PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Szerintem arra a néhány átmigrálható játékra gondol. A pontos válasz úgy hangzik, hogy nem, visszafelé nem kompatibilis, de van néhány crossplatform game, aminek a ps3-as változata 3kHuf fejében migrálható ps4-re (ac4, bf4, cod, stb).

Adversus solem ne loquitor

Kongy
Taníts mester, hogyan?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

tomi890125
igen

The Only One!

nem

kirol
A PS4-en lehet PS3-as játékkal játszani?

The Protector
Guacamelee-t ki próbálta innen?Van aki játszott vele?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Többet érne vele ha elindulna szépen a feladó címére.
Sajnálom azért de így vaktában (mert gondolom így volt a vásárlás részérõl) nem szabad.
Fel kell hívni az illetõt telefonon,én még munkahelyi számot is szoktam kérni,nevet,címet.
Ha nem akar megadni bármi olyasmi dolgot ami a vevõnek kell,lehet ez még fénykép,számla ha van hozzá,akkor tovább kell lépni.30 ezerért lehet találni sok-sok Ps-t,lehet olyat is akitõl már többen vásároltak.
Manapság viszont tényleg sok a csaló és sok a hibás termékek adás-vétele is.Mûszaki cikket használtan venni nagyon rizikós,sok esetben meg se éri használtan..
a.carkey

A medve nem játék.

Hát, igen. Nem egyszerû dolog.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sokat gondolkodtam a befejezés után, hogy most ez jó-e így. Valószínûleg én is azt választottam volna, mint Joel. Önzõ dolog, de akkor is.
imádtam, a legjobb játék amivel valaha játszottam. olyan érzés volt mint Ausztriába síelni, minden mûködött ahogyan mûködnie kell. élményben talán a heavy rainhez tudnám hasonlítani csak itt maximálisan én irányítottam a játékmenetet. remélem lesz folytatás
arty
igen, jól értetted.

abba viszont gondolj bele, hogy

nem biztos, hogy elõ tudták volna állítani Ellie-bõl a vakcinát, a föld romokban, az emberiség félállatként él...

nem szép dolog Joel tette (az emberiséggel szemben), viszont amin keresztülmehetett az elmult 20+ évben, lehet besokallt és ennyi kis örömet akart végre magának - és persze a szeretett "mostoha"-lányának

nem tudtam ezért megutálni, hiszen én is azt kívántam, h Ellie élhessen...

Fantasztikus játék.

Forza.

LeventeV
Múltnap online játszottam, majd késõbb bejelöltek barátnak. Gondoltam üsse kõ, visszaigazolom. Másnap szép kis Spam üzenetet kaptam az illetõtõl, ezért kitöröltem a barátlistámból, ami magával kéne vonja azt, hogy én is törlõdtem az õvérõl. Ma mégis újabb üzenet érkezett. Mással is fordult már elõ ilyen?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

a néger is immunis? most már elmondhatod😄 sajnálom, hogy valamit nem értettem a sztoriból, pedig nagyjából egészen a végéig minden összeállt
DarkSector
nem tudtad a néger miért halt meg, az nem egy jó hir...😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Last of us-os kérdés, spoileres..
most tulajdonképpen, ha jól értelmeztem a sztorit akkor Joel hazudott Ellienek arról, hogy igazából rengeteg hasonlóan a fertõzésre immunis ember létezik, erre megesküdött. de miért? ennyire megszerette Elliet, hogy az õ élete fontosabb az emberiségnél? vagy a lányát helyettesíti a saját életében? mert így kb a végére nekem negatív szereplõvé vált Joel, megölt mindenkit aki az útjába állt (firefliesokra gondolok, meg a néger csajszira)
Az tuti. 😄 Már meg van amúgy,tetszik a játék.

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Hogy örülheted neked a futár.

Elõbb hívott a futár,kb. fél óra és jön a Gran Turismo 5 ,nem gondoltam volna hogy ma is dolgoznak. 😄

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

a ps3 hogy érzékeli a pendrivon az jpg képeket? hátteret szeretnék kitenni.
Új reg.nincs telefon megadva sem tartózkodási hely.Privátba várja ki utal elöre sz.tem
Ha abba belemegy,hogy személyes átvétel és kipróbálás után akkor jó az üzlet.
n000rbi
Abszolút látszik, hogy fingja sincs, csak a haszonra utazik. Aki ilyen leírást olvasva vásárol tõle, az meg is érdemli.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Totti5
Elég baj az hogy félretájékoztat. A leírás amit odamûvelt egy vicc.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

n000rbi
Nem feltétlenül, értheti a ps3-ps4 upgrade-re is. Ettõl függetlenül rablás 200-ért.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Amiga
Mindenképpen csaló, mert a PS4 nem viszi a PS3 játékokat, teljesen más a rendszer.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

