PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ゾルターン
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
ゾルターン
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
ゾルターン
A kedvencem : PS/2 bill. + ( nem optikai ) eger + PS3 ...... Resistance . Hihetetlen <#guluszem1>#guluszem1>
ゾルターン
mediaboard
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
ゾルターン
Teljesen megvaltozott a velemenyem . El is adtam mindent ( meg itt allnak halomra a kabelek )
Egy Toshiba NB280 maradt mutatoba . Teljesen megveltozott a velemenyem .
ゾルターン
Szóval Debrecenben, a Lórum-ban 😛, fukaréknál 3 napja ennyiért vettem vadiúj DMC 4-et. Akit érint, rohanjon.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Tokeletes lesz mindenre....... Ja meg harmad annyi mint egy hasznalhato PC .
Nem hiszem el ...... Regen nagyon ellene voltam a konzolnak , mindig az eger-bill. hianyara fogtam .
Mar arra sem lehet . Ma fel delelott 50" FallOut 3-at toltam . Utalom a joy-t bizonyos jatokoknal nem tudom hasznalni ( bar a masik 100.000.000 tudja ugy hogy nem a joy-al van a gond )
A komolyabb jatekokhoz ott a FragFX amire be is fogok ruhazni , internethez veszek bill. ami par jatekhoz ugyan csak jo . Ugyan az mint a PC ..... persze nem kell ra vagyonokat kolteni 1/2 evente es a jatekok is faszak . Olvastam kulfoldi forumokon hogy nagy nyomas alatt van a Skype is hogy a PSP utan a PS3-n is elerheto legyen a Skype . Vannak oldalak ahol peticiohoz gyujtenek alairasokat . Ha az meglesz ... nem is kell mas a pecoba csak internek meg PS3 .
ゾルターン
A PS3 és az új slim...
Ha majd netet akarok bele akkor ugye lehet úgy is hogy "elosztót" veszek és a gépig is kihúzok egy kábelt + úgy is hogy kábel nélküli netet "wifi" használok? Rendelkezik ilyen funkcióval a slim hogy kábel nélküli nettel is megy?
2. részben pedig a para nem úgy megy, mint az elsõ rész 90%-ban, hogy most egy kis lövölde, most egy kis para, itt bárhol, bármikor jöhet a barna mackó 😄
18-20£ körül mozog a fóliás FEAR 2, ne hagyjátok ki!
Melyikben? Mammutban nincs... 😞
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
"Ami a játék minõségét illeti, elsõosztályú, nagyon odafigyeltek a részletekre, persze ez igaz más monolith játékokra is, mint pl. a condemned 2, "
Háááát ez így ebben a formában nem igaz...Ugyanis a C2-öt úgy kitudták adni,hogy az elsõ 2 pályán folyamatosan összehányta magát a hang...asszem 2 hónap múlva javították egy peccsel...még jó,hogy 1. nap megvettem.....kicsitse voltam ideges...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
GT5-rõl látom semmi megjelenési info.....
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
letoltam F.E.A.R.-t, borzasztó csúnya volt ps3-on, de igazán egyedi hangulató, nagyon fasza fény-árnyék hatásokkal!
A 2. rész mérföldekkel szebb és bizonyos értelemben paráztatóbb, elsõ fél óra alatt többször jött a barnamaci, mint a FEAR 1 alatt összesen, az inkább nyomasztott, de ez kész...
Ami a játék minõségét illeti, elsõosztályú, nagyon odafigyeltek a részletekre, persze ez igaz más monolith játékokra is, mint pl. a condemned 2, komolyan Capcom DMC és Lost Planet kurrens gen játékai mellett, a Monolith cuccaiban még nem csalódtam <#eljen>#eljen>
o hai

Amíg nem voltál valójában nem történt semmise:
Csak a M$ bejelentette, hogy felhagy a konzolbiznisszel mert a Pc-re kell inkább erõsítenie a Gúgli miatt. A Nintendo végre kijön a Wii HD-vel, ami viszont akkora mint egy szovjet gyármányú mjúzikcenter plusz a diplomatatáska méretû erõforrás. É-Korrea végrehajtotta elsõ kísérleti hidrogénbonbarobbantását Wasington felett, amire válaszul az USA hihetetlen erõket megmozgatva, roppant hatékonyan és látványosan kivonult mindenhonnan, amire egyszercsak kitört a világbéke.
Ja és mellesleg kijött a PS3 Slim is de ez mást nem csak bennünket érdekel.
<#hehe>#hehe>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Boldog tulajdonosa lettem egy 80GB csodanak. Amiota az eszem tudom PC-n jatszottam de ezek utan veget vetek a pc-s karieremnek . valoszinu veszek meg egyet a kov honapban es levaltom vele a PC
ゾルターン