PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
szeretnék egy kis segítséget kérni. két account-om van a ps-en, az egyik amerikai címmel, mindig ezt használom, ezen vannak a trófeáim is. a másik angol címmel van és a UK store-ra tudok belépni vele. van egy pal-os littlebigplanet lemezem, amihez szeretnék kiegészítõt venni. ha megveszem a Uk store-on, letöltöm, telepítem és utána átjelentkezek az amerikai acc-ra, akkor fogom tudni használni? a trófeák miatt kérdezem.
és még annyi, hogy tudnátok mondani néhány megbízható külföldi webshop-ot, ahol jó áron vannak a játékok és szállítanak magyarországra?
level 18 playstation gamer.
PSN: berghold
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Még az elsõt se toltam ki,addig el leszek vele.. aztán 1hónap múlva majd csak lesz valami akció😊.
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Sajnos ki kell malmozni a 2 hetes javítási idõt és akkor még kapsz + fél év garit.
Grafika, játékmenet, hanghatások 1-2 évvel a kora elött jár(sztem még jövõre sem valószínü, hogy megütik) fps-ek között.
Én mostanában Home-ban pörgök(sakk, dáma, billiárd + kis redbull), megoldhatnák már a sajátzenelejátszást, 1.3 verzió kijavított pár hibát, már nem rohangálnak a levegõben, sakk is javult, több cselekvés hozható be stb. Jó ez, ingyen ilyen szintü világot nem nagyon dobálnak a mai világban.
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
multit próbáltam, azzal kezdtem igazából, azzal kapcsolatban már leírtam a véleményem, majd ha megoldom a net kérdést a ps3-on még próbálkozom vele.
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
Valakinek ötlete az alaplapcserén kívül?Láttam Ylod fix videókat,de azt hagyjuk!Nem akarom szétszedni!
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
Kár, hogy viszonylag hamar (20-30 óra) szinte az összes opciót megnyitottam így most már nem sok kihívás van benne.
(Pedig nem is nagyon jártam a felhozó meccsekre, amikor az emberek felálltak egymással szemben és sorra lötték egymást fejbe a különbözõ fegyverekkel.)
De azért néha felmegyek alázni egy kört.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
tegnap próbáltunk haverral bf1943-azni,5 esetbõl 4ben szétrakott a squadból,a chat pedig tök néma volt végig....meguntuk ezután betoltuk a KZ2-õt a 6db dlc-s pályával,és majdnem hasraestem a minõségtõl...Kb egy egész generációnyi különbség....mondanom sem kell minden elsõre és tökéletesen mûködik...
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
10 font volt összesen postával együtt,annyit simán megér.<#finom>#finom>
Mellette Psp-n Policenauts szintén 100% (én még mindig azt mondom, h mindenképpen tegyen egy próbát az, aki tudja ki az a Hideo Kojima😊) és tervben va egy MGS1,2,3 4 egyhuzamban😄
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Am fifázgatok ha van kedvem, még a 09-el.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Eladó PSN Store kódok, USA ill. most már UK storehoz is!!!
Playstation Network Card $20 (USA)
5500,-
Playstation Network Card $50 (USA)
11800,-
Playstation Network Card 20 Gbp (UK)
6300,-
Playstation Network Card 50 Gbp (UK)
14000,-
Érdeklõdni a továbbiakról az [email protected] emilen vagy itt a fórumon lehet..
http://www.livekodok.com/
Psn ID: thundercore1126 Ps2, Ps3, PC jatekaim.hu/Thundercore
segítséget kérnék!...
van egy ps3-játékom..és az irányítókát pontossabban hogy kell feltölteni?
van kábelem is hozzá...
arra lennék kíváncsi hogy ha összedugom a kábelt a ps3-al és a joy-al is akkor a ps3 legyen bekapcsolva.... vagy hogy.....
valaki leírná pontosabban
ELÕRE IS KÖSZÖNÖM