PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fordítva irod a kártyán levõ nevet ?
Alien!
nekem sajnos visszadobja,pedig mindent jól írtam szerintem,gondolom a számlázási cím,az az usás kamu marad ugye?!?

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

predator0
Akkor ezt rosszul tudtam. Erste-s Mastercardot viszont tuti nem fogadja el, viszont abból a Visa-t igen.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Lol pont most írom, hogy az van és tutin mükszik.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Szerintem nem, nekem is az van és az usa elfogadja. Angol nem.

predator0
Mastercardot nem fog, Visaval probálkozz.

Alien!
srácok! létezik,hogy az OTP-s mastercardot nem fogadja el az usa store?!?!?

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Tobacco
Tudnátok mondani pár játékot amit online lehet coperaytiv modban nyomni?
Mert az army of two-t nem sikerül,

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

TC
Eladó 2 játékom:
- GT5 Prologue - 4500,-
- BF Bad Company - 6500,-

Egyben 10000,-

Vagy Demon's Souls-ra cserélném (ráfizetek természetesen).

PSN ID: TCr64EU

Egyébként én le szoktam csukni a kukát(L2), ha begyújtok és figyelem az oxigént és ha már alig van akkor megint nyitom ki, így jobban begyullad a nagy hõtöl a szemét és több elég.
Eddig még nem sikerült a rank SSS, az a következõ cél. 😊

Javítottam.
45millió, a ranglistán 75. <#vigyor5>

tomy8614

www.gamecityeast.com PSN ID: tomy8614(UK)

Zen pinballt is toltam mostanában, a Tesla pályán tegnap este (szigorúan a heti listán!) még elsõ voltam, bár valszeg az éjszaka folyamán pár amerikai megdöntötte. Most a "kezemben" van "érzem" a játékot, ott is be kéne kerülni a top50-be. 😊
Egyébként hihetetlen emberek vannak, ezen a Teslán az N'1 500millával vezet, nekem 36 most a csúcsom és 100 körül vagyok, de még a második is jócskán le van maradva.
Kemény világ ez! <#hehe>

Az oxigén azért kell, hogy minél nagyobb tüzet csinálj a kukában, így sokkal jobban izzik a fém is, és akkor azok a tárgyak is eltünnek. Ha viszont a lángot letakarod vagy rácsapsz mondjuk egy mikrót akkor elalszik.
Jah lehet rázni a kukát ezt akkor érdemes ha leég egy jó nagy adag és fene tudja miért (valszeg programhiba) néha a levegõben marad, nem esik le 1-2 nagy tárgy.

Próbáld ki 2 playeren valakivel (megj: sajna nincs online, pedig csipáznám), jó kis egymástszivatós. <#mf1><#hehe><#eplus2>

mkv-t nem mp4-et igen
tudom hogy avi-t, mp3 -at stb lejátszik a ps3 de lejátszik pl mkv/mp4 formátumot is?
az igen! grat! Figy és mi a képernyõ bal oldalán az oxigén meg a kis láng. próbáltam begyújtani ott a cuccokat de nem tudtam. Jah, ha rázod a joyt össze lehet rázni a kukát 😄

Igen ha úgy nézzük akkor igen. 😊 A BRRip-et simán lejátsza, de ezt a 720p HDRip-et nem. Nem vágom, hogy mi lehet a gond.....

\" örökké nem eshet.... \"

Most olvasom, hogy ma volt a Vidzone-on a U2 új klippjének a premierje.

Hát annyi a szabály amit írsz, a nehezebb összetöri a könnyebbet aztán késõbb jön a gyufa meg a vizben a szivacs vagy az olaj amihez szintén kell a tûz. 3 játékmód van az elsõ sima tetris szerü minél több férjen a kukába vagyis mindent bele kell pakolni. Aztán a maindish mód az kiegészíti a boss-al a dolgot és van pár olyan cucc amit elvisznek a kis akármik amiért adnak valami frankó tárgyat(kard, elem). Kell egy kis logika mit mikor hova raksz és mit raksz félre, de ettõl nem fog lefagyni az agy...
A végén osztályoz de nem vágom mi szerint adja a pontokat az eco illetve az ego ládába....
Egyébként 46-dik vagyok a világranglistán. 😊

jaszy
Akkor az avi, köze nem sok már a HD-hez <#wow2>

A HD-s film nem mkv volt hanem avi. A PC simán viszi de amint PS3-on próbálkozom nem ismert formátum lesz belõle.

predator0:
Azt sajna nem vágom, hogy mivel tömörítették.

brodix
akkor talán az olvasóval van valami

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Sziasztok!! A Ps3 a mai napon ezt az üzenetet írta ki : AN ERROR OCCURED DURING THE START OPERATION ( 8001002😎. Nem hajlandó beolvasni a játékokat. Ha valaki tud legyen szívs segítsen!! Ja ami a vinyón van azt beolvassa. Elõre is köszi
65 font +ptg a steelbook-os COD6. OMG 😄

predator0
Az attól függ, hogy milyen kodekkel tömörített hang/képsáv van benne.

lejátsza mert xvid HD-s cucc amit néztél az lehet mkv anyag volt.

Egy kérdés, BRRip.XviD-es és HDRip.XviD-es formátummal hogyan boldogul a PS3?? Csak mert a HDRip-et nem tudja lejátszani (Unsupportred file-t ír rá) a BDRip-et még nem próbáltam.

