PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tarti19
Nem sok multis játékkal játszhattál, ha szerinted az korrekt modellezés😛

EmThor
kizárólag multiról volt szó, és igen, tudom mirõl beszélek

EmThor
Batman FAQ

This game uses the latest Unreal Engine 3 as the gaming engine.

There will be 16 Challenge Maps, 8 of which will be Combat, the other 8 will be Invisible Predator. If you get the PS3 version, you will get 8 more exclusive maps, these will be where you play as the Joker. If you preorder the game from GameStop, EB Games, or Game.co.uk, you will get 1 more map which will be the "Dem Bones" Scarecrow Challenge Map.

The game will be roughly 12 - 15 hours in length.

There will be free-roaming after things are finished and there will also be no respawning of enemies after you've beaten them. After the game is finished, all power-ups and whatnot will not carry over to a new game (no New Game+).

The game will support 720p.

The PS3 will require about 1.2GB of space to install B:AA.

The Batarang included in the Collector's Edition is made of acrylonitrile butadiene styrene, a type of plastic. It is the same type of plastic that LEGOs are made out of.

de akkor is drága, 3 régebbi játékot veszek ennyiért bakker.

tarti19
Látszik nem tudod mirõl beszélsz, ha már egy BF 1943 sebzõdési modelljétõl te elvagy ájulva...😛

EmThor
nem tudom, sok az a 60£ Batman-re...

viszont 20£-ért van FEAR 2, azt lehet bevállalom

EmThor
na ez komoly :\

MKpowaa
Csak errõl jutt eszembe aki játszik battlefieldet vegyen már fel! El kéne egy magyar squad 😊
Id-m: adamraw

EmThor
Ja meg toltam egy kis Call of Juarez multit, 1 trophy-ért megérte, a karakter modell sebzõdési rendszere egy szemét szutyok, persze Battlefield 1943 után ami erre van kihegyezve ... de akkor is szemét na, van sok mód viszont és büntet ha nem várod meg a meccs végét.

Szép a progi amúgy, meg hangulatos, de max. 7 pont részemrõl, bár még az elején vagyok.

EmThor
ómájgád

Dragon Age CE :| még nincs részletezve, de legalább lesz. November elején. Itthon magyar borítóval (Vérvonalak) jön, de magyar felirat csak PC-n lesz úgy tudom. NFS Shift lesz magyar feliratos. Tavaly mondjuk sok cuccot vettem, aztán karácsony elõtti leárazáskor fogtam a fejem, persze volt ami gyûjtõ hamar el is fogyott, van ami meg azóta is tartja az árát (Mortal vs. DC), hiába no csak taktikusan 😊

Nekem nem volt még ilyen problémám de ennek tényleg ez a menete. Aztán választhatsz, hogy a pénzt kéred, vagy egy új cuccot.

Papesz

Forrest Gump
Most tartok ott.
Azt írták, hogy küldenek vmit, amit alá kell írnom, és visszaküldenem.
Márha jól értelmeztem.(bad english) :S
30 munkanapot várj, aztán e-mail.

Papesz

predator0
Magyar account alól nem fog menni a Home. Ez normális állapot, sajnos.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Mûködik a net.Kábelt vettem hozzá és megy 😄 Csak nem ok belépni a home-ba mert azt irja ki : nem jo az ország vagy mit deh mind1
Nagyon bejön a net csak az a baj hogy nem teljes a képernyõ olyan mintha fel lenne nagyitva nektek is?,
Forrest Gump
Ha nem jön meg a megrendelt cucc a zavvi-tól, mi a gyakorlat?
A herce-hurca után feladják mégegyszer vagy pénzt utalnak vissza?
Márha egyáltalán meg is történik valamelyik.😊
Volt e vkinek itt zavvi-val ilyen jellegû problémája?

Köszi!
fõmenübõl elérhetõ egy galéria is. Croc veszettül néz ki.

F*sz tudja, nano ecnhológiás köpeny. 😄 Zsírok a tippek, majd kipróbálom. Állítólak 12h+ a szinglije, plusz challange roomok exkluzív Jokerrel.

