PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tarti19
talán😊 bár ez nehézségi szinttõl is függ😛

GOD OF WAR JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ hogy tíringel a kis geci - de még igyis mekkora badass 😄DD

Kár hogy nincs itt haver (majd holnap) mert igy nemszoktam kiadni hangeffekteket - viszont azt észreveszem hogy nem birom lerakni... most is cska kajalni megyek, mert fáj a fejem annyira éhes vagyok ^^

végigtolom e ma ?^^

Most hívtam fel a bankomat, nem szedtek le tõlem semmi pénzt, bár jelenleg 186 forint van a számlámon. Ha idáig nem piszkáltál, akkor lehet, hogy nem is fogják. Akitõl leemeltek pénzt, mennyit emeltek le?

CHEAPBOY
vkit esetleg nem érdekelne egy 80-as PS3, ócsóé? privizzen akit igen.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

EmThor
OTP net számlacsomaghoz járo virtuális Maestro webkártyát USA store elfogadja?? konkrét tapasztalat, valakinek?

Köszi!

dualview
VC-1-es anyaggal nincs gyakorlati tapasztalatom, de mivel az AVCHD szabvány engedi a VC-1-es tartalmat és a PS3 is boldogul vele, így nem szabadna hogy problémát okozzon (annál is inkább mivel VC-1-es kódolású gyári Blu-ray lemezek is vannak, márpedig a PS3 ugye elvileg a Blu-ray egyik "zászlóshajója").

PSN ID: dualview

Alien!
engedi a true-hd?!?!? atyavilág,egybõl bedolgozom a colverfield bluray-t..😊 viszont mit csinál a VC-1-es kódolású képpel,transzkódolja?!? mer akkor biztos nem 10perc lesz....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

dualview
A kép max 4.1, max.ref.frame 4.
Nem probléma viszont sem a DTS-HD MA, sem a Dolby TrueHD, ezek simán mennek (gyakorlati tapasztalat).
A szabványon kívüli felbontások esetén (pl 1920 x 1040) a kívül esõ képi területeknél jelentkezõ zöld színû sávot feketével lefedi, így az is gond nélkül nézhetõ.

Alien!
úgynézki f*sza a progi....a AVHCD-re is azok a kritériumok mint a többi stream-re,tehát kép max lv4.1,truehd,dts-hdma tiltva?!?!?

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

EmThor
Stray Wolf:

USA vásárlás: kamu név, valós usa cím, és speciel otp visa electron-t elfogad ez tuti

UK vásárlás: kamu név, valós angliai cím, csak OTP AMEX Blue kártyát fogad el, ennek éves költsége az elsõ évben 4100 ft, utána 5000 valamennyi, ha a vásárolt összeget rögtön visszatöltöd rá nincs para, amúgy 45 napod van kamatmentesen törleszteni a hitelt a betéti számládról

plusz infó: Duckdany mondta PS Community-n, hogy USA store is elfogadja az Amex-et, game.co.uk, gameplay.co.uk még nem tudom, most próbálom kideríteni.

Amex letiltási díj 5.000 ft. Vagy bizti vásárláshoz webes kártya igénylés.

No, megint ott tartok, csak kicsit máshogyan:

Az US letöltés már megy. De az EU / UK nem. Mindent ugyanúgy csinálok. Entropay VISA kártyával.

US kiegészítõk ugyebár nem kompatibilisek az én EU játékaimmal, szóval mégiscsak bekéne eröltetni valahogy azt az UK letöltést... Megy ez valakinek? Tanács?

JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"

EmThor
voltam fiókban, netes dolgokat intézni, Amex Blue 4.100 ft kedvezményes díj elsõ évre, ahogy írtátok, idõben visszafizetitek meg kamatmentes.

külön netes kártyát még nézek

lobig
nincs valakinek eladó singstar-ja???

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

dualview
Simán. Ha több film van akkor csinál egy korrekt menüt (gyakorlatilag olyasmit mint a DVDk vagy Blu-ray lemezek fõmenüje, kis elõnézeti képekkel, háttérképpel stb.) aminek a stílusát te választhatod ki. Én az XMB stílust szoktam választani, ebben gyakorlatilag úgy tudsz közlekedni mint a PS3 fõmenüjében.

na, infamous kipörgött. zsír volt. 10k-ért lehet vinni.

Alien!
namifene,errõl a progiról nem is tudtam semmit...kipróbálom,mert jónak tûnik...Mi a helyzet,ha több filmet akarok a vinyóra?? lehetséges könyvtárba szervezni?!?!?

EmThor
Sziasztok,

American Express Blue kártyát game.co.uk, gameplay.co.uk elfogadja, ha igen mit kell megadni? visa, visa electron, mastercard? Usa store-ra is jó?

