89387
PlayStation3
  • sure
    Most akkor csak subwoofer szól?

A nevezett monitor specifikációiban, feature-jeiben sehol nincs benne, hogy hangszórója is van...mondjuk az LCD/LED TV-k, monitorok kis picsogóinál a legolcsóbb, leggagyibb 2.1-es hangszóró szett is legalább ötször olyan jól szól.

Az én monitoromon sincs hangszóró, de HDMI bemenete és fülhallgató kimenete igen, tehát végszükség esetén fej/füllhalgató, vagy - isten bocsá' a perverziót - analóg bemenettel rendelkező hangfalszett, erősítő ráköthető.
  • The Protector
    Ma repedt a szűzhártyám,életem első platináját megcsináltam,a Guacamelee-t platináztam ki.Hát nem volt könnyű....de olyan szupernehéz sem.Persze sztem ez az első és utolsó amit platinázok.Ez a dolog is hűen reprezentálja a VITA-s felhozatalt,hogy ÉN platinázok ki egy játékot.
  • Robi546
    Pedig "állítólag" van hangszóró a monitoromon,bár egyszer se szólt még. :D Amikor PS3ból a HDMI -t rákötöttem a monitorra de nem volt hang,aztán így oldottam meg de jobban is szól. Monitorom: Samsung SyncMaster BX2431
  • Robi546
    Nekem úgy van hogy PS3-ból monitorba a HDMI,PS3-ból pedig a komponens kábel,amit a suibwoofer-be szúrok be a fehér és piros jack csatlakozót.
  • El Gigante
    Szia! Én a hifit dugom össze a monitorral, vagy a monitorba megy a füles!
  • LeventeV
    AV kábelen keresztül meg lehet oldani.
    PS3-ba egyszerre benne hagyod a HDMI és AV kábelt. A HDMI felelős a képért, az AV kábelt pedig megfelelően rákötöd egy hangszóróra.
    A PS3-on pedig beállítod, hogy az audio output Multiple legyen és kész is.
  • Evoluti0N
    Azoktól szeretném megkérdezni, akik monitort használnak a PS3-hoz, hogyan oldottátok meg a hangot? Fülest használtok esetleg és ha azt, akkor milyent? Vagy esetleg valahogy máshogy? Akarok jövő héten venni egy HDMI csatlakozású monitort, hogy ne csak akkor tudjak játszani, amikor szabad a HDTV.
  • bence28563
    Hát én is így vagyok köpni nyelni sem tudok, pedig csak a gépem akartam megkapni, de tovább kell vinnem az ügyet mert nemfogom!
  • The Protector
    Aztakurva.Hát erre nem is tudok mit mondani.......
  • bence28563
    A Konzolvilágnál vettem a gépet Pesten,de nem ők szervizelik hanem a Camcorder Kft.
  • Kongy
    Hol vetted?
  • bence28563
    Játékosok! Meg szeretném veletek osztani a történetem ,nehogy abba a csapdába essetek mint jómagam! Tavaly májusba vásároltam egy új ps3 super slimet fél évig szuper jól működött majd egyik pillanatról a másikra nem indult! Mivel garanciális volt azonnal felküldtem cserére a hivatalos Sony márkaszervizbe (Camcorder KFT. Budafoki út 35). Majd itt megnyugtattam hogy kapni fogok egy új gépet, érdeklődtem kb. mennyi időt tesz ki a dolog kaptam rá 1-2 hetes kb átfutási időt(ez volt December 12.én) , januárba újra telefonáltam a gép mivoltáról hollétéről és mondták h küldik a futárral az új gépet, gondoltam 1-2-3munkanap mint szokott lenni általába,de nem így történt. Felhívtam őket közölték hogy elakadt a futárnál valahol a csomag várjak egy picit és vesznek egy új gépet ahol vásároltam új garanciával és kiküldik nekem ausztriába önköltségen a csomagot közbe megit eltelt 1 hét a csomag nem érkezett meg természetesen most az volt a történet hogy a postán akadt el valahol, és hogy ez még sosem fordult elő senkinél most történik ilyen először!Közben már mondtam hogy küldjék a bizonylatokat faxon, emailbe vagy postai úton a feladásról! Nemkell többet mondanom hogy nemcsak hogy nem tettek ennek eleget még a leveleimre sem hajlandóak válaszolni, közben pár nap múlva lesz 2 hónapja és a gépet még a mai napig nem kaptam meg! Kérem jelezze akivel történt hasonló és tudja mi a teendő mert ez bárkivel megeshet,szóval VIGYÁZAT! Bence
  • Kongy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Először nálam is meghalt Norman, plusz Madison is mert megölte az őrült doki mivel elcsesztem a QTE-t:D De ez a játék szépsége.
  • Robi546
    Értem,az király,még egy ilyen játékkal nem játszottam,Fahrenheitel még 10 éves koromban de akkor még nem nagyon tudtam hogy mi az aztán nem is játszottam sokáig csak egyszer. :D
  • Evoluti0N
    Nálam az első végigjátszásnál meghalt Norman, mert béna voltam a Mad Jack-es résznél és lemaradtam az utána következő fejezetekről, amiben ő lett volna.
  • Kongy
    Tobbfele ut es vegkifejlet letezik ha elcseszel egy fontos qte-t is valtozhat a befejezes es a kesobbi jatekmenet :)
  • Evoluti0N
    A végét is befolyásolják a játék folyamán hozott döntések. Ezért olyan jó és ezért jobb, mint a Fahrenheit és a Beyond, ahol csak a játék végén hozott döntések számítanak.
  • Robi546
    Köszi. :D

