PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
<#vigyor>#vigyor>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
ami viszont tényleg idegesítõ, és hibásan oldották meg, az a fejlövés. nem tudom, szerintem 3 fejlövéstõl illik meghalni...
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Bluetoot os sony ericson headsettet szeretnék Ps3 ra csatlakoztatni.
Hogy kell? nem sikerül 😞
Crushing mikor jön elõ? Én végigtoltam normalon hardon de nem emlékszem, hogy lenne egy ilyen menüpont.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Más: mehetek a saját gépért, ez most pont két hét volt, 12 munkanap, remélem mostmár tényleg jól megcsinálták. <#vigyor2>#vigyor2>
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Amúgy igazán érdekelne h milyen a high fokozat.<#idiota>#idiota> Majd miután kitoltam kipróbálom.. amúgy hány chapter van?
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Nem tudom....szerintem tökéletes a nehézség, mint ahogy az egész játék, a ps3 egyik ékköve, sõt továbbmegyek kevés szórakoztatóbb kalandjáték volt az elmúlt 25 éves videójáték pályafutásom alatt, pedig volt jópár.
Egyszer az a baj, hogy az egész játék egy "csõben" zajlik és egyszerû mint a faék, egyszer meg az ha van benne félóránként egy kicsi felfedeznivaló....hihetetlen.
#61 easyn túl könnyû..az elején úgy mentem.
#62 Az eltévedést nem szó szerint értettem😄 hanem úgy h nemtom h kell továbbjutni /feljutni/felmászni stb.
Én kifejezetten azt vártam, hogy legyenek picit gondolkodtatóbbak a merre tovább helyzetek.
Sosem volt hasonló problémám még Unchartedben, bár lennének. 😊
Lövöldözés, sokkal egyszerûbb ha fejre lõsz. 😄
Egyébként meg az Uncharted1 és a 2 is egy kalandjáték amiben vannak mászkálós részek lövöldözõs részek és logikai feladványok.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Már nem egyszer volt olyan h egy kis szar 2x2cm-es akármibe kell belekapaszkodni h tovább lehessen ugrani egy ugyancsak 2x2-es betondarabra...tiszta vicc ...Fõleg az h van mikor fél órán át keresem azt a 2x2-es bigyót..
Másik idegesítõ dolog : belelövök egyet az ellenségbe..ok nem hal meg , még egyet még mindig él, még egyet és ugyanúgy mozog tovább,aztán kb 6-7 golyóból kifekszik egy AK 47 (!!!) estõl...M4-el ugyan ez a helyzet meg szinte minden fegyóval...
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
ázsiai filmeket viszont nagyon bírom, tengap is megvolt egy hk-i rendõrös krimi (rengeteg ilyen rendõr triád filmet csinálnak), imádom
ON
nem is olyan könnyû ez az Uncharted 2... Brütal Legend intrójától meg seggreültem 😄
Szal nálam az a helyzet,hogy az örökzöld filmeket kibekkelem a BD megjelenésig,aztán megveszem,de nagy gûjteményem már valszeg nem lesz,mert úgyis jön vmi baromság amivel újra meghülyítenek,és kezdhetem elõröl...
Én 45 perc alatt kimaxoltam, még a zufósvégigjáccás is meg volt.
Szerintem ez egy xar!
A Goldenaksze jobb volt.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
játéka válogatja, de komponens (nem a sárga-fehér-piros) kábellel nem volt rossz amit néztem!
viszont ahogy nézem,a fogyasztói társadalom egyik jeles példája vagy..nemsemmi amiket vásárolsz....részemrõl 2009-ben dvdfilmet még 500-ért se...
off
psp tv-n, fõmenü (480p), kábel 2.5m
játék közben mindig ekkora az ablak, de tv-vel lehet nagyítani
fasza a 8gb-os memkari, olvassatok Richard Dawkins-t és Sam Harris-t (greatest show on earth és a letter to a christian nation).
érdekes, hogy a 4gb-os sdhc karit a ps3 felismeri, a pc kártyaolvasója nem, igen dühítõ, de a múltkori, gameplay.co.uk-n is megvehetõ nyko media hub pc-vel is mûködik és olvasta a kártyát 😊
a resident evil dvd 990 volt, minden az xpress-rõl van.
psn USA-ról psp-re: untold legends warriors code, pixeljunk monsters deluxe, hot shot golf open tee 2
a komponens psp kábel még nem tudom milyen, de sony boltból van szóval nagyon rossz nem lehet
A másik a grafika, a hó pl. az ezerszer durvább, mint a bétában volt, potyogtak a könnyeim a gyönyörûségtõl.
Brütalt még nem volt idõm felrakni + 256mb-os patch-el is indít.
elég kemény egy felhozatal lesz még idén...
Nem láttam, hogy írtátok volna, de lehet csak az én figyelmemet kerülte el, mindnesetre használhatóbb, mint a zebrás 😄
PSN: berghold
Próbáld ki õket vmelyik még talán megy.