PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én személy szerint megveszem majd a Sith Edition-t (elvileg idén jön ki majd valamikor), abban benne lesz az összes DLC is. Addig pedig kiszedem belõle a trófeákat. USA változathoz már tölthetõ a patch, EU-shoz jövõ hét csütörtökre várható.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Letezik valami MMOPRG PS3-on ???? ( PC-n Guild Wars-al jatszottam )
ゾルターン
Akkor kéne egy uk- accot csinálnom és ugy letöltenem és jó lesz?
😛
Amúgy is f1 jön, tessék nézni😛
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Bovul a gyujtemeny : Fallout 3 , MGS 4 , FarCry 2 , GT 5 , Tom Raider : Underworld
ゾルターン
Most hozzak a Far Cry 2-ot meg a Gran turismo Prologue-ot . Remelem nem fogok bennuk csalodni .
Gran turismo-t jatszottam a PS2-n el sem tudom kepzelni hogy nez ki a PS3-on.
Far Cry ....... PC-n szerintem a vilagorokseg reszekent kellene nyilvantartani .
ゾルターン
Wet demóját is kipróbáltam. Elég bugyuta. Végtelen lõszer, és még újra tölteni sem kell. De tetszik a stílusa, tényleg tarantino-s. Ha olcsóbb lesz, akkor lehet megveszem. Mini ninjas meg egy marhaság...
Csak ezt a mai "vagány" szlenget használtam ki....lejött, toltam stb. <#integet2>#integet2>
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Akit érdekel, nézzen be<#vigyor>#vigyor>
http://www.simsporttv.com/index.php/hu/sstv1/sstv-1
Kivancsi lennek egy online COD adok-kapokra .... joy vs. FragFX
ゾルターン
Erõsen 2-3 hónap kell, hogy belerázódj majd a használatába😄
Az a kérdésem lenne h us.acc regem van a gépen, ugye a store miatt.. A starwars force u-hoz vettem addon-t de nemvágom h tudom használni. Tudna nekem ebben segiteni valaki h müködnek ezek a letölthetõ addon dolgok?
ゾルターン
Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor
Jim: ha ma van akkor nagyon boldog szülinapot!!!!😉))
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
érdekes én nem látok abban semmi perverzséget hogy leírom h. torrentrõl leszedtem kipróbáltam és leírtam a véleményem a játékról, de ha neked ilyen jó a fantáziád inkább tartsd meg magadnak errõl ennyit...
Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor
Boldog szülinapot!
<#wave>#wave>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Reggel lesétált Batman az emeletrõl, bekopogott és szólt, hogy mutat neki valamit....aztán 10 órán át tolta Batman-t -3 részletben- de így sem jött össze Neki, sajna csak félig ment el, mert iszonyat nagy a bejárható terület.....nah én itt hagytam abba, mert ultrabrutál perverz a srác! <#ijedt>#ijedt> <#mf2>#mf2>
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
A FragFx azért jobban muzsikál.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Mellesleg látom hogy itt sokan nagyon odavagytok az új batman ért és azt kell mondjam...
Tényleg istenkirály,megvan a teljes xboxon kb reggel jött le mamár 10 órát toltam (3 részlegben annyit nem bírok egyszerre 😄) és még mindig csak 49%-nál járok (iszonyat nagy a bejárható terület,tele collectible cuccokkal és bónusz feladatokkal) eszméletlen az egész,vannak benne gondolkodós részek nem csak leugrok és leütom a csávót majd elillanok hanem tényleg elõre kell tervezni (egy kis splinter cell) a story szuper ahogy elmeséli,de vannak benni olyan részek ahol már tényleg úgy voltam vele h. mi a franc? (jó értelemben persze,néha elég psycho-s 😄) De tényleg csak ajánlani tudom hogy vegyétek meg ha lesz ps3-am joker exkluzív miatt tuti megveszem ha oylan 6k körül lesz (nekem torrentrõl van meg boxra) és ami tuti benne hogy SD tv-n is baromi jól néz ki, elõtte teszteltem 22"os monitoron HDMI-vel szinte ugyanazt produkálta,csak 1 kicsit mosottabb de nagyban jobban néz ki(jól bekell kalibrálni a kontrasztot meg a színt és kész😄) én 10/10et adok mert asszem ez nekem az elsõ batman játékom és tényleg nagyon jó (anno ps2-n volt sok de nekem nem volt) de sokan is írták h. eddigi legjobb batman játék,és ez igaz holnap talán a végére jutok
Forca Barca
Nem tudom elképzelni, hogy egérrel és bill.el tökölök a kanapén punnyadva.. joy kell oda!
Steam: greyfox
The Only One!
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)