PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ati
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Forza.
Én verném magam pofán h nem elõbb fizettem be rá.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Wii/ps3 VGA Cable.Így keress rá,konzolboltokban lehet kapni.3-6ezer ftig terjed az ára.Ha nem tudsz HDMI monitort venni,vagy tv-t de az SD-hez nem fûlik a fogod akkor ez a kábel kell neked.
Ezzel a kábellal rámegy a 2.1-es szetted is mint JACk és mint Komponens kimenettel együtt-
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hozzávalók: -Hdcp támogatás nélküli monitor Vga kimenettel
- 2.1-es hangfal
A Ps csak játékra kellene, filmezni nem akarok rajta, mert ha jól tudom azt nem lehet efféle monitoron, de nem is baj.
Szeretném a hozzávalókat egybe berendelni hogy egyszerre érkezzék a ps-sel, nem utólag.
Mikre van szükségem?
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Azt akarom kérdezni hogy,én regisztráltam PSN-en ugye egy UK Accountot és ha én rendes üzletben megveszem vagy megrendelem majd kihozza a futár a PS+ tagságot (amit szlovák vagy magyar oldalról rendelnék) akkor azt én felhasználhatom az UK Accon ?
olyan kérdésem volna, hogy karácsonyig be kellene szereznem egy dualshock 3 metal grey azaz ezüst kontrollert. nem tud valaki egy konzol boltot ahol 12e ftnál nem drágábban hozzá tudnék jutni egy ilyenhez? nagyon megköszönném
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Van több ps3 accountom,az egyik ps plusos!
Na most az a helyzet h csináltam egy UK accot és erre töltöttem le kapott kódos játékokat.Ezzel minden ok,csakhogy van egy accom amin plus is van.Ezt felesbe használjuk egy sráccal,neki is van ps3-ja meg ps vitaja.Az a baj,hogy nekem kéne a plus accountja viszont a jelszavamat nem tudom így ps3 al be tudok jelentkezni,de psvita-val nem tudok belépni.
Ha teszem azt megszerzem a kódot a psplusos accomhoz akkor menni fog az az acc VITA-n is és tudok szedni plus játékokat?
Ha ez összejönne a másik accommal mi lesz amivel már leszedtem a kapott játékokat?Buktam õket?Vagy lehet olyat h több accot tartok psvitan.Aki tud segíteni annak elõre is köszi.
de akkor mind1, csak az élettartam miatt gondoltam, hogy nem tesz jót, de ha így van kitalálva, akkor ennyi 😊
PSN ID.: Beegabor
Új PS3 használóként még 1 kérdésem van:
adott 1 játék, feltelepítette a cucc... az oké, hogy kell hozzá a lemez, mert hogy eredeti meg minden. De nem lehet megoldani, hogy ne pörgetgesse folyton a lemezt játék közben? Mondjuk nem lehet feltenni az egészet a winyóra eszem az, vagy valami ilyesmi? Köszi!
Forza.
Forza.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Van egy 2,5 éves, de alig használt PS3-am. Az utóbbi idõben néha nem ismeri fel a berakott játéklemezeket. Újraindítom és/vagy újból berakom a lemezt, de akkor sem feltétlenül "javul meg", aztán egyszer csak mégis helyesen mûködik. Ilyenkor nem mutatkozik a hiba egy idejig. Mielõtt ezt a jelenséget produkálná, mindig hangos a meghajtó bekapcsolásnál vagy a lemez berakásakor. A konzol nincs chippelve. Mi lehet a probléma?
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
Köszönöm
PS4 PSN: angyisz
PSN ID.: Beegabor
Kérdésem lenne, még új vagyok ebben PS témában, eddig csak PC-n nyomtam. Tegnap megjött a ps3 super slim. A kérdésem az lenne, mikor tölti a kontrollert? Csak ha be van kapcsolva a ps, vagy amikor ki van kapcsolva akkor is? Ezt azért kérdem, mert ugye amikor nem játszok akkor akarnám tölteni. Ti hogy szoktátok ezt megoldani? Pl. járható út, ha PC-re dugom? Az úgyis mindig megy. Köszönöm!
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
rövidebben: hülye vagy 😉
Forza.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Meg amúgy melyik rész a legjobb?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...