PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EmThor
GamesCom-on meg már dolgoznak szépen!

EmThor
Még az este egy bõ negyed óra erejéig kipróbáltam a F.E.A.R. 2-t. Tehetségesek ezek a Monolith-os srácok, nagyon hangulatos lett már a Condemned 2 is (a grafikai motor jóságáról nem is beszélve: a képen is látható szökõkút közelében a vízpernye kis vízcseppek képében csorog lefele a képernyõn) és itt már rögtön az elején akkorát ugrottam, hogy ihaj 😊 Pedig ez nagy szó nálam! Rögtön 'hard' módban kezdtem, az ellen egyelõre agyhalott, de a lövöldözés 'feels right', szóval jó kis kaland lesz ez is!

predator0
Sehogy. A vinyó bizonyos százalékát általam ismeretlen okból elnyeli a rendszer.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Anubys
No, meg is vagyok, quick format rulez... 😊
Csak azt nem értem, hogy lett a 40 gigás vincsimrõl lementett 28 gigányi adatból restore után 55 giga. :o

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Anubys
Köszi, azóta megvettem, most épp' a backup util izzad a gépen egy másik 40-esre, holnapra talán meglesz az új vincsi formázással együtt (a jelenleg benne lévõ 40-est valami 2 óráig szántotta, amikor vettem, szóval azt hiszem, egész éjszaka dolgozni fog szegény gép)

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

predator0
Enyémben is 250-es SATA WD laptop vinyó van. Szóval igen.

thx, de az még sok nekem egyelõre.

DJ RX7
igen, én így játszottam tdu-t, de az l2, r2 nem analóg.

:3

zzeN
Ez tényleg mûködik? Mert akkor kipróbálnék pár ps2-es gamet.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Anubys
Kérdés, HDD-t akarok cserélni a 40-es gépemben, kell-e figyeljek valamire, vagy bármilyen SATA-s laptop vinya jó bele? Konkrétan egy 250-es WD-t néztem ki, de nem tudom, hogy supportálja-e, stb.

Már csak 25 font a Game-en.

Papesz

tarti19
😊 megunhatatlan😄

ThugEdge
sztem nem csak best batman gém ever, hanem best comicból készült gém ever, jó lenne,ha végre a többi hero is megkapná ezt a tisztességet

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

EmThor
Game Informer September

"THE BEST BATMAN GAME EVER MADE"

+inhabitants of Arkham Asylum feel like living, breathing characters. Converse w/ one another, interact with Arkham's geometry, and create their own self-contained stories

+Melee system highlights brutal efficiency. Even when odds are stacked against you, you feel as if you can take everybody out.

+Areas of the Asylum are blocked off until new gadgets are obtained (zelda/metroid style)

- The final confrontation is a MAJOR letdown. A good idea gone to waste. In this scene an outrageous concept is squashed by Batman's mortality. The fight that follows is easily the game's worst.

Goes on to say: "Regardless, Batman: AA is this year's Bioshock...delivers an adventure unlike any other"

Batman: Arkham Asylum is not only the best Batman game to come out on consoles, it's a contender for Game of the Year.

EmThor
Metal Gear Slim <#vigyor2> visszaszámláló

Jó a COJ, 360-on megnéztem havernál múltkor. Majd jó árasítva megszerzem. csak szvsz kár, hogy ilyen ál openworld.

EmThor
thx!

Kicsit még Call of Juarez: nem tudom melyik pálya van a demóban, de a nagy bányánál tartok, még az elején, és pl. a háttérben levõ bazinagy hegy már olyan hangulatot teremt, hogy na!, nem afféle papírmaséra kell gondolni, hanem rendes 3D hegy, szóval a látótávolság elég nagy; bár nem kiemelkedõ a grafika, de pár részletre odafigyeltek: madarak az erdõben, pókok a fán, meg ilyesmi. A városban meg ugatnak a kutyák, csirkék szaladgálnak, szóval inkább ez az a kis plusz ami miatt nem fog nyomtalanul eltûnni a süllyesztõben a progi.