Köszi a használati díjakat, akkor gondolom annyi a dolgom, hogy amennyit költöttem róla, 45 napon belül, fiókból vagy otp direkt netes felületen visszarakom rá....

Köszi!

dualview
Veszel egy USB-s mobilvinyót (pl. WD Passport - színben is megy a PS3-hoz).
Letöltöd a multiAVCHD nevû progit, betöltöd a kívánt mkv fájlodat, beállítod a fájldarabolást 3999 MB-ra és kész is. 8-10 gigás mkv-val kb. 10 perc alatt végez.
Ezután a mobilvinyót PS3-ba bedugod, a videó menüben megjelenõ USB Mass Storage-re nyomsz egy X-et, azon belül AVCHD-re szintén X és már nézheted is. Választható hangsávokkal, felirattal, ahogy kívánod😊

tarti19
Nem is kell bizonyítani, jóváírják majd, nekem ezt mondták az OTP-nél, bár ebbõl ki tudja mi igaz...

5c0rp330n
egyébként lépett fel vki KZ2 multira 1.27 óta? nézem h megint alig tudok néhány badge-t kiválasztani, erre látom, hogy a korábbi legmagasabb rangom felett van 3 rang, már az elsõhöz is valami duplája pont kell, mint az egész eddigi pontjaim. na ez szép lesz így. 😊 az a precíz irányítás opció pedig elég hasznosnak tûnik.

Semmivel nem tudod bizonyítani, lévén a én kártyám több mint egy éve van regisztrálva a shopto-ra és eddig a percig senki nem nyúlt hozzá.

Papesz

EmThor, neked avatarváltozatási kényszered van?

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

Hétfõn derül ki, hogy hozzá nyúltak-e. De csak akkora összeget fogok mindig rajta tartani, amit éppen el akarok költeni.

aqrvaistenit. Na neee, ez vérlázító.

predator0
Szerintem azt nem. Legalábbis valamelyik interjúban azt hallottam, amit leírtam. Fõsztorit nem emlegettek benne. Mondjuk EmThor, (akinek nincs meg a játék) tuti tudja a korrekt választ 😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

és a fõsztorit nem lehet majd GEOW módjára tolni?

Nekem Visa Classic kártyám van, azt letiltani 10ezer...

predator0
Lesz benne, de külön a játékos(ok?) által kiválogatott, összerakott küldetésekkel.

predator0
Senki sem fogja. Bizonyítani felesleges, mert a bankod a bizonyíték esetén is azt fogja mondani, hogy a veszteségedet az az oldal fizesse vissza, ahonnan kiszivárogtak az adatait. Tök jogosan. Shopto pedig nem hinném, hogy fizetne. Azért egy levelet dobhatsz rájuk, bár sikert nem jósolok.

megnéztem a GT-s Szellemirtók preview-t. hát ez isten lesz. online coop lesz benne ugye?

namost nekem az a problémám, hogy ez a bankártyás balhé 3159 (159 minusz, letiltás 1500 +új kártya 1500) forinotmba került. ezt ki téríti meg? vagy mivel lehet bizonyítani, hogy a shop to baszta el?

EmThor
még mindig KZ2, holy shit
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
vonatos pálya mennyire durva

Rtl klub-on meg nemsokára minas tirith ostroma, élõben 😄
szerk.: de fos ez a szinkron!

predator0
mkv2vob nevû progival lehet az mkv file-okat PS3 kompatibilissé konvertálni. Egyébként mivel a külsõ adathordozóknak FAT32-es fájlrendszerûeknek kell lenniük a maximális fájlméret, amit át tudsz másolni a konzoladra 4 gigabájt lehet (médiaszerverrel lehet trükközni, mert azzal ennél nagyobb fájlokat is tudsz másolgatni, tehát a PS3 saját vinyóján bármekkora fájlok lehetnek, az nem szabvány FAT32-t használ).
DVD-s kérdést passzolom, szerintem egy egyszerû régiókódmentesítéssel le tudja játszani.
BR filmekból csak az egyes régiós vagy régiókorlátlanokat tudod megnézni.

abelus
há' én semmi rosszat nem csináltam 😛

,

EmThor
köszi, bakker szomorú...

