PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez is jó lenne sztetek ps3-hoz átalakítónak Vga + audióra??
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
optikát analogra alakitja, amire már ráteheted az erõsítõd.
Moby is ilyet használ az LG tévéjével, tudtommal.
Forza.
Youtube egy mosottfos trágyalé minõség, fura h a nemlétezõ részletek neked ennyire nem hiányoznak és jobbnak érzed, szemben a tûéles - de pixeles - ps3 grafnál.
Vegyél hosszabb kábelt a konti töltéséhez, jobbat nem tudok tanácsolni 😉
Forza.
Ati
Szóval, optikai kimeneted van a tévén? Próbáld meg azt rákötni az erõsítõre, de ha a ps3 hangja nem is jön ki, azért nézd meg, hogy a tévémûsoroké hallatszik-e. Mert lehet h a hdmi források hangját ámcuzámmen tiltja ez a barátságos koreai cég.
Forza.
Ati
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Most a god of war ascension-t játszom és az se recémentes... (rá merem mondani hogy nem szebb mint a god of war 3)
Más:
Amikor ment a játék 1 pillanatra beakad ez mitõl van?
Viccet félretéve furcsa, amit ír, mert pont a GTA5 720p és egész jó elsimítás van rajta.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Másrész a fat is van olyan jó mint egy slim ha jól szellõzõ helyen tartsák...
A kábelnek megvan a zacsija de arra annyi volt ráírva high speed, 2m.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
PSN ID.: Beegabor
Eladtam ma a ps3-amat a hdd-n 4 db játékkal de letöröltem róla a profiljaimat mert tovább szeretném vinni ps4-re. A profilok nélkül nem tudja használni ezt a 4 játékot vagy van rá módja máshogy is?
EEE 1899
Ami tény hogy új környezetben van használva.Tesóm szobájába átvettem h játsszon vele,rendesen használja.Leet h szar az elosztója?Vagy a kábel nem tetszik neki/zavarja be?Mert most SCART-on megy míg nálam rendes kábellel(ps3 VGA).Ötleteket elõre is köszi.
(Szellõzés is jó)
Holnap végre karácsony,holnap este kb. 8-tól visszajelölöm aki bejelöl,mivel jó lenne pár magyar "barát" PSN-en akit felvehetek. 😄
PSN ID: Robbie_0222
Szeretem a cicákat
(remélem legalább kellõen hosszut vettél, ha lemerülne játék közben, akkor tudj játszani tovább madzagon)
Forza.
Iszonyat overbrightolt képet ad olyan játéknál ami nem tudja a 720p-t natívban!
Ha egy játék nem támogatja akkor nagyon fényes képet ad és sajnos sok multiplatform játéknál ez van sajnos.Ami Sony ex cím azok csodaszépek,de pl crysis 3 a mobiltelefon felbontásával iszonyatosan fényes.Nekem szerencsém van mert rengeteg beállítás van a monitoromon így van ami tökéletes és van amivel szarakodnom kellett.Ha nem olyan részletesek a beállításai a monitorodnak akkor nem ajánlom.
A kábel csak 16/9-es képarányt tud azaz ha kocka moncsid van akkor fekete csíkot tesz be.
Ha teheted akkor invesztálj be egy HDCP-t tudó HDMI-s hangkimenetes monitorba(ez az olcsóbb verzió) vagy vegyél egy kisebb hdtv-t.
Forza.
Media marktba lehet kapni ilyen kábelt? Mert az még nyitva van 😄.
A srác kibaszott veled rendesen aki eladta mert a kontrollert így tölteni sem fogod tudni.Venned kell kábelt hozzá,hogy párosítsd,és úgy már tölteni is fogod tudni.
Sajnos ez van.
Most vettem egy 2009-es modelt, s hozzá egy dual shock 3 kontrollert. Nos, a problémám, hogy nem tudom beizzítani a kontrollert. A ps-t használtan vettem, nem kaptam hozzá usb kábelt, csak a fõ tábkábelt és ennyi.
Kellene hozzá valami tartozék, hogy be tudjam lõni a kontrollert? Vagy hogyan lehetne?