Azér'mondtam mer' szerintem elég a bluetooth meg a mobil az agypörkölthöz minek még a wifi is? <#mf1><#eplus2><#nyes>

Jött az eu üzletbe cowboyos demo.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

azok az extra multi mapok.

EmThor
Kipróbáltam ezt a Kane&Lynch-et, 1.500ft volt használtan (5£), s bár ez az elsõ BD amin láttam 2 karcot, egy kis mosás után rendbejött 😊 Anno warezban feléig letoltam.

Másképp' emlékeztem a játékra. A fél gigás "patch" kissé meglepett, de csak az maradt meg bennem, hogy 'meh', meg hogy lehúzták. Hát, 107cm-en, 5.1-ben már a szökés az elején... szóval más 😊 Faszaság!

Dead Space.

Papesz

Köszi. Még fontolora veszem.<#circling>
5c0rp330n
killzone 2

Sziasztok, egy hete vettem meg egy 40GB-os PS3-at. <#vigyor2><#vigyor2> Csak az a problémám, hogy eg olyan játékot vásároltam meg (Army of Two), ami végül is nem egy rossz játék csak nagyon rövid, kicsit unalmas és a grafikájával is kicsit magasabb elvárásaim voltak.
Ti mit ajánlanátok? (akció játék kategóriákba, lehetõleg véres legyen <#vigyor>, és grafikailag nagyon jó)
Elõre is, köszi, az összes választ!
Akit érdekel GTA 4 PC-re (díszcsomagolásban, magyar nyelvû játékleírással, kifogástalan állapotban) az írjon Privát üzenetet. <#nezze>

brodix
Egy kis off
Mirror's Edge-et, vagy GTAIV-et cserélnék InFamous-re.
Ezenkívül van pár eladó PS3 játékom:
Assassin's Creed 4000 Ft
Gran Turismo 5P 4000 Ft
Mirror's Edge 6000 Ft
Motorstorm 4000 Ft
Need For Speed Carbon 4000 Ft

Lehet alkudni, ezenkívül utalás esetén állom a postát!
Privátban lehet érdeklõdni, vagy e-mailben
[email protected]

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Te Chriss miért is mondtad, hogy lehet kár volt wirelessre állítani a Ps3-at? Most éppen megszakadt a kapcsolata, egybõl eszembe jutottál.<#nevetes1>

DoNorBi
http://konzoljatek.extra.hu/index_elemei/page0002.htm
Hopp ez lemaradt😄

Haverok, Buli, Fight Club!

DoNorBi
Itt 5ért árulják,használt de gondolom nincs rossz állapotban.

Haverok, Buli, Fight Club!

Ne úgy csináld!

Húzd fel magad a szobrokra és onnan, egyenként ugorj rájuk (megjelenik fölötte egy szárny és akkor), majd az R2 és Háromszög kombóval kivégzed. Várd meg míg nem látják egymást, mert lelõnek, mint a szart.

Utána vége is a demónak.

Nekem is bejött, nem tudom mit tud majd a fullos.

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

EmThor
OFF

FEAR 1-et keresek PS3-ra, eddig 8 ropi körül találtam (galaxis, plati) és kicsit sokallom, aki látott valahol plázában, vagy van neki angol nyelvû és jó állapotú (nem karcos, nem tapizott, nem repedt), akkor írjon kérem, sürgõs! 😊

bandika64
Csoki😊 Akit érdekel annak van itt még 4 OFP 2 ingame videó (watch in HD) Én már nagyon várom kíváncsi leszek mennyire fog külömbözni a PC-s és a Konzolos verzió (az 1ik videóban azt mondták h. a konzolos változatokat lebutították "dumbbed down") Az tuti ha eléri azt a szintet mint nálam az arma 2 128 játékossal multiban (leszámítva a hatalmas laggot és gépigényt) akkor nálam mustbuy lesz mint az arma 2... ha nem fog akadni hehe😊

Take The Beach Mission 1/2
Take The Beach Mission 2/2
Blinding the Dragon Mission 1/2
Blinding the Dragon Mission 2/2

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

Hali! Ezt meglehet nézni európában is US Home acc-al?

tomi890125
remélem a codemasterses srácok jól összedobják! már csak alukálni kell másfél hónapot és meg is vehetem 😄

The Only One!