Na, tolom Killzone 2-t, sivatagi pálya, sírok, gyönyörû és ilyen kellemes kihívást nyújtó FPS-el még nem játszottam (4-bõl 3. fokozat, durva de finom)

n000rbi
Sziasztok,

friss PS3 tulajként kérdezem: van itt olyasvalaki, akinek USA (80gb) gépe van? Néhány tanácsra lenne szükségem. Hogyan oldjátok meg a HD-filmnézést a gépen? Egyáltalán hova kellene másolni a cuccot? Amennyire tudom a fájlrendszer miatt 2gb-nál nagyobb fájlokat nem is kezel a ps3. 720p-s, ill. 1080p- filmek lejátszásának egyáltalán van esélye a ps3 saját vinyójáról?
Ez a mediaserver dolog jónak tûnik, de ha létezne olyan megoldás, aminél nem kell a pc-nek is mennie, az lenne az igazi (egyrészt rohadt hangos a pc-m, másrészt inkább fizetnék játékokért, mint villanyért)
PAL-os dvd-t át lehet konvertálni NTSC-be? Mert ugye ezt sem szereti az amcsi fajtája😛
BR filmeket meg gondolom el is felejthetem (itthon hiába is vennék hozzá, úgyse játszaná le, vagy?)
Most hirtelen ennyi, de tuti lesz még kérdésem😊

Kösz elõre is!

Üdv,
N.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

5c0rp330n
majd jönnek a behajtók a házad elé 😊

abelus
shopto...

velem az történt, hogy alig volt pénz a kártyámon (vagy 6-7font) de a GH Metallica elõ volt rendelve... (talán 40font volt)... jött az sms, hogy elküdlték. de pénzt nem vettek le a kártyámról. komolyan mondom 😄😄

kb 2 hete...

,

predator0
Shopto: Nálam szerencsére nem történt visszaélés. Viszont ezt megelõzve csináltatok egy internetkártyát, aminél vásárlás elõtt mindig meg kell adni, hogy a max. értéket, amit levonhatnak, egyébként nem fogad el tranzakciót.

Amex: UK, USA is elfogadja, asszem. Éves díja 4100 ft (második évtõl 5490 ft). A letiltási díj 5000 forint, pótkártya 1000 ft... szóval, ha visszaélnek vele, akkor ez nem olcsó mulatság. Szerintem ez egy külön kártyakategória, nem VISA vagy MasterCard.

EmThor
bankkártya:

- ha psn-en történt volna, sony -talán- már adott volna ki valami közleményt.
- gameplay minden vásárláskor kéri a kártyaadatot, nincs lementve, ugyanolyan megbízható mint a game és olcsóbb. persze ha benyalsz keyloggert akkor itt sem vagy védve, de akkor ezt ajánlom mindenkinek
- game-en fennvagyok, egyelõre nem piszkálták a számlám, úgy néz ki mégis a shopto? nagyon sajnálom, holnap megyek sms értesítõt kérni fiókba + otp direkt felülethez jelszót + megkérdem mennyi az Amex Blue (jó USA store-ra is? gondolom, bár asszem mastercard vagy mi, de fenntartási ktg.re kivi vagyok)

EmThor
na KZ2-ben majdnem ott vagyok végre megint, mint mikor azelõtt tartottam, hogy behalt a gép.

Apropó, függõlegesbõl beraktam vízszintbe, esküszöm kicsit melegebbnek érzem a gépet a szellõzõknél taperolva... Jobb oldalt, szélén, alul egyszerûen nincs elég hely, hogy kijöjjön a levegõ...

brodix
Basszus!
Mi van mostanában PS Live-val?
Már vagy 3 napja nem frissül.

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

tarti19
jaja gondolom, meg a Panasonic LCD tv is csak poénból került a szemünk elé:d

Csabesz100
Nem a Store a ludas. Az én kártyám nincs beregelve a store-ra. Nem próbáltam még venni ott semmit. (mivel tudtam, hogy csak az USA-ra lenne jó, nekem meg fõleg EU-s játékaim vannak)

PS3 ID: Csabesz82

Csabesz100
A hitelkártya így kilõve. Marad a bankkártya. Lehet én is csináltatok még 1-et, amit csak külföldi vásárlásra fogok használni.

PS3 ID: Csabesz82

EmThor
nem, nincs meg, na, gametrailers preview video-ból van a kép 😛

tarti19
ejnye-bejnye😊<#nevetes1>

predator0
1. Lehet nem tûnt fel neked, de 10 napja nem jelentkeztem be ott, ergo nem járok fel. (Ha itt belinkelnek onnan valamit, akkor azt megnézem.)
2. Egy tesztelõnek nem kell kampány, se lobbi. Ír egy tesztet és az alapján eldönti(k), hogy érdemes-e az adott helyen a további publikálásra. Van ahol a szar is jó (Fox tudja melyik oldal videótesztjeire értem <#eplus2>), de van ahol a közepes sem is kevés.
Ha valamit nem értesz kérdezz nyugodtan <#puszis><#hehe>

tarti19
Sebaj, amúgy Emthor kolléga akkor kapjon szerkesztõ titulust is az oldalon... szóval ideje lobbiznod érte😛

predator0
Szerintem ott különleges alkalma neked volt, de nem nagyon éltél a lehetõséggel 😄