivel nem birja a gépem :S
Az a kérdés hogy megtudom e változtatni az audio codec-et olyanra amilyet a ps3 lejátszik(Pl.dolby digital"ac3"),és ha igen akkor hogyan.
Elõre is köszönöm a segitséget!
KOncert linje..
Alap dolog persze, csak azért nah rögtön szóltak....
szintén valami USA kereskedõnél 6Ft-os elõjegyzésbe kezdett... szal most új Visa lesz ebbõl....
mondjuk legalább van support az OTP berkein belül...
1. Folyószámla.
2. Megtakarítási számla.
3. Virtuális Mastercard
Mikor rendelek valahonnan, akkor pontosan annyit utalok át a Virtuális kártyám számlaszámára, amennyi az adott rendelés értéke. Tehát általában 0 forint van ezen a számlán.
Rendesek voltak az Otp-nél, mert õk ajánlották, õk hívták fel a figyelmemet az esetleges lehúzások elkerülésére.
akit érdekel: kártyakontroll a neve, 150 huf + alapdíj
Az a gondom hogy letöltöttem egy elég nagy mennyiségü koncertet(43.71 Gi😎 ami nagyon sok idõbe került mivel nem túl gyors a netem:S
Az a gond hogy ps3-on szeretném lejátszani de az audio codecnél csak ''-'' van.
koncert
a gépen lejátsza a hangot de nagyon akadozik mivel nem birja a gépem :S
Az a kérdés hogy megtudom e változtatni az audio codec-et olyanra amilyet a ps3 lejátszik(Pl.dolby digital"ac3"),és ha igen akkor hogyan.
Elõre is köszönöm a segitséget!
Persze vennék sok mindent, de hát ha olyan nagyon nehéz átirányítani minket az EU store-ra... legalább jelentenék be hivatalosan is, hogy itthon is lesz PSN feltöltõkártya és akkor továbbra is veszem USA-ról letölthetõ játékokat, DLC + esetleges PSP cuccokat meg majd store-ról.
GO-hoz jár majd szoftver, amivel PC-rõl is elérhetõ lesz a store (meg csomó kábel, asztali tartó(!), stb.) + PC-n kezelhetõek lesznek a PSP játékok, de elevel ez már megoldott PS3-on, bár a demók tudom hogy mûködnek a nagy gépen (ugyanúgy mint a ps3 demók, tehát nem feltétlenül tûnnek el psp-re másolás után, lehet tárolni azokat), és gondolom ugyanígy van ez a teljes psp cuccokkal. De mondom fontos, hogy ha store-ról elkezdetek PSP demókat + játékokat letölteni\venni, vagy EU, vagy USA, mert ahhoz köti (nem örökre) a PSP-t.
Right Stick: camera
Select: Map
L1: Target lock
L2: Chase camera
R1: High profile status
The directional pad is used to quickly change the equipped weapon
Up: Hidden Blade
Down: Fists
Right: Sword
Left: throwing knives/shortblade
The face buttons control different parts of Altair's body
Triangle: Head
Circle: Empty Hand
Square: Weapon Hand
X: Legs
Each button will perform a different task depending on the profile status.
Low Profile commands include
Triangle: Vision (enters first person view)
Circle: Gentle Push (to move through crowds)
Square: Attack
X: Blend (move more slowly and pass informed guards without alert)
High Profile commands (available by holding the R1 Button)
Cicrle: Grab and throw or tackle (depending on movement)
Square: Attack
X: Sprint (Altair moves quickly adapting to the environment as necessary)
PS3 ID:ggeerryy87
Na nem baj,akkor téleg valószínû,hogy meglesz a Flower is 😄
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Kindly allow a few days for the return of funds to be processed due to banking clearances beyond our control.
Note: To return funds from EntroPay Account to personal credit/debit card, we charge a GBP3/USD6 fee as outlined in our Terms and Conditions. There is no minimum withdrawal amount, but your balance must be sufficient to cover the GBP3/USD6 withdrawal fee.
Szóval jobban jársz ha a maradék 10 dolcsiból megveszed a Flower-t is 😊
Vagy hagyd rajta a kártyán, most úgyis egész jó az árfolyam...
PSN ID: dualview
Ilyen Sacred 2 gyûjtõ PS3-ra is volt, warezban remélem meg tudom majd nézni barátomnál, majd jövõ hónapban megveszem 😊 Ja meg fémdobozos Tomb Raider Underworld-öt nem is láttam még máshol O_O
CIB-es Mastercardom van,ezért csináltam Entropay virtuális Visa kártyát,átutaltam a minimális 20 dolcsit,és így sikerült megvenni USA PSN-en az echochrome-ot!
A gondom már csak az,hogy nekem csak ez kellett,tehát maradt entropay-en 10 dollárt,és szeretném megkérdezni az entropay user-öket,hogy van valami mód arra,hogy azt a 10 dollárt valódi számlámra,vagy az már ott marad?
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.