89387
PlayStation3
-
#87582 ennyi :) -
#87581 maestrot paypal mögé be tudod tenni, akkor meg "minden van" :)
de psn-re feltöltőkártya a tuti! (olcsobb) -
#87580 No pediglen neked akkor most különösen megéri forintban vásárolni ^.^ -
Robi546 #87579 Nem magyarhoz akarok,hanem UK-hoz,egyébként meg progamingshop-ból fog kellenem venni,mivel azt az egy E-Shopot ismerem Szlovákiába. -
#87578 Ő magyar acchoz nem árul. Ezt ne felejtsétek el. -
#87577 Életed legjobb játékos befektetése lesz.
Ajánlom iceakost,tőle vegyél.livekodok.hu
MEgbízható,gyors,én is tőle vettem eddig mindig. -
Robi546 #87576 Az király,köszi a gyors választ. :D Ha lesz pénzem játék helyett PS Plus -t fogok venni. -
#87575 Ha ps plus feltöltőkártyával veszel plust akkor nem kell semmit sem megadni a billing infónál,így nem kell semmilyen számlainfó sem.Annyi az egész,hogy a kódot beírod redeemhez és megy is a plus,nem kér semmit sem. -
Robi546 #87574 Hali!
Hallottam olyat hogyha neten rendelek PS Plus tagságot 1 évre,ugyanúgy kifizetem az 50 eurót,kihozza futár,beírom a kódot és annyi ? Mert valahol hallottam hogy akkor is meg kell adni a bankkártya adataidat,amit én nem szeretnék. -
#87573 Vegyél psn feltöltőkártyát és meg van oldva. -
MagyaR #87572 PS Store nem akarja elfogadni a bankkártyám. Lehet az a baja, hogy szar maestrom van? Ezzel a f*ssal külföldi rendszereken kb. sehol nem tudok fizetni :/.
Meg akarnám venni a last of us kiegészítőt. Most muszáj leszek új bankkártyát igényelni? -
#87571 Jaja, akkor ott már nyilván gáz van... Mondjuk tény, hogy nem játssza magát végig, mint a gow3, és artban is utcahosszal gyengébb, de van benne kraft bőven. -
#87570 Igazad volt. -
#87569 Ugyan ezt írtam tegnap.Ronda,szaggatós,bugos szeméthalmaz. -
#87568 Ami jobban aggaszt: miért szaggat, mint az állat? XD 2004-es játék könyörgöm, akkor még PS3 sem volt, ráadásul a HD port nincs is upgradelve grafikailag... Ezt rendesen elcseszték. Asszem inkább PC-n viszem végig újra... -
#87567 Ahh elkapott a nosztalgia, Far Cry Classic... emlékszem mikor alig akart futni a régi gépemen... :D Már csak egy kérdésem van: MI EZ A MENÜ? :DD Miért kellett a FC2 mintájára könyvvé alakítani?? Az alap menü sokkal jobb volt szerintem.... -
#87566 Na ez az :D És nem értem az embereket. 85%-on áll metacriticen PS3-ra. NYOLCVANÖT. -
Evoluti0N #87565 És ez pre-God of War 3, sőt pre-Playstation 3 volt. Szóval elképzelheted, ha még így se jött be, akkor ott már gáz van. :D -
#87564 Én sem értem mit esznek rajta.. :D Pedig ahogy ismerlek, te sem veted meg a jó hack n slash :D -
Evoluti0N #87563 Jej! Nem vagyok egyedül. Az első résznek kipróbáltam a demóját és aszontam, hogy köszi, de engem ez nem érdekel. -
#87562 :P -
#87561 Annál nem nehéz... :D Itt legalább a játék elején már beindulnak az események, mert ugye Drakulával megyünk mégis, nem úgy, mint az első részben, ahol kellett pár órát vinni míg eljutottál az első kolosszusig.. Meg bevallom azok a nyakharapásos kivégzések faszák lettek, Gabrielként annyira nem volt nagy személyiség ez a csávó. Sajnos mindez nem változtat a tényen, hogy szerintem ennek a játéknak nincs stílusa, se hangulata, és az elemeit összelopkodta innen-onnan. -
#87560 aja, hát 1 fokkal jobb az első résztől azért nrm? -
#87559 Nem, hanem előtte mikor harcolunk. De igazából mindegy, a teljesre kíváncsi leszek azért.. -
#87558 Arra gondolsz mikor a monstrumon kell ugrálni?
Hát azzal nekem annyira nem volt bajom.
Nem azt mondtam hogy 100%-ban más lesz, biztos lesznek részek főleg a mászásoknál ahol még eleve értelme sem lenne mozgatni a kamerát. -
#87557 Lehet valtoztatni de minek? 2 perccel kesobb mar megint egy fos fix nezetet kapsz.. -
#87556 Hát ebben egyetértek.