Úgy lesz,ha végig játszom várok kb. 1 hetet (Hogy azért nagyjából felejtsem el a helyszíneket az érdekesség végett),és újra végig játszom más döntésekkel. :D De ha más döntésekkel is játszok akkor a játék vége is máshogy fejeződik majd be vagy csak játék közbe lesz más a játékmenet ?
  • arty
    szerintem a döntések miatt akár másodszor is végigjátszhatod majd :)
  • arty
  • arty
    igen, mintha ketté lett volna vágva a játék középen és egyik fele az AC2 a másik az ACB

csakhogy itt ugye újra kellett kezdeni a gyűjtögetéseket is, ami NAGYON unalmas volt másodszor (lett volna, természetesen másodikra nem csináltam kb semmi mellékzöngét)
  • Kongy
    8 óra alatt akár végig is lehet vinni :D Nem olyan hosszú a játék, plusz még lehet is rövidíteni, ha véletlen kinyírsz 1-2 karaktert :D
  • Robi546
    Az szép,és 8 óra alatt hány chaptert játszottál végig ? Hányas chaptertől meddig jutottál kb. ?
  • TomStorm
    Nekem 8 óra volt a rekord egyhuzamban:p
  • TomStorm
    Igen az miatt.A doki is elmondja mikor kihallgatják nála a 2 zsaru
  • Robi546
    Aha,értem köszi. Nagyon tetszik amúgy a játék, 18:50kor kezdtem játszani és csak most fejeztem be. :D Csak az a gond hogy kicsit le kell lassítanom mert már kb. 16-odik chapterben vagyok az 52-ből. Nem szeretném holnap estére végigjátszani. :D
  • Evoluti0N
    Ez a rész, hogy miért vannak ilyen kiesései Ethan-nek, nem igazán lett megmagyarázva a játékban, de nagy valószínűséggel a másik fia elvesztéséből származó lelki trauma és a baleset miatt bekövetkezett fejsérülése az oka.
  • Robi546
    Kicsit sok lett a poszt de valamit nem értek a Heavy Rainbe,inkább Spoilerezem.

Heavy Rain Spoiler!

