PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

avengir
Nah ez a mai nap legjobbja volt, mintha a kenyeret hasonlítanád a harangöntéssel; sztem is több kenyeret mint harangot adnak el.

@EmThor

Gamer akkor lenne jó, ha nem ilyen guitar hero fan party formájába tolná a pénzt az MS, ja és amúgy is köcsög MS amiért nem adnak ps3om játékot az oldalnak.

Sacred megvan még, de x-et megint sztem csak 24.-e után kapcsolom be.

PSC-re nem járok lassan fél éve, amióta Martin közölte, hogy inkább ne vitatkozzunk értelmét nem látom. Nincs igényem az ott zajló fórumozókra. Lehet jó a belsõ community, de engem a blog címek elriasztanak az egésztõl, szval majd ha vmi drámai minõségjavulás áll be ott; akkor lehet az " I'be back".

Terminátor film nem volt olyan rossz; de nekem a rozsomák féle aratás jobban bejött. 7végén kocc? <#vigyor2>

Sukár-e vagy?😄😄😄

https://hotshu.wordpress.com/

Sokszor kitárgyaltuk már itt is, meg a PS2 topicban is: a filmnézés a legkíméletesebb üzemmód a konzol számára, hiszen az olvasófej végig egyenletes sebességgel mozog, szemben a játékokkal. Ergo semmi baja sem lesz tõle, urban legend az egész. Ha tönkremegy, akkor nem ettõl megy tönkre.

A PS3-nál ugyanígy van.

Papesz

A Ps2 -nél azért nem tett túl jót a fejnek ha túl sokszor nzétél rajta DVD-t.

A Ps3-nál kijavították ezt? Tehát barátságosabb a DVD/Blue Ray lemezekkel?
Én is így gondolom, de azért írtam egy szívhez szóló levelet:

Dear Ms. Sarah Turley,

I have been advised by the Costumer Service of The Hut that I should write to you in order to solve my problem. Here are the details:
On the 5th of June 2009 I ordered a Blu-ray disc (AC/DC: Live In Donington) from thehut.com. On the 16th of June my bank informed me that my card had been charged three times by the very same amount of money by thehut.com. I immediately checked my order at the website and I saw that I had only ordered one copy of the item for 11 pounds 93p plus 0.99 delivery fee. The disc has already been despatched.
Could you investigate these multiple transactions, please? I would like to have a refund as soon as possible. The mentioned Blu-ray disc was my 14th item ordered from thehut.com and I have never gone through such a case before.

Thank you very much for your help in advance.

Yours faithfully,

Holnap feldobom és a labda náluk lesz. Vagy az OTP-nél.

Papesz

ha mar levontak, legalabb 1 de akar 2 honapra szamits...

ha meg nem vontak le csak zaroltak, es nem kuldik a terhelesi megbizast akkor instant visszakapod amikor lejar a zarolas (esetleg lehet kerni hogy kuldjenek faxot a bankodnak hogy oldjak fel a zarolast)

predator0
Ha van egy kis mázlid, akkor lehet már a többszöri levonáskor rájöttek a hibára és ettõl függetlenül visszakapod a két pluszban zárolt összeget, amikor a bank lekönyveli. Ez ugye "jópár" napig eltarthat.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Istencsászár
360ra nemigen van platformer, max a Rare játékok pl a remek Kameo, aztán jött a szürnyûséges Banzo-Kazooie, ezután remélhetõleg Peter Moulinex helyreteszi a Rarét és értelmes dolgokat fog kiadni, pl Kameo 2. Még egy platform játékról tudok 360on az a Crash Bandicoot sorozat.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

greyfox
Ez fura.
Miért nem továbbítja õ?
Egyáltalán miért kell levelet írnod?
Nehogy valami adathalászat áldozatául ess! 😊

Steam: greyfox

5c0rp330n
márpedig elvileg több, mint annyi fogyott, és ez fél éves adat, azóta simán lehet a duplája is. egyébként pedig nem amiatt lesz valamibõl húzócím, mert sokan veszik. ilyen alapon a wii sports nevû trágyadomb lenne az egyetlen igazi húzócím, minden más pedig kalap szar lenne hozzá képest.

Holnap feldobom a csajnak a levelet légipostával, iszonyatosan kíváncsi vagyok, hogy hogyan és fõként MIKOR lesz ebbõl pénz. Majd referálok.

