PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EmThor
jó a batman, csak 18.500 a CE :|

na meg ott van az arkham elmegyógy könyv 1989-es de tavaly jött ki itthon, 3 ropi (képregény), batman gotham lovagja 2 lemezes anime viszont 2 ropi az xpressen

EmThor
nekem benn voltak kártyaadataim, de nem használtam így törölték, valamint azóta lejárt a régi hála égnek, végül sose vásároltam náluk.

zavvi-ra is olvastam panaszt hardwired-en.

ma megjött csomagom game-rõl 3@30£ vouchert használtam, 10k volt: Call of Juarez, használt tip-top állapotban levõ PotC 3, valamint egy összetapizott Kane&Lynch, biztos próbáltam megszabadulni tõle 😊

szal no para, a használt cucc sem rossz

Nekem is hajnalban próbáltak levenni 230e Ft körüli összeget. Az OTP-s hölgy szerint (aki a biztonsági szolgálatuktól hívott) egy svéd babaruházati boltban próbálták meg elkölteni a pénzt.
Érdekes egybeesés, hogy a Shop to oldalról pár hete tájékoztattak, hogy 3 havi inaktivitásom miatt törölték a kártyaadataimat. Tegnap este azonban pont beléptem (hosszú idõ után elõször), vásároltam és kicsekkolásnál a paypal opciót választottam. Pár óra múlva pedig bepróbálkoztak. Na most ez pusztán csak véletlen, vagy csak figyelték, hogy mikor használom a shop to-t (miért tették volna, a kártyaadataimat már törölték). Vagy a legroszabb, hogy ha a paypalrõl lopták az adatokat.
Mindenesetre a bank inaktívvá tette a kártyát egy 19 Ft-os gyanús bepróbálkozást követõen és reggel felhívtak, hogy jóváhagyom-e a 230 ezres tételt. Ezúton is egy jó pont az OTP-nek. Az más kérdés, hogy összesen kb 3e Ft volt a webszámlámon, pont az ilyen esetek elkerülése miatt, tehát nagy kár nem ért volna.
Mindenesetre új kártyát igényeltem, a régi letiltva.
Kérdés: akkor ezentúl felejtsem el a Shop to-t? Bizalom ugyanis már nem sok maradt irántuk.
Fizess nekik PayPal-on keresztül.

Papesz

predator0
Teljesen nyugodt lennék, ha az enyémnél nem 24 vagy 48 órás limitmódosítást lehetne kérni 😄DD

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Szépek mondhatom, nekem is megvan az internetkártyám most már, úgy hogy nyugi. Csak akkor lenne gáz ha pont abban a pár percben próbálnának õk is vásárolni amikor én is akarok és pénzt teszek rá, õk meg gyorsabbak. 😊

predator0
Jut eszembe: Kurva shopto úgy látszik nem tanult az esetbõl és azóta is szarik magasról a bankkártya adatok védelmére. Júliusban készíttetett kártyámról hajnalban valaki próbálkozott vásárolni (pénz nincs rajta, kártyalimit 1 forinton), csak shopto-n használtam. Minden vásárlás után új kártyát kéne csináltatnom, vagy mi? <#duma>

tarti19
Igen rájöttem, csak már nem tudtam szerkeszteni, hogy hülyeséget írtam😄
Távirányítóként egyszerûbb lett volna feltüntetni😛

Sebaj 3 nap múlva ez a lehetõség is lejár😊

predator0
PS3 Remove Controller? 😊 Azért adsz el mindent, mert "removeoltad" a ps3-adat?

Értem.
Köszönöm!
tarti19
Magyar account alól is multizhatsz, mivel a többjátékos mód minden régió számára egybegyúrt...

Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy szeretnék GTA: IV-el multizni, de nem tudom hogy milyen psn account kell hozzá! Usa vagy Eu-s? A játékot itthon vettem!
Légyszi segítsetek.
tarti19
Eladnám néhány játékomat. Tok, kiskönyv minden megvan, természetesen karcmentes , de használt állapotban.

