PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem van külsõ floppymeghajtó az Amiga500-hoz(ami persze egy megára fel van bõvítve!!!) <#hehe>

Megjött a PS3-am! 13 munkanap volt a javítás <#eljen>, körbe kicserélték a borítást, minden frankó, mondjuk van/lesz vele melóm míg visszapakolom a cuccaim a 320gb-ra. Most szedem a psn játékaim, meg pakolom a zenéim/fotóim/videóim, mert természetesen nem megy a külsõ vinyóra átrángatott tartalom. <#levele> Mindegy megtartom, hátha késõbb megoldják/feltörik a gépet, mert pár fotóm elveszett. Így legalább a tudat megvan, hogy ott a fotó csak épp nem nézhetõ. <#wilting>
A trófeákat nem találta meg mind, de lehet azért, mert még nem frissítettem a lemezes játékokat(Uncharted, LBP, Killzone stb), mindegy leszarom a trófeákat.
A Motorstorm2-vel valami gondja van, elindul, de nem tudja leszedni a frissítést, csipog a gép és újraindul. <#nemtudom><#falbav> Majd még próbálom.
Nem emlékszem már, hogy volt-e a régi 60-as borításon Dolby TrueHD jelzés a logók között, de ezen a borításon van. <#wow1> Mondjuk valszeg ettõl még nem ismeri fel...

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

6milan6
Igen, a 6-os szériás samsung elég szépen fel van szerelve. A panasonic azért nem jött szóba, mert kizártam egy összehasonlítás során. Kicsivel jobban tetszett a samsung képe, bár ha hazahoznám, szinte m1 lenne milyen, mivel nincs mihez hasonlítani, szóval az lenne a jó ami van.😄 Amúgy már eldõlt, Samsung LE-37B652 T4W az áldozat, pár nap és teszt. Köszi a tanácsokat, infókat.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

greyfox
Mortal Kombatban Shan Tsung-al különösen élvezetes volt, mert ha alakot váltottál, bekérte a flopit, amin azon karakter adatai voltak, amivé átváltoztál 😊)

Steam: greyfox

greyfox
waa! emlékszem! 😊

Steam: greyfox

predator0
Platinumshopban az Uncharted elsõ része 3900 ft. Ha valaki esetleg eddig kihagyta volna.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Alien!
ehh....hírtelen eszembe jutott az amigás rise of the robots 10 lemezes verzája....nemvót eccerû...😊

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

NEXUS6
Neked ez a müvészet nagyon a véredben van!

Múszáj lesz valami eseményt mexervezni!
😄DD

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Én CD-re szoktam kiírni a ripet.
Bár a Lair floppyn van meg, 15 000-re ráfért az egész!

<#hehe>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

predator0
Nem.

Másolható bd lemez a hdd re?Lejátszható lemez nélkül?
Alien!
megnéztem jobban a TV-ket,a Sony s5500 az belépõszint,semmi extra,a Samsung viszont közép-felsõ,ergó elég szépen tele van tömve újdonságokkal(internet,DLNA.filmlejátszás usb-rõl,100hz,stb),szóval nemszar.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Banano
Igen.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Demok letöltése az ingyenes A Ps networkon?
balla27
azért a bravia se rossz

ThugEdge
én a helyedben ráfigyelgetnék azért a panasonic viera tv-ire is

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Smuge
Pontosabban már novemberben , és egy kód segítségével lehet hozzájutni 😊

ÁÁ az jóó! 😊 Köszönöm szépen a válaszod! 😄

predator0
Magyar PS store nincsen. Ha demokkal szeretnél játszani, akkor készíts új usereket és regisztrálj az UK és USA store-ra.
A demo megjelenését nem tudom, de az a hír járja, hogy a PS3-ra karácsony tájékán megjelenõ God of War Collection lemezén rajta lesz az E3-n látott demo is.

Banano
Ennyiért már van 42"-os full hd panasonic is..<#crazya>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Nem tudja valaki véletlen, hogy a God of War 3 mikor lesz letölthetõ demó változatba ps3-ra?, meg egyáltalán enged e majd fellépni a PS store-ra letölteni ezt Magyarországon? A válaszokat elõre is köszönöm! :-)

6milan6
Ok, köszi. TV-ben én is a samsung felé hajlottam, a sony csak alternatívaként merült fel. A backupnak meg csak örülni tudok.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

Jah jó példa erre a most megjelent PSP Go....<#hamm>

a jövõ egyértelmûen ez, de amíg a balkánon semmilyen szolgáltatás nem él (psn, live, itunes, last.fm ingyen, hulu, pandora, és még sorolhatnám), addig nem fognak komplett régiókat elveszteni a fizikai formátum megszûnése miatt.

Alien!
tv-bõl a samsungot ajánlanám már csak a 100hz miatt is,a vinyóról pedig mindent le tudsz menteni egy külsõre a backup opcióval,hogy utána visszarakd az újra.

6milan6
Hali! Sikeresen beújítottam egy 80 Gb-os példányt. Megfelelõ TV-m még nincs hozzá, az elsõ kérdésem ezzel kapcsolatos lenne. Van 2 kiszemelt példány, egy Samsung LE-37B652 T4W és egy Sony KDL-37S5500. Mindkettõ 37"-os, FullHD-s LCD, de egyelõre még nem tudtam dönteni. Esetleges véleményeket, tapasztalatokat elfogadnék. A másik felmerülõ probléma az lenne, hogy a telhetetlenségembõl adódóan véleményem szerint kicsi lesz nekem az a 80 Gb-os vinyó. A kérdés az lenne, ha ezt kicserélem, át lehet másolni az adatokat róla az újra, vagy minden lehet nulláról kezdeni?

