PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tarti19
jó de ez ilyen különleges alkalom volt nem?😄Bár lehet csak jól álcázta magát😛

predator0
Legalább fél éves lemaradásban vagy. KATT

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

guardian hero
tiltasd le, az a legtisztább.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

tarti19
Beperelema Sonyt ezért😊
+15-20 hirtelen polgári peres móka csak innen biztos jól esne a Szuperkompúteres arcoknak:d

Emthor Neked hogy van ez meg? 19-én jelenik meg😛 TEsztelõ meg nem vagy😛😄Trükközöl itt😄😄😄

<#beka2>

Holnap felhívom a bankom, és ha nálam is próbálkoztak, akkor vagy a shopto vagy a game a ludas, mert psn-t nem használom. Mit csináljak? Tiltassam a kártyám és csináltassak egy másikat, vagy csak figyeljek arra, hogy sose legyen rajta sok pénz, csak annyi amennyit éppen a vásárlásra szánok?

5c0rp330n
'nyád

EmThor
Kéne? <#vigyor2>

EmThor
nekem ugy nez ki, ok a bankkartyam, usa store, game, gameplayen hasznaltam, shopto-n meg nem

szerintem meg inkább úgy akarnak tenni, mintha regisztrációs próba lenne, ha a vásárláskor az igazi ilyet csinál, akkor a hamis is.

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

ez így van, sok helyen terhelik elõször a legkisebb összeggel

guardian hero

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

guardian hero
az már bõven elég... nekem is így volt, elõrendeltem a Killzone2-õt amihez beregeltem a kártyámat, de aztán lemondtam

nem lehet kettészedni.

a karim be volt regizve de nem vettem tõlük semmit.

game co, gameplay, paypal?

5c0rp330n
valaki nem tudja h hogyan lehet kikapcsolni, h kiírja h ki mikor van/nincs online miközben játszok? igazából megtaláltam, de csak az üzenetértesítéssel együtt lehet kikapcsolni, ami önmagában még nem hülyeség..

guardian hero
Most hogy mondod, a shopto-ra nem túl régen megadtam a kártyaszámom. Õk tûnnek még esélyesnek. Mindenki vásárolt már tõlük az érintettek közül?

Hát pedig rengetegen használják ezt (fõleg amcsiban).
guardian hero
Nem lehet a PSN a ludas, mert ott még nem használtam a kártyámat.

Tulajdonképpen mostanában csak a Microsoftnak adtam meg a kártyaszámom, illetve PAYPAL-on keresztül fizettem. Az az igazság, hogy mindkettõt megbízhatóbbnak tartom, mint a magyar bankomat (MK😎, úgyhogy én arra tippelnék, hogy idehaza fértek hozzá banki adatokhoz.

Sztem meg nem, az összes játékoldal sokkal több infót kér és csekkol mint PSN. PSN store-on nem is csekkolja a megadott lakcímet és a kártyádhoz tartozó lakcímet (ugye ezért is tudtuk használni az ami storet), sõt mint említettem miután nekem már lejárt az érvényességi ideje a kártyámnak, nem kellett frissítenem, hanem ugyanúgy elfogadta.

Pls shop.to már ilyt is kér:

Verified bv Visa
MC Securecode
valszeg ez lehet. valami ami egy regisztrációs próbát idéz elõ mint a shopto, aztán ha ok akkor húznak.

amellett ha megszerzik a kártya adatokat miért nem húznak élbõl? nem értem mi a ráció benne.

predator0
Akkor azért volt olyan fura a dátum 😄
Egyébként nem tudom miért olyan keveset szednek le elõször (mondjuk ha shopto-ból indulok ki, az is rápróbál a számládra, amikor beírod az adatokat, lehet valami ilyesmi rendszert használnak õk is), én tuti pár ezerrel probálkoznék. Az még nem feltûnõ, és ha több száz számláról annyit le tudsz szedni az is szép összeg.

hát én elég sokat vásárolok a világ szinte minden tájáról, de ilyennel még nem találkoztam. amúgy nálam a kicsi is feltûnik mert minden mozgásról sms-t kapok.

sztem meg valamelyik játék oldalt hackelték meg.

