PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De mint írtam sokan hamar ráunnak a felépítésére, pedig sokat veszítenek, olyan hihetetlen ötleteket készítenek a felhasználók, hogy csak döbben az ember.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Egy nap alatt csak valami eszeveszett iramban játszható ki, ráadásul mivel a pályák alatt elõhozható tárgyak, matricák stb rendesen szét vannak szórva/dugva egyszerûen képtelenség minden pályán 100%-ig menni egy nap alatt.
Szvsz a coop az egyik legszórakoztatóbb része a játéknak, többi játékkal összehasonlítva simán megállja a helyét, a lag javítva lett, semmivel sem rosszabb mint más játékokban.
Lassan egy éve hetente/kéthetente jönnek a DLC-k a leginkább támogatott játék a ps univerzumban(persze jó pénzért).
Abban biztos egyetértünk, hogy ezt a játékot vagy szereti az ember vagy hamar megunható. Elég megosztó. Sokaknak megtetszik elõször, megveszi aztán hamar megunja, mert egyszerû ugrabugra a felépítése ha csak játszani akar vele az ember. Nincsenek benne 8 lábú ufók vagy nácik(persze készíthetõ szinte bármi)
Ettõl függetlenül én mindenkinek ajánlanám, mert ezt csak otthon nyugiban lehet eldönteni, hogy kell-e és mivel jópár helyen megvehetõ 5000,-ft vagy az alatt mindenképp az egyik legjobb ár/érték arányú cucc.
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
Sokan játszotok LBP-vel arra gondoltam h. kz2 és mgs4 mellé azt is megveszem start játéknak,de csak akkor ha sokan játszotok vele multiba poén 😊
Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor
Borderlands elõzetes alatt hallható muzsika egyébként mi?
Dirt2 csillog rendesen csak a fizika inkább hasonlít egy matchboxhoz amit kézzel ide-oda tologatunk, mint a valósághoz. Kipróbáltam a force feedback-es kormányt az sem segít. <#gunyos1>#gunyos1>
GT5-ös official rally-t ide nekem!!! <#nevetes1>#nevetes1><#eljen>#eljen>
Tudod hol lakom? Majd gyere el érte!
<#hehe>#hehe>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
A PS2 ugyan is túlságosan is jól fogy a PS3-hoz képest!!!
Amint ez az akadály elhárul, szerintem nyugodtan számíthat mindenki a BC-re a köv FW frissítéskor.
<#eplus2>#eplus2>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Asszem marad a szép fényes fekete...<#nevetes1>#nevetes1>
Más:
Wet tiszta Tarantinó fíling, grafikailag gyenge de nagyon stílusos. Tökre csípném ha nem csak agyatlan csihipuhi lenne...
Minininjas szintén stílusos, õsz vége felé majd féláron szerintem beszerzem.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
A képminõség üt, mint a bálna szíve!
check
ha rally szimulátor kell, akkor Richard Burns rally <#smile>#smile>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Szép, jó meg minden. Aki szereti a flippert nem fog csalódni.
Dirt 2 tényleg szép, tényleg csili-vili a menü és emellé borzasztóan árkád az irányítás.
Visszasírom az elsõ két ps1-es Colin rallyt....
ebben úgy benne van minden, aki ezután is úgy érzi, hogy kawaii hiánya van, töltse 😄

google.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
saját képek! (XMB screenshot funkcióval)
Stuka a target-cam-ben
Dover fehér sziklái
Némi olaj került a szélvédõre (igen, van profi belsõ nézet is, önárnyékolás, stb.