PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
+15-20 hirtelen polgári peres móka csak innen biztos jól esne a Szuperkompúteres arcoknak:d
Emthor Neked hogy van ez meg? 19-én jelenik meg😛 TEsztelõ meg nem vagy😛😄Trükközöl itt😄😄😄
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Tulajdonképpen mostanában csak a Microsoftnak adtam meg a kártyaszámom, illetve PAYPAL-on keresztül fizettem. Az az igazság, hogy mindkettõt megbízhatóbbnak tartom, mint a magyar bankomat (MK😎, úgyhogy én arra tippelnék, hogy idehaza fértek hozzá banki adatokhoz.
Pls shop.to már ilyt is kér:
Verified bv Visa
MC Securecode
Egyébként nem tudom miért olyan keveset szednek le elõször (mondjuk ha shopto-ból indulok ki, az is rápróbál a számládra, amikor beírod az adatokat, lehet valami ilyesmi rendszert használnak õk is), én tuti pár ezerrel probálkoznék. Az még nem feltûnõ, és ha több száz számláról annyit le tudsz szedni az is szép összeg.
mondjuk én könnyen védeném, vigyék azt a 700 Ft-ot ami rajta van, rúgjanak csal bele a földön fekvõbe : D
Másik, aszem shop.to-nál pl már olyan rendszer van, hogy 50 font feletti vásárláskor már plusz biztonsági kód kell (ilyet nem is tudott a bankom szolgáltatni).
06.12 11:46
0,77 USD Putney
MAX B HOLBROOK DMDPC
Putney
MKB-s kártya.
Papesz
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
check
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Budapest Bank - Mastercardos kártya. Kb. 10 éve használom boltokban, éttermekben, neten, külföldön is mindenhol és még sose volt semmi gond. Múlt szombaton viszont egy azerbajdzsáni címrõl (!) próbálkoztak többszázezret levenni róla. Szerencsére a bank azonnal felfüggesztette és fel is hívtak hogy tudok-e róla, úgyhogy letiltattam.
Nem akarok összeesküvés elméletet gyártani, de nem lehet hogy valamelyik játékrendelõs címrõl lopták el az adatainkat?
PSN ID: dualview