PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bandika64
Azt hol lehet megtenni? Egyébként Buldozernek itt találtam egy jó kis oldalt
http://konzolvilag.hu/index.php?data=cat&data=1#

1 év gari és most akció is van ha lenne most pénzem beruháznék rá

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

Vedd részletre. Elhozod nulla forinttal, s fizeted 1 évig valami kamattal, vagy ha akció van, még azt se.

A4000T \"Only amiga makes it possible\"

bandika64
hát nemtom talán az Electro World olcsóbb mint a Media Markt és ott tuti adnak garit,legalábbis annó xboxra adtak 3 évet

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

buldozer99
oksa, ksözi az infót, akkor ez kilõve, hol adnak? 😊

Forca Barca

jaszy
Vagy olcsó vagy Sony-s gari levél! A kettõ együtt nem megy!

TC
Ott sajnos nem adnak Sony-s garancialevelet.

PSN ID: TCr64EU

buldozer99
köszi!

én konzolvilag.hu néztem 80k-ért van msot akciósan...

Forca Barca

bandika64
habár nemtom h. ott adnak-e rá garit szerintem adnak... ha nem akkor énsem ott fogom venni ennyit (A Media Marktban ne vegyél ott 120k ért láttam és akörül volt az Xbox 360 Elite is.... ami 80k körül van,eléggé elvannak szálva maguktól)

bandika64
Én a www.uberkonzol.hu -t nézegettem és sok játékot vettem ott annó xbox-ra korrektek és 1szer késtek egy napot a játékkal mert elírtam az irányítószámot de anélkül hogy visszahívtak volna másnap már hozták is.

buldozer99
Hali!

Hol érdemes ps3-at venni? Ahol korrekt a garancia... 😊 És viszonylag olcsó...

Forca Barca

Alig van magyar multis PS3-as! :S
Valaki vegyen fel barátnak!
Online ID : Krista505
Dehogy. Csak már úgy is lehet.

Papesz

Forrest Gump
Csak PayPal-on keresztül lehet ezután vásárolni náluk?
Nekem van.

Resident Evil 5, vagy Silent Hill érdekelne cserébe.

Papesz

Ombika
Nekem van sima folyoszamlam kartyaval es van hitelkartyam! Lehet a folyoszamlashoz kellene inteznem internetkartat es arrol tudnak mindig rautalni! Mennyi ennek kb a dija?

ThugEdge
illetve olyat is csinál,hogy rámásoltam pár filmet,most visszakéne ugye másolni pc-re:
lemezolvasási hiba...mi van?????
lehet,hogy rossz a vinyó?

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

ThugEdge
sziasztok
vettem egy wd passport essential 320Gb-os külsõ vinyót
ugye fat32 kell nekem, régebben volt linkelve egy fat32formatter progi
azzal megformáztam-igaz quick formatot választottam- és továbbra is csak az a bizonyos 32Gb-ig tudok rá másolni, uátna azt írja,hogy megtelt a lemez
mi lehet a gond?teljes formázással esetleg mûködne?
help

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

tarti19
Saját példámat említve nekem is vannak így platináim mint a CoD WaW, KIllzone 2, PoP, Resident Evil 5,

bandika64
na az baró😊 Köszi szépen

tarti19
Igen. jönni fog az EU-s Card, szóval ez már nem lesz probléma😛
Mindegy mikor teszed be a lemezt a gépbe, mivel nincs DLC-d hozzá így csak az számít bele ami a letölthetõ tartalmakon kívülre esik trófeák terén...
Tegyük fel Killzone 2 51 trófeás alapjában, kijött hozzá immáron 3 patch ami talán +36 trófeát eredményez, de attól, hogy jelzi a trófea menüben, neked még a platinumot ugyanúgy az 50. trófea begyûjtésénél fogja megadni😛 Annyi lesz,hogy nem kapsz 100%-ot hanem 76, 80, 85%-on leszel😛

bandika64
nem lehet hogy õ azelõtt tolta platinumig mielõtt kijött a trophy update DLC miatt?Azért köszi Foxhound😊 Btw,ha ez igaz(a link) akkor szerintem sokan fognak örülni itthon és akkor nem lesz gáz a DLC-kkel meg stb,és szerintem a Sony is jól járna vele hiszen sokan vásárolnának store-ról ha tudnának. Vajon most megtehetik?

igen,nem,esetleg?

PS.: Ha tudnál néhány tapasztalatot mondani home-ról megköszönném néztem review-ot de az nem ugyanaz😄

A DLC-k nem kellenek a platinum eléréséhez. Nem egy ismimnek van platinára hajtott géme, mkiözben áll mondjuk a cucc 80%-on a trophy rendszer szeint.

