PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fúú ez mibe is volt? Hámhúsz! Jó poén! <#taps>

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

predator0
Skóciában nincs is 576.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

tomi890125
Csak nem a Loch Ness-i szörny volt? Múltkor engem is próbált lenyúlni!

The Only One!

Nem fogjátok elhinni mi történt velem. Gondoltam hogy érdeklõdök mennyi manapság egy ps3 szóval lementem a 576-ba.

Kérdezem is az eladót hogy mennyi a Ps3 mostanában?

Mire õ azt felelte...

Hát úgy nagyjából... HÁMHÚSZ!

Na hát pont ekkor vettem észre hogy az eladó vót vagy 20 méter magas... 😊
Srácok az miért van, hogy nem egy nem két filmnél tapasztalom, hogy míg a sample-nek van hangja addig a filmnek sajna nincs??! Most is épp egy ilyennel bajlódom (kép: Ice.Age.Dawn.Of.The.Dinosaurs.2009.BRRip.XviD.AC3-WHiiZz hang: Jegkorszak.3.A.dinok.hajnala.iNT.R5.XviD.Hungarian-G1-CiNEDUB ). Kellene vmi beállítást eszközölni, hogy legyen hang? Próbáltam Media Serveren keresztül is, de úgy sem volt hangja a filmnek. Mi lehet a gond???

Thx!

\" örökké nem eshet.... \"

Banano
Basszus az elõbb 40k-ért ment el egy uncharted 2 német ebay-en......:/Kár h could nem tudta beszerezni hamarabb😄.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

predator0
10.22-én.

krissz88
Tényleg holnap kerül a boltokba a DBZ: Raging Blast? (nem túl megbízható forrásom szerint tényleg)

Banano
Nem csak ide..haveroknak is xD Meg nyomtam egy printscreent 😄

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

predator0
Nem mondod, hogy azért írtál oda egy tökkretén kérdést, hogy ide be tudd linkelni... LOÁL 😄DDD

Banano
Most már ne nézzétek meg...mert leszedték és ilyet kaptam :

"Tisztelt Felhasználónk!

Kérlek a jövõben csak akkor írj ki kérdést, ha van normális kérdésed is. Mivel "Hogy tudnám lehúzni a kotont a fejemrõl?" kérdésed nem ilyen, ezért töröltük az oldalról."

Banano
Asszem hosszan nyomva kell tartani a "bekapcsoló gombot" vaaagy be kell kapcsolni és utána rögtön 3mp-ig nyomva tartani nem tudom...velem is már elõfordult egy párszor amikor még cipeltem fel le SD-rõl HDtv-re ...és mindig elfelejtem h mit kell ilyenkor csinálni😄.

Srácok, egykis segítséget kérnék, ha tudna valaki.. mmint segíteni.
Egyik haveromékhoz átvittem a gépet, és ott HD-tv-n nyomtuk. nem is volt vele semmi gond.
hazahoztam, és bedugtam a normál kábelt, de se kép se hang, nemjelenik meg a képernyõn semmi amikor bekapcsolom a gépet.
átálította magát a gép HDMI-s csatlakozásra, vagy micsoda? hogyan tudnám orvosollni? köszi elõre is
Banano

abelus
ja, de ez ki volt írva kb 1-2 hónapja a kezdõoldalra 😄

,

Banano
Az se biztos,csak annyiban lenne jó h az új legalább garis és nem kell fizetni a javításért.😊

predator0
Meg is van a megoldás: bevezették az elõrendelési árgaranciát. Király <#eljen>

NEXUS6
Resi 3 érkezõben

Hát, ha tudnak olyan fejlõdést hozni, mint az elsõ rész után, akkor megyek ki brékdenszelni a Hõsök terére félmeztelenül.

Ja ez már volt. Akkor valami ilyesmi.
<#nyes>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

cloud.strife
Gyári PS3 HS a legjobb. Az Eyetoy csak akkor jó, ha egyedül csendben játszol.

www.digimomentsvideography.com

Sziasztok!

Most, hogy már 1 hete rá vagyok kattanva az Uncharted2 multi-ra (mást még nem is próbáltam, úgyhogy könnyen lehet, hogy azt mondátok, hogy nem tudom mi a jó 😊 ) rájöttem, hogy be kéne szerezzek valamilyen mikrofont.
Kicsit olvasgattam több fórumon, és azt írják, hogy egy mezei BT headset megteszi. Viszont azt is írják, hogy vigyázni kell, hogy milyet vesz az ember, és nem is mindegyik mûködik, vagy rossz a noise cancellation etcetc.
A végén arra a következtetésre jutottam, hogy a legjobb megoldás mégiscsak egy PS Eye lenne.
Mi errõl a véleményetek? Ha használtok mikrofont, akkor milyet?

Köszi,
G.

abelus
add el most, az a biztos 😄

,

Seth
15-20k körül olvastam vmelyik másik topikban

PSN ID.: Beegabor

Banano
Nah , nekem legelsõ szériás dagadt ps3-om van, új ára (159 vagy 169 volt) én 1hónaposan vettem valakitõl 120-ért.Viszi a ps2-es gameket stb ...Csak elgondolkoztam azon h mi lenne ha egyik nap becsõdölne?Mondjuk sárga ledes lesz vagy valami,gari az nincs , akkor kb mennyi pénzbe kerülne a javítás?
Vagy inkább adjam el most aztán szerezzek be valami garisat?

zzeN
Én a helyedbe még FAT-et vennék, a slim még elsõ szériás, ki tudja milyen bajai lesznek késõbb. Sokkal megbízhatóbb mint a box, jóval kevesebb a meghibásodási arány.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Hali mindenkinek! Új vagyok még a fórumon. A jövõ hónapba venni akarok egy ps3-at.X-boxom máér van de a fasza ps3 exkluziv játékok miatt muszáj vennem eggyet.Azt szeretném megkérdezni hogy a ps3-om mennyire megbízható. Már úgy értem sok tönkre megy vagy nincs vele gond? Slim gépet akarok venni.Van már valakinek slim gépe? Ha van valakinek irja már le egy pár sorban hogy milyen a sima változathoz képest.A válaszokat elõre is köszönöm!
jaszy
2 hónap , nem 2 hét.

