PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most nyomtam végig, és nem olyan egyértelmûen felhõtlenül heppi a kedvem, mint az elsõ játék után.
Persze ettõl még ez egy kiba jó játék, ha én nem is adnék rá tizest, de van aki igen és ez így van jól.
Mellette persze talkálkoztan 4-5 buggal, ezek közül 1-2 a játékmenet rovására ment, más csak simán hülyén nézett ki. És itt már jönnek a gondjaim, és jobb híján lehet hogy a multiba ölt energiát hibáztatom én is ezek miatt.
A sztori komolyabb hangvételû lett, de valahogy emellett mélységet már nem tudtak bele rakni. 1-2 eleme is csak lóg a levegõben, minimális magyarázattal, néhány1-2 perces átvezetõ videó még belefért volna. Ráadásul szerintem a kelleténél több motivum köszön vissza az elsõ részbõl. Ezért aztán a hihetetlen és roppant mellbevágó meglepetések és fordulatok nagy részét dzsentlömenes hûvösséggel vetem tudomásul. Ráadásul ezek a motivumok is pont azok, amiket marhára nem csíptem az elsõ részben sem, de akkor elnéztem mint kötelezõ bakit. A pozitív karakterek némileg árnyaltabbak lettek, a negatívak viszont sablonosak és kidolgozatlanok.
A grafiika az elején max kiforrottabb mint az elsõ résznél, de aztán fokozatosan megy át a döbbenetes szintre. Ez csillagos ötös. Az is, hogy nincs töltés, soxor az átvezetõ animáció megy át az akcióba, ami hihetelenül folyamatossá, sodróvá teszi a játékot.
Az akció, a harc is nagyon jó. Azonban néha már több a kelleténél.
Az alkotók is valszeg meghallották az elsõ rész kritikáját, mert ha ugyan puzzle nincs is több, és azok is rém egyszerûek, azonban sokkal több ugribugri rész van. Kár, hogy ezek többsége tök funkciótlan, sõt idegesítõ. A köv sarokra, vagy a bezárt ajtó túloldalára csak úgy jutsz el, ha az épületekbe 3-4x függõlegesen fel le mászkálsz. Néha már fárasztó, és ráadásul van olyan pálya, ami emellett még tök kidolgozatlannak is tûnik.
Szal ha csak ezeket a hiányosságokat nézem, én beáldoztam volna a multit. A GTA4-ben is volt, szerintem jobb is mint ebben, manapság viszont már a kutya sem játszik vele. Tartok tõle ennek is ez lesz a sorsa januárra.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
ha még nincs meg szerezd be, 576 és galaxis is új játékait 12.990-ért adja, kedden vettem árkádban Brütal legend-el egyetemben, tényleg fantasztikus és pöcsöléssel 12 óra volt a single normal-on
és még le is írja bazz, hogy még ki sem próbálta 😄
aztán megnevez "istenkirálynak".
tud a tag nagyon.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A COD4-nél például valóban éreztem,hogy a szingli rovására ment a multi mert kb 6 óra volt,a BF:BC-nél is éreztem mert ott szar is lett,de az Uncharted 2-õn még véletlenül se....Sõt a multija is úgy össze van rakva technikailag,hogy azt bármelyik,ebben nagy múltu cég megirigyelhetné(k*csög DICE pl)
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Leírtam, nem szeretem a lõdözõs rohangálós online multikat.
Nem szerettem se a Killzone se a COD se semelyik online csihipuhit.
Ettõl függetlenül offline játszottam mindkettõvel, csak épp ott nyilvánvaló volt, hogy lesz online és ez valamilyen formában meg is látszik.
Az Uncharted elsõ része egy totál kellemes kalandjáték volt, biztos vagyok benne, hogy a második is az csak egyrészt ehhez a platform tipushoz(BAZZE SZERINTEM!!!) nem illik a dirrdurr másrészt a Naughty Dog egy része most az online móddal volt lefoglalva és ez mindenképp rámegy az offline vonalra és ez az ami nekem nem tetszik, viszont ezt is megértem, mert én vagyok a kissebbség a világ nagy része élvezkedik az online lövöldözéssel. Ennyit írtam, de bazze tényleg rohadjak meg, mert a saját érdekeimet nézem. <#taps>#taps>
Ui: VIP bertino: én szeretnék gratulálni neked, hogy sikerült levonni a következtetést a hozzászólásomból, miszerint fos a gém. Istenkirály vagy! <#worship>#worship>
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
The Only One!
Az, hogy nincs osztott képernyõ azt jelenti, hogy nem lehet sehogy ketten játszani? Nem mintha gond lenne, csak érdekel.
Köszi,
G.
Köszi,
G.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
10 óra alatt végig lehet vinni.
<#smile>#smile>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
PS3 250gb PSN ID: olishort1
Valakinek volt hasonló tapasztalata?
és nagyon dúrva
a fizika a grafika a hang
nagyon össze van rakva
csak nem tudom hogy hogy fog ez majd összejönni...csak versenypályákon mehetünk...hm...kicsit fura
node gyönyörû
UC2-ben nincs osztott képernyõ.
Bocs, hogy kicsit belerondítok az Uncharted2 hevületbe, de meg szeretném kérdezni, hogy szerintetek hol érdemes venni PS3-hoz Dualshock3 controllert? Gondolom gyárit érdemes, de javítsatok ki, ha tévedek...
Egyébként az U2-õt lehet ketten játszani? Vagy "csak" a multiplayeres pályákon?
Köszi,
G.
<#wow3>#wow3>
Mit tudhat a Naughty Dog,hogy a hasonló elveken mûködõ(tps + rengeteg movie) MGS4-hez Kojimának chapterenként 4bg-ot kellett vinyóra pakolnia,ezek meg fognak és halál folyékonyan végiglöknek a játékon,mindenféle töltés,reccenés,akadás,intallálás nélkül....Ha ezek után vki szerint lassú a BD akkor kiröhögöm...
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
The Only One!
PSN: berghold