PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ombika
En mar sokszor kattogtam,h megirom neki velemenyem de kar erolkodni! 😊

Van neki egyaltan ps3asa?

Alien!
igen lehetséges,ez a te programod:

ps3 media server

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Alien!
ne aggódj,a teljes úgy fog futni,van idõ polírozni...Azért megjegyzem,hogy a gt5 nyûjtja a legfolyamatosabb érzetet verseny közben,köszönhetõen a 60fps-nek...és itt néha a képfrissítés nem 30fps-rõl esik 20-ra,hanem 60-ról 52-58-ra...nem mindegy...

Check

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

NEXUS6
Igen, ez egy fizus demó, ha drágállod nem kell megvenni.<#vigyor>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Nem az a lényeg mennyi autó ellen versenyzek, hanem az a lényeg, hogy folyamatosan fusson a játék.
(nincs másik konzolom)
Ha megnézed az is rá van irva hogy: REAL DRIVING SIMULATOR
Ez egy elég drága Demó, amiért azért már valamit kellet volna nyújtani.
NEXUS6
"A GT5P már 16 autóval is akadozik egyes pályákon."
És a más konzolokon levõ hírös játékokban hány autó ellen is versenyzel?

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
A TT télleg nagyon jó lett, kár hogy nincsenek benne nagy versenyek.

NEXUS6
Jogos.
Csak a következõ pár kérdésem lenne: és azt tudod, hogy mi az a P betû a játék címében, és hogy miért nem teljes áron lett kiadva?

Sziasztok !
Remélem tud valaki segíteni... kérdésem az lenne, hogy a PS3-at össze lehet kötni hálózatba PC-vel? Jelenleg WIFI-s routerrel használom a netet, de szeretnék a PC-mrõl fájlokat átmásolni a PS- winyójára...
Köszi elõre is...
A sony szépen megoldotta, hogy ne legyen konkurenciája PS3-on
Az FFB úgy gagyi a GT-ben ahogy van, nem érzem azt a kormányon, hogy megcsúszik az autó
Mert elvileg elkéne könnyülnie a kormánynak, mert tapadást vesztett a gumi.
A GT5P már 16 autóval is akadozik egyes pályákon.
Sem üzemenyag használat, gumikopás/defekt, mechanikai meghibásodás, váltakozó idõjárás/napszak...stb, koszolódás, törés, szélvédõre kavics felverõdés, szélvédõ törlés amik már lesajnált játákokban vannak, van/lenne hova fejlõdni a GTnek fõleg úgy, hogy már az 5. generációnál tart, nem 800 autó kell mert úgysem használ az ember max 200-at, de lehet sokat mondtam.
A GT5P-ben nincs sok kivetni való az autó kinézetén, csak fizika terén amit mutat az F1 2007 az a valóságtól nagyon messze van, én még nem láttam olyan OW autót amelyiknek pozitív a kerékdõlése.
Üres lelátók, zászlójelzések nincsenek, ugyanazok a hangok már több éve, emberi hang a játékban nincs, blokkoló/megpörgõ keréknél guminyom nincs az aszfalton.

Ha valaki úgy gondolja, hogy ezek a jelemzõi egy REAL DRIVING SIMULATORnak, akkor én kérek elnézést.
Van M2-höz, mostanában minden héten jött apróság és mind ingyenes.
A nagyobb DLC 1-2 héten belül jön, pályákkal és új játékmódokkal, gondolom ez már fizetõs lesz.(meg is szívom, mert eu-s a játékom) <#wilting>

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

zsolt1983
a menuben is lehet allitnai. a display settings alatt. Allitsd HDMI kimentre majd nyomje neki autot. Keesz.

Tourist Trophy mekkora játék!!Szerintem is a legjobb motoros.Tiszta GT4, egy az egyben😄
Kérdés:Van Motorstorm 2-höz valami ingyenes DLC?Ha jól tudom van...

Ombika
Kar tarsalogni vele! 😊

Sippie
mutatsz jobbat konzolon?
no offense, csak kérdem, tényleg érdekel, nem vagyok jártas annyira az autós játékokban.
cloud.strife
Hát neked is csak gratulálni tudok..... látom nem véletlen az a pár felkiáltójel nálad...... LOL szánalmas..... :/

www.digimomentsvideography.com

Nem, GT5P a Real driving simulator
Hagyd a fenébe, Laceee sokkal jobb F1-et tud.....igaz velünk nem osztja meg, mert irigy. <#mf1><#mf1><#mf1>

Bertinek beszart a gépe. <#levele>

Sippie
a kormányod driverében? ott milyen erõsségûre raktad?
Sippie
most a kormány driverjában, vagy a játékban mint driver (sofõr 😄 ) ? <#vigyor>
Vettem egy full hd lg lcd tvét és érdeklõdni szeretnék hogy azon kívül hogy kikapcsolásnál addig kell nyomni a ps3at hogy csipogjon egyet és beállítom ott az elején 1080pre azaz csak nyomom a yeseket kell valamit még csinálni vagy állítani valahol ?