Need for Speed Undercover 3500 HUF
Ferrari Challenge Trofeo Pirelli 5000 HUF
Tom Clancy's Endwar 4000 HUF (német tok, kiskönyv, de a játék maga teljesen angol)

Demon's Souls 11K (angol szinkron+felirat)

Bornout Paradise (platinum kiadás) 3000 HUF
Ghostbusters (promóciós kiadás 5000 HUF
Singstar (2 vezetékes mikrofonnal) 10000 HUF

Továbbá eladó egy Frag-FX 10000 HUF
PS3 Remove Controller 3000 HUF

Az említett játék Playstation 3-as szoftverek...

5c0rp330n
sanszos, hogy ez itt lesz a polcomon 😊

bertino
bocshavótmá.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Van egy bontatlan EU-s példányom hétezerért. Ha utalsz, vállalom a postaköltséget.

Cserébe sajnos az általad írt játékok nem érdekelnek, de ha van Resident Evil 5, Silent Hill, vagy Call Of Juarez, akkor megbeszéljük.

Papesz

brodix
Hali!
Vki nem cserélné el LittleBig Planet-jét Mirror's Edge-re, avagy Assassin's Creed-re?

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Sziasztok!
A Saint's Row 2-rõl van valami vélemény?
Megvan valakinek?
DJ RX7
megoldva.

:3

sambauer
pontosan amiért kiadsz több ezret azt már csak azért is végigviszed, nálam xboxnál már összegyûlt annyiszar hogy rengeteget nem játszottam végig. nade ez a PS3-nál máshogy lesz 😛

Turn Me On Dead Man

DJ RX7
szeretném frissíteni a gt5 p-t, de valamiért error-ozik.

mi lehet ennek az ok?

Hol cseréled 1000-ért a játékokat? Nekem mindenhol 2000,- a csere. <#boxer>

Egyébként én ps1-en, meg anno c=64, Amigán warezoltam (mondjuk commodore gépeken még nem is nagyon lehetett másképp, mivel nem árultak itthon eredeti játékokat) utoljára és ps2-õn észrevettem, hogy míg ps1-en kábé öt percig kötött le egy 500,-ft-os cd lemezes progi, addig a tizenezrekért vett ps2-es programokat végigjátszottam. Persze volt ott is bukta, de nem tonnaszámra hoztam haza minden szart. 😊

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

predator0
= Sokkal több idióta lenne a topikban. Nekem nem kell, köszcsi 😄

tarti19
Én megtaláltam megoldást vagy WoW, vagy a most szeptemberben megjelenõ Aion MMORPG, ez tuti leköt majd 1 évig😛

DJ RX7
nem is baj, hogy nincs warez. ne is legyen.

Alien!
warez miatt sokkal gyorsabban terjedne a gép.....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

sambauer
Az de ebben a gépben ez a szép 😊 Én pl simán kibírnám hogy havi egy játékkal játszok ha az tényleg olyan amikkel ellehet szórakozni. (gondolok itt az összes "achivement/trophy" megszerzésére stb.) Aztán ha végigvittem mehet a cserebere egy ezres ráfizetéssel (mondjuk ez is elég hiéna megoldás dehát ez van)

Mellesleg most kaptam kölcsönbe egy 80 gigás PS3-mat, de VGA kábel nélkül csak sdtv-n tudom tolni de ígyse olyan ronda mint ahogy azt sokan írják. Ami viszont meglepett hogy a Sixaxis a GTA4ben is ekkora támogatást kapott. Teljesen más élmény így vezetni vagy bowlingozni mint szimplán gombokat nyomogatva (Y)

Turn Me On Dead Man

Igen ez igaz. Kicsit furcsa is, hogy 2ésfél éves a konzol és nem sikerült még mindig feltörni...Azt gondoltam, hogy a psn játékok meg dlc-ket pikpak megoldják, de még az sem sikerült. Minden gépen tombol a warez, pl a gugli psp-s játékokra az elsõk között rapidshare linkeket dobál, itt meg semmi. Fura...

