PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na meg ott van az arkham elmegyógy könyv 1989-es de tavaly jött ki itthon, 3 ropi (képregény), batman gotham lovagja 2 lemezes anime viszont 2 ropi az xpressen
zavvi-ra is olvastam panaszt hardwired-en.
ma megjött csomagom game-rõl 3@30£ vouchert használtam, 10k volt: Call of Juarez, használt tip-top állapotban levõ PotC 3, valamint egy összetapizott Kane&Lynch, biztos próbáltam megszabadulni tõle 😊
szal no para, a használt cucc sem rossz
Érdekes egybeesés, hogy a Shop to oldalról pár hete tájékoztattak, hogy 3 havi inaktivitásom miatt törölték a kártyaadataimat. Tegnap este azonban pont beléptem (hosszú idõ után elõször), vásároltam és kicsekkolásnál a paypal opciót választottam. Pár óra múlva pedig bepróbálkoztak. Na most ez pusztán csak véletlen, vagy csak figyelték, hogy mikor használom a shop to-t (miért tették volna, a kártyaadataimat már törölték). Vagy a legroszabb, hogy ha a paypalrõl lopták az adatokat.
Mindenesetre a bank inaktívvá tette a kártyát egy 19 Ft-os gyanús bepróbálkozást követõen és reggel felhívtak, hogy jóváhagyom-e a 230 ezres tételt. Ezúton is egy jó pont az OTP-nek. Az más kérdés, hogy összesen kb 3e Ft volt a webszámlámon, pont az ilyen esetek elkerülése miatt, tehát nagy kár nem ért volna.
Mindenesetre új kártyát igényeltem, a régi letiltva.
Kérdés: akkor ezentúl felejtsem el a Shop to-t? Bizalom ugyanis már nem sok maradt irántuk.
Papesz
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Távirányítóként egyszerûbb lett volna feltüntetni😛
Sebaj 3 nap múlva ez a lehetõség is lejár😊
Köszönöm!
Olyan kérdésem lenne hogy szeretnék GTA: IV-el multizni, de nem tudom hogy milyen psn account kell hozzá! Usa vagy Eu-s? A játékot itthon vettem!
Légyszi segítsetek.
Need for Speed Undercover 3500 HUF
Ferrari Challenge Trofeo Pirelli 5000 HUF
Tom Clancy's Endwar 4000 HUF (német tok, kiskönyv, de a játék maga teljesen angol)
Demon's Souls 11K (angol szinkron+felirat)
Bornout Paradise (platinum kiadás) 3000 HUF
Ghostbusters (promóciós kiadás 5000 HUF
Singstar (2 vezetékes mikrofonnal) 10000 HUF
Továbbá eladó egy Frag-FX 10000 HUF
PS3 Remove Controller 3000 HUF
Az említett játék Playstation 3-as szoftverek...
Cserébe sajnos az általad írt játékok nem érdekelnek, de ha van Resident Evil 5, Silent Hill, vagy Call Of Juarez, akkor megbeszéljük.
Papesz
Vki nem cserélné el LittleBig Planet-jét Mirror's Edge-re, avagy Assassin's Creed-re?
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
A Saint's Row 2-rõl van valami vélemény?
Megvan valakinek?
Turn Me On Dead Man
Egyébként én ps1-en, meg anno c=64, Amigán warezoltam (mondjuk commodore gépeken még nem is nagyon lehetett másképp, mivel nem árultak itthon eredeti játékokat) utoljára és ps2-õn észrevettem, hogy míg ps1-en kábé öt percig kötött le egy 500,-ft-os cd lemezes progi, addig a tizenezrekért vett ps2-es programokat végigjátszottam. Persze volt ott is bukta, de nem tonnaszámra hoztam haza minden szart. 😊
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Mellesleg most kaptam kölcsönbe egy 80 gigás PS3-mat, de VGA kábel nélkül csak sdtv-n tudom tolni de ígyse olyan ronda mint ahogy azt sokan írják. Ami viszont meglepett hogy a Sixaxis a GTA4ben is ekkora támogatást kapott. Teljesen más élmény így vezetni vagy bowlingozni mint szimplán gombokat nyomogatva (Y)
Turn Me On Dead Man
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
összel számoltam kb 10 játékot kéne vennem...
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Anyagi okok itt is lesznek, mivel PS3-ra nincs warez, így kizárólag eredeti játékokkal múködik a dolog...
Ráadásul nagyon sok pletyka van a PS2-es emulációról szoftveres formában, amit még talán idén megkapnak az újabb típussal rendelkezõk (azaz mindenki) update formájában...
4 USB helyett 2 sem para, a kártyaolvasókat soha nem is használtam s igaz, hogy króm réteg lemaradt a többi verzáról, de az meg kit érdekel:d
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
árcsökkenés tényleg nem lenne rossz, bár érdekes lenne szerintem hogyha a Slim rögtön alacsony áron jönne majd ki.
Eddig kérlek szépen Xbox 360 tulaj voltam szóval igen szeretek játszani. Ám anyagi gondok miatt elkellett adnom azt, így most konzol nélkül azon filózok hogy a következõ hónapban újra e az Xbox mellett döntsek, vagy visszatérjek a jó öreg Sonyhoz. Ezért gondoltam hogy ha tudnátok pár sort írni a gép jó tulajdonságairól, játékokról stb. akkor lelkiekben jobban fellennék készülve a vásárlásra <#kuss>#kuss>(igen, tudom hogy rákereshetnék, meg is tettem de mit ér a fórum hogyha az ember nem kíváncsi más emberek véleményére ?)
Turn Me On Dead Man
Papesz
Papesz
Kisebb gép, kevesebbet fogyaszt kevesebb alkatrész (kisebb meghibásodási lehetõség), és PS2 kompatibilitás is talán bejáccik. Ja és kb 25%-os árcsökkenés is várható.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Turn Me On Dead Man
:3
bocsi, hogy msn módjára irkálok itt.
:3
nekem ilyenem van:
monitor