PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van neki egyaltan ps3asa?
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Check
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
(nincs másik konzolom)
Ez egy elég drága Demó, amiért azért már valamit kellet volna nyújtani.
És a más konzolokon levõ hírös játékokban hány autó ellen is versenyzel?
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Csak a következõ pár kérdésem lenne: és azt tudod, hogy mi az a P betû a játék címében, és hogy miért nem teljes áron lett kiadva?
Remélem tud valaki segíteni... kérdésem az lenne, hogy a PS3-at össze lehet kötni hálózatba PC-vel? Jelenleg WIFI-s routerrel használom a netet, de szeretnék a PC-mrõl fájlokat átmásolni a PS- winyójára...
Köszi elõre is...
Az FFB úgy gagyi a GT-ben ahogy van, nem érzem azt a kormányon, hogy megcsúszik az autó
Mert elvileg elkéne könnyülnie a kormánynak, mert tapadást vesztett a gumi.
A GT5P már 16 autóval is akadozik egyes pályákon.
Sem üzemenyag használat, gumikopás/defekt, mechanikai meghibásodás, váltakozó idõjárás/napszak...stb, koszolódás, törés, szélvédõre kavics felverõdés, szélvédõ törlés amik már lesajnált játákokban vannak, van/lenne hova fejlõdni a GTnek fõleg úgy, hogy már az 5. generációnál tart, nem 800 autó kell mert úgysem használ az ember max 200-at, de lehet sokat mondtam.
A GT5P-ben nincs sok kivetni való az autó kinézetén, csak fizika terén amit mutat az F1 2007 az a valóságtól nagyon messze van, én még nem láttam olyan OW autót amelyiknek pozitív a kerékdõlése.
Üres lelátók, zászlójelzések nincsenek, ugyanazok a hangok már több éve, emberi hang a játékban nincs, blokkoló/megpörgõ keréknél guminyom nincs az aszfalton.
Ha valaki úgy gondolja, hogy ezek a jelemzõi egy REAL DRIVING SIMULATORnak, akkor én kérek elnézést.
A nagyobb DLC 1-2 héten belül jön, pályákkal és új játékmódokkal, gondolom ez már fizetõs lesz.(meg is szívom, mert eu-s a játékom) <#wilting>#wilting>
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Kérdés:Van Motorstorm 2-höz valami ingyenes DLC?Ha jól tudom van...
no offense, csak kérdem, tényleg érdekel, nem vagyok jártas annyira az autós játékokban.
www.digimomentsvideography.com

PS3 ID:ggeerryy87
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
gyönyörû az a kormány!
KATT
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
amúgy rfactorban az FFB hány %-on van neked?
Hmmm... azazon pedig mióta szállít kis hazánkba? <#nemtudom>#nemtudom>
Grafikailag a legjobb, a sebességérzet szintúgy kiváló csak épp nincs MI.
Eszméletlen módon csal a gép, az utolsó pályákon bármilyen jó lehetsz, hiba nélkül végigtekerhetsz a pályán, de csak akkor nyersz <#boxer>#boxer>
Online kell játszani haverokkal.
Visszatértem a Motorstorm 2-höz, tavaly megjelenéskor megvettem, de szerintem 4-5 óránál nem raktam bele többet. Nos, most hogy 'jobban' és kicsit más szemmel nézve elmélyedtem benne, annyit tudok mondani, hogy fantasztikus, mind technikailag, mind pedig pl. sebességérzet terén, nemsokára jön a DLC, érik az az Amex Blue!
te lehetsz a világ legbuldogabb embere
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
hagyjuk már ezt a GT5 azisten nála szebb jobb nincsen
#63882 #63888 #63905,<#nezze>#nezze>
Vagy tudsz másik F1 játékot mondani? Ha igen mindenképp szólj, mert engem érdekel!
Egyébként szoktam tolni és ha valaki pöpecül nekiáll, -kormánnyal, belsõ nézetben- totál átjön a fíling. A két F1 pálya centire le van modellezve, mint ahogy a Ferrari is. A hangja zseniális és tesztelgetni, idõket javítgatni a legjobb. Online ranglistán elõre kerülni már szinte mûvészet.
Ha valaki leszarja a fizikát és csak úgy 'bummbele' versenyezni akar az kerülje ezt a játékot.
Probáljuk meg utoljára, ha nem megy, akkor hagyjuk a picsába 😊
te "Mennyi lenne az ideális ára szerinted?"
én "egy ötvenesé adni"
mi ez, ha nem a kérdésre válasz?
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI