PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
valaki meg tudja mondani, hogy online vasarlasnal a game.co.uk ker egy olyat a kartyamhoz, hogy friendly name for the card.

na ez mi lehet ? <#zavart2>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

tomi890125
"El kesztem dólgozni egy új dolgón. Majd szólok ha kész lessz!!! Én is kíváncsi vagyok!"
ken_lee Tu libu dibu dá csúúúúú!

The Only One!

Na azt mondja meg nekem valaki, hogy a gameplay is elküldi megjelenés napjára a játékot amit rendelnek tõlük?Gondolok itt pl. game.co.uk oldalra akikrõl tudom, hogy igen és "testvéroldala" a gameplaynek.

TC
Nem egy kategóriák, felesleges összehasonlítgatni. 😊
Az aláírásodhoz meg egy kis OFF:
"A térfogat nem finom, de legalább jó nagy!" 😄😄

PSN ID: TCr64EU

a gt5p szebb, mint a kz2, és a gt5 szebb lesz mint az uc2

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

TC
És erre van valami kütyüd, amivel beméred?

PSN ID: TCr64EU

nem akarok itt most nagyon nyáladzani, de kb az eddigi legjobb PSN játékom a Trash Panic. 😄 Chris nekem a zenéje is bejön, olyan idióta, mint maga a gém 😄

tarti19
Nem baj😊 Az a GTA 4 biztos elátkozódott a gépedben amit tõlem kaptál😄😄😄:
Amúgy csak az a lényeg, hogy nekem jól fussanak a stuffok😛

predator0
Ennek ellenére megint sikerült egy oldalas értekezésnyi baromságot összehordanod, amire rá is cuppant mindenki. Fekete Pákó után te leszel a mi kis Sötét Tartink 😄DDDD Amúgy Demon's Souls.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

tarti19
Szerencsére messze az élvezhetõ faktoron belül marad a játék, szóval nekem több nem kell😄😄:

kérdezz bele pár GTA fórumba és majd szépen jönnek a jelentkezõk. nyilván nem azért ugatom, mert az újjamból szoptam. de lényegtelen amúgy.

tarti19
Nem egy küldetést csináltam éjszakai esõs idõjárási tényezõk meglévõsége alatt , de hogy rákapcsolt volna a hûtés vagy drasztikusan leesett volna a frém, ilyen formában nem tapasztaltam. Nálam a túl nagy robbanások sorozata rázta meg néha, esetleg sok tárgy, karakter egyidejû megjelenítése...
Sõt pl. Alien kollégának akadt a fifa 09 , nálam szintén nem...
pont ezért írtam, hogy mintha mindig máshol jelentkezne ezen problémák többsége... nálam Deamon's Souls 5. világának 1. fejezetében akad meg a játék állandó jelleggel.

Teljesen jó a Ps3. 60-as és 80-as gép is úgy bekapcsol a GTA alatt, mint atom. 80%-ban a ködös éjszakai 15 fps részeknél.

tarti19
Nem erre mondom, hanem össze-vissza jön ki rajtuk... Hol így , hol úgy... ez a furcsa, de hogy mitõl lehet azt nehéz volna kideríteni

Totti5
Nem a gép rossz, a PS3 is tud süvíteni ugyan úgy, csak alapjáraton szinte nincs hangja.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

tarti19
Esetleg rossz ps3-ad van... Nekem még a Deamon Souls 8. órájában sem kapcsol be a hûtése a gépnek, pedig nyúzva , sütve, rántva van nem egy játékkal, mert öcsémék is adják neki... Bár azért érdekes, hogy van ahol ezen hibák nem jönnek ki helyettük más, míg másoknál másban jelentkeznek a hibák...

LOL jah. Bár épp pár napja mentem át egy barátomhoz gémelni, csak sima flash volt a gépén hûtésmod nélkül és bizony nagyon halk volt a masina. fejlõdnek azért a gyártók. talán a generáció végére sikerülni is fog az amit eleve kigondoltak. 😄

Totti5
360 folyamaotsan abban van, így nem ér meglepetés😄DDDD

éjszakai esõ plusz fények és köd -> porszívó üzemmódba kapcsol a PS3 😄

NEXUS6
1-2 dolgot ki lehet kapcsolni az opcióban némi javulásért cserébe, de pl amikor mész át a zsúfolt hídon, ködben, esõben, háttérben látszanak a város fényei, na az keményen megroggyantja a gépet. Szerintem a 10 fps is alig van meg.;(

Pár hónaponként mindig elõveszem a gámét, hogy mosmáraztán télleg végigviszem, de 20 perc játék után feladom, mert mindig felhúzom valami grafikai gyíkságon magam.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

ah köszi, megnézem a linket. bexaróban van a Z5500-am aztán megjavítattni nem igazán van hangulatom. füles jobb lenne, itthon legalább tudnának élni mellettem.

Igen és nem vagyok anyira elájulva tõle, nem vagyok anyira hangbuzi, de ez nem valami csúcs, használtam már jobb 5.1-es fülest. 5.1-es füles tesztek
iylet használ-é valaki?

Igen ez a pontosabb érték. mikor tegnap leírtam a 20-at tudtam elbasztam, csak nem javítottam ki. Amúgy a lényeg pont az amit leírtál. magyarul jóval hajlamosabb a Ps3 verzió a lassulásra, mert 25 alá esik. de hát ez van. Amúgy talán 4-5 konkét szitut tudnék csak említeni ahol tényleg zavaró az akadás. Pl kedvenc küldim a Three Leaf Clover-ben mikor Packie-ékkel megyünk bankot rabolni. na ott keményen térdre rogyik a fps. Gondolom 360-on is, csak míg Ps3-on kb. 18 adott jelenetnél 360-on talán eléri a 22-t.