Papesz

Ha két milla felett fogyott volna belõle, már régen Platinum lenne. A Sony szereti összekeverni a shipped és a sold fogalmát. Nem tudom miért kellene összehasonlítani bármilyen X360 címmel (vajon miért mániátok ez az összehasonlítás?), én csak arra reagáltam, hogy az LBP mennyire húzócím, vagy mennyire nem az. Egyáltalán nem az, menj be egy konzolboltba, halomra áll belõle egy csomó. Egerben két kisboltba vittem be cserére, egyik sem vette át, mondván nem tudják eladni. Megpróbáltam az Über-t, õk bevették volna jóval áron alul, de a válasz gyakorlatilag ugyanaz volt.

Papesz

predator0
Mert idióták. Jelezted a hibát, megnézik az adatbázisukban a rendelésed, a hozzá tartozó tranzakció(ka)t, észlelik a hibát, visszautalják a pénzt. Ennyi. Ehhez semmilyen plusz levél nem kell.

Te mirõl beszélsz? Iszonyatos csalódás???
2milla fölött fogyott belõle ez az iszonyatos csalódás?
Ne hasonlísd egy töktrendi fps-hez, hasonlísd más platform játékhoz!
Jó lenne ide egy sikeres x360 platformjáték, hogy legyen viszonyításalap, de nekem most egy sem jut eszembe....
Épp ezt szeretem a sony-ban, nem áll le csak profitmaximalizáló címeket készíteni, hanem bevállal ilyeneket is.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

ha már egyszer megkapták nem szívesen adják vissza. <#smile>
Nekem is lassan írni kell a game-nek hogy küldjék vissza a pénzecskémet.

Váaszolt a TheHut:

Thank you for contacting us.

I am sorry that you appear to have been charged several times.

I have made our credit control manager aware of this.

Please can you forward a copy of your statement along with a covering letter so we can investigate this further.

Once this has been received and we can see the multiple transactions we will action a refund for you.

Please forward this information to -

Sarah Turley
The Hut Admin Centre
First Floor Meridian House
Gadbrook Park
Rudheath
Northwich
Cheshire
CW9 7RA

Please accept our apologies for any inconvenience caused to you.

Vajon mi a faszért kell még egy levelet is írnom, hogy visszakapjam a pénzemet?

Papesz

Sippie
afranc 😞 pedig már kezdtem örülni
balla27
nyugalom!ilyen problémám nekem is volt.nem tudom mit csináltam,de jó lett(szerintem semmit).nekem csak a bal szélén voltak csíkok.élesebb színek,és mosottabb írások voltak nekem a fõmenüben.semmit nem szedtem szét,és jó lett.szerintem egy párszor kikapcsoltam,és utána be.

Sry a dupla postért. Eladások:
Uncharted 1 2.46M
Resistance 2 1.56M
LittleBigPlanet 2.24M

Szóval nagyon jól fogy, szerintem azért olcsó az alapjáték, mert Sony a DLC-ken akar sok pénzt beszedni. Havonta jön ki hozzá valami, kosztum, pálya építõ stb. Ezeket megveszi az ember, 2 játék árát kifizeti rá.

Azoknál a társaságoknál húzócím, akik le tudnak ülni egyszerre 2-3-4-en játszani, mert egyedül elég unalmas. Múltkor 4-en összeültünk, és úgy játszottunk. Hihetetlen jó, a legjobb party game.

Az LBP barátok között sem húzócím, hanem (az eladásokat tekintve) iszonyatos csalódás. Magyarországon is 5000 forint körül/alatt dobálják utánad fóliásan, nemhogy külföldön. A Sony próbálta is magyarázni a bizonyítványt, valami olyasmit rebesgettek, hogy azért nem vették a játékot, mert jött a karácsony és mást vettek.

Persze ettõl még jó játék (mondjuk nekem speciel abszolút nem tetszik), meg ötletes is, de húzócímnek beállítani igen bátor dolog. Merthogy egészen egyszerûen nem az.

