PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Johnny23
Sztetek,

A SLimen jobban futnak a játékok ??<#confused>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Alien!
azért tûnik 3 fejlövésnek mert a fegyvereknek más és más a szórása,és nemis találod el...egyébként sztem a tûzharc a második részben némileg könnyebb lett...Itt most többen jönnek egyszerre,de kevésbé mozognak jól mint az elsõben....vagy csak engem edzett meg a rengeteg multi...😉

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

NEXUS6
Na, sör a hûtõben, cigi a szájban, pizza berendelve, Uncharted2 a gépben, kezdõdhet a hétvége!

<#vigyor>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Banano
Jézus,pedig én már azt hittem a hogy a vége fele vagyok ..nagyon úgy tûnt pedig.😄

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

deep
Meghal az 1tõl is, csak hiába látod annak, nem mindig az.
szerintem is egyértelmû szinte mindig, hogy merre kell menni...

ami viszont tényleg idegesítõ, és hibásan oldották meg, az a fejlövés. nem tudom, szerintem 3 fejlövéstõl illik meghalni...

zzeN
Ha hardon végignyomod akkor nyílik meg a crushing, kell lennie!

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

jaszy
Sikerült 😊

jaszy
Sziasztok!
Bluetoot os sony ericson headsettet szeretnék Ps3 ra csatlakoztatni.
Hogy kell? nem sikerül 😞

Jó a hard, szerintem az a kellemes szint.
Crushing mikor jön elõ? Én végigtoltam normalon hardon de nem emlékszem, hogy lenne egy ilyen menüpont.<#fejvakaras>

Más: mehetek a saját gépért, ez most pont két hét volt, 12 munkanap, remélem mostmár tényleg jól megcsinálták. <#vigyor2>

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

predator0
High? Olyan fokozat nincs. Viszont Hard és a legalább kétszer nehezebb Crushing van. Amúgy én a második részt rutinból Hardon kezdtem és játszottam, mert lejjebb nem lett volna ennyire izgi 😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

zzeN
26

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Banano
Nem mondtam egy szóval se h szar lenne,csak ez a két dolog idegesítõ (NEKEM). Másnak lehet h nem az ,ettõl függetlenül nagyon jó játék.

Amúgy igazán érdekelne h milyen a high fokozat.<#idiota> Majd miután kitoltam kipróbálom.. amúgy hány chapter van?

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Easy-n túl könnyû normálon meg már nehéz?
Nem tudom....szerintem tökéletes a nehézség, mint ahogy az egész játék, a ps3 egyik ékköve, sõt továbbmegyek kevés szórakoztatóbb kalandjáték volt az elmúlt 25 éves videójáték pályafutásom alatt, pedig volt jópár.

Egyszer az a baj, hogy az egész játék egy "csõben" zajlik és egyszerû mint a faék, egyszer meg az ha van benne félóránként egy kicsi felfedeznivaló....hihetetlen.

Banano
Jó de pl a 15.ik chapternél asszem , ott hiába nyomogatod van egy kibaszott nagy terület aztán ha megnyomod akkor megmutatja h hová kéne feljutni..de h hogyan azt fél órán keresztül kerestem miután kiderült h egy kiálló tégla a megoldás😄.Ez volt eddig a legdurvább,másik dolog ugyanennél a chapternél jönnek rád van 6-an , és van kb 30golyó a pisztolyban = kb 2-3 embert tudsz megölni aztán futrinka van.

#61 easyn túl könnyû..az elején úgy mentem.

#62 Az eltévedést nem szó szerint értettem😄 hanem úgy h nemtom h kell továbbjutni /feljutni/felmászni stb.

Csibe001
Nem azért, de ebben eltévedni? 😊
Én kifejezetten azt vártam, hogy legyenek picit gondolkodtatóbbak a merre tovább helyzetek.
Sosem volt hasonló problémám még Unchartedben, bár lennének. 😊
Lövöldözés, sokkal egyszerûbb ha fejre lõsz. 😄

Kedves Banano, a másik idegesítõ dologra is van megoldás....easy-n kezded és 3 lövéstõl megfekszik az ellen.

Egyébként meg az Uncharted1 és a 2 is egy kalandjáték amiben vannak mászkálós részek lövöldözõs részek és logikai feladványok.

