PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Mert az army of two-t nem sikerül,
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
- GT5 Prologue - 4500,-
- BF Bad Company - 6500,-
Egyben 10000,-
Vagy Demon's Souls-ra cserélném (ráfizetek természetesen).
PSN ID: TCr64EU
Eddig még nem sikerült a rank SSS, az a következõ cél. 😊
45millió, a ranglistán 75. <#vigyor5>#vigyor5>
www.gamecityeast.com PSN ID: tomy8614(UK)
Egyébként hihetetlen emberek vannak, ezen a Teslán az N'1 500millával vezet, nekem 36 most a csúcsom és 100 körül vagyok, de még a második is jócskán le van maradva.
Kemény világ ez! <#hehe>#hehe>
Jah lehet rázni a kukát ezt akkor érdemes ha leég egy jó nagy adag és fene tudja miért (valszeg programhiba) néha a levegõben marad, nem esik le 1-2 nagy tárgy.
Próbáld ki 2 playeren valakivel (megj: sajna nincs online, pedig csipáznám), jó kis egymástszivatós. <#mf1>#mf1><#hehe>#hehe><#eplus2>#eplus2>
\" örökké nem eshet.... \"
A végén osztályoz de nem vágom mi szerint adja a pontokat az eco illetve az ego ládába....
Egyébként 46-dik vagyok a világranglistán. 😊
predator0:
Azt sajna nem vágom, hogy mivel tömörítették.
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Vki??
Flock sztem szar, vhogy olyan 0-nak tûnik az egész.
Mindezt úgy, hogy a zenéje hosszútávon idegesít ezért 1 óránál többet egyszerre nem játszottam vele. 😊))
Nincs meg valakinek a Flock? Szemezek vele, 8 dollár nem sok csak akkor ha a terelgetni való állatok nem arra mennek amerre szeretném. 😊
Viszont az x számú pályán kívûl van még pályaépítõ is(igaz elég egyszerû) amiket fel is lehet tölteni és megosztani.
PSN ID: orsko
PSN: Orsko
abelko
PSN ID: orsko
Ez egy kicsi off, de ha amazon-on, vagy más külföldi oldalon megadom a címem, nevem, használhatok ékezetes betûket? 😄
Elõre is thx!
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
szal járható út az is,hogy mkv2vobbal átalakítoda filmet darabolás nélkül,majd ps3mediaserverrel megosztod,és átmásolod a ps3 belsõ vinyójára...
Ez le van írva a gép manuál részében, a YouTube is tele van cserés videkkel.
Kis csavarhúzót készíts!
Én egy 250-est tettem bele, ma már ezek fillérekért vannak.
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
De ha nem akarsz darabolni akkor az mkv-t alakitsd át mkv2vob-al de ugy hogy nem darabolja, s igy átalakitott filmekethd filmeket már a media server is simán visszi még wifin-n kersztül is 😄
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
Papesz
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Elefunk is tök fasza lenne multiban ha lenne valaki fenn a szerveren...