Vki??

Sippie
angol store-on nem lehet magyar kártyával vásárolni. Vagy lehet csak bazidrágával. US store-on lehet venni, de viszont az meg elvileg nem mûködik a játékoddal ha EU-s verzió (feltételezem igen)
Sziasztok. Olyanban kérném a segítségeteket, hogy a Call of duty 5-nek szeretném megvásárolni a kiegészítõ pályáit / Map pack/. Regisztráltam a neten, online is tudok játszani, megadtam a kártyaszámot meg mindent mégsem engedi a tranzakciót kiírja hogy a régió nem jó, vagy valami ilyesmit, angolul nem igazán tudok! Ha valaki már vásárolt ilyet nagyon megköszönném ha elmondaná mi ennek a sorrendje, hogy kell vásárolni! Elõre is köszönöm!
na jön a cucc. 960 huf volt. majdnem 1.2GB <#wow1>

te és végülis van vmi komolyabb szabályrendszer a szemetes játékban vagy csak annyi, hogy a súly szerint kell pakolgatni, hogy összenyomódjon a cucc. ja, volt, hogy felgyújtottam a kukát, ez régi emlékeket idézett fel bennem 😄 Nem is tudtam, hogy csak 5 dolcsi. megveszem.
Flock sztem szar, vhogy olyan 0-nak tûnik az egész.

bazze 5 dolcsi volt, beletoltam már 18 órát asszem a legjobb ár/érték arány. 😊
Mindezt úgy, hogy a zenéje hosszútávon idegesít ezért 1 óránál többet egyszerre nem játszottam vele. 😊))

Nincs meg valakinek a Flock? Szemezek vele, 8 dollár nem sok csak akkor ha a terelgetni való állatok nem arra mennek amerre szeretném. 😊
Viszont az x számú pályán kívûl van még pályaépítõ is(igaz elég egyszerû) amiket fel is lehet tölteni és megosztani.

tarti19
Már megtanultam😊

ez a trashpanic cucc mekkora állatság már 😄

orskovacs
Én úgy próbáltam mkv filmeket nézni a ps3-on, hogy átalakítottam mkv2vob-al és media player library-ba betettem. Meg is jelenítette ps3-on, csak amikor el akartam indítani, kiírta, hogy nincs kapcsolat. Ez Vista-val volt. Most XP-n még a Media Player se olvassa be a vob-ot:S

PSN ID: orsko

orskovacs
Army of Two-t tolja vki online? Öcsémmel újra elkezdtünk vele kicsit játszani, de alig kapunk neten embereket. Aki játszik valamelyiken vegyen fel!
PSN: Orsko
abelko

PSN ID: orsko

brodix
Hello!
Ez egy kicsi off, de ha amazon-on, vagy más külföldi oldalon megadom a címem, nevem, használhatok ékezetes betûket? 😄
Elõre is thx!

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Alien!
pontosítsunk,a belsõ vinyóra a ps3 mediaserveren keresztül tehetsz akár 16gb-os vobot is,ugyanis az nem fat32-õt használ, ellentétben a külsõ pendrive/HDD-vel...

szal járható út az is,hogy mkv2vobbal átalakítoda filmet darabolás nélkül,majd ps3mediaserverrel megosztod,és átmásolod a ps3 belsõ vinyójára...

SATA2 notis vinyót, a csere nem jár garvesztéssel!
Ez le van írva a gép manuál részében, a YouTube is tele van cserés videkkel.
Kis csavarhúzót készíts!

Én egy 250-est tettem bele, ma már ezek fillérekért vannak.

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Mivel 4Gb-nál nem kezel többet egy fájlban a ps3 a darabolás igy is ugy is elkerülhetetlen 😊
De ha nem akarsz darabolni akkor az mkv-t alakitsd át mkv2vob-al de ugy hogy nem darabolja, s igy átalakitott filmekethd filmeket már a media server is simán visszi még wifin-n kersztül is 😄
lamase
ps3ba vinyót tudok cserélni? ha igen milyet kell vennem?

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Szerintem addig ne, amíg a címét sem tudja helyesen. <#vigyor2>

Papesz

Banano
Akkor szét kéne darabolnom a filmet,ahogy hallottam 4gb-os cuccokra.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

tomi890125
pendrive?

The Only One!

Banano
Hogy tudnám azt megoldani h pc-rõl, ps3-ra át tudjam másolni a HD videókat?MEdia servert kipróbáltam,de nem megy normálisan.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

2playerben rohadt király a kukázós trashpanic. Ha jön dlc-ben netes játék az ûberfaja lenne. Bár valszeg kevesen játszanák, mert se lövöldözés se kardozás nincs benne. <#shakehead>
Elefunk is tök fasza lenne multiban ha lenne valaki fenn a szerveren...

<#worship><#worship><#vigyor2><#mf1><#taps>

predator0
Szerintem azért, mert ez a PS3 változatból van és arra már nem volt elég memória... 😄

Ingyen ingyen van a memória de egy amugy is veszteséges hardvron még az 1$ pluszköltésg is sok, mert 1millió eladott gépnél az az egy dollár is 1millió $-al növeli a veszteséget...bár ettöl még tehettek volna bele több memótiát 😄