PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
most vok az alvilágba...
A The Hut ma délután HÁROMSZOR terhelte meg a kártyámat tök ugyanazzal az összeggel, pedig csak egy aktív rendelésem van. Azonnal hívtam õket, amikor észrevettem, de 18 óra után már csak üzenetrögzítõ van.
Holnap beszámolok, hogy mi lett az üggyel.
Papesz
De rohadt jó lenne!
De sajna nincs lóvé <#duma>#duma>
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
jocco: thx a replyt
Papesz
Amugy minden elenségnek meg van a maga gyengéje, amivel viszonylag gyorsan legyürhetö, tehát nem elég csak eszetlenül nyomkondi, meg a varázslatokal is kell kombinálni a támadásokat.
Az is tény hogy nem egy könnyü játék, s nem épp rövid, de ez általában nem szokott baj lenni. Amugy a végefelé a sok elhalálozás után mikor, felkinálta inkább viszább vettem a nehézségböl hogy a végére érjek, de ezt nem ajánlom mert ugy viszont már nagyon könnyü volt.
Ha végigvitted megnyilik egy játékmód ahol már az összes megszerett cuccal kell különbözö feladatokat idöre teljesiteni..... na az lesz az igazi szivás. 😊
God of War 1 - pár kontra dolog részemrõl^^
Szóval tegnap még csaknem hagyott nyugodni igy befejeztem még azt a részt, sõt tovább mentem. (hajnalba hagytam abba vmikor) PANDORA'S TEMPLE A nagy zeusz szobor feltör a fellegekbe - na zsír menjünk és szerezzük meg a ládát - erre meg mi a faszom még mindig rakat fejtörõ és útvesztõ
És igen nemtudom ti hogy vagytok vele de engem idegesít pár dolog és ilyenekre pont nem számítottam...
Nem hinném hogy én lennék a béna, pláne h nem szokatlan a genre - de azért már túlzás hogy ILYEN KIS CSICSKA élõholt katonákat 10 PERCIG KELL VERNI 4. SZINTÜ KÁOSZ PENGÉVEL - MEGFOGNI NEM LEHET, MERT NEM ENGEDI - kis nyomorékok - JA ÉS MÁR AZ IS ELÉGGÉ ZAVART HOGY MIKOR MÁR FÉLHOLTRA verem az ellenséget, megjelenik a KÖR - AKKOR MI A BÜDÖS francért nem végzi ki egybõl :SSs asdasdasd NEM VÉLÉETLENÜL SE - MÉG A KÖRT IS többször kell rányomni -.-
És csak NORMALON viszem - lol - persze észrelehet venni hogy ez ellen ez a fegyver, varázslat jó de akkor is - A CSAK SZÍNBEN ELTÉRÕ minotauruszoktól már egyenesen HÁNYINGEREM VAN - mert azokat 15 percig kell verni ÉS OLYKOR IDEGESITÖEN hátracsapnak, hátralöknek.... - és tényleg idegesitõ hogy sok jön belõlük az egész játék során...
Meg úgy néha az a érzésem, h faszom kivan már a harcal...mert már megint jöne fél tucat nyomi akikke elharcolok negyedóráig és tök fölösleges -haladni akarok nem az hogy minden sarkon belémjöjjönek - de mondom legjobban már az zavart hogy a sima kis pajzsal magukon lévõ katonkákat meddig kell ütni a lekeményebb kombókkal meg ilyesmi....
Remélem a 2. részbe ezek közül javitottak ki néhányat
Na hirtelen ennyi jut eszembe - muszáj volt ezt leirnom, sorry - na visszük (!) is sztem tovább...
PS3 ID: Csabesz82
https://hotshu.wordpress.com/
Neked ez nem tudom h mennyire aktuális.😄
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Én ide bereggeltem , ez is mastercard de azt mondta predatoro h mûködik vele minden.
Hát nemtom,én visa-val is próbáltam nem dombornyomott ugyan de nem fogadta el az USA store .://
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Meg tudjátok mondani nekem hol a legolcsóbb jelenleg a PS3? És melyik konzol bolt a legkorektebb? 1év után télleg hosszabítható a garancia?
Köszi elõre is.
Forca Barca
Az a helyzet hogy a bwin,shopto,ebay,paypal elfogadja a fõ kártyát, de store-n egyszerûen nem tudok vele fizetni , nem tudom h mért, már annyiszor próbálkoztam h oda jutottam hogy ebay-en vettem egy store 20$-s feltöltõkártyát 21euro-ért és most azt használom.<#vigyor2>#vigyor2>
az lenne a kérdésem, hogyan lehet átvinni egyik géprõl a másikra egy játék mentett állásást? ugye ps2-nél kivettem a gépbõl a memóriakártyát, átvittem a haveromhoz a lemezzel együtt és onnan tudtam a játékot folytatni, ahol otthon abbahagytam.
de hogy mûködik ez a ps3-nál?
pendrive kell?
ha igen, milyen márkájú és mekkora?
level 18 playstation gamer.
uhhh most hagytam abba a játékot - 10 óra sztem lazan megvolt -.-
kicsit lefáraszott... pláne hogy -challange- fejtörõ fejtörõt követ és már a faszom kivolt mert mind gecihosszú - most vagyok hádész kihivásában (pandora temple) - annyit mentem már pandora templomában mint a fél játék összesen uhh
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A kérdésért még1x bocs, de elég tudatlan vagyok.
Csak azt nem tudom, hogy az az AXA mennyire megbízható?! Eddig mindig K&H-s voltam, velük meg vagyok elégedve maximálisan!
"Most hívtam fel a bankomat, nem szedtek le tõlem semmi pénzt, bár jelenleg 186 forint van a számlámon. Ha idáig nem piszkáltál, akkor lehet, hogy nem is fogják. Akitõl leemeltek pénzt, mennyit emeltek le?"
amúgy ott az 5. nehézségi szinten😛 Mondjuk vagy 45 óra lett belõle😄 😄
elõtte normálon 18 óra:d
(btw eddig egy ládát nemtudtam felvenni hiába killódtam vele - létránmászol fel szintén ezen a helyen...kamera trükkösen mutatja h mögötted van - mögötted a levegöben két gerenda - még az egyiken egy katona hulla is van - hiábra ugráltam rá nem fogta meg - egy nagy nyilpuska is van azon a helyen)