PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

predator0
Az avatarodon melyik fijjúegyüttes tagjai láthatóak? <#nevetes1>

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

tarti19
hámég akkor majd a kettõben😛:😄😄😄😄😄:😄

na végre megvan ez a kibaszott pandora doboz... hát ilyen a mesébe sincs h ennyit kell szenvedni egy ládáért...jó óké h olyan cucc de h ennyit...és mikor már az égbe vagyok - mikor a zeusz szobor felmegy az égbe, nahát utánna is még mennyit kellett menni te jóég....

most vok az alvilágba...

biztos úgy gondolták, hogy annyira jó a gém, hogy 3-at küldenek belõle.

predator0
Túl sok itt a "gazdag" ember, akiket le lehet húzni, az van <#fejvakaras>

EmThor
bakker, mi van itt ?!

Na, hogy izgalmasabb legyen a kártyamizéria:

A The Hut ma délután HÁROMSZOR terhelte meg a kártyámat tök ugyanazzal az összeggel, pedig csak egy aktív rendelésem van. Azonnal hívtam õket, amikor észrevettem, de 18 óra után már csak üzenetrögzítõ van.

Holnap beszámolok, hogy mi lett az üggyel.

Papesz

brodix
Ma érkezett Demon's souls platinumba.
De rohadt jó lenne!
De sajna nincs lóvé <#duma>

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

predator0
Platinumshop. Esetleg holland reptéren 😊

Hol éri meg Ps3-at venni melyik boltban?
A 2/3-án már tul vagy...de jönnek még érekes dolgok 😊
Sok van még innen ? 😄 - lol

jocco: thx a replyt

Szerintem még azelõtt hagyd abba, hogy elérsz a legvégére, mert azokból kiindulva amit leírtál, ott meg fogsz õrülni.

Papesz

😊 Szerintem pont ezek a dolgok ami miatt olyan egyedi ez a játék, s nem csak egy tucat játék.
Amugy minden elenségnek meg van a maga gyengéje, amivel viszonylag gyorsan legyürhetö, tehát nem elég csak eszetlenül nyomkondi, meg a varázslatokal is kell kombinálni a támadásokat.

Az is tény hogy nem egy könnyü játék, s nem épp rövid, de ez általában nem szokott baj lenni. Amugy a végefelé a sok elhalálozás után mikor, felkinálta inkább viszább vettem a nehézségböl hogy a végére érjek, de ezt nem ajánlom mert ugy viszont már nagyon könnyü volt.

Ha végigvitted megnyilik egy játékmód ahol már az összes megszerett cuccal kell különbözö feladatokat idöre teljesiteni..... na az lesz az igazi szivás. 😊
Muszáj lesz OFFolnom mégegyet...elnézést kérek ha vkinek bántja a szemét...

God of War 1 - pár kontra dolog részemrõl^^

Szóval tegnap még csaknem hagyott nyugodni igy befejeztem még azt a részt, sõt tovább mentem. (hajnalba hagytam abba vmikor) PANDORA'S TEMPLE A nagy zeusz szobor feltör a fellegekbe - na zsír menjünk és szerezzük meg a ládát - erre meg mi a faszom még mindig rakat fejtörõ és útvesztõ

És igen nemtudom ti hogy vagytok vele de engem idegesít pár dolog és ilyenekre pont nem számítottam...

Nem hinném hogy én lennék a béna, pláne h nem szokatlan a genre - de azért már túlzás hogy ILYEN KIS CSICSKA élõholt katonákat 10 PERCIG KELL VERNI 4. SZINTÜ KÁOSZ PENGÉVEL - MEGFOGNI NEM LEHET, MERT NEM ENGEDI - kis nyomorékok - JA ÉS MÁR AZ IS ELÉGGÉ ZAVART HOGY MIKOR MÁR FÉLHOLTRA verem az ellenséget, megjelenik a KÖR - AKKOR MI A BÜDÖS francért nem végzi ki egybõl :SSs asdasdasd NEM VÉLÉETLENÜL SE - MÉG A KÖRT IS többször kell rányomni -.-

És csak NORMALON viszem - lol - persze észrelehet venni hogy ez ellen ez a fegyver, varázslat jó de akkor is - A CSAK SZÍNBEN ELTÉRÕ minotauruszoktól már egyenesen HÁNYINGEREM VAN - mert azokat 15 percig kell verni ÉS OLYKOR IDEGESITÖEN hátracsapnak, hátralöknek.... - és tényleg idegesitõ hogy sok jön belõlük az egész játék során...