Na szóval,van az a rész,amikor a Parkba vagyunk és ott a Shaun (gyerek),és ott kell vele játszani,stb.. addig értem viszont amikor a körhintán van,akkor elkezd remegni a föld,akivel megyünk (nem jut eszembe a neve,férfi),elég furán nézz ekkor átdobja a képet és majdnem elakar ütni egy kamion,és arra ébred hogy sehol sincs Shaun,ilyenkor mi történik amikor nem találja sehol ? Ilyen volt az elején is amikor elütötte a kocsi a másik gyereket. Valaki eltudná magyarázni ? Előre is köszi a segítséget.
  • Robi546
    Itt a kép,előbb nem rakta be.

KÉP
  • Robi546
    Na gyerekek azért sikerült videó alapján,5 perc alatt. :D

HR Origami Hajtogatás Segédlet

Itt van,előbb lett kész,egyébként nem nehéz csak én úgy vettem észre hogy a másik felével kellet volna kezdenem. :D

• Kongy
    Én sem mertem megpróbálni... :D
  • Robi546
    Én is :D Mondom majd neten megnézem valahol hogy hogy kell mert így csak össze b.szogatom,már össze vissza hajtottam. :D
  • Evoluti0N
    :D A kézügyességem számokban kifejezve valahol 0 alatt van. Végignéztem a lépéseket, de inkább meg se próbálkoztam vele.
  • Robi546
    Bocsi a duplaposztért de még valamit kifelejtettem,Directors Cut edition -t vettem meg,és van benne egy ilyen kis szaros origami :D Telepítésnél ki írta igen,de nem tudtam az alapján se összehajtogatni,majd valamikor megpróbálkozok vele. Egyébként sikerült ezt már valakinek összehajtogatni ? :D
  • Robi546
    Bocsi a duplaposztért de még valamit kifelejtettem,Directors Cut edition -t vettem meg,és van benne egy ilyen kis szaros origami :D Telepítésnél ki írta igen,de nem tudtam az alapján se összehajtogatni,majd valamikor megpróbálkozok vele. Egyébként sikerült ezt már valakinek összehajtogatni ? :D
  • Robi546
    Na ma délben meg jött a Heavy Rain,még csak a 4-edik Chapternél tartok de már most annyira tetszik hogy az hihetetlen. :D Nagyon tetszik az hogy tényleg olyan mintha filmet néznék,de nekem tetszik ez a stílus,egy jó kis akció/thriller/kaland,szeretem ezt a műfajt,grafika nem érdekel annyira ebben a játékban de nincs is vele baj,még csak 1 órát játszottam vele de már most nagyon tetszik,hangok,zenék,fények,minden pont el lett találva. És akkor az ilyen reflex,verekedős részek még nem is voltak benne,ami kicsit néha idegesítő azaz irányítás,mert néha nem arra megy amerre akarom,de ez nem olyan gond,ezt is meglehet szokni,összességében egy nagyon jó játék,nem bántam meg hogy megvettem. :)
  • Kongy
    Brotherhood olyan volt, mintha az AC2 utolsó percét folytatná, elég DLC-szagú, csak hosszabb single-lel (mint egy DLC), és egy király Multiplayerrel. Ezért is volt jó. A Revelations már csak azt a multit másolta, csak más karakterekkel meg helyszínekkel, a single meg... hát maradjunk annyiban nem nyűgözött le. :D

@TomStorm

Monolith? Szerintem sem a FEAR, sem a No One Lives Forever nem volt olyan rossz, asszem mindkettőt ők fejlesztették.. :) Reméljük nem cseszik el, mert videók alapján ütősnek tűnik.
  • TomStorm
    :D
  • Moby
    >vagy esetleg mit tudok kicserélni amitöl beindulna?

A ps3-at, de javasolnék egy komplett agycserét is, vagy legalábbis egy nagyobb adag józanság beszerzését.
  • arty
    veszeg hazavágtál valamit a gépben, amit így már a konzolszervizek sem tudnak majd kijavítani :)

szép munka