Totti5
360on átlag 30 megvan, PS3on ez 26, namost amikor 360on belassúl itt ott akkor lemegy 26ra, PS3on 22re.... nincs mirõl beszélni, PS3on folyamaotsan szar az fps.

Gondolkozok vmi gém vételén, csak nem tudom mi ér pénzt. COD5-höz lenne mondjuk kedvem meg RE5-höz, esetleg Riddick. csak sajna ezek még mindig nem mennek 6k körül.

Na még este 5.650 Ft-tal próbálkoztak be! Ebbõl látszik a módszerük, ha nem jön be az elsõ próbálkozás, egyre kisebb összegekkel próbálkoznak. 😊

tarti19
Hehe nekem megvan😛 Az biztos, hogy a KZ 2 jelenleg az összes konzolon megjelent legszebb játék... Aztán UC 2 lép majd a helyére...
Visszatérve a GB-hez( ami az egyik legcsúnyább ps3-as stuff, mert nem akartak rajta erõlködni) a hangulat viszont pazar😛

Kb 20 fps átlaggal mehet a PS3 verza. Lassú. Na bumm. Majd a következõ jobban lesz optimalizálva. Megmondom õszintén kb 170 órát raktam bele a játékba ,de lassúsága ellenére is élveztem. Rengeteg olyan dolog van benne amit a mai napig még csak megközelíteni sem tudtak más motorok. Multiplatformok jelentõs hányadánál meg tudjuk milyenek lesznek a portok. Lásd legutóbbi Szellemírtók cucc, ami szvsz egy külön tanulmány, minden szempontból.

csak ps3-on próbáltam, de ott bizony akad. mint ahogy nem egy multiplatform is. azokat mondjuk csak szimplán észreveszem, hogy ez nem folyamatos, de a gta4-nél kifejezetten zavaró, szerintem.

A GTA IV gyakorlatileg minden platformon produkál szaggatást, de az, hogy "akad mint a szar" enyhén szólva is erõs túlzás. 360-on talán átlag 3-4 fps-el többet présel ki a szebb képpel, de ott is simán berángat a cucc. PC-n meg végleg halott a dolog.

A Ps3 ugye kapcsolható sima TV-hez? nem kel hozzá extra? bõ 1 éve vettem TV-t és A Ps2-val semmi baja sem volt. Majd ha veszek Ps3-at akkor azzal is ok lesz?
monitorom van
régebb óta játszom mint amit szívesen bevallanék, felismerem ha valami akad, és nem bírja izomból a gép. a gta4-et a ps3 egyszerûen nem bírja izomból

Szerintem gyenge az ms a tv den és azt látod akadásnak.

Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870

Hát nem tudom nekem most nem akad hogy ezt kikapcsoltam. De tényleg.

az, hogy akad mint a szar, az nem a tv hibája, hanem a gta4-é..

Mindent visszaszivtam. Új a tvm és a true motion-t magasra raktam. Na az kavart be a gta-nak is meg az elmosódást is az csinálta. Igy most enyhénszólva brutális. 100% osan meg vagyok elégedve 😄

Elég zsír ez a tv amit újitottam 94cm es LG 3ms 100hz fullhd 180k ért szerintem egy álom.

Elég nagy a valószínûsége hogy beruházok egy csecs3asra? sztetek hol érdemes megvenni?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

n000rbi
Egyik sem... amirõl szerintem te beszélsz, az a motion blur effekt...
Különben meg ne a hibát keresd, játssz 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Ismét valami kellemetlent vettem észre. Az uncharted gamnél a figura körül olyan elmosódott a kép amikor mozgok vele. Az station vagy a tv hibája?

Ja teljesen egyetértek. Akkor ezekszerint nem csak nálam darabos a kép. Ez valamennyire megnyugat. De nem értem hogy engedhettek igy kiadni egy amugy nagyon jó játékot.

Nem is rossz. 😊

predator0
Én tudok egy profi megoldást: PS3-akkal kéne védeniük a bankkártya adatokat vagy akármit, ami ezzel kapcsolatos... azé' mer' azt még nem törte fel senki... 😄

...folytatás!
Ma 16:52-kor újabb próbálkozás, 31.024 Ft, hely: PRET LOYALITY TOPUPS, GB LONDON PRET LOYAL. 2 percre rá újabb próbálkozás ugyan innen, 15.512 Ft (pont a fele) összeggel. Mondanom sem kell, ha tegnap nem tiltottam volna le, ezek már sikerültek volna. 😞
Holnap megyek a bankba és megkérdezem, de szerintetek nem lehetne ezek ellen a rohadékok ellen tenni valamit, indulnak ezek ellen vizsgálatok vagy akármi vagy senki sem törõdik velük és "láthatatlanok" maradnak akik teszik?

csocso14
Már rájöttem ^^'

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

csocso14
Assasin's Creed-ben tudja valaki melyik gombokkal lehet combo támadást csinálni, miután blokkolom az ellenfél támadását utána kéne, de bármit csináltam nem jött össze, elõre is köszi.

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

predator0
Dobd fel ugyanezeket a LOÁLdozottban. Széttépnek... 😄

tarti19
PSN megtalálható... szóval bátran...
PSC szintén😄

Mondjuk pop-up azért biztos megszûnt telepítés után 😊

remek...