PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adversus solem ne loquitor
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Sajnálom azért de így vaktában (mert gondolom így volt a vásárlás részérõl) nem szabad.
Fel kell hívni az illetõt telefonon,én még munkahelyi számot is szoktam kérni,nevet,címet.
Ha nem akar megadni bármi olyasmi dolgot ami a vevõnek kell,lehet ez még fénykép,számla ha van hozzá,akkor tovább kell lépni.30 ezerért lehet találni sok-sok Ps-t,lehet olyat is akitõl már többen vásároltak.
Manapság viszont tényleg sok a csaló és sok a hibás termékek adás-vétele is.Mûszaki cikket használtan venni nagyon rizikós,sok esetben meg se éri használtan..
A medve nem játék.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
abba viszont gondolj bele, hogy
nem biztos, hogy elõ tudták volna állítani Ellie-bõl a vakcinát, a föld romokban, az emberiség félállatként él...
nem szép dolog Joel tette (az emberiséggel szemben), viszont amin keresztülmehetett az elmult 20+ évben, lehet besokallt és ennyi kis örömet akart végre magának - és persze a szeretett "mostoha"-lányának
nem tudtam ezért megutálni, hiszen én is azt kívántam, h Ellie élhessen...
Fantasztikus játék.
Forza.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Ha abba belemegy,hogy személyes átvétel és kipróbálás után akkor jó az üzlet.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Amúgy tetszik, csak egyelõre kicsit túlbonyolított, sok az info egyszerre 😄
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Adversus solem ne loquitor
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Lenne egy kérdésem.
Beszereztem egy ps3 -at a x360 mellé.
Kérdésem az hogy itt lehet e installálni a játékot hdd-re mint x360-on.
mert nem találtam ilyen opciót a játék indításnál.
Egyébként a Médiaába 75k a 500gb ps két játékkal.Last us és a beyond van hozzá.
szerintem megérte.
C64,C128,A500,PC - I5 8600K Sapphire Radeon RX 470 4gb D15 Nitro 16Gbyte DDR4 + SSD,Xbox360 + Kinect,PS3 Slim.Nintendo WII,Xbox One X,PS4 PRO
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
ennyiert kihagyhatatlan aki szereti a stilust 😊
Ps4 id: adamraw
annyira nem drága, ha gondolod vegyél egyet, majd meglátod, h megfelel-e neked
Forza.
Ati