PS3 ID:ggeerryy87

Istencsászár
40-45%, de a driverben is be van lõve

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

brodix
Ez a GranTurismo-s F1?

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

nekem jó! <#buck>

Sippie
ferrari mclaren festéssel <#idiota>
de nagyon durva lenne ha mindegyik különbözõ festésû lenne, nem is kéne külön F1 nekem!
gyönyörû az a kormány!

Sippie
tudom, emléxem hogy régen akartam én is nézni mert bizony jó árban voltak a dolgok, és akkor még nem volt ott hungary, elõbb néztem meg már igen... Mondjuk ha már románia és szlovákia is közte van, akkor azért elég gáz lenne ha mi nem.
EmThor
itt a F1 😊

predator0
Márciusban még biztos nem lehetett, de ha jól látom, akkor már igen <#eljen>
KATT

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Sippie
*amazon
Sippie
áháááá, hát ezaz <#hehe>
amúgy rfactorban az FFB hány %-on van neked?

Hmmm... azazon pedig mióta szállít kis hazánkba? <#nemtudom>
Oké akkor megveszem azt az F1-es játékot amit írsz....meggyõztél. <#mf1>

Attól féljél is! Mindent aranyra megcsinálni.....hááát én megcsináltam, de inkább végigszenvedtem. Valszeg a fejlesztõk meg végig csuklottak.....legalábbis remélem. <#gun>
Grafikailag a legjobb, a sebességérzet szintúgy kiváló csak épp nincs MI.
Eszméletlen módon csal a gép, az utolsó pályákon bármilyen jó lehetsz, hiba nélkül végigtekerhetsz a pályán, de csak akkor nyersz <#boxer>

Online kell játszani haverokkal.

én pár hete kezdtem el csak, de kb agyonb*sz mindent. a végétõl már elõre félek...😄

Alien!
szvsz a legjobb autós game,nálam is n1.

multiba ilyen szép sivatagos tájakon fasza lehet (magyarokkal föleg - ha jáccák még ?!)

EmThor

EmThor

Visszatértem a Motorstorm 2-höz, tavaly megjelenéskor megvettem, de szerintem 4-5 óránál nem raktam bele többet. Nos, most hogy 'jobban' és kicsit más szemmel nézve elmélyedtem benne, annyit tudok mondani, hogy fantasztikus, mind technikailag, mind pedig pl. sebességérzet terén, nemsokára jön a DLC, érik az az Amex Blue!

"Egyéb elvárásaim nincsenek most."
te lehetsz a világ legbuldogabb embere

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

Ha valaki leszarja a fizikát és csak úgy 'bummbele' versenyezni akar az kerülje ezt a játékot. hagyjuk már ezt a GT5 azisten nála szebb jobb nincsen
#63882 #63888 #63905,<#nezze>
Miért szerinted, ha valaki szimulációt keres jobban jár az F1 champ edition játékkal?
Vagy tudsz másik F1 játékot mondani? Ha igen mindenképp szólj, mert engem érdekel!

Egyébként szoktam tolni és ha valaki pöpecül nekiáll, -kormánnyal, belsõ nézetben- totál átjön a fíling. A két F1 pálya centire le van modellezve, mint ahogy a Ferrari is. A hangja zseniális és tesztelgetni, idõket javítgatni a legjobb. Online ranglistán elõre kerülni már szinte mûvészet.

Ha valaki leszarja a fizikát és csak úgy 'bummbele' versenyezni akar az kerülje ezt a játékot.

predator0
A kérdésemre a választ. Egyéb elvárásaim nincsenek most.

tarti19
<#nezze><#bohoc>
szerzõdéses bohóc , mit vársz tõle:d

predator0
"Mennyi lenne az ideális ára szerinted?" <> (nemegyenlõ) "Mennyi lenne az ideális ára szerinted, ha kiszedjük belõle a wifi-t, vincsit, SIXAXIS, fizetõs lenne a store és adnánk mellé három exkluzív game-t?"
Probáljuk meg utoljára, ha nem megy, akkor hagyjuk a picsába 😊

tarti19
Juj bázmeg rendesen fáj már a hülyeséget, soha életedben nem voltál még a PS3 közelében, de mint egy próféta tudsz róla mindent😛

válaszoltam is.

te "Mennyi lenne az ideális ára szerinted?"
én "egy ötvenesé adni"

mi ez, ha nem a kérdésre válasz?

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

igen, és akkor a Sony eladná az összes törülközõt, és megvenné a Nintendo-t.