EmThor
Miért van az, hogy vízköpõrõl lefele lógva nem lóg le Batman köpenye a gravitációnak megfelelõen? 😊

1. tipp: rárepülõs rúgásnál (négyzet: glide kick) a négyzet után már lehet nyomni az R2-t az action kamera nézetért

2. tipp: L1 + R2, tiszta dark sector, de irányítani nem lehet, sixaxis csak siklórepülés közben van, ha a menüben bekapcsoljátok.

3. tipp: elsõ nagy verekedésnél, az ellenfelek elsõ körének tagjait neki lehet ütni, az elektromos rácsnak, ekkor meg is purcannak

csak legyen elég hosszú a single 😊

Jah köszi. Mondták már, hogy nem lenne valszeg nagydolog megcsinálni, de nem erõltetem a dolgot. Így is már zavart egy ideje, hogy sok helyet foglal. Majd november fele meglepem magam egy Sharkoon-al.

Hatalmas mikor a vízköpõkrõl lelógva lehet felrántani a faszikat. Élvezet a vadászat. Egyébként teljesen Manhunt 2 feelingem van Batmanbe csomizva 😄

Sztem ez CE lesz... megint végignyomtam a demót, KO.

EmThor
bántani akarnak <#rinya>

EmThor
hidd el jobb lesz, mint a karácsony 😊 oppsz, EU PSN kártya kimaradt

Készen vannak már a reklámanyagokkal is tuti, kíváncsi vagyok mit kapáltak össze! z-5500-at sajnálom, én 2.5 éve nyomom, még jó. Volt akinek mondjuk rögtön elsõ nap elszállt (biztosíték), de telón elmondták neki hogyan kell cserélni. Asszem Creative Gigaworks volt vele egy kategóriában, de kevés a saját erõsítõs optikai bemenetes hangfalszett, pláne THX minõsítéssel...

Call of Juarez 2: nem rossz, grafika kicsit törik, de szép, nem kiemelkedõ, de figyeltek a részletekre (madarak, pók a fán), a víz meg lenyûgözõ, itt is érvényes a magamnak megfogalmazott örök videojátékos szabály: adj idõt a játéknak, most így 1-2 óra után kezd csak igazán pöndörödni a történet! 😊

Egy Agent trailernek örülnék, meg mondjuk a PS3 Slimre is kíváncsi vagyok. Jah, és törjenek most már szarrá egy kocsit a GT5-ben 😄, legalább a Rally módban. Plusz Resistance 3 teasert!

5c0rp330n
ez mennyire biztos?

Teljesen 😄

én GT5-öt akarok, meg egy nem béta hanem fullos Home bejelentést
Sõt ezzel a kettõvel meg is elégszem.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

NEXUS6
Hát gyak mintha újra kiadnák a konzolt!;D

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

3 órás lesz a Kölni Sony konf elméletileg. Hát ha tényleg kiakarják tölteni értelmesen, akkor itt PS3 Slimnek, BC-nek, FW 3.0-nak, PSP extráknak, új kontroller prezinek kell lennie. Ha ezt így mind megcsinálják az durván fog odaverni.

LOL. jah. Komolyan mondom jobb a közérzetem. Sok volt az elektromos cucc nagyon. Hálószobába nem is szabadna ilyen szemeteket bevinni, csak itt nem tudok mit csinálni.

Szoba biztos megkönnyebbült, de nem vagyok biztos abban, hogy a wifivel jobban jársz-e... így az agyadból lehet pörkölt...bár ez elkerülhetetlen, mert a mobil már elõkészítette a terepet. <#mf1> <#bdead>

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Ne bazmeg. nem fake? 40GB is megkapja a Ps2 kompatibilitást?

