PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://www.ebay.com/itm/HD-1080P-Stereo-Audio-HDMI-To-VGA-Video-Converter-For-PS3-XBOX360-HDTV-DVD-/190829395306?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item2c6e517d6a

Ez is jó lenne sztetek ps3-hoz átalakítónak Vga + audióra??
Kongy
Igen, mert a YT minõség annyira le van butítva, hogy a részletek (esetünkben a tárgyak recés szélei NEM látszanak 😊 )

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

arty
ez vagy ilyen kell neked

optikát analogra alakitja, amire már ráteheted az erõsítõd.

Moby is ilyet használ az LG tévéjével, tudtommal.

Forza.

arty
1280x720 pixelt látsz (jó esetben), 1920x1080-pixelre skálázva. Ez ilyen.

Youtube egy mosottfos trágyalé minõség, fura h a nemlétezõ részletek neked ennyire nem hiányoznak és jobbnak érzed, szemben a tûéles - de pixeles - ps3 grafnál.

Vegyél hosszabb kábelt a konti töltéséhez, jobbat nem tudok tanácsolni 😉

Forza.

Szerintem csak hozzá kell szoknod. Nagy, 1080p-s tv-n, közelrõl a 720p nem szép. Kanapé távolságból már rendben van.
Nah most pontosabban megnzétem, ezen a tv-n nincs rca hangkimenet, csak bemenetek vannak. Ahogy mondod ezen csak egy optikai audio kimenet van. Jól sejtem hogy ehhez egy házimozi kéne, és a házimoziba a füles?

Ati

Távolról tök szép az ascension is , de ! ha töltöm a kart és nincs hosszu kábelem és játszani akarok akkor naon lehangoló a látvány a tvtõl 40-50cm-re... és az a zavaró ha youtuben nézek egy "gameplayt" ott tükörsimák a játékok(szinte)....
arty
Mert LG, az ilyen. (meg lopja az adataid is)

Szóval, optikai kimeneted van a tévén? Próbáld meg azt rákötni az erõsítõre, de ha a ps3 hangja nem is jön ki, azért nézd meg, hogy a tévémûsoroké hallatszik-e. Mert lehet h a hdmi források hangját ámcuzámmen tiltja ez a barátságos koreai cég.

Forza.

arty
ettõl még van rajta élsimítás (2x és nem mindenen)

Forza.

Önálló életre kelt a kontrollerem. Idõnként mintha beragadna az L1 és az L2 (talán más is). Szedjem szét és pucoljam ki, vagy van valami más megoldás is? Esetleg muszáj lesz újat vennem?
Sziasztok. Ps3 miatt a tv hangját ki szeretném rakni a fejhallgatóra. Egy LG hdready tv rõl van szó. Nincs rajta jack kimenet, ezért egy erõsítõ van a tv re kötve, és az erõsítõbe dugom be a fülest. A probléma az, hogy a tv az istennek nem ad le hangot az rca kimeneten. Néztem a tv menüjébe, de semmilyen beállítási lehetõség sincs ilyen téren. Az erõsítõ és a füles az mûködik, a tv nem ad ki hangot valamiért. A tv hangszóróit lekapcsoltam. Van ötletek?

Ati

Ja, hát media marktban.... ez van sajna. 3 méter hosszhú legalább. Az bõven elég.

meg az unchartedek gyönyörûek , de nekem youtube gameplayeken szebbnek tûnik.
The Protector
Kicsit szebbnek tûnhet kezdõ szemnek az ascension a színhasználat miatt de a gow3 az élsimítás mintaképe.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Kongy
giw3 olyan magasra tette a lécet, hogy azt ps3on már santa monica se tudta megugrani.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

gta 5 tényleg szép, de a távoli dolgokon látszanak nagyon a recék....
Most a god of war ascension-t játszom és az se recémentes... (rá merem mondani hogy nem szebb mint a god of war 3)

Más:
Amikor ment a játék 1 pillanatra beakad ez mitõl van?
n000rbi
Rég volt, lehet az idõ megszépítette😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Kongy
gta 5ben élsimítáás?? xd nekem ez új. az a játék rettentöen recés ps3on.

n000rbi
Lehet pc-hez van szokva a szeme 😊

Viccet félretéve furcsa, amit ír, mert pont a GTA5 720p és egész jó elsimítás van rajta.

Robi546: én sem tudom. HD tv-n játszok. Csak közel kur*a érdesek a játékok.
Akkor nem tudom,akkor mi lehet a gond mester ? 😄

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Így van. Azért vettem fatot mert kialakítása jobban tetszik ( nagy és hátul van táp lekapcs gomb is.)
Másrész a fat is van olyan jó mint egy slim ha jól szellõzõ helyen tartsák...
A kábelnek megvan a zacsija de arra annyi volt ráírva high speed, 2m.
n000rbi
Semmi teljesítménybeli különbség nincs az egyes verziók között...

Szerintem ott vagy az végett van hogy fat (ha jól tudom az),vagy nem tudom.

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

arty
ez most kérdés vagy egy köztudott tény ismételt közlése? 😊

Forza.

HDMI kábellal használom.
The Protector
HA letörli az accountot töltés után akkor bukja a játékokat is!