davidka003
Szerintem egy rohadt csaló a srác.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Csak haladj elõre a fõsztorival, ahogy kapod az új felszerelést, infokat, stb., úgy majd minden világossá válik. Többek között a Riddler rejtvények megoldása és helyszíne is.
Megleptem magam karira egy Arkham City GOTY-vel. Iszonyat nagy Batman fan vagyok, dey valahogy úgy érzem hogy mintha túl sokat akartak volna ebbe a részbe belepakolni. Persze még csak az elején vagyok, de pl. a Riddler rejtvények mikéntjére még nem jöttem rá... Mik azok a ráccsal lezárt izék a háztetõkön? Meg látok kérdõjeleket a falakon, de ezenfelül passz hogy mit kellene vele csinálni. Itt nincsenek térképek hogy melyik rejtvényt hol keressem?
Amúgy tetszik, csak egyelõre kicsit túlbonyolított, sok az info egyszerre 😄

Amiga
A Skyrim pl. felrakható és annál csak az indításhoz kéri a lemezt, de sajnos tényleg nem jellemzõ PS3-on az install funkció.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Moby
Próbáltuk pontosítani az értéket, de a hülye kérdések minisztériumának szerverei folyamatosan túlterheltek

Adversus solem ne loquitor

arty
0.1 és 10 év között 😄

Forza.

Kongy
ezt nekunk honnan kene tudnunk? xd

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Nem lehet az egészet felrakni. Mindegyik játék felrak valamennyit (némelyik szinte semmit), de a BD-rõl futtatja a nagy részét.
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem.
Beszereztem egy ps3 -at a x360 mellé.
Kérdésem az hogy itt lehet e installálni a játékot hdd-re mint x360-on.
mert nem találtam ilyen opciót a játék indításnál.
Egyébként a Médiaába 75k a 500gb ps két játékkal.Last us és a beyond van hozzá.
szerintem megérte.

C64,C128,A500,PC - I5 8600K Sapphire Radeon RX 470 4gb D15 Nitro 16Gbyte DDR4 + SSD,Xbox360 + Kinect,PS3 Slim.Nintendo WII,Xbox One X,PS4 PRO

Szerintetek még mennyi ideig fog mûködni a PS3-mam? Fat 80GB-s és 5 éves.
Rendben,köszi,értem akkor nem csak nekem nem ment. Egyébként akkor rendben,szóval ez játékfüggõ a fagyás már megijedtem,mondom hisz még új a PS3,köszi mindenkinek. 😊

The Protector
Vannak játékok amik kifejezetten szeretnek fagyni.A BF3 az egyik legnagyobb fagyógép,de azért sokat javítgattak vele.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Fagyás megesik, elõfordul. Hogy mitõl, nem tudom, de nálam is volt. Meglepõ módon GTA-nál egyszer se, pedig arra sokan panaszkodtak, de más játéknál elõfordult. Beyond Two Souls, Infamous 2 játszása közben is lefagyott egyszer. Szóval számíts még fagyásra, de ne izgulj, nem lesz túl gyakori.
Kongy
Nekem is kiírta a PS4, hogy Sony Entertainment Network is currently busy... szóval túl sok ember kapott PS-t karácsonyra, és túl sokan voltak fenn 😊

Tegnap este nektek se ment a PSN ? GTA 5 közben lefagyott az egész játék (dec. 24-én lett meg a PS3),majd csak a PS Bekapcsoló gombot tartottam úgy lehetett lekapcsolni,visszakapcsoltam és nem ment a PSN,mivel "Signing In" viszont PC-n se tudtam bejelentkezni PSN-re,viszont ma már megy,de az a PS lefagyás érdekes volt,mitõl lehetett ? mivel 2-3 órája játszottam már GTA 5-el.

gondoltam szolok hogy most a PSN csak 6 font a Ni no Kuni : the wrath of the white witch

ennyiert kihagyhatatlan aki szereti a stilust 😊

Ps4 id: adamraw

Tibi7
Na ugye 😊
Már nincsenek beragadva a gombok, szóval csak megérte a szenvedés. 😊
Tibi7
Elõször szívás csak 😊 Aztán már sima ügy.
Ezért kell "szakemberre" bízni. 😄

Emberek! Jó tanács. Ne szedjétek szét a kontrollert. Szétszedtem, az R2 és az L2 is kijött a helyérõl, alig sikerült rájönnöm, hogy kell visszarakni a rugót. 😄
arty
ha mûködik is, feltehetõen ez is elég rossz minõséget ad ...

annyira nem drága, ha gondolod vegyél egyet, majd meglátod, h megfelel-e neked

Forza.

Na tegnap este kipróbáltam a PS3-at,GTA V-el,nagyon tetszik,teljesen meg vagyok elégedve a konzollal,minden van rajta ami kell,gondolok itt böngészõ,játékok,PS Store,Home,minden szóval tetszik nagyon,jelöljetek be majd visszajelölök mindenkit,PSN ID: Robbie_0222

nah ez már használhatónak tûnik. Köszi

Ati