Castle 2:
nekem a legnagyobb , legfurább dolog a kamerakezelés változása volt...
ja és MIÉRT nincs árnyék???????????????????????????????????????????????????
Lehet az árnyékokat majd egy DLC formájában lehet később megvenni, pc-n Ultra Shadows mellett sincs semmi szinte. -
#87555 Volt mar nem egy jatek ami szar volt de a folytatasa bitang jo. Legjobb pelda az AC1 es 2. :) de az Uncharted is ilyen sot a Killzone 3 is a 2hoz kepest kellemes feludules -
#87554 ami nem tetszik elsőre, nem szoktad megvenni a folytatásait se? ejj, de fura a logikád ;))))) -
Robi546 #87553 GTA V-höz pénteken azaz valentín napon jön valami update,akit érdekelne az nézzen át a GTA V SG Témába,oda már belinkeltem, nincs kedvem ide is. :D -
#87552 Első blikkre jobbnak tűnik, mint az első rész... itt legalább nem farkasembereket kell ölni naphosszat, hanem lovagokat, meg egy arany páncélos repülő valamit, amivel 4x kell csupán eljátszani ugyanazt, hogy lőjön oda ahol állok...... :D Mindezt 20p alatt... Aki ezt kitalálta az vagy egy nagyon buta ember, vagy egy nagyon gyökér ember, aki agyhalott majomnak nézi a játékost.. :D -
#87551 Far Cry.Röviden...botrányos.Szaggat mint az atom sok helyen.Lassú mint a szar.
A játék eleve zseniális menüjét megváltoztatták egy könyben lapozgatósra.SZAR.Ocsmány a graika,de olyan szinten distance clippelt,hogy mai játékokban sme látni sok ilyet.Van távol egy doboz,mögötte ellenfél,de te a dobozt nem látod ami ember magasságú míg közel nem mész hozzá így lőheted a semmit.A hang is baszakodik,eltűnik.Botrányos amit ezek a buzik összehoztak. -
#87550 Én is kipróbáltam.Nekem a grafika nagyon tetszik,de nem is a kidolgozottság hanem ezek a gótikus Van Helsinges elemek.
FC HD-t most indítottam el. -
#87549 Ezek szerint az első sem tetszett. Minő meglepő hogy ez sem fog:) -
#87548 és én az első részért PÉNZT adtam... :D Életem egyik legszarabb vétele volt, hála az égnek sikerült elpasszolni. -
#87547 Hozzáteszem, imádom a hack n slash-eket, God of War 3 all time fav. nálam .... Szóval nem a műfajjal van a bajom, hanem ezzel a jellegtelen, minden hangulatot mellőző szarral. A Dante's Inferno sokkal hangulatosabb volt, mégis lehúzták. Na de mindegy. -
#87546 Kipróbáltam a Castlevania 2 demót, és basszus... hogy lehet egy játék ennyire jellegtelen unalmas fos? :D Nem hiszem el, hogy már másodjára is eladják ezt az egyhangú, unalmas szart... Az ugrálós részek még mindig katasztrofálisak, semmit sem változtak, a harc is dettó ugyanaz, csak mások a képességek, meg most már piros színű az alap fegyver.... Rengeteg újdonság... :D Az egyetlen újdonság az, hogy VÉGRE lehet mozgatni a kamerát.... bizonyos helyeken.. :D Azért ez vicc gyerekek, amit ez a buzi Mercury szarság csinál. Ez is majd kapja a 80-90%-os értékeléseket LOL. Ja, a grafika úgy ahogy kinéz, elég pofás, de kb ennyi. Majdnem elaludtam már ezen a 20perces demón is. -
#87545 Két nappal ezelőtt befejeztem az AC 4-et. Kicsit lentebb már leírtam róla a véleményemet, ami azóta nem változott. Szerintem ez a leginkább túlértékelt része a szériának és a végére egyre inkább azt éreztem, hogy ez a kalózkodás nem illik az AC szériához. -
bcrics #87544 Nekem sajna nincs a monitoron hdmi, igy dvi-hdmi kabellel megy a kép.
Optikain pedig megy a hang az 5.1-be.
Crysis3 csinál olyan hangorkant...
Nincs meg vkinek a walking with dinosaurs játék? -
Robi546 #87543 Nem. :D Subwooferbe van 2 piros és 2 fehér csatlakozó,1 piros és 1 fehér az input a másik kettő az Output,a PS3 komponens kábelét az inputba kell szúrni,az outputnál marad a hangszóró. :D