PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kár hogy nincs itt haver (majd holnap) mert igy nemszoktam kiadni hangeffekteket - viszont azt észreveszem hogy nem birom lerakni... most is cska kajalni megyek, mert fáj a fejem annyira éhes vagyok ^^
végigtolom e ma ?^^
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Köszi!
PSN ID: dualview
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Nem probléma viszont sem a DTS-HD MA, sem a Dolby TrueHD, ezek simán mennek (gyakorlati tapasztalat).
A szabványon kívüli felbontások esetén (pl 1920 x 1040) a kívül esõ képi területeknél jelentkezõ zöld színû sávot feketével lefedi, így az is gond nélkül nézhetõ.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
USA vásárlás: kamu név, valós usa cím, és speciel otp visa electron-t elfogad ez tuti
UK vásárlás: kamu név, valós angliai cím, csak OTP AMEX Blue kártyát fogad el, ennek éves költsége az elsõ évben 4100 ft, utána 5000 valamennyi, ha a vásárolt összeget rögtön visszatöltöd rá nincs para, amúgy 45 napod van kamatmentesen törleszteni a hitelt a betéti számládról
plusz infó: Duckdany mondta PS Community-n, hogy USA store is elfogadja az Amex-et, game.co.uk, gameplay.co.uk még nem tudom, most próbálom kideríteni.
Amex letiltási díj 5.000 ft. Vagy bizti vásárláshoz webes kártya igénylés.
Az US letöltés már megy. De az EU / UK nem. Mindent ugyanúgy csinálok. Entropay VISA kártyával.
US kiegészítõk ugyebár nem kompatibilisek az én EU játékaimmal, szóval mégiscsak bekéne eröltetni valahogy azt az UK letöltést... Megy ez valakinek? Tanács?
JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"
külön netes kártyát még nézek
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
American Express Blue kártyát game.co.uk, gameplay.co.uk elfogadja, ha igen mit kell megadni? visa, visa electron, mastercard? Usa store-ra is jó?
Köszi a használati díjakat, akkor gondolom annyi a dolgom, hogy amennyit költöttem róla, 45 napon belül, fiókból vagy otp direkt netes felületen visszarakom rá....
Köszi!
Letöltöd a multiAVCHD nevû progit, betöltöd a kívánt mkv fájlodat, beállítod a fájldarabolást 3999 MB-ra és kész is. 8-10 gigás mkv-val kb. 10 perc alatt végez.
Ezután a mobilvinyót PS3-ba bedugod, a videó menüben megjelenõ USB Mass Storage-re nyomsz egy X-et, azon belül AVCHD-re szintén X és már nézheted is. Választható hangsávokkal, felirattal, ahogy kívánod😊
Papesz
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Rtl klub-on meg nemsokára minas tirith ostroma, élõben 😄
szerk.: de fos ez a szinkron!
DVD-s kérdést passzolom, szerintem egy egyszerû régiókódmentesítéssel le tudja játszani.
BR filmekból csak az egyes régiós vagy régiókorlátlanokat tudod megnézni.
Na, tolom Killzone 2-t, sivatagi pálya, sírok, gyönyörû és ilyen kellemes kihívást nyújtó FPS-el még nem játszottam (4-bõl 3. fokozat, durva de finom)
friss PS3 tulajként kérdezem: van itt olyasvalaki, akinek USA (80gb) gépe van? Néhány tanácsra lenne szükségem. Hogyan oldjátok meg a HD-filmnézést a gépen? Egyáltalán hova kellene másolni a cuccot? Amennyire tudom a fájlrendszer miatt 2gb-nál nagyobb fájlokat nem is kezel a ps3. 720p-s, ill. 1080p- filmek lejátszásának egyáltalán van esélye a ps3 saját vinyójáról?
Ez a mediaserver dolog jónak tûnik, de ha létezne olyan megoldás, aminél nem kell a pc-nek is mennie, az lenne az igazi (egyrészt rohadt hangos a pc-m, másrészt inkább fizetnék játékokért, mint villanyért)
PAL-os dvd-t át lehet konvertálni NTSC-be? Mert ugye ezt sem szereti az amcsi fajtája😛
BR filmeket meg gondolom el is felejthetem (itthon hiába is vennék hozzá, úgyse játszaná le, vagy?)
Most hirtelen ennyi, de tuti lesz még kérdésem😊
Kösz elõre is!
Üdv,
N.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
velem az történt, hogy alig volt pénz a kártyámon (vagy 6-7font) de a GH Metallica elõ volt rendelve... (talán 40font volt)... jött az sms, hogy elküdlték. de pénzt nem vettek le a kártyámról. komolyan mondom 😄😄
kb 2 hete...
,
Amex: UK, USA is elfogadja, asszem. Éves díja 4100 ft (második évtõl 5490 ft). A letiltási díj 5000 forint, pótkártya 1000 ft... szóval, ha visszaélnek vele, akkor ez nem olcsó mulatság. Szerintem ez egy külön kártyakategória, nem VISA vagy MasterCard.
- ha psn-en történt volna, sony -talán- már adott volna ki valami közleményt.
- gameplay minden vásárláskor kéri a kártyaadatot, nincs lementve, ugyanolyan megbízható mint a game és olcsóbb. persze ha benyalsz keyloggert akkor itt sem vagy védve, de akkor ezt ajánlom mindenkinek
- game-en fennvagyok, egyelõre nem piszkálták a számlám, úgy néz ki mégis a shopto? nagyon sajnálom, holnap megyek sms értesítõt kérni fiókba + otp direkt felülethez jelszót + megkérdem mennyi az Amex Blue (jó USA store-ra is? gondolom, bár asszem mastercard vagy mi, de fenntartási ktg.re kivi vagyok)
Apropó, függõlegesbõl beraktam vízszintbe, esküszöm kicsit melegebbnek érzem a gépet a szellõzõknél taperolva... Jobb oldalt, szélén, alul egyszerûen nincs elég hely, hogy kijöjjön a levegõ...
Mi van mostanában PS Live-val?
Már vagy 3 napja nem frissül.
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
PS3 ID: Csabesz82
PS3 ID: Csabesz82
2. Egy tesztelõnek nem kell kampány, se lobbi. Ír egy tesztet és az alapján eldönti(k), hogy érdemes-e az adott helyen a további publikálásra. Van ahol a szar is jó (Fox tudja melyik oldal videótesztjeire értem <#eplus2>#eplus2>), de van ahol a közepes sem is kevés.
Ha valamit nem értesz kérdezz nyugodtan <#puszis>#puszis><#hehe>#hehe>