EmThor
bármennyire sem használom a home-ot, újra belövöm élesbe, mondjuk USA acc alatt, ott úgyis zajlik az élet

Alien!
😊

ennek viszont nagyon örülök....
A Sony Cambridge eléggé képzett technikailag,a Ghosthunter nálam ps2-ön benne volt az elsõ 3ban....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

predator0
Wii játék is van a listában, nagyszerû. Tényleg atomerõmû kell a futtatásához.

Alien!: Legközelebb akkor próbálkozok majd ha fagy... 😄D

EmThor
physX játékok listája

fat princess hiányzik.

Alien!
de legalább lelkes vagy,és próbálkozol...😊

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Alien!
ezt már én is régóta nézegetem.....már csak arra vagyok kiváncsi,hogy a multi kiadástól kezdve játszható lesz,vagy csak 5 hónap múlva(4 patch után)....

predator0
PC géming: Batman demo letölt, felrak, indít, setup beállít, leokéz, start game. Önnek nem a legújabb videokártya drivere van fent, rakja fel a legjobb (LOÁL) játékélményhez blabla. Leokéz. Újabb ablak: Kérjük telepítse újra az Nvidia Fityiksz drivert (install közben egyébként felrakta), mert blablabla van. Uninstall. Anyád.

<#nevetes1>

EmThor
ja, ott legalább tudod kb. hány lövés egy ellen adott fegyverrel, itt meg...

más: 1 órás lesz a jövõ kedd esti 19h-tól kezdõdõ Sony konferencia. EU store-on remélem fenn lesz majd, ahogy az E3-as is

tomi890125
na de kérem szépen ezt meg lehet lesni!
OFP2 - Dragon Rising
Valahogy ezt jobban várom mint a Modern Warfare 2-t, kövezzetek meg! 😄

The Only One!

tomi890125
lehet nem is járt? <#eplus2>

The Only One!

predator0
Lefordítom neked, mert én elsõre értettem, de látom már te is kezded kapisgálni: Battlefield-el játszott mostanában és ahhoz képest szar a Call of Juarez multija. Te milyen suliba jártál?

Akkor most iszonyat vagy jó? 😊)
Egyébként szvsz hosszú távon monoton lehet ez a Batman de majd meglátjuk.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Ombika
Iszonyat jo ez a Batman, mikor atmaszok 1 szellozon es fogad vagy 4 csoka, nembirom kinyirni oket hiaba dubalom a bumerangot?! 😊

tarti19
ÓÓÓh ez így más téma s ebben az esetben az én álláspontom nem is igaz csak részben az említett dolgok miatt...
Alap BF BC is kijelzi, csak ott ha fejest nyomsz sokszor elcseréli a testeddel a találatod😛
Szerintem a KZ2, CoD 4 sebzése a legpofásabb s legjobban kivitelezett a konzolokon.
Noha a 007-es, CoD WaW kivitelezése is egészen kellemes volt...

EmThor
akkor rosszul fogalmaztam: BF1943-ban rendesen visszajelzi a játék, ha eltalálod az ellenfelet, "érezni" hogy tolod bele az ólmot, de a CoJ-ben ez semmilyen téren nem jelenik meg, papírhõsök papírcsatája, súlytalan: mindenki marad az örök taktikánál -> lefûrészelt csövû sörétes, meg "bekúrom a gránátot, lesz ami lesz" taktika 😊