5c0rp330n
szerintem úgy logikus, ha a DLC-k nem kellenének a platinumhoz.
de mivel nem fogadja el a bankkártyám, így nem tudok semmit venni psn-en, qrvajó..

bandika64
Szevasztok😊 Úgy tûnik alakul a ps3 dolog😄 Lenne még 1 kérdésem,nézegettem ezeket a trophy dolgokat,és azt tudom h. akkor lehet szerezni platinumot ha az összes trophyt összeszedem. Hogyha például most vennék meg egy Killzone 2-t és nincs meg hozzá a DLC és ahoz van 1 trophy pl ölj meg x ember 1 körben egy dlc-s pályán, akkor a platinumot nem lehet megszerezni? (Habár hallottam vmi six shooter packról h. benne lesz az összes eddigi DLC,mire meglesz a ps3am addigra tuti lesz itthon boltokban az is) elõre is köszi a segítséget

brodix
Hello!
Nincs vkinek cserére LittleBig Planet?

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

nekem Wharfedale-ra Pioneer erõsitõn keresztül, sztem érdemes mindenképpen minõségire kötni.

tomi890125
ps3hoz milyen hangfalat lenne érdemes vásárolni? vagy kinek milyen van rákötve?

The Only One!

A ShopTo nagy hirtelen bevezette a PayPal-t. Van még kétség, honnan jöttek ki az adatok?

Papesz

brodix
ÁÁÁÁ király!!!!!!!
(remélem még nem volt belinkelve)

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

n000rbi
Igazad van, megvárom a goty-t...

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Sippie
töccsd le pécére
Jó szórakozást! <#integet2>

Sztem semmilyet, mivel jön 2-3 hónapon belül a fullos Fallout 3 az összes már létezõ, és majdan megjelenõ DLC-vel együtt lemezes formában.

n000rbi
Hehe😛

Xbox360-ast 😄

PSN: berghold

n000rbi
Sziasztok! Milyen verziójú Fallout 3-at érdemes venni, ha dlc-k is érdekelnek? Csak USA vagy UK is jó?

Nekem most lesz egy visa kártyám, meg hozzárendelve egy internetkártya. Számomra ez a legegyszerûbb és legbiztonságosabb megoldás, a sima bankkártya adataimat legalább sehol sem kell megadnom. Ezt elvileg az USA store is megeszi, bár EU-s játékaim vannak, viszont a DLC-k nem érdekelnek. Talán a GT5-nél fogom szívni a fogamat, ha lehet majd kocsikat meg pályákat venni. 😊

Ombika
Hat nemtudom en is mit tegyek, lehet VISA kellene, mival neha azert hasznalom a 45 nap kamatmentes hitelt, de netrol azaz USA store-ra meg csak visa mukodhetne, ezert meg kulon internetkartyat meg nemakarok! 😞

9 napig eltünök srácok, megyek Szigetre színpadot építeni.Legyetek jók, élvezzétek a nyarat, játszatok sokat!!!
I'll be back<#hehe><#integet2><#hawaii>

Írtam, hogy nem emiatt megyek el, tudom ,hogy ez független a banktól, bárhol megeshet. Amiért váltok az az, hogy internetkártya kell, azt pedig csak akkor tudnának biztosítani, ha a mostani számlámat átalakíttatnám másikra, az viszont kidobott pénz lenne ( magas számlavezetési díj stb) a mostanihoz képest, hiszen junior maxom van. De ma megszüntettem és kötöttem máshol, havi 80 Ft-os költséggel (cib), sima bankkártya mellett internetkártya is jár. 😊 Így nyugodtan merek majd vásárolni mert, csak pár percig lesz rajta pénz, amíg le nem vonják, egyéb esetben pedig egy nagy 0 lesz rajta, na ezt szedjék le. 😊 Mert hiába volt a kártyám most is bebiztosítva kártyafigyeléssel, ha lett volna rajta elég fedezet, csak bámultam volna az sms-t.
A többiektõl bocsi hogy nyomom itt az off-ot, több nem lesz, legalábbis remélem. 😄

atyaég 😄

predator0

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Igaz. Bár én rajtad kívül elégedett PC-s GTA IV játkosról még nem olvastam. Komolyan. 😄

Persze, hogy segít a patch, de azért, mert patchelni kell nem "PC-n meg végleg halott a dolog.".

Jó PC-d van. Meg ugye talán a 3. (?) patch is rásegít a dologra.

??? PCmen jobban megy a GTA4, mint az xboxomon installálva, errõl ennyit... 😄

Frequency
jaszy
Na basszus, ez kemény ........

Ombika
Miert akarsz ezert elmenni? Mashol igenyelsz kartyat ott is megeshet! 😊

Nekem 5000 ft + 1000 ft volt minden es jova is irtak 4 het utan, igaz 168.000 ert vettek repjegyet csak azt nem ertem,h miert jo repjegyet venni mivel ezt nyomon lehet kovetni?! 😊 Nekem is detto ez volt , de en csakis tavaly decemberben vasaroltam 3 helyrol, ebbol 2 az mint a tied! Szal fel evet is kivarjak ugy erzem ezek a kartyatolvajok!

bertino
mind1, megvan mar.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!