Meg úgy néha az a érzésem, h faszom kivan már a harcal...mert már megint jöne fél tucat nyomi akikke elharcolok negyedóráig és tök fölösleges -haladni akarok nem az hogy minden sarkon belémjöjjönek - de mondom legjobban már az zavart hogy a sima kis pajzsal magukon lévõ katonkákat meddig kell ütni a lekeményebb kombókkal meg ilyesmi....

Remélem a 2. részbe ezek közül javitottak ki néhányat

Na hirtelen ennyi jut eszembe - muszáj volt ezt leirnom, sorry - na visszük (!) is sztem tovább...

Csabesz100
Utánanéztem ezeknek a kártyás dolgoknak. Az Axa-nál fogom megkötni. 1x 2800Ft (ha nem kell webes felület) vagy 1x 6800Ft (ha kell webes felület). Nincs kezelési költség, havi díj sem és ingyen utalok! Plussz van most egy olyan lehetõség, hogy kamathozó bankszámla. Úgy gondoltam, hogy ezen a számlán fogom tartani a pénzt, a K&H-sal pedig neten fogok vásárolni. Mindig annyit fogok rátenni a K&H-ra, amennyi éppen kell!

PS3 ID: Csabesz82

avengir
axn bank, dombornyomott visa kártya 1x 10k, nincs havi és kezelési költség

https://hotshu.wordpress.com/

Banano
Ah találtam egy jobbat, OTP juniour max 18-24 év között , 0 ft minden , és visa kártya.
Neked ez nem tudom h mennyire aktuális.😄

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

5c0rp330n
havi 200 huf? :S cib-nél ennyit egy évben fizethetek mint kártyadíj, összesen. ez már majdnem olyan lenne, mint a live havidíj, fúj, undorító.. 😊

Banano

Én ide bereggeltem , ez is mastercard de azt mondta predatoro h mûködik vele minden.
Hát nemtom,én visa-val is próbáltam nem dombornyomott ugyan de nem fogadta el az USA store .://

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

5c0rp330n
jah. ott lefoglalt valami 1 fontnyi összeget, de aztán cseszett mûködni.. de az nem is mûködik sok dologgal, ahogy hallottam, pl mastercard-al alapból nem mûködne csak visa-val, így meg alapból felejtõs, csak mastercardom van..

Banano
És a store-t próbáltad már?

buldozer99
Sziasztok!

Meg tudjátok mondani nekem hol a legolcsóbb jelenleg a PS3? És melyik konzol bolt a legkorektebb? 1év után télleg hosszabítható a garancia?

Köszi elõre is.

Forca Barca

tarti19
82-87K...
576-ot felejtsd el...

5c0rp330n
nekem is ilyen van. azzal a virtuális internetkártyával én kiválóan tudtam fizetni eddig mindenhol: többek között shopto-n és game-en is.

Banano
A Cibnél van egy bizonyos cibezzz számlacsomag,0 Ft az éves díja/belépési díj sincs,igényelhetsz sms szolgáltatást / virtuális internet kártyát -amit mellékesen sehol sem fogadtak el ,ezért kénytelen vagyok a fõ mastercard karit használni-
Az a helyzet hogy a bwin,shopto,ebay,paypal elfogadja a fõ kártyát, de store-n egyszerûen nem tudok vele fizetni , nem tudom h mért, már annyiszor próbálkoztam h oda jutottam hogy ebay-en vettem egy store 20$-s feltöltõkártyát 21euro-ért és most azt használom.<#vigyor2>

Igen, pendrive megfelel a célra, szinte mindegyiket felismeri (nekem 16GB Kingston van és tökéletesen megy vele), viszont vannak olyan játékok melyek mentéseit nem lehet másolni!

sziasztok!

az lenne a kérdésem, hogyan lehet átvinni egyik géprõl a másikra egy játék mentett állásást? ugye ps2-nél kivettem a gépbõl a memóriakártyát, átvittem a haveromhoz a lemezzel együtt és onnan tudtam a játékot folytatni, ahol otthon abbahagytam.
de hogy mûködik ez a ps3-nál?
pendrive kell?
ha igen, milyen márkájú és mekkora?

level 18 playstation gamer.