Papesz

ThugEdge
na én speciel veszek a x mellé egy ps3-at is,szerintem meg így a kerek és minden igényem ki van elégítve

inkább szerintem az a szomorú,hogy manapság ánblok kevés a jó és újdonságot nyújtó játék, m$ ide-sony oda,multiplatform vagy exclusive

amúgy meg van olyan oldal,ahol meg lehet nézni mi van fent psn-en?(demo,arcade,stb)
de teljes lista érdekelne,mert olyat találtam,ahol az újdonságok vannak

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Alien!
na igen...szal baseball...😉

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Sippie
amerikai foci exklu? úú melyik az? 😄
EmThor
1. Avengir, gamer-re meg m$ tolja a lóvét, PSC bántja a szemed, ne olvasd, sacred lemezt meg ki ne dobd mert még meg akarom nézni, kösz 😊

2. istencsászár és tsa.-i vita ide vagy oda, alig várjátok, hogy ráugorhassatok egy hozzászólásra -> kurvára ráértek és nagyon jó dolgotok van, becsüljétek meg!

3. továbbra is a játék a lényeg; legalább is itt; úgy látom csak lenne, szedjétek össze magatokat srácok, és továbbra is: ps topik, m$ témában más topikot fogunk felkeresni, kioktatást köszönjük nem kérünk, nem kell megmentenetek a világot

predator0
Ennyire burkolt hülyézést is régen olvastam 😄

A LittleBigPlanet az elmúlt évtized legötletesebb játéka.

A GeoW-t egy mezei görény (akibõl kioperálták az agyat) is simán kijátszik.

Tök egyszerûen le lehet zárni a vitát:
Az vegyen ps3-at akit érdekelnek az innovatív -nem csak relfexet- igénylõ munkák....bár ez így nem helyes, mert ps3-ra is vannak faék egyszerûségû progik, (pont a kedvenced a resi2 az egyik jó példa erre) ergo ellehetnél egy ilyen konzollal is, csak épp nem tudnád teljes mértékben kihasználni....

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

NEXUS6
Asszem levagyunk bukva!
<#wilting>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

predator0
Ha neked válaszolok azt más nem láttya, vagy igen? <#guluszem1>

NEXUS6
Azt hittem ezt nem mondjuk meg senkinek!
<#idiota>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

predator0
A leghülyébbek is tudják egyébként, hogy a Wii mos le/fel/ki/be mindent... Csak probálgatjátok itt eldönteni, hogy ki a második... 😄DD

5c0rp330n
jah.

NEXUS6
Itt ebben a topicban tényleg senki nem akarja neked ezt megmagyaráztni, mert ide olyanok jönnek, akik már ezt tudják!😄

Ha nem ilyen vagy, akkor nem tudom minek ide irogacc, van XvsPS totyik is erre!😄

NEXUS6
Ámen!
<#worship>

Istencsászár
Halo világa tökéletes arra hogy RTSt csináljanak belõle, maga a Halo 1is RTSnek indult, lényegében ez lett most megvalósítva. Teljesen igazad van és a médiának is abban hogy semmi újat nem mutat, egy gyönyörû, változatos, érdekes kampánnyal rendelkezõ szimpla ríl tájm RTS ( leginkább a Red Alert 2höz hasonlít, RA3 katasztrófa... ) viszont annyit mégis hogy tökéletesen lett megvalósítva az irányítás, eleddig nem volt olyan RTS konzolon ahol ennyire kiforrott, kézre álló és ennyire jó a kontrolleres irányítás, annyira hogy egy percig sem gondolsz az egérre...

Azt is hozzá kell tenni hogy a Halo név adta el javarészt, de hisz ez egy elõzmény a Halo 1 elõzménye, arról szól hogy hogyan tört ki a háború az emberek és a szövetség közt.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

narumon
Én azt nem értem, hogy miért akarja nekem mindenki megmagyarázni hogy szubjektiv kategórában van olyan, hogy valami jobb? Meg lemossa? Szerintem a két konzolnak eleve más a célcsoportja. Ha valaki a sony féle exkluzivokra kiváncsi az ne vegyen x-et, aki meg az x félékre annak meg hiába magyarázzátok hogy a LBP az mekkora királyság mert ugyis tojik rá.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Alien!
egyébként világszinten elismert tény,hogy a sony sokkal jobban áll exkluzívok terén mint a MS...Tökegyszerû matek,kb 8-10x több 1st party stúdiójuk van mint a másiknak,ráadásul ebbõl több olyan,akik már a múltban is baszott pengék voltak pl : Psygnosis/Studio Liverpool,és rendre virítanak technikailag....Persze ez cirka 10-15 év munkája,de akkor se akarja már vki megmagyarázni,hogy a MS ugyanúgy áll exkuzívokban,sírva könyörgöm....Van egy két gigacím/Halo,Geow,Alan Wake,Forza/,pár pénzem megvett multiplatformmá avanzsált játék,plussz timed exkluzív DLC-k...A Sonynál meg van egy halom exkluzív cím minden kategóriában,legyen az amerikai foci,kosárlabda,platform,roncsderbi,stb...

