PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen. Nálam sem tartott sokáig. Az oké érted, hogy gyakorlatilag olyan pálya csinálható, amilyet megálmodnak, de szinte egytõl-egyig ugyan arra a sémára épül az összes: jobbról-balra, ill balról-jobbra haladj és ugrálj. Ez baromi unalmassá válik igen rövid idõ után.

Jah, vann fenn párszázezer...ha csak a legjobb 5%(!)-ot nézzük meg akkor is hónapokig játszható a LBP.
De mint írtam sokan hamar ráunnak a felépítésére, pedig sokat veszítenek, olyan hihetetlen ötleteket készítenek a felhasználók, hogy csak döbben az ember.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Bocsi de belekötök. 😊
Egy nap alatt csak valami eszeveszett iramban játszható ki, ráadásul mivel a pályák alatt elõhozható tárgyak, matricák stb rendesen szét vannak szórva/dugva egyszerûen képtelenség minden pályán 100%-ig menni egy nap alatt.
Szvsz a coop az egyik legszórakoztatóbb része a játéknak, többi játékkal összehasonlítva simán megállja a helyét, a lag javítva lett, semmivel sem rosszabb mint más játékokban.
Lassan egy éve hetente/kéthetente jönnek a DLC-k a leginkább támogatott játék a ps univerzumban(persze jó pénzért).

Abban biztos egyetértünk, hogy ezt a játékot vagy szereti az ember vagy hamar megunható. Elég megosztó. Sokaknak megtetszik elõször, megveszi aztán hamar megunja, mert egyszerû ugrabugra a felépítése ha csak játszani akar vele az ember. Nincsenek benne 8 lábú ufók vagy nácik(persze készíthetõ szinte bármi)
Ettõl függetlenül én mindenkinek ajánlanám, mert ezt csak otthon nyugiban lehet eldönteni, hogy kell-e és mivel jópár helyen megvehetõ 5000,-ft vagy az alatt mindenképp az egyik legjobb ár/érték arányú cucc.

De ott vannak az user generated pályák, amik finoman fogalmazva is nem gyengén tolják ki a szavatossàgot.

félre ne érts, rettentõ szórakoztató és vicces játék, csak röhögtem egyet, mikor ráeszméltem, hogy mennyi ideig tart

a single player része 1 nap alatt végigjátszható. ha össze akarod szedni a trófeát ami a halál nélküli végigjátszásért jár, akkor talán még 1-2 nap. a multirésze az mókás, de pl nekem jobban tetszett egymás mellett ülve, mint neten keresztül, egyrészt mert a psn finoman szólva sem lagmentes, másrészt meg a coop igen hamar megunható dolog.

romeozor

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

bandika64
Új LBP DLC
Sokan játszotok LBP-vel arra gondoltam h. kz2 és mgs4 mellé azt is megveszem start játéknak,de csak akkor ha sokan játszotok vele multiba poén 😊

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

Szedjétek le a psn-rõl a Heavy Rain és a Borderlands trailert. Zseniális elõzetesek, mindkettõ zenéje ûber.
Borderlands elõzetes alatt hallható muzsika egyébként mi?

Jaja KillBill a fíling, tényleg nem rossz csak a sima csihipuhi nekem karcsú. Akkor már inkább a gyerekes viszont mindenképp interaktívabb mininijas. Az is csihipuhi de legalább van benne karakterválasztó meg trükközés az állatokkal, több a variálási lehetõség.

Dirt2 csillog rendesen csak a fizika inkább hasonlít egy matchboxhoz amit kézzel ide-oda tologatunk, mint a valósághoz. Kipróbáltam a force feedback-es kormányt az sem segít. <#gunyos1>
GT5-ös official rally-t ide nekem!!! <#nevetes1><#eljen>

Holnap PSP Chinatown Wars debüt és buzi Tóni infók. (elvileg)

Sztem ez a Wet nem rossz gyerekek. Nagyon stílusos és viszonylag jól is játszható. Érdekesek ezek a filmforgatásos meg szépiaképes megoldások benne. Teljesen Kill Bill utánérzésem van.

NEXUS6
Persze Ok!

Tudod hol lakom? Majd gyere el érte!

<#hehe>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Pazar.

Alien!
ehh...és mivel is vagy hátrébb ha a ps3 dekódolja a hd audiót lpcm-be,ami akár lehet 7.1 176khz is...max nem írja ki az erõsítõ,hogy dst-hdma

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

predator0
Ha nem lesz, akkor vesztek nekem egy PS4-et megjelenés napján, ha lesz, akkor én veszek. Ki van benne? Ha már a slimet nem kapom meg 😞((( 😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

na kipróbálom a Dirt-öt

NEXUS6
A BC-nek szerintem is van egy óriási technikai akadálya, amit a Sony a jelen pillanatig még nem tudott megoldani.

A PS2 ugyan is túlságosan is jól fogy a PS3-hoz képest!!!

Amint ez az akadály elhárul, szerintem nyugodtan számíthat mindenki a BC-re a köv FW frissítéskor.

