PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most lebuktattalak MWHAHAHAHA
😄
psnid HaTeBeKa
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
A cél itt is a platina, de egy két combat challange-el meg fog gyûlni a bajom, bár már kezdek ráérezni. 😊
Steam: greyfox
(a hirdetésben nem írta, g365 fórum amúgy)
Ez a játék ilyet semmiképp sem érdemel! 😄
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én 91%-on vagyok, normalon lement a game, már csak egy két challange pálya hiányzik! 😊)
<#nyes>#nyes>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
\" örökké nem eshet.... \"
Cloud: nem õk a tetvesek mert kihasználják a kiskapukat, hanem a magyar hivatalos forgalmazó meg a magyar áfatörvény. Bazze Szentendrén már lassan több a szlovák rendszámú autó mint a magyar!
Platinum és társai nem a hivatalos magyar forgalmazótól vásárolnak azért olcsóbb, bár valszeg ezzel Te is tisztában vagy. Bár nem látok bele, de talán a magyar forgalmazónak kéne kicsit másféle üzletpolitikát alkalmazni, mert emiatt azt látja a sony europe, hogy Mo-n évente 5 db játék megy el, míg ausztriában (vagy fene tudja hol veszi über, platinum stb), zsákszám veszik a játékokat.
UK-ból 11.500-12.000-re jön ki + posta, akkor meg ugyanott vagyok
www.digimomentsvideography.com
THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!
hibátlan állapotban.
budapesti átvétel
ára: 9900 Ft vagy valami hasonló
www.digimomentsvideography.com
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
És jól látom, hogy itthon kb. 11-12 ezer ft körül kapható?
Mert akkor marad amazon uk
G.
kár, hogy vége.
,
És feltételezem annyira nem süketít el ez a bedugós megoldás, hogy azzal a füllel ne halljam a külsõ hangokat
tehát ezen van egy mikrofon és egy fülhallgató is. Be lehet úgy állítani, hogy a hangot rendesen a hangfalakon halljam, és csak a mikrofon része mûködjön?
Bár ha jól értettem, akkor ez ilyen fülbe dugós dolog, és akkor arra nem igazán jó amire szeretném, mert akkor az egyik fülem be van dugva, és akkor azzal nem igazán hallok. Mert mondjuk mással beszélgetni így ok, de játszani, ahol azért szeretném sztereóban hallani a lövöldözést? 😊
G.
Tegnap kb. este 6 óta ment a PS, olyan éjfélig, persze volt szünet közben, de maga a gép ment. Aztán történt a játékban, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
trip trip
(nem gif)