PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Csak azt nem értem, hogy lett a 40 gigás vincsimrõl lementett 28 gigányi adatból restore után 55 giga. :o
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Papesz
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
"THE BEST BATMAN GAME EVER MADE"
+inhabitants of Arkham Asylum feel like living, breathing characters. Converse w/ one another, interact with Arkham's geometry, and create their own self-contained stories
+Melee system highlights brutal efficiency. Even when odds are stacked against you, you feel as if you can take everybody out.
+Areas of the Asylum are blocked off until new gadgets are obtained (zelda/metroid style)
- The final confrontation is a MAJOR letdown. A good idea gone to waste. In this scene an outrageous concept is squashed by Batman's mortality. The fight that follows is easily the game's worst.
Goes on to say: "Regardless, Batman: AA is this year's Bioshock...delivers an adventure unlike any other"
Batman: Arkham Asylum is not only the best Batman game to come out on consoles, it's a contender for Game of the Year.
Kicsit még Call of Juarez: nem tudom melyik pálya van a demóban, de a nagy bányánál tartok, még az elején, és pl. a háttérben levõ bazinagy hegy már olyan hangulatot teremt, hogy na!, nem afféle papírmaséra kell gondolni, hanem rendes 3D hegy, szóval a látótávolság elég nagy; bár nem kiemelkedõ a grafika, de pár részletre odafigyeltek: madarak az erdõben, pókok a fán, meg ilyesmi. A városban meg ugatnak a kutyák, csirkék szaladgálnak, szóval inkább ez az a kis plusz ami miatt nem fog nyomtalanul eltûnni a süllyesztõben a progi.
Jött az eu üzletbe cowboyos demo.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Másképp' emlékeztem a játékra. A fél gigás "patch" kissé meglepett, de csak az maradt meg bennem, hogy 'meh', meg hogy lehúzták. Hát, 107cm-en, 5.1-ben már a szökés az elején... szóval más 😊 Faszaság!
Papesz
Ti mit ajánlanátok? (akció játék kategóriákba, lehetõleg véres legyen <#vigyor>#vigyor>, és grafikailag nagyon jó)
Elõre is, köszi, az összes választ!
Akit érdekel GTA 4 PC-re (díszcsomagolásban, magyar nyelvû játékleírással, kifogástalan állapotban) az írjon Privát üzenetet. <#nezze>#nezze>
Mirror's Edge-et, vagy GTAIV-et cserélnék InFamous-re.
Ezenkívül van pár eladó PS3 játékom:
Assassin's Creed 4000 Ft
Gran Turismo 5P 4000 Ft
Mirror's Edge 6000 Ft
Motorstorm 4000 Ft
Need For Speed Carbon 4000 Ft
Lehet alkudni, ezenkívül utalás esetén állom a postát!
Privátban lehet érdeklõdni, vagy e-mailben
[email protected]
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Hopp ez lemaradt😄
Haverok, Buli, Fight Club!
Húzd fel magad a szobrokra és onnan, egyenként ugorj rájuk (megjelenik fölötte egy szárny és akkor), majd az R2 és Háromszög kombóval kivégzed. Várd meg míg nem látják egymást, mert lelõnek, mint a szart.
Utána vége is a demónak.
Nekem is bejött, nem tudom mit tud majd a fullos.
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
FEAR 1-et keresek PS3-ra, eddig 8 ropi körül találtam (galaxis, plati) és kicsit sokallom, aki látott valahol plázában, vagy van neki angol nyelvû és jó állapotú (nem karcos, nem tapizott, nem repedt), akkor írjon kérem, sürgõs! 😊
Take The Beach Mission 1/2
Take The Beach Mission 2/2
Blinding the Dragon Mission 1/2
Blinding the Dragon Mission 2/2
Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

The Only One!

ennek viszont nagyon örülök....
A Sony Cambridge eléggé képzett technikailag,a Ghosthunter nálam ps2-ön benne volt az elsõ 3ban....
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Alien!: Legközelebb akkor próbálkozok majd ha fagy... 😄D
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
más: 1 órás lesz a jövõ kedd esti 19h-tól kezdõdõ Sony konferencia. EU store-on remélem fenn lesz majd, ahogy az E3-as is
OFP2 - Dragon Rising
Valahogy ezt jobban várom mint a Modern Warfare 2-t, kövezzetek meg! 😄
The Only One!
Egyébként szvsz hosszú távon monoton lehet ez a Batman de majd meglátjuk.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Alap BF BC is kijelzi, csak ott ha fejest nyomsz sokszor elcseréli a testeddel a találatod😛
Szerintem a KZ2, CoD 4 sebzése a legpofásabb s legjobban kivitelezett a konzolokon.
Noha a 007-es, CoD WaW kivitelezése is egészen kellemes volt...