PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alien!

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Nekem is volt ilyen 1.3 után, én sem értettem, elöször azt hittem az a baja, hogy pont szervíz után töltöttem le. Letöröltem az egész Home-ot, újraraktam és azóta jó(lekopog).

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

sziasztok!

szeretnék egy kis segítséget kérni. két account-om van a ps-en, az egyik amerikai címmel, mindig ezt használom, ezen vannak a trófeáim is. a másik angol címmel van és a UK store-ra tudok belépni vele. van egy pal-os littlebigplanet lemezem, amihez szeretnék kiegészítõt venni. ha megveszem a Uk store-on, letöltöm, telepítem és utána átjelentkezek az amerikai acc-ra, akkor fogom tudni használni? a trófeák miatt kérdezem.

és még annyi, hogy tudnátok mondani néhány megbízható külföldi webshop-ot, ahol jó áron vannak a játékok és szállítanak magyarországra?

level 18 playstation gamer.

EmThor
gta chinatown wars psp video

ez az elsõ mozgóképes anyag asszem, nagyon (!) komoly!

Töröld le és töltsd le újra, nekem is ez volt.

PSN: berghold

5c0rp330n
apropo home: most frissitettem 1.30ra es azota 2szer megprobaltam belepni es mind2szer lefagyott az egesz gep (legalabbis kb 1 percig semmire nem reagalt ezert hosszan ki kellett nyomnom), nemtom mi a franc lehet..

5c0rp330n
mennyie/hova? 😊

Banano
Nekem is elõ volt rendelve shopto-nál de tegnap lemondtam,mivel mondom , elsõ részét se toltam még ki asszem a 10. chapternél vagyok (?) ..ezért gondoltam várok vele 1-1.5hónapot addigra talán már új tv lesz a szobámban + olcsóbb is lesz a game valamivel.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

predator0
11e ft az akciós? 😊 Én kb. annyiért rendeltem elõ (shopto-ról).

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Banano
Én lemondtam az elõrendelésem 😞
Még az elsõt se toltam ki,addig el leszek vele.. aztán 1hónap múlva majd csak lesz valami akció😊.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

cloud.strife
Elvileg kedden jönnek az UC2-õk... 😊

www.digimomentsvideography.com

Ne szedd szét, mert akkor ugrik a kedvezményes javíttatás!
Sajnos ki kell malmozni a 2 hetes javítási idõt és akkor még kapsz + fél év garit.

Killzone2 finom játék, nekem a fõellenféllel sincs bajom, egyedül a pályatervezõt rúgnám ki, mert ilyen szürke egysíkú világot tervezett.
Grafika, játékmenet, hanghatások 1-2 évvel a kora elött jár(sztem még jövõre sem valószínü, hogy megütik) fps-ek között.
Én mostanában Home-ban pörgök(sakk, dáma, billiárd + kis redbull), megoldhatnák már a sajátzenelejátszást, 1.3 verzió kijavított pár hibát, már nem rohangálnak a levegõben, sakk is javult, több cselekvés hozható be stb. Jó ez, ingyen ilyen szintü világot nem nagyon dobálnak a mai világban.

brodix
részvétem<#szomoru1>

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Felgolos
Igen szép de nem annyira lcd vagy plazmán!

erre azért gondoltak, ezt egyszer játszhatod el, elteleportál a pálya másik végére.

multit próbáltam, azzal kezdtem igazából, azzal kapcsolatban már leírtam a véleményem, majd ha megoldom a net kérdést a ps3-on még próbálkozom vele.

Attelee

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

Attelee
Igy jártam!!!!!!<#boxer>
Valakinek ötlete az alaplapcserén kívül?Láttam Ylod fix videókat,de azt hagyjuk!Nem akarom szétszedni!

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

hello ha nincs lcd vagy plazma tvem akkoeris szép lesz grafika a ps3on
NEXUS6
Monnyuk én kb a felénél abbahagytam a singlet, mert minden idõmet elvitte a multi, ami tényleg a legjobb konzolon.

Kár, hogy viszonylag hamar (20-30 óra) szinte az összes opciót megnyitottam így most már nem sok kihívás van benne.
(Pedig nem is nagyon jártam a felhozó meccsekre, amikor az emberek felálltak egymással szemben és sorra lötték egymást fejbe a különbözõ fegyverekkel.)

De azért néha felmegyek alázni egy kört.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

tomi890125
nem lehet mindenkinek egyforma ízlése! 😊

The Only One!

