PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
This game uses the latest Unreal Engine 3 as the gaming engine.
There will be 16 Challenge Maps, 8 of which will be Combat, the other 8 will be Invisible Predator. If you get the PS3 version, you will get 8 more exclusive maps, these will be where you play as the Joker. If you preorder the game from GameStop, EB Games, or Game.co.uk, you will get 1 more map which will be the "Dem Bones" Scarecrow Challenge Map.
The game will be roughly 12 - 15 hours in length.
There will be free-roaming after things are finished and there will also be no respawning of enemies after you've beaten them. After the game is finished, all power-ups and whatnot will not carry over to a new game (no New Game+).
The game will support 720p.
The PS3 will require about 1.2GB of space to install B:AA.
The Batarang included in the Collector's Edition is made of acrylonitrile butadiene styrene, a type of plastic. It is the same type of plastic that LEGOs are made out of.
de akkor is drága, 3 régebbi játékot veszek ennyiért bakker.
Id-m: adamraw
Szép a progi amúgy, meg hangulatos, de max. 7 pont részemrõl, bár még az elején vagyok.
Dragon Age CE :| még nincs részletezve, de legalább lesz. November elején. Itthon magyar borítóval (Vérvonalak) jön, de magyar felirat csak PC-n lesz úgy tudom. NFS Shift lesz magyar feliratos. Tavaly mondjuk sok cuccot vettem, aztán karácsony elõtti leárazáskor fogtam a fejem, persze volt ami gyûjtõ hamar el is fogyott, van ami meg azóta is tartja az árát (Mortal vs. DC), hiába no csak taktikusan 😊
Papesz
Azt írták, hogy küldenek vmit, amit alá kell írnom, és visszaküldenem.
Márha jól értelmeztem.(bad english) :S
Papesz
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Nagyon bejön a net csak az a baj hogy nem teljes a képernyõ olyan mintha fel lenne nagyitva nektek is?,
A herce-hurca után feladják mégegyszer vagy pénzt utalnak vissza?
Márha egyáltalán meg is történik valamelyik.😊
Volt e vkinek itt zavvi-val ilyen jellegû problémája?
Köszi!
1. tipp: rárepülõs rúgásnál (négyzet: glide kick) a négyzet után már lehet nyomni az R2-t az action kamera nézetért
2. tipp: L1 + R2, tiszta dark sector, de irányítani nem lehet, sixaxis csak siklórepülés közben van, ha a menüben bekapcsoljátok.
3. tipp: elsõ nagy verekedésnél, az ellenfelek elsõ körének tagjait neki lehet ütni, az elektromos rácsnak, ekkor meg is purcannak
csak legyen elég hosszú a single 😊
Készen vannak már a reklámanyagokkal is tuti, kíváncsi vagyok mit kapáltak össze! z-5500-at sajnálom, én 2.5 éve nyomom, még jó. Volt akinek mondjuk rögtön elsõ nap elszállt (biztosíték), de telón elmondták neki hogyan kell cserélni. Asszem Creative Gigaworks volt vele egy kategóriában, de kevés a saját erõsítõs optikai bemenetes hangfalszett, pláne THX minõsítéssel...
Call of Juarez 2: nem rossz, grafika kicsit törik, de szép, nem kiemelkedõ, de figyeltek a részletekre (madarak, pók a fán), a víz meg lenyûgözõ, itt is érvényes a magamnak megfogalmazott örök videojátékos szabály: adj idõt a játéknak, most így 1-2 óra után kezd csak igazán pöndörödni a történet! 😊
Sõt ezzel a kettõvel meg is elégszem.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Akit érdekel dobjon egy PM-et.
PSN ID: TCr64EU
Psn ID: thundercore1126 Ps2, Ps3, PC jatekaim.hu/Thundercore
mrbrodix: A videogamesplus.ca-ról nekem abszolút kedvezõ tapasztalataim vannak, kb. 8 - 10 nap alatt itt van a cucc amit megrendelsz. Egyszer eltûnt egy csomagom,de rövid levelezés után kártalanítottak. (küldtek egy másik ugyanolyan programot) Hátrányuk, hogy akkor még nem tudták nyomon követni a küldeményeiket...
Turn Me On Dead Man
Más: Munkahelyemen egyik szakmunkás azt állítja, hogy van egy haverja, aki programozó zseni és ezáltal tud nekem "szerezni/programozni" (értitek) Playstation3-hoz olcsó játékot. Fogadtam vele egy ezresben, hogy ez kizárt 😄DDDDDDD
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
én már meg is tettem.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
asszem.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!