<#eplus2>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Ha kivonják a ps2-t a forgalomból, utána jöhet szerintem. Ha egy átlagos pc tud ps2-t emulálni, akkor egy ps3 miért ne tudna?

predator0
Slim rejtély után úgy látom, hogy a kompatibilitás kérdése is megoldódott. Bár gyanítom nem egy kamuhír lesz még ezzel kapcsolatban, csak hogy lehessen mirõl vitatkozni 😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

n000rbi
Igaz, feltettem a 2.80-at, de sajnos továbbra is megfagy, ha kilépek a store-ból... Egyszer azt is kiírta egy fagyás+reboot után, h "A connection error has occured." Ezt a hozzászólást is ps3 browserében akartam megírni, de nem tudtam, mert fogta és egy bizonyos idõ után bármilyen üzenet nélkül mindig kilépett ebbõl a szövegdobozból, mielõtt leokéztam volna. :S:S:S Lehet a netemmel van valami? PC-n nem vettem észre, h szarakodna...

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Visszaírt a R* a VG247-nek. Maradnak 360 exek a GTA kiegek <#rinya>

zzeN
Felrakták már Store-ra a GC-s konferenciát?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Az király! Igazából a DTSHD és a DolbyTrueHD hiányzik csak a 60-as ps3-ból. Mondjuk elõrébb nem vagyok, mert akkor most dönthetek: megtartom a szép krómos, sacd-s, ps2-es régit vagy eladom és veszek egy mindezek nélküli viszont HD hangformátumos gépet. <#nemtudom>

Asszem marad a szép fényes fekete...<#nevetes1>

Más:
Wet tiszta Tarantinó fíling, grafikailag gyenge de nagyon stílusos. Tökre csípném ha nem csak agyatlan csihipuhi lenne...
Minininjas szintén stílusos, õsz vége felé majd féláron szerintem beszerzem.

Legfrissebbnek az viszont nem "kötelezõ" firmware ha jól tudom.Tehát csak akkor szedi le ha direkt system update-et nyomunk.

tomi890125
2.80 a legfrissebb ha jól tudom

The Only One!

n000rbi
Volt már olyan valakinek, hogy miután kilép a store-ból xmb-be lefagy a gép? Velem ma egyfolytában ezt csinálja, csak reset segít. Kb egy hónapja van meg és még sose fagyott. 80-asom van, (tudtommal) legújabb firmware-rel...2.76-os asszem.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

DJ RX7
Áhh egy demóért, hogy hamarabb legyen meg nem fogok.

:3

5c0rp330n
regelj egyet oda

DJ RX7
Akkor még várhatok...

Kratos86
UK Store-n van fenn!!

THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!

DJ RX7
Dirt 2 demó merre van mert US Store-ban nem látom sehol. <#nemtudom>

az fasza. én most forgatom épp az mkv-t.

Alien!
én mostanában a Multiavchd-t nyüstölöm,ha jól emléxem 21 db bd film ment rá az 500-as vinyómra..változtatható hang/feliratsáv,és a gyári bluray kép és hangminõség...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

EmThor
Félig megnéztem a Watchmen BD-t, no hát igen, a kényelem, filmközben hangsávváltás 😊
A képminõség üt, mint a bálna szíve!

Alien!
namifene,most olvasom,hogy a Slim már át fogja tudni kûldeni a DTS-HDMA és Truehd hangsávokat bitstream formájában is az erõlködõknek...akkor ezekszerint ez hardveres korlát volt...
check

bertino
háááátt már nem azé, de a codemasters játékok ujabban már csak árkádok (vagy nem ?) szal erre lehetett számítani.

ha rally szimulátor kell, akkor Richard Burns rally <#smile>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Nagy kockázatot vállaltam, 500ft-ért megvettem a Street Fighter II Zen flipper asztalt. <#hehe>
Szép, jó meg minden. Aki szereti a flippert nem fog csalódni.

Dirt 2 tényleg szép, tényleg csili-vili a menü és emellé borzasztóan árkád az irányítás.
Visszasírom az elsõ két ps1-es Colin rallyt....

EmThor

aranyos kis cucc. furcsa az IO-t ilyen játékkal látni.

EmThor
mini ninja demo gameplay

ebben úgy benne van minden, aki ezután is úgy érzi, hogy kawaii hiánya van, töltse 😄

EmThor
2009.09.17.-tõl MAG béta Qore elõfizetõkenk

bertino
ejjj <#ejnye1><#hehe>

google.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

VG247 írt a R*-nak, hogy mi a fucking folyik.

valami készül vagy összekavarodtak. A buzi Tóni guide-ja PS3 besorolást is kapott.

az királyul nézhet ki akkor!

jó azért egyelõre várjunk. Évekig ment a MGS4 jön 360-ra dolog is. 😊 Azé jó lenen, ha jönne. <#violent>

Totti5
Ezt már mindenki kijátszotta és az új DLCt várja, inkább örülj hogy te is élveheted PS3on, amúgyis felesleges volt csak 360ra kihozni és eddig várni vele. GeoW, Fable, Halo fikázás meg szánalmas. Neked nemkell hogy tetszen, de semmivel sem rosszabb mint bármelyik PS3 ex.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

EmThor
IL2-még a hülye is tud játszani vele + van überprofi mód is. Kép kicsit szétesik, de nem rossz, szép részletes a táj, meg minden, 1 próbát megér!

saját képek! (XMB screenshot funkcióval)

Stuka a target-cam-ben

Dover fehér sziklái

Némi olaj került a szélvédõre (igen, van profi belsõ nézet is, önárnyékolás, stb.