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Ha szerzek routert akk csak be kell dugni a kábeleket és mehet a network??😄😄
hát igen, csak idén jön kb annyi multiplatform játék, amit ha mind megvennél, olcsóbban kijönnél egy flashelt xbox360-al, meg a dl-es lemezekkel

romeozor
hát nem lesz egyszerû az elkövetkezõ pár hónap a pénztárca szempontjából. szilveszterig nekem is 5 tétel van a listámon, de csak azért mert csomó dolgot átpakoltak jövõre :p

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

Alien!
ha anyagi okok miatt adtad el az x360-at,akkor ne ps3-at vegyél mert megint anyagi gondjaid lesznek.....😉

összel számoltam kb 10 játékot kéne vennem...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

tarti19
Én már nem vennék 60Gb-os verzát ...
Anyagi okok itt is lesznek, mivel PS3-ra nincs warez, így kizárólag eredeti játékokkal múködik a dolog...
Ráadásul nagyon sok pletyka van a PS2-es emulációról szoftveres formában, amit még talán idén megkapnak az újabb típussal rendelkezõk (azaz mindenki) update formájában...
4 USB helyett 2 sem para, a kártyaolvasókat soha nem is használtam s igaz, hogy króm réteg lemaradt a többi verzáról, de az meg kit érdekel:d

brodix
Platinumshop.hu -n kapható 75k-ért használt 60gb-os

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

sambauer
Itt képesek voltak a krómot lespórolni milyen ez így má'<#zavart2><#hehe>

árcsökkenés tényleg nem lenne rossz, bár érdekes lenne szerintem hogyha a Slim rögtön alacsony áron jönne majd ki.

Eddig kérlek szépen Xbox 360 tulaj voltam szóval igen szeretek játszani. Ám anyagi gondok miatt elkellett adnom azt, így most konzol nélkül azon filózok hogy a következõ hónapban újra e az Xbox mellett döntsek, vagy visszatérjek a jó öreg Sonyhoz. Ezért gondoltam hogy ha tudnátok pár sort írni a gép jó tulajdonságairól, játékokról stb. akkor lelkiekben jobban fellennék készülve a vásárlásra <#kuss>(igen, tudom hogy rákereshetnék, meg is tettem de mit ér a fórum hogyha az ember nem kíváncsi más emberek véleményére ?)

Turn Me On Dead Man

* indokot

Papesz

Jó idokot? Döntsd el, hogy szeretsz-e játszani, vagy nem szeretsz. Ha nem szeretsz, ne vegyél gépet.

Papesz

NEXUS6
Várjál pár napot, vannak szerintem elég megalapozott pletyók a Slimrõl.

Kisebb gép, kevesebbet fogyaszt kevesebb alkatrész (kisebb meghibásodási lehetõség), és PS2 kompatibilitás is talán bejáccik. Ja és kb 25%-os árcsökkenés is várható.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

tomi890125
és a Brothers in Arms: Hell's Highway!! személyesen tapasztaltam!

The Only One!

tarti19
Akkor jó vadászatot, ha 60Gb-os masinára vágyódsz. 😛
Nagy különbségeket te hol láttad?

sambauer
Sziasztok ! Tudnátok néhány jó indokot mondani egy leendõ PS3 vásárlónak a konzolról ? Milyen játékokkal érdemes kezdeni, PS2 kompatilibitás mennyire jó stb. Néhány összehasonlítás után mindenképpen a 60 GB-os verzióra pályázok majd, hiszen ahogy néztem elég nagy külömbségek vannak a gépek közt. Elõre is köszönök mindenféle tanácsot.

Turn Me On Dead Man

DJ RX7
ööö de akkor teljesen 1:1-es full hd volt vagy csak az ilyen "kockás" ? 😄

Baromi jónak ígérkezik a Batman minden téren.

tarti19
😊 akkor nem lenne sisa meg DS 3 a géphez😄 Maúgy bármilyen USB-s bill+egér jó a masinába😛 Igen netezni😛

DJ RX7
akkor csak netezésre lenne jó az egész.

tarti19
a játékok nem támogatják, kivéve az Unreal Tournament

DJ RX7
írtam, hogy átalakítóval dvi-be megy be. ha szerver egy hdmi-dvi kábelt azzal változni fog valamit?

DJ RX7
ja és még 1 kérdés: hogy is van ehhez a billentyûzet + egér cucc. játékok hogy támogatják.

bocsi, hogy msn módjára irkálok itt.

tarti19
Azt hittem HDMI porton keresztül megy a dolog... de így elnézve 😄😄 érdekes😛
nekem ilyenem van:
monitor

DJ RX7
a game settingsnél van egy olyan hogy: ps upscaler és ps smoothing

ezek mikezek?