Azt hogy lehet beállítani, hogy ne alul legyen csak egy nagy fekete csík a zöld helyett hanem alul és felül is mint rendesen lenne?

OFF
uhhh most hagytam abba a játékot - 10 óra sztem lazan megvolt -.-

kicsit lefáraszott... pláne hogy -challange- fejtörõ fejtörõt követ és már a faszom kivolt mert mind gecihosszú - most vagyok hádész kihivásában (pandora temple) - annyit mentem már pandora templomában mint a fél játék összesen uhh

Most mennyi egy nomrál konzolboltban a Ps3? Pl 576-ban megéri venni?
EmThor
Szlovákiában még idén lesz store az € miatt

predator0
Igen. Nem.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Wareznak számít, nem törték fel.

tarti19
Igen, több mint 2 éve csak eredeti BD lemezeket visz játékok terén a PS3

sziasztok, sry nemtudom h ez warezolásnak számit-e, de a ps3mat télleg még mindig nem törték fel? szóval csak eredeti játékokkal lehet rajta játszani?

A kérdésért még1x bocs, de elég tudatlan vagyok.

Csabesz100
Most érdeklõdtem utána, hogy ha kérek netes hozzáférést, akkor valami 6800ft, ha nem kérek, akkor meg 2000 plussz néhány százas. De utána a többi ingyenes! Nem tûnik olyan rossznak!
Csak azt nem tudom, hogy az az AXA mennyire megbízható?! Eddig mindig K&H-s voltam, velük meg vagyok elégedve maximálisan!

Attól függ, hogy kérsz-e netes hozzáférést vagy sem, és más költsége nincs is.

Csabesz100
Így már meg lehet gyõzni! :-) Átolvasom, lehet ez lesz a végén! Köszi!

predator0
Ha már 3,5 éve használom, az elég? 😄

Csabesz100
Nem sajnálom, de errõl még nem hallottam! Inkább kihagyom! :-) Vagy van valakinek ezzel tapasztalata?

predator0
Ha nem sajnálsz havi kéccáz forintot, akkor EZT. A linken egybõl meg is tudod igényelni.

Csabesz100
Pont ez jutott nekem is eszembe! Így meg is van oldva minden problémám, nincs idegeskedés! <#wink>

Csabesz100
De, ha jól tudom, akkor az AXA-nál van valami "belépési" (vagy hogy nevezzem) díj! Valami 6-7 ezer Ft. Vagy rosszul tudom?

tarti19
Persze itt van az én kártyám fizetésednek, szal nem kell parázni:d Majd én jól elköltöm róla a pénzt😛:d

balla27
sziasztok!ez a vidzone dolog mûködik itt nálunk is,valamelyik accountal?köszi a választ

Axa, mert annak ingyenes. Nekem is az van. Amúgy:

"Most hívtam fel a bankomat, nem szedtek le tõlem semmi pénzt, bár jelenleg 186 forint van a számlámon. Ha idáig nem piszkáltál, akkor lehet, hogy nem is fogják. Akitõl leemeltek pénzt, mennyit emeltek le?"

Csabesz100
Én is gondolkozok még 1 bankkártyán. A mostanit meghagynám a fizunak, pénzfelvételre és kártyás fizetésre. Kellene egy olyan kártya, amivel tudok fizetni game-en, shopto-n, gameplay-en, ebay-en paypal-on keresztül! Ezt a kártyát csak ezekre használnám. Olyan lenne jó, aminek az éves díja minimális! Tudtok ajánlani valamilyet?

tarti19
én csak kettõvel játszottam😛
amúgy ott az 5. nehézségi szinten😛 Mondjuk vagy 45 óra lett belõle😄 😄
elõtte normálon 18 óra:d

jah egyébként a joyt elég hamar megszoktam...viszont ezek a QTE gecinehezek... - némelyik...de mermég nemszoktam meg h kör x etc hol is van vagyis összekavarodtma a nagy kapkodásba párszor 😄

hero(normal) - már bent vagyok athénba...épp mászok felfelé...látom ott vmi nagy csata folyik 😄

(btw eddig egy ládát nemtudtam felvenni hiába killódtam vele - létránmászol fel szintén ezen a helyen...kamera trükkösen mutatja h mögötted van - mögötted a levegöben két gerenda - még az egyiken egy katona hulla is van - hiábra ugráltam rá nem fogta meg - egy nagy nyilpuska is van azon a helyen)