Egyre biztosabbnak tûnik az Abe újrakiadás psn-en. Pletykálják, hogy a két boxos részt is felteszik, bár azok közelébe sem érnek a ps1-es két részhez. Azért ez mindenképpen jó hír.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

predator0
Ahhoz képest engem baromira nem értesítettek errõl, ahogy arról sem, hogy erõsítsem meg a rendelésemet, ahogy azt a szabályzatukban írja.

Három hete...

Papesz

predator0
Höhö... Mik nem vannak.

5c0rp330n
game-en meg a collectors ment fel 40rol 45re.. wazz, eddig kellett volna megrendelnem.. van meg vhol normalis aron?

predator0
A jobbaknak a netes vásárlásuk elkülönített egyenlegrõl megy, amire pont annyi van feltöltve amennyi kell. Bibibi.

bertino
aztán majd jönnek ujra a nyavajgások, hogy "tõlem pluszban levontak még jó sok péééézt a játék árán kívül, HHEEELLLPPPP" és indul a fejfájásos reakcio <#smile><#gonosz3><#zavart2>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

predator0
Shopto-n az Uncharted 2 eddigi 32.95 fontos elõrendelési ára felment 37.85-re.

Átlagosan 2-3 nap. Volt mikor pénteki rendelésemet hétfõn már meg is kaptam. Bár most késés elõfordulhat, mert írják az oldalon, hogy sztrájk van náluk a postán, de lehet ez minket pont nem is érint.

NEXUS6
És igazából szerintem nem is annyira a tiszta grafika, hanem a fizika, egyéb, pl a particle effektek, meg az AI miatt nagy a KZ2

Aztán ugye az Unchartednél is ott vannak a rombolható tereptárgyak fedezékek, ami miatt sokkal dinamikusabban kell játszani. Már nincs az, mit a régi játékoknál, hogy kuksolsz valahol valami atombiztos helyen és az ellenséget leszedet halálos boka és könyöklövésekkel, ami éppen kilóg a sarok mögül. Néha kifejezetten jobb és nagyobb kihívást is jelent az AI ellen küzdeni, mint az onlájn.

Onlájban az emberek tök bután jáccanak az AI-hoz képest, csak megy az eésznélküli hent igazi taktika nélkkül.
Hát ide jutottunk!<#nyes>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Banano
Nem tudjátok mennyi idõ mire ideér a csomag shoptotól?

Alien!
"szal a Sony kezd olyan tudást a saját stúdiói házatáján felhalmozni,. amivel nem fog tudni semmilyen külsõs cég versenyezni."

hát,hogy õszinte legyek,ez meg is látszik az exkluzívokon...

A napokban dobtam el az agyam a KZ2 DLC miatt,mert a GG olyan 6 extraszép és nagy pályát dobott össze,ami egyszerûen hihetetlen...2 nagy kedvencem a southern hill az atomrobbanásával,meg az lv426-ra hajazó,viharos beach head....meg lehet nézni:

http://www.youtube.com/watch?v=t-iMqKg2itk

http://www.youtube.com/watch?v=dJBPHAJgXyc

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Üdv!

Esetleg ha van valakinek eladó ps3 sixaxis kontrollere, használt vagy akár új engem érdekelne.
Irj privit vagy eltudsz érni az alábbi email címen.Ha tudsz akkor egy képet dobj lécci hogy mégis milyen állapotban van a joy. az árrol majd emailen keresztül megegyezünk.

[email protected]

NEXUS6
Az a jó, hogy osszák meg az okosságot, így aztán más fejlesztõk is jó kis gáméket tudnak kiadni. Szerintem pl. a Quantic dream is kapott belõle rendesen, meg az õ mósönkepcsörük is bekerült a köztudatba, szal a Sony kezd olyan tudást a saját stúdiói házatáján felhalmozni,. amivel nem fog tudni semmilyen külsõs cég versenyezni.

Érdekes a Bándzsi nevének felmerülése is, bár messzemenõ következtetéseket azért nem vonnék le belõle.

abelus
ofkorsz

,

A PS storeba létezõ lapcíemt kell megadni. Ez a generátor ami fejlécben van olyat ad meg? Sikerült ilyennel bejelentkezni?
fook
wtf ?😄

Smuge

Smuge
az angolok adnak a reklámra😊

Alien!
korrektek voltak,mert megköszönték a nagyon pozitív kritikát az infinity wardnak és a bungie-nak is...Bár elõfordulhat,hogy a bungie a játék egy-két multiplayer eleme miatt van említve,állítólag ebben az U2 eléggé hajaz a Halo-ra...mindenesetre a listából tisztán látszik(Guerrila Games),hogy a sony-n belül hogyan osztják egymás közt a tapasztalatokat...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

predator0
Van aki már legalább kétszer végigvitte (a képen látszik, hogy Crushing trophy is meg van). Multizni viszont úgysem tudnak, majd csak jövõ hét szerdától. Egyébként szerintem a háttérben lévõ Thanks alatti listát kell nézni.

Banano
Ezen mit kell nézni?😄
Am ebay-en már árulják az elsõ darabokat.Szóval már van aki tolja😊.

A banner-ek között találsz olvasnivalót.

Papesz

EmThor
madness