Tuti nem fog a sony 2012 elött új konzolt kiadni(ps1 6 évet - ps2 7 évet élt meg generációváltásig), ha mégis akkor megyek a Hõsök terére bazári majomkodni. <#eplus2><#vigyor2><#crazya>
A következõ konzolban max. azért lesz lemezmeghajtó, hogy visszafelé kompatibilis legyen, a ps4-es játékok szerintem neten tölthetõek lesznek. Egyszerûen értelmetlen lesz, pénzkidobás a kiadóknak lemezen kiadni játékot, simán eladják majd a neten a 12-15ezres játékokat és megspórolják a tok/füzet/lemez/elõállítás költségeit. Dvd filmeknek sem jósolok 3-4 évet és kihal mint a videókazi, lesz majd netes Warner/Sony/Disney stb videostore.

NEXUS6
Jól néz ki, de amíg egy új konzolnál csak a gépbe kerülõ akkor csúcstechnológiás csipek több száz dollárba kerülnek, akkor nem fognak ilyen piacos látványosságra pénzt költeni, max kiegként meg lehet venni.

Azt már viszont el tudom képzelni, hogy a fõ egység (meg az 15000 W-os táp😊 eldugva a sufniban valahol, ez meg az asztalon figyel (opcionálisan).

fsgh

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Hehe! XD Hát ezt egész röviden és tömören válaszoltad meg 😄 Ám Predator végülis segített, azért kösz neked is a segítséget(Nagypista egy nyakleves kíséretében ágybaküldi a Kispistát) 😛 Ezen a beszóláson behaltam! 😄D

Banano
Szerintem csak beköszönt😄DD.

Csumi!
PS3-as lettél?<#wave>

NEXUS6
Csocsesz!
<#integet2>

Banano
szerbusz.😄

DoNorBi
Beszarás jó ez a inFamous,évek óta nem játszottam ennyit egy húzamban egy játékkal<#vigyor>
Kérdés: Nekem promóciós verzió van belõle,olvastam h 1.3 gigát felpakol a játék ez igaz?
(Nos nekem nem pakolt fel semmit és nem is találok olyan menüpontot ahol installálni tudnám.)

Haverok, Buli, Fight Club!

szevasztok

PS4 PSN: angyisz

Nem írta, hogy nem sárga a borító.

Papesz

NEXUS6
Ebbõl egy oltári poént akartam írni, de a kérdéstõl úgy megdöbbentem, hogy nem értem mi a gond?

Törvényileg egyrészt sehol nincs leírva szerintem, hogy ha megvettél egy játékot akkor ki és hogyan nézheti.
Pl most hogy nézem a plazmatévék tönkretéttelére kitalált sárga-piroskarikás rendszerre vonatkozó szabályozást, az egy ORTT határozatban van szabályozva. Ergo nem arra vonatkozik, hogy amikor megjelenik a piros 18 a sarokban, akkor Nagypista egy nyakleves kíséretében ágybaküldi a Kispistát. Ez a szolgáltatóra vonatkozó elõírás, és ugyan az igaz, ha igaz egyáltalán a játékokra. Az eladó elvileg nem adhatja el az ovisnak pl. a RapePlay címû erõszakolós progit, de felvilágosult tarnszveszti apukája már megveheti és odaadhatja neki.

inkább küldtem privátba 😊

Nekem ez van:
16+ van a borítóján, szal remélem az lenne 😊

predator0
Mindegyik változat 12, vagy teen besorolású. Egyébként én a helyedben vártam volna és EZT a változatot vettem volna meg belõle.
Tudsz róla képet felrakni? A PS3-as platinum kiadások borítója ugyanis sárga.

Hát mivel ps3-as platinum kiadás, ezért ilyen szürke színû tokja van, csak ugye direkt a 16+ miatt ezt választottam 12 karikásat nem akartam, én bízok benne hogy ami a borítón szerepel 16+,az igaz legyen 😊

predator0
Vékony, kék tokban volt? Mert akkor nem kommentálom az esetet 😄DDDDD

Sziasztok! Lenne egy olyan problémám, hogy én megvettem ps3-ra a Star wars: The force unleashed játékot platinum kiadásban a borítóján 16+os felirat van. Namost amikor kibontottam a játékot a dobozából, maga a lemezfelületen 12-es karika szerepelt. Én most melyiknek higgyek, ez a játék akkor 16 karikás, avagy 12-es?(pedig direkt azért vettem meg ezt a fajta kiadást, mert 16+ volt a borítóján, nem a 12+os változat) Elõre is köszönöm a válaszokat! :-)

predator0
Red Faction új DLC: Rohadt jó ez a videó 😄

Alien!
tegnap toltam a Lost Planet 2-õt,mi tagadás,eléggé összerakták...Baszott jól néznek ki a blurrel mosott f*szán animáló ellenfelek...Lehetne akár egy Starship Troopers játékadaptáció is ezekkel a kreaturákkal....úgynézki kötelezõ vétel lesz,fõleg a multi miatt....

Banano
<#idiota>Pont az elõbb néztem meg a micimackót.

zzeN
SG jól behalt...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

NEXUS6
LOL

EmThor
off

Igen nem vagyunk hülyék és biztos lehetsz benne, hogy közel hasonló grafja lesz ingame is.
Ez a GT-sorozat hahóóó!!!😊Én biztosra veszem.Polyphony azért...áh mindegy.Majd meglátod<#wink>