PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na ez mi lehet ? <#zavart2>#zavart2>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ken_lee Tu libu dibu dá csúúúúú!
The Only One!
Az aláírásodhoz meg egy kis OFF:
"A térfogat nem finom, de legalább jó nagy!" 😄😄
PSN ID: TCr64EU
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
Amúgy csak az a lényeg, hogy nekem jól fussanak a stuffok😛
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Sõt pl. Alien kollégának akadt a fifa 09 , nálam szintén nem...
pont ezért írtam, hogy mintha mindig máshol jelentkezne ezen problémák többsége... nálam Deamon's Souls 5. világának 1. fejezetében akad meg a játék állandó jelleggel.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Pár hónaponként mindig elõveszem a gámét, hogy mosmáraztán télleg végigviszem, de 20 perc játék után feladom, mert mindig felhúzom valami grafikai gyíkságon magam.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Visszatérve a GB-hez( ami az egyik legcsúnyább ps3-as stuff, mert nem akartak rajta erõlködni) a hangulat viszont pazar😛
régebb óta játszom mint amit szívesen bevallanék, felismerem ha valami akad, és nem bírja izomból a gép. a gta4-et a ps3 egyszerûen nem bírja izomból
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870
Elég zsír ez a tv amit újitottam 94cm es LG 3ms 100hz fullhd 180k ért szerintem egy álom.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Különben meg ne a hibát keresd, játssz 😊
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Ma 16:52-kor újabb próbálkozás, 31.024 Ft, hely: PRET LOYALITY TOPUPS, GB LONDON PRET LOYAL. 2 percre rá újabb próbálkozás ugyan innen, 15.512 Ft (pont a fele) összeggel. Mondanom sem kell, ha tegnap nem tiltottam volna le, ezek már sikerültek volna. 😞
Holnap megyek a bankba és megkérdezem, de szerintetek nem lehetne ezek ellen a rohadékok ellen tenni valamit, indulnak ezek ellen vizsgálatok vagy akármi vagy senki sem törõdik velük és "láthatatlanok" maradnak akik teszik?
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
PSC szintén😄
Mondjuk pop-up azért biztos megszûnt telepítés után 😊