Na összepakoltam a Z5500-t, vissza csomiztam és dobozoltam az egészet, majd fölb*sztam a padlásra. Az utóbbi napokban már üresjáratban is búgott, lehalt az egész. Ezzel egyetemben a Ps3 netjét is átállítottam wireless-re. Kb 20kg HW és kábeltömeggel könnyebb most a szoba. Kajakra nem zúg a fejem a sok elektromosságtól. Majd veszek egy 5.1-es fülest vmikor. <#kacsint>

EmThor
PS3 Slim 300€ (80e FT)
Új PSN Store (felújított)
FW 3.0
PS2 támogatás

TC
Eladó kifogástalan állapotban lévõ Red Faction: Guerilla, 8900 Ft.
Akit érdekel dobjon egy PM-et.

PSN ID: TCr64EU

Kratos86
Hu de várom már hogy végre játszhassak vele!!

THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!

EmThor
GotY

Thundercore
Hál istennek a bank 2 hete letiltotta a kártyámat, az újjal meg nem fogok sehol sem vásárolni. A napokban ha lesz idõm, csináltatok egy virtuális kártyát én is, addig meg marad fizetésre a PayPal.

Psn ID: thundercore1126 Ps2, Ps3, PC jatekaim.hu/Thundercore

predator0
Ennek kapcsán felhívtam az ügyfélszolgálatot és kiderítettem, hogy nekem is a már jó ideje letiltott kártyámmal próbálkoztak. Gyorsba ki is szedettem az ehhez tartozó sms értesítési szolgáltatást... <#vigyor2> Világbéke van... 😄

vgaben
Nekem is ma hajnalban újra megpróbáltak levenni a kártyámról (OTP). Elõször enyhén ideges lettem és már arra gondoltam,hogy az OTP-tõl loptak adatokat, mivel ezzel a kártyával még a neten nem vásároltam, de aztán megnéztem és szerencsére a régi kártyámmal próbálkoztak, amit már a múltkori eset után letiltattam.

mrbrodix: A videogamesplus.ca-ról nekem abszolút kedvezõ tapasztalataim vannak, kb. 8 - 10 nap alatt itt van a cucc amit megrendelsz. Egyszer eltûnt egy csomagom,de rövid levelezés után kártalanítottak. (küldtek egy másik ugyanolyan programot) Hátrányuk, hogy akkor még nem tudták nyomon követni a küldeményeiket...

sambauer
Xboxon végigtoltam nagyon jó móka, élvezetes játék ! Ha a GTAk bejöttek PS2-n (vagy pc-n) akkor ez is tetszeni fog. Szvsz az eddig legjobban sikerült GTA klón.

Turn Me On Dead Man

predator0
Szólok holnap a banknak majd, hogy fejlesszék úgy a rendszert, hogy (akár pénzért) legyen a virtuális bankkártyához egy elkülönített számlarész, amire nonstop azonnal tudok utalni lóvét oda-vissza. Akkor nem érdekelne, hogy ki hogyan lopkodja el a kártyaadataimat. Shopto ugyanis még egy csomagomat sem nyelte be és gyorsak. Szép álmok... (Tudom, hogy van ilyen szolgáltatás, máshol <#crazya>, PayPal is hasonló tán)
Más: Munkahelyemen egyik szakmunkás azt állítja, hogy van egy haverja, aki programozó zseni és ezáltal tud nekem "szerezni/programozni" (értitek) Playstation3-hoz olcsó játékot. Fogadtam vele egy ezresben, hogy ez kizárt 😄DDDDDDD

brodix
Annyit szeretnék még kérdezni, hogy a tisztelt társaságnak van-e bárminemû tapasztalata a videogamesplus.ca webshoppal?

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

tarti19
benyaltál egy fagyit😛
Amúgy , ha gondolod vigyázok a kártyádra s a pin kódocskádra:d

brodix
thx!

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

bertino
felejtsd el, ja.
én már meg is tettem.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

predator0
amazon.co.uk oldallal probálkozz.

bertino
nem szállítanak adott címre.
asszem.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

brodix
Hello!
Miért van az, hogy mikor amazon.com.-ról szerettem volna vásárolni, az jött ki, hogy:
(egy játék) cannot be shipped to the selected address
Elõre is thx!