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

LG 32ln5400 a tv, ps3 cechl04 80gb, pl gta 5 is pixeles elég erõsen ha a tévé elõtt nézem.. távolrol kevésbé zavaró de látható..
Seth
Ha megadod neki az email-password kombinációt az adott profilhoz,akkor meg tudja csinálni újra a profilt és letöltheti róla a cuccokat. Max megmondod neki,hogy törölje miután leszedett mindent, remélhetõleg becsületes a tag

PSN ID.: Beegabor

bubu13
Hello!

Eladtam ma a ps3-amat a hdd-n 4 db játékkal de letöröltem róla a profiljaimat mert tovább szeretném vinni ps4-re. A profilok nélkül nem tudja használni ezt a 4 játékot vagy van rá módja máshogy is?

EEE 1899

The Protector
Hy.Gyakorlatias kérdés.A ps3 minden bibasz nélkül használat közben lekapcsol,de nem is simán hanem csippanás nélkül teljesen kimegy belõle az áram.Mitõl lehet?
Ami tény hogy új környezetben van használva.Tesóm szobájába átvettem h játsszon vele,rendesen használja.Leet h szar az elosztója?Vagy a kábel nem tetszik neki/zavarja be?Mert most SCART-on megy míg nálam rendes kábellel(ps3 VGA).Ötleteket elõre is köszi.
(Szellõzés is jó)

Ezt még kifelejtettem,aztán tudtok csak visszajelölni ha én aktiválom a PSN -t,PS-en keresztül mivel még csak PCrõl regisztráltam és még nem aktiváltam a PSN -t,PS-en keresztül.?

Hali!

Holnap végre karácsony,holnap este kb. 8-tól visszajelölöm aki bejelöl,mivel jó lenne pár magyar "barát" PSN-en akit felvehetek. 😄
PSN ID: Robbie_0222

nekem se adott az a fasz

Szeretem a cicákat

The Protector
Így nehéz megmondani.Írd meg a géped,tv-d kábeled,hogy milyet használsz illetve mely játékokkal vannak gondok.

Az volna a kérdésem mitõl pixelesek nálam a játékok? Olyan teljesen 0 az élsimítás és pl egy youtube videón nem látni ilyet...
arty
a gyári használhatatlan 😞

Forza.

Hát nekem a gyári se elég hosszú... 😄 Ha lemerülõben van a kontroller, akkor vagy a földre kell ülnöm, vagy odaraknom egy széket.
arty
az egész olcsó a 350ft lett volna 😉

(remélem legalább kellõen hosszut vettél, ha lemerülne játék közben, akkor tudj játszani tovább madzagon)

Forza.

Kongy
Azért elég fasz az a gyerek, aki nem adott hozzá...

The Protector
Szívesen.Megmondom a frankót a kábelról.
Iszonyat overbrightolt képet ad olyan játéknál ami nem tudja a 720p-t natívban!
Ha egy játék nem támogatja akkor nagyon fényes képet ad és sajnos sok multiplatform játéknál ez van sajnos.Ami Sony ex cím azok csodaszépek,de pl crysis 3 a mobiltelefon felbontásával iszonyatosan fényes.Nekem szerencsém van mert rengeteg beállítás van a monitoromon így van ami tökéletes és van amivel szarakodnom kellett.Ha nem olyan részletesek a beállításai a monitorodnak akkor nem ajánlom.
A kábel csak 16/9-es képarányt tud azaz ha kocka moncsid van akkor fekete csíkot tesz be.

Ha teheted akkor invesztálj be egy HDCP-t tudó HDMI-s hangkimenetes monitorba(ez az olcsóbb verzió) vagy vegyél egy kisebb hdtv-t.

Köszönöm a segítséget!
Igen csak Vga semmi más. Nem gondoltam rá akkor. hogy majd PS 3-hoz használnám. Viszont másik monitorra nincs már "mani". Annyira rossz lenne a kép ezzel a kábellel amit ajánlottak lentebb?
Ok, találtam. Egész olcsón megúsztam. 2 darabot adtak 2,5 ezerért.

arty
USB - mini (nem micro!!!!) USB kábel kell neked. bármely informatikás boltban KELL lennie 😊

Forza.

Szerencsére van hozzá egy használt régebbi kontrollerem is, amihez egy pen drive szerû érzékelõ van. Azzal megy, de azért jobb lenne a dualshockal.

Media marktba lehet kapni ilyen kábelt? Mert az még nyitva van 😄.

Kongy
AV kábelt kaptál hozzá? 😄 És amúgy igen, az az USB kábel rohadtul kellene, másképp nem tudod feltölteni a kontrollert ergo nem bírod használni a PS3at...

The Protector
Nabazdmeg azzal nagyon megszívtad mert az usb-s töltõkábellal kell szinkronizálni a kontrollert.
A srác kibaszott veled rendesen aki eladta mert a kontrollert így tölteni sem fogod tudni.Venned kell kábelt hozzá,hogy párosítsd,és úgy már tölteni is fogod tudni.
Sajnos ez van.

Hali, kellene egy kis help. Teljesen új vagyok a ps témában.

Most vettem egy 2009-es modelt, s hozzá egy dual shock 3 kontrollert. Nos, a problémám, hogy nem tudom beizzítani a kontrollert. A ps-t használtan vettem, nem kaptam hozzá usb kábelt, csak a fõ tábkábelt és ennyi.

Kellene hozzá valami tartozék, hogy be tudjam lõni a kontrollert? Vagy hogyan lehetne?

Kongy
No comment... 😄