tiszta matek,a Playstation brand 15 éves ,az xbox meg 8...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Sheltem
Gondolok a jövõre. Ahogy nézem, ha 80gb mellett döntök akkor Killzone2 vel veszem. Ezek az online játékok ingyenesek az interneten? (tehát egyszer veszem meg a játékot és onnantól free?).

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

5c0rp330n
hát, mondjuk egy 720p azért nem lenne rossz alá.. fullhd-t sajnos nem sok játék támogat, de 720p-t azért igencsak sok.. filmnézésre pedig a fullhd lenne az ideális. ha pedig erre akarod kötni, mért is volt lényeges, hogy 1080p-ben küldje a ps3 a jelet? 😊

NEXUS6
Lehet most itt vitatkozni, hogy melyik játék mennyire korszakalkotó, de a Resi2, az inFamous, a LBP, a Valkyria stb is mind átlag 9 pontot elért játék. Nem korszakalkotó, de bõvítik a játékkínálatot igényes progikkal. Mindenki talál a saját ízlésének megfelelõt és nem kell mindenkinek ugyan azzal játszani, ami pl önmagában felturbózza 1-1 játék eladási számait!

Most totálisan fordított a helyzet ahhoz képest ami 1,5 éve volt, amikor a Boxra tonnaszámra jöttek ki az exek, a PSsesek meg csak nyelték a nyálukat.

Sheltem
Egyébként egy HD plazmára kötném ami 16:9 ugyan de 1024*768. Gondolom azért nem fog kinézni rajta csúnyán a játékok képe.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

5c0rp330n
LBP azért barátok között is legalább 3szor akkora húzócím, mint egy Halo Wars, és ezt nem csak az értékelések, hanem eladások is mutatják. egyébként lefogadom, hogy annak az >1 millió eladásnak is a felét a címének az elsõ fele generálta, ha bármi más lenne a Halo szó helyén, fele ennyi eladása nem lenne a dolognak, mert a konzolos stratégia alapból is szánalmas, a Halo Wars pedig semmi újat nem mutat fel egy akármilyen huszadrangú Red Alert-hez képest sem.. az LBP hogy finoman fogalmazzak: kicsikét egyedibb, újítóbb, és inkább való konzolra 😊
Motorstormot még inkább lehet lehúzni, nem világmegváltó játék, de nem is annak lett szánva. teljesen korrektül szerepel az értékelésekben.

predator0
Hangosabb, többet fogyaszt, jobban melegszik, emiatt hajlamosabb a YLOD nevû hibára.
4 USB portja van (a többi változatnak csak kettõ), beépített kártyaolvasóval rendelkezik, PS2 játékokkal kompatibilis.

5c0rp330n
meg jobban melegszik, meg többet fogyaszt, sztem le lett írva már párszor 😊
ha ps2 játékokat szándékozol nyomni rajta, más lehetõséged nem nagyon van.

a Gow, az GoW<#beka3>

Sheltem
Tehát semmi másban nem "gyengébb" ? Csak hangosabb?

predator0
"a 60as hangosabb és nem melegszik annyira+kevesebbet fogyaszt."

Jobban melegszik (YLOD) és többet fogyaszt, de nem gáz 😄

predator0
Szerintem amióta kijött az elsõ része <#crazya>

a 60as hangosabb és jobban melegszik+többet fogyaszt.Nekem is jobb a 60-as, éppen a GoW2-t tolom rajta😛

Istencsászár
mindenki tudja mirõl van szó ( remélem ) 😊 legyen akkor GeoW

Nem szeretnék kötekedni, de a Gears of Wart/GeoW/ mióta rövidítik úgy, hogy GoW?<#wow1>.Csak egy Gow van és az tudjuk melyik<#wink>.Tudom, hogy mindenhol így rövidítik, ami szerintem nem igaz.Eléggé megtévesztõ.