PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

deep
Borzalom.
balla27
szisztok!valaki próbálta már a supercar challenge-t?jó játék,vagy nem?

Force Unleashed!

Most lebuktattalak MWHAHAHAHA

😄

psnid HaTeBeKa

Jah én is néztem, kemény 2000 ft a játék +ptk. Bazze lassan õk fizetnek, hogy elküldhessék Mo-ra. Grat hozzá, én megvárom az 1000,-ft-os árat. <#nyes>

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Alien!
Uncharted 2 nextgen filter

<#nevetes1><#nevetes1> k*rvanagy...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Banano
Nah nekem meg megjött a 2800Ft-os mirrors edgem shoptotól😊.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

greyfox
<#wave> Köszi!
A cél itt is a platina, de egy két combat challange-el meg fog gyûlni a bajom, bár már kezdek ráérezni. 😊

Steam: greyfox

greyfox
Neee.. ez komoly?
(a hirdetésben nem írta, g365 fórum amúgy)
Ez a játék ilyet semmiképp sem érdemel! 😄

predator0
Ja, csak az kéktokos lopott szar... Az meg tényleg kell a halálnak.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

5c0rp330n
linkt de qrvagyorsan 😊

EmThor
grat 😊

TC
Demon's Souls jóárasítva eladó! 😊
Ha érdekel, PÜ!

PSN ID: TCr64EU

greyfox
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Zseniális jelenet! Énis azt hittem beszart a ps! 😛

Én 91%-on vagyok, normalon lement a game, már csak egy két challange pálya hiányzik! 😊)

greyfox
10-ért osztják némelyik fórumon.. 😄

predator0
Tipp: Akinek köll még ma az Uncharted 2 emberi áron (13k) az álljon neki 576 boltokat hívogatni és ahol még van ott gyorsan rakasson félre magának. Mentem jáccani 😄

Oké. Felveszlek psn-re.

Smuge
Szentendrén laksz ? Jó tudni , majd szólj ha csereberélni akarsz 😊

17? lol, ott valaki nagyon elszámolt valamit. vagy szimplán nem érdeke eladni egy darabot sem...

predator0
Aréna Plázában van, 13k. Futok 😊

predator0
Azt mondta, hogy ma késõ délután megkapják a játékot és úgy néz ki, hogy ez lesz az ára. Fél hatkor felhívom õket mégegyszer. Ha tényleg ennyiért adják, akkor vagy ma, vagy holnap reggel megyek érte, nem várok péntekig (ami a postai izélés miatt akár hétfõ is lehet). Még ha a shopto változat egy-két ezerrel olcsóbb is.

NEXUS6
Utállak!

<#nyes>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Köszönöm a tippet, így már van hangja!

\" örökké nem eshet.... \"

Gondolom 576 akciózik vagy berendelt zsákszám és kapott kedvezményt.

Cloud: nem õk a tetvesek mert kihasználják a kiskapukat, hanem a magyar hivatalos forgalmazó meg a magyar áfatörvény. Bazze Szentendrén már lassan több a szlovák rendszámú autó mint a magyar!

Sajna ennyi a hivatalos magyar ár. 😞
Platinum és társai nem a hivatalos magyar forgalmazótól vásárolnak azért olcsóbb, bár valszeg ezzel Te is tisztában vagy. Bár nem látok bele, de talán a magyar forgalmazónak kéne kicsit másféle üzletpolitikát alkalmazni, mert emiatt azt látja a sony europe, hogy Mo-n évente 5 db játék megy el, míg ausztriában (vagy fene tudja hol veszi über, platinum stb), zsákszám veszik a játékokat.

EmThor
és mit mondtak, üzletben is annyi, vagy ez csak egy webes ár?

UK-ból 11.500-12.000-re jön ki + posta, akkor meg ugyanott vagyok

predator0
Pont ezt akartam írni... Még direkt fel is hívtam õket 😄DDDD

EmThor
576-nál 13e, szintén kapható és ott nem hiszem hogy csalnak áfát

cloud.strife
Igen ennyi. Ha az áfát is rárakjuk akkor ennyi ám. A többi áfacsaló tetves köcsög banda nem érdekel mit csinál sajnos. Ez van.

www.digimomentsvideography