Alien!
miért lenne vicc?!? ha megnézed akkor a kameraállások mindíg segítenek abban merre menj tovább,ha meg nagyon elakadsz nyomsz egy hintet azt csókolom...kifejezetten jól oldották meg ezt a fejlesztõk.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Banano
Én még csak az elsõvel játszok😊..még nem vittem végig de már egyre idegesítõbbek ezek a mászkálós részek...(17.chapternél vagyok asszem)
Már nem egyszer volt olyan h egy kis szar 2x2cm-es akármibe kell belekapaszkodni h tovább lehessen ugrani egy ugyancsak 2x2-es betondarabra...tiszta vicc ...Fõleg az h van mikor fél órán át keresem azt a 2x2-es bigyót..

Másik idegesítõ dolog : belelövök egyet az ellenségbe..ok nem hal meg , még egyet még mindig él, még egyet és ugyanúgy mozog tovább,aztán kb 6-7 golyóból kifekszik egy AK 47 (!!!) estõl...M4-el ugyan ez a helyzet meg szinte minden fegyóval...

tomi890125
jó is ez, csak ez a játék a képességeid határán túl van 😊

The Only One!

romeozor
biztos én vagyok a buta és a tudatlan és a tapasztalatlan, de én úgy mentem bele az Uncharted 2-be hogy milyen jó, egyszer sem fogok eltévedni, mindig teljesen világos lesz mit kell csinálni. ehhez képest...már a legelején amikor mászkálni kell egy teremben ahol harang van az állványon...mire nekem feltûnt hogy a fal mellett van egy kötél. Meg még volt pár hasonló, számomra érthetetlen momentum és még csak az 5. csepternél járok. No sebaj, majd kialakul. Ha másképp nem, majd folyamatosan azt hazudom magamnak hogy milyen jó mulatság is ez.

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

EmThor
<#nyes>

EmThor
megértem, nem szóltam!

ázsiai filmeket viszont nagyon bírom, tengap is megvolt egy hk-i rendõrös krimi (rengeteg ilyen rendõr triád filmet csinálnak), imádom

ON

nem is olyan könnyû ez az Uncharted 2... Brütal Legend intrójától meg seggreültem 😄

Felgolos
😞<#wilting><#falbav>Hát akkor a játékon nem fogok játszani!!! Nagyon kár érte.pc verzió meg felejtõs, mert nem futtna a gépemen!!!<#falbav>

Elképzelhetetlen. PS3-ra eddig csak az EA adott ki magyar vonatkozású játékokat. PS2-õn még a sony is készített magyar felratost (24).

Felgolos
Dragon Age:Vérvonalak, pc-re magyar felirattal fog megjeleni.ps3-ra lesz magyar verzió?

Sziasztok ismét! =) Valaki tudna nekem linkbe küldeni egy Resident evil 5 (ps3) magyar nyelvû végigjátszást? Elõre is köszönöm! 😊

buldozer99
Batman AA 8k-ért eladó postával! Érdekel valakit?

Forca Barca

Alien!
warezrõl szó sem volt...kb fél millióm áll a dvd gyûjteményemben,mert volt egy idõszak amikor elkezdtem gyûjteni,és igazából akkor lett elegem az egészbõl amikor a 4e forintos nagy klasszikus filmeket volt pofájuk úgy kiadni,hogy csúszott a szinkron,vagy szimplán a 2 front fel volt cserélve,vagy akkora kontár munka volt,hogy vmelyik b*zeráns úgy gondolta,hogy pl a Tango és Cash magyarhangját beillesztették a centerbe,ergo az 5.1 hátul egyszerûen angolul szólt....ráadásul mindegyiknek a menüje kb a DVDwizard 1.0-val volt szerkesztve,egy kékcsíkos háttér + bélyegkép.....ultraigénytelen....persze ezt nem lehet általánosítani,de zsinórban 4-5ik ilyen filmnél már a f*szom tele volt...
Szal nálam az a helyzet,hogy az örökzöld filmeket kibekkelem a BD megjelenésig,aztán megveszem,de nagy gûjteményem már valszeg nem lesz,mert úgyis jön vmi baromság amivel újra meghülyítenek,és kezdhetem elõröl...