Nem hülyeség, pl nagyon sok bolt fõleg amcsi elsõnek csak megterheli pár centel vagy egy dolcsival a kártyádat és csak utána a tényleges összeget. Ha sokat vásárolsz online (amcsik többsége) akkor fel se tûnik, csak mikor már a nagy összeg ment le.
Az még a tavalyi feltörés volt és aszem az PC store-ra volt csak.
ez hülyeség, ha nem próbálkozna akkor élbõl húzhatna tízezreket...

ez több mint egy éves hír.

predator0
Beprobálkoznak, hogy nincs-e letiltva a kártya.

és vajon miért ilyen kis összegekkel terhelik elõször?

predator0
Vazzeg... igazad van. KATTY.

Kíváncsi vagyok mi fog kikerülni a nagy nyilvánosság elé az egészbõl...
hát ez jót tesz a sony hírnevének...

mondjuk én könnyen védeném, vigyék azt a 700 Ft-ot ami rajta van, rúgjanak csal bele a földön fekvõbe : D

Forrest Gump
Engem is Azerbajdzsánból akartak lehúzni kb 1 hete.
Szintén BB-s , csak Visa kártya.
Csak ámulok hogy mi megy itt a kártyákkal. Akkor résen leszek mert lehet nálam is bepróbálkoznak. A kártyaadatokat mondjuk store-s vásárlás után mindig törlöm is, de lehet annyi idõ is elég.

Én azért gondolom, hogy PSN, mert pl lejárt már a kártyám és nem kérte az új lejárati számot, hanem simám ugyanúgy tudtam használni a már "lejárt" kártyát (mondjuk a szám ugyanaz).

Másik, aszem shop.to-nál pl már olyan rendszer van, hogy 50 font feletti vásárláskor már plusz biztonsági kód kell (ilyet nem is tudott a bankom szolgáltatni).
Sziasztok! Én is csatlakozok a kártya mizériához és szerintem tuti, hogy PSN (USA) a ludas. Nekem 0,77 USD-vel terhelték (azon nyomban letiltattam). Terhelés:
06.12 11:46
0,77 USD Putney
MAX B HOLBROOK DMDPC
Putney

MKB-s kártya.
Szerintem meg csak az lehet, a többinek külsõ cég által bevizsgált védelmi rendszere van. A PSN esetében ilyen logot nem láttam.

Papesz

predator0
Utolsó nem lehet. Feltörhetetlen 100 magos Cell szuperkompjúterekkel védik... 😄

shopto, game, paypal, psn?

predator0
Valószínû ez állhat az eset hátterében.

köszi

Alien!

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

én is ezzel szemezem, egy kérdésem lenne. itt a linken, amit te mutattál, ott 1000:1-hez a kontrasztarány, mindenhol máshol meg 10.000:1... bár az utóbbihoz ki van írva, hogy dinamikus. ez mit jelent?

Alien!
benq 2200hd,nekem is ilyen van,nagyon jó ár/érték arány,1080p,16:9,lakkfekete-ezüst káva,szép kép....bár én nemhasználom ps3-hoz,de biztos megfelelne a célra.

check

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

dualview
Srácok ez a bankkártya-visszaéléses dolog nagyon durva, nekem múlt szombatom volt ugyanez !!!
Budapest Bank - Mastercardos kártya. Kb. 10 éve használom boltokban, éttermekben, neten, külföldön is mindenhol és még sose volt semmi gond. Múlt szombaton viszont egy azerbajdzsáni címrõl (!) próbálkoztak többszázezret levenni róla. Szerencsére a bank azonnal felfüggesztette és fel is hívtak hogy tudok-e róla, úgyhogy letiltattam.
Nem akarok összeesküvés elméletet gyártani, de nem lehet hogy valamelyik játékrendelõs címrõl lopták el az adatainkat?

PSN ID: dualview

tudtok ajánlani valamilyen 22 vagy 24 colos monitort, ami jól megy egy playstation 3 mellé? köszi : )