PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@EmThor
Gamer akkor lenne jó, ha nem ilyen guitar hero fan party formájába tolná a pénzt az MS, ja és amúgy is köcsög MS amiért nem adnak ps3om játékot az oldalnak.
Sacred megvan még, de x-et megint sztem csak 24.-e után kapcsolom be.
PSC-re nem járok lassan fél éve, amióta Martin közölte, hogy inkább ne vitatkozzunk értelmét nem látom. Nincs igényem az ott zajló fórumozókra. Lehet jó a belsõ community, de engem a blog címek elriasztanak az egésztõl, szval majd ha vmi drámai minõségjavulás áll be ott; akkor lehet az " I'be back".
Terminátor film nem volt olyan rossz; de nekem a rozsomák féle aratás jobban bejött. 7végén kocc? <#vigyor2>#vigyor2>
Sukár-e vagy?😄😄😄
https://hotshu.wordpress.com/
A PS3-nál ugyanígy van.
Papesz
A Ps3-nál kijavították ezt? Tehát barátságosabb a DVD/Blue Ray lemezekkel?
Dear Ms. Sarah Turley,
I have been advised by the Costumer Service of The Hut that I should write to you in order to solve my problem. Here are the details:
On the 5th of June 2009 I ordered a Blu-ray disc (AC/DC: Live In Donington) from thehut.com. On the 16th of June my bank informed me that my card had been charged three times by the very same amount of money by thehut.com. I immediately checked my order at the website and I saw that I had only ordered one copy of the item for 11 pounds 93p plus 0.99 delivery fee. The disc has already been despatched.
Could you investigate these multiple transactions, please? I would like to have a refund as soon as possible. The mentioned Blu-ray disc was my 14th item ordered from thehut.com and I have never gone through such a case before.
Thank you very much for your help in advance.
Yours faithfully,
Holnap feldobom és a labda náluk lesz. Vagy az OTP-nél.
Papesz
ha meg nem vontak le csak zaroltak, es nem kuldik a terhelesi megbizast akkor instant visszakapod amikor lejar a zarolas (esetleg lehet kerni hogy kuldjenek faxot a bankodnak hogy oldjak fel a zarolast)
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Miért nem továbbítja õ?
Egyáltalán miért kell levelet írnod?
Nehogy valami adathalászat áldozatául ess! 😊
Steam: greyfox
Papesz
Papesz
2milla fölött fogyott belõle ez az iszonyatos csalódás?
Ne hasonlísd egy töktrendi fps-hez, hasonlísd más platform játékhoz!
Jó lenne ide egy sikeres x360 platformjáték, hogy legyen viszonyításalap, de nekem most egy sem jut eszembe....
Épp ezt szeretem a sony-ban, nem áll le csak profitmaximalizáló címeket készíteni, hanem bevállal ilyeneket is.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Nekem is lassan írni kell a game-nek hogy küldjék vissza a pénzecskémet.
Thank you for contacting us.
I am sorry that you appear to have been charged several times.
I have made our credit control manager aware of this.
Please can you forward a copy of your statement along with a covering letter so we can investigate this further.
Once this has been received and we can see the multiple transactions we will action a refund for you.
Please forward this information to -
Sarah Turley
The Hut Admin Centre
First Floor Meridian House
Gadbrook Park
Rudheath
Northwich
Cheshire
CW9 7RA
Please accept our apologies for any inconvenience caused to you.
Vajon mi a faszért kell még egy levelet is írnom, hogy visszakapjam a pénzemet?
Papesz
Uncharted 1 2.46M
Resistance 2 1.56M
LittleBigPlanet 2.24M
Szóval nagyon jól fogy, szerintem azért olcsó az alapjáték, mert Sony a DLC-ken akar sok pénzt beszedni. Havonta jön ki hozzá valami, kosztum, pálya építõ stb. Ezeket megveszi az ember, 2 játék árát kifizeti rá.
Persze ettõl még jó játék (mondjuk nekem speciel abszolút nem tetszik), meg ötletes is, de húzócímnek beállítani igen bátor dolog. Merthogy egészen egyszerûen nem az.
Papesz
inkább szerintem az a szomorú,hogy manapság ánblok kevés a jó és újdonságot nyújtó játék, m$ ide-sony oda,multiplatform vagy exclusive
amúgy meg van olyan oldal,ahol meg lehet nézni mi van fent psn-en?(demo,arcade,stb)
de teljes lista érdekelne,mert olyat találtam,ahol az újdonságok vannak
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
2. istencsászár és tsa.-i vita ide vagy oda, alig várjátok, hogy ráugorhassatok egy hozzászólásra -> kurvára ráértek és nagyon jó dolgotok van, becsüljétek meg!
3. továbbra is a játék a lényeg; legalább is itt; úgy látom csak lenne, szedjétek össze magatokat srácok, és továbbra is: ps topik, m$ témában más topikot fogunk felkeresni, kioktatást köszönjük nem kérünk, nem kell megmentenetek a világot
A GeoW-t egy mezei görény (akibõl kioperálták az agyat) is simán kijátszik.
Tök egyszerûen le lehet zárni a vitát:
Az vegyen ps3-at akit érdekelnek az innovatív -nem csak relfexet- igénylõ munkák....bár ez így nem helyes, mert ps3-ra is vannak faék egyszerûségû progik, (pont a kedvenced a resi2 az egyik jó példa erre) ergo ellehetnél egy ilyen konzollal is, csak épp nem tudnád teljes mértékben kihasználni....
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
<#wilting>#wilting>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
<#idiota>#idiota>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ha nem ilyen vagy, akkor nem tudom minek ide irogacc, van XvsPS totyik is erre!😄
<#worship>#worship>
Azt is hozzá kell tenni hogy a Halo név adta el javarészt, de hisz ez egy elõzmény a Halo 1 elõzménye, arról szól hogy hogyan tört ki a háború az emberek és a szövetség közt.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
tiszta matek,a Playstation brand 15 éves ,az xbox meg 8...
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Most totálisan fordított a helyzet ahhoz képest ami 1,5 éve volt, amikor a Boxra tonnaszámra jöttek ki az exek, a PSsesek meg csak nyelték a nyálukat.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Motorstormot még inkább lehet lehúzni, nem világmegváltó játék, de nem is annak lett szánva. teljesen korrektül szerepel az értékelésekben.
4 USB portja van (a többi változatnak csak kettõ), beépített kártyaolvasóval rendelkezik, PS2 játékokkal kompatibilis.
ha ps2 játékokat szándékozol nyomni rajta, más lehetõséged nem nagyon van.
Jobban melegszik (YLOD) és többet fogyaszt, de nem gáz 😄