NEXUS6
Degyikvagy!

Én 45 perc alatt kimaxoltam, még a zufósvégigjáccás is meg volt.

Szerintem ez egy xar!
A Goldenaksze jobb volt.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

EmThor
Uncharted, 5. fejezetet kezdem, 20%-ot ír a mentés és 2ó 3p játékidõt, ebben szerintem nincs benne az újrakezdés

Én is veszem a mai napig a DVD filmeket. Mit csináljak ha kedvenceim BD-en még nem jöttek ki vagy sose fognak kijönni. De ha majd ki is jön, 6-7 ezerért kösz nem. Inkább befizetek egy csekket és megveszem DVD-n. 😊 A HD élmény nekem ennyit nem ér.

EmThor
nekem ez mind tetszett és megnézem többször is, szóval... a warezhoz meg gratulálok

játéka válogatja, de komponens (nem a sárga-fehér-piros) kábellel nem volt rossz amit néztem!

tomi890125
van valami plugin is ami alapból teljes képernyõre rakja a játékot tv-n!

The Only One!

Alien!
hát hogy õszinte legyek,annó 2500-ért sikerült venni a psp-hez jófajta komponenst,még a fõmenû csak okés volt egy 82-es tv-n,de a játékok.....hááát....maradtam a inkább a kijelzõn...pocsék...

viszont ahogy nézem,a fogyasztói társadalom egyik jeles példája vagy..nemsemmi amiket vásárolsz....részemrõl 2009-ben dvdfilmet még 500-ért se...

EmThor
eredeti jobb volt (kairo/pulse)

off

psp tv-n, fõmenü (480p), kábel 2.5m

játék közben mindig ekkora az ablak, de tv-vel lehet nagyítani

NEXUS6
A Mezsgye milyen egy gyik film!

EmThor
no warez

fasza a 8gb-os memkari, olvassatok Richard Dawkins-t és Sam Harris-t (greatest show on earth és a letter to a christian nation).

érdekes, hogy a 4gb-os sdhc karit a ps3 felismeri, a pc kártyaolvasója nem, igen dühítõ, de a múltkori, gameplay.co.uk-n is megvehetõ nyko media hub pc-vel is mûködik és olvasta a kártyát 😊

a resident evil dvd 990 volt, minden az xpress-rõl van.
psn USA-ról psp-re: untold legends warriors code, pixeljunk monsters deluxe, hot shot golf open tee 2

a komponens psp kábel még nem tudom milyen, de sony boltból van szóval nagyon rossz nem lehet

EmThor
Ja, reggel kipróbáltam uncharted 2-t, kopognak az átvezetõben, aszittem a szobámból jött 😊
A másik a grafika, a hó pl. az ezerszer durvább, mint a bétában volt, potyogtak a könnyeim a gyönyörûségtõl.

Brütalt még nem volt idõm felrakni + 256mb-os patch-el is indít.

Alien!
40percet toltam,tehát sokat még nem tudok írni,az elsõ nagyon bejött,ez sokkal profibb...

uncharted 2, dragon age, brutal legend, tekken 6, cod mw2, ac2, saboteur

elég kemény egy felhozatal lesz még idén...

Banano
És a játék milyen?xD Engem a hang nem igazán érdekel.

Alien!
hát srácok,az Uncharted 2 az vmi egészen elképesztõ...olyan 7.1 lpcm hangot tettek alá,ami simán hozza a BD filmek minõségét....hihetetlen.

EmThor
egy óra múlva meglesz

és kb menyiu giga egyy játék
tomi890125
foglalnak igen, és a demok is! 😊

The Only One!

hello nemsokára veszek ps3 at 80gbosat néztem azt szertném kérdezni hogy psna gamek foglalnak e helyet a vinyon?
UK storeon van ingyenes Motostorm Arctic Edge PS3 dynamic theme.
Nem láttam, hogy írtátok volna, de lehet csak az én figyelmemet kerülte el, mindnesetre használhatóbb, mint a zebrás 😄

PSN: berghold

Banano
Lentebb van egy pár béta key .
Próbáld ki õket vmelyik még talán megy.

balla27
köszi