PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Wipeout-hoz megjött tegnap reggel a v2.01 frissítés, mostmár stabil, nem fagy.
Gyorsak voltak le a kalappal!
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
PSN: berghold
PSN: berghold
Aztán ha valaki jön flamelni csodálkozol-e <#wow3>#wow3>, vagy ha még jobban hülyének néznek-e? <#gonosz1>#gonosz1>
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Én csak ritkán vettem észre szaggatást, fps csökkenést, fõleg nagy robbanásos mókáknál:d
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870
Az lett volna csak a szép, hogy életem elsõ repülõjegyét úgy veszem meg, hogy még csak nem is én használom fel! 😄
Ma este 20:45kor kapom az SMS-t, - most igazán örülök hogy bekapcsoltattam a kártyaõrt, - hogy 92.266 jó magyar Ft-tal akartak lehúzni, még jó hogy most csóri idõszakomat élem és nincs ennyi sem rajta! 😄
A kedves partner: RYANAIR, GB CORP H/O, mondanom sem kell, életemben nem hallottam róluk. Nem vagyok egy nagy vásárlós, szóval ahol én megadtam a kártyám adatait, és vásároltam, a következõk:
- MovieTyme: 1-szer, 2008 február 08.-án (szóval ezt ki is húzhatjuk, ha csak nem nagyon türelmes és megfontolt patkányok az elkövetõk) 😄
- GAME: 1-szer, ez év május 21.-én (egyébként csak a vicc kedvéért megemlítem, hogy ez a rendelésem elveszett és visszautalták a pénzt)
- Shopto: 3-szor, de az utolsó vásárlásom is még 2008 december 08.-án volt és account inaktivitás miatt április 08.-án törölték is az adatokat a rendszerbõl.
Na szerintetek ki a hunyó??? Mondjuk mindegy is, elakartam amúgy is menni az otp-tõl, - bár nem így és nem ezért, - és elsõ dolgom lesz internet/web-kártyát is kérni, mert úgy látszik e nélkül már nem szabad vásárolgatni.
Egyébként milyen költségekre számíthatok? A letiltás azt tudom hogy 500 Ft, van még valami? Új kártyát meg ilyesmit nem fogok kérni, mert úgy is megyek el, akkor valszeg más nem lesz, ugye? Bár hétfõn mindenre választ kapok mert megyek be.
Köszi a választ elõre is!
Egyébként ebben a játékban settings menü nicsen? Rohadt idegesítõ a zenéje, hülyét kapok tõle, szeretném lehalkítani, de nem találom hol lehet. <#nemtudom>#nemtudom>
ha égetsz, akkor az hajlik az ego felé (attól is függ, h mit égetsz, az ilyen autógumik, matracok stb, környezetszennyezõk), ha decomposition ballt használsz, akkor az eco pontot
s-ss-sss rangokat úgy lehet elérni, hogy megpróbálod az egot-ecot egyensúlyban tartani
én egon végigtoltam, de econ az utolsó pálya kifogott rajtam, aztán hivatalos voltam vmi kz2 warra, és hagytam a fenébe, azóta meg nem toltam vele, pedig jó kis játék :b
egon easy nagyon, de econ a 3-as meg az 5-ös pálya eléggé húzós volt
psnid HaTeBeKa
Papesz
Új karrier mód, újradizájnolt hajók, új pályák, új zenék, új ötletes versenytipusok.
A frissitést már tegnap is le lehetett szedni (v2.0), viszont azóta nekem párszor lefagyott. Frissités után szinte egybõl, aztán amióta megvan a Fury még kétszer.

Jailbreakelt 3.0 -ás 3g 16GB a cucc.
Rányomtam a telefonon belül a restore-ra. Órákon át ment bazi lassan egy állapot jelzõ csik,aztán ujraindult a telcsi, de a betöltésnél tovább nem megy (alma logo, kis forgó micsoda és fagyás).
PLZ HELP !!!!<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Vkinek nem kell Mirror's Edge LittleBig Planetért?
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Esetleg...? <#awink>#awink>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Tudok adni:
UT3
RA3
LBP
BA2
vagy más játékot, ami most nem jut eszembe.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Alien!: akkor nem vágom, mi lehet a gond. Sõt most kicsit beparáztattál, mert év végén lejár a kártyám és az új kártyát újra regelni kell, nehogy ne menjen mert bepöccenek!<#violent>#violent>
Battlefield BC
Ferrari Challenge
Dead Space
Gran Turismo 5 PR
Far Cry 2
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
Tényleg régen játszottál vele! 😊
Még 2007-ben vettem PS3-at, egy ideig nem használtam, és most tûnt fel, hogy nem rezeg a kontrollere. Nem emlékszem, hogy régen rezgett e játék közben, de most nem rezeg. A PS3 menüben a vibration ON-on van. Ötletek? Szarrá ment volna a kontrollerem?
üdv
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Ha csak az 1%-a használható már akkor is kegyetlensok.<#guluszem1>#guluszem1>