Alien!
l*faszt szar az..annyi eszed már nincs,hogy esetleg benézz a multijába?!?...az igazi értelmét az adja...
tegnap próbáltunk haverral bf1943-azni,5 esetbõl 4ben szétrakott a squadból,a chat pedig tök néma volt végig....meguntuk ezután betoltuk a KZ2-õt a 6db dlc-s pályával,és majdnem hasraestem a minõségtõl...Kb egy egész generációnyi különbség....mondanom sem kell minden elsõre és tökéletesen mûködik...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

honnan rendelted?

még én is 09-el pötyögök, de a 10-es demójában nagyon tetszik a játékmenet. mintha folyamatosabb lenne a játékosok mozgása... pedig erre az epizódra mondtam azt kb. 2 hete, hogy tuti nem veszem meg, mert semmivel sem jobb, mint a 09. <#falbav>

Még eliten is gyõzhetõ, ha a sarokban állsz: két oldalról fedve vagy. Elõ a kés és szabdalj rajta nagyokat.

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

EmThor
japán store, bayonetta demo, MOST

predator0
Ha mögötted fal van akkor senki nem tud a hátad mögé kerülni...

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

dehogynem. ps3-on eddig egyetlen egy játékban csalódtam akkorát mint a ház, killzone 2. most fejeztem be. játékos élményeim közül a legeslegrosszabbul kitalált bossfight (joyyal lekövetni egy állandóan mögéd teleportáló ellenfelet, melyik idiótának jutott ez eszébe?!) után legszívesebben darabokra zúztam volna ezt a szart, de inkább eladom. pedig tényleg jó kis játékok vannak a gépre. de ez, ez egy szar.

Banano
Én most rendeltem meg!
10 font volt összesen postával együtt,annyit simán megér.<#finom>

n000rbi
Dehogyisnem😊 Uncharted nemrég lett kivégezve, épp azon filózok mi legyen a következõ áldozat😊
Mellette Psp-n Policenauts szintén 100% (én még mindig azt mondom, h mindenképpen tegyen egy próbát az, aki tudja ki az a Hideo Kojima😊) és tervben va egy MGS1,2,3 4 egyhuzamban😄

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

EmThor
<#eljen>

itt wolfenstein + batman pörög + psp-s motorstorm valami istenkirály

fsgh
Mirrors edge-n én is gondolkozom . most már fillérekért utánam dobják😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
Nem rég fejeztem be az Infamous-t. Tervezem még a Batman beszerzését, és persze az UC2-t is.

Am fifázgatok ha van kedvem, még a 09-el.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

abelus
én játszok, mirrors edge-et + batman-t.
ha vége, akkor jöhet a call of juarez.

,

Alien!
ennél a játéknál ezt simán elnézzük....egyébként sokkal szarabb látványra ne számíts,a Naughty Dog sz*rrá gyalázza a mezõnyt ismét.

EmThor
egyébként itt senki sem játszik? csak hogy a lényegrõl szó essen...

Kratos86
Attól még jól néznek ki!

THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!

fsgh
Szanaszét javított/Photoshoppolt képek...

Kratos86
<#smile>

THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!

Sippie
de PC-n is töltheted, ha éppen netezel
Hello..

Eladó PSN Store kódok, USA ill. most már UK storehoz is!!!

Playstation Network Card $20 (USA)
5500,-
Playstation Network Card $50 (USA)
11800,-

Playstation Network Card 20 Gbp (UK)
6300,-
Playstation Network Card 50 Gbp (UK)
14000,-

Érdeklõdni a továbbiakról az [email protected] emilen vagy itt a fórumon lehet..

http://www.livekodok.com/

Thundercore
Csak akkor tölt, ha megy a gép. Töltés alatt villognak hátul a ledek.

Psn ID: thundercore1126 Ps2, Ps3, PC jatekaim.hu/Thundercore

tibi842
Lenne egy kérdésem!
segítséget kérnék!...

van egy ps3-játékom..és az irányítókát pontossabban hogy kell feltölteni?
van kábelem is hozzá...

arra lennék kíváncsi hogy ha összedugom a kábelt a ps3-al és a joy-al is akkor a ps3 legyen bekapcsolva.... vagy hogy.....

valaki leírná pontosabban

ELÕRE IS KÖSZÖNÖM

tomi890125
demója bejött, de nem fogom megvenni 😊

The Only One!

EmThor
Wolfenstein, jpg-be tömörítve

Alien!
keress egy proxyt(francia,német vagy angol) és állítsd be úgy a ps3-at...Nekem elindult,bár lassú volt.

deep
Karbantartás volt, nem kell ijedezni.
baggins
A Vidzone-t pontosan hogy lehet megoldani? Mert az ugye nálunk keményen nem indul el, pedig kíváncsi lennék rá.

Alien!
nmehinném,hogy kitiltanának...ha meg igen,legrosszabb esetben át lehet b*szni egy proxyval,akárcsak a vidzone-t...mondjuk nem örülnék ha 30 fontom ragadna benn....

baggins
Nagyon csípni fogja a szememet, ha totál letiltanak minket a Store-okról. Mindegyik eljátsza vagy csak az angol? Ma délutánra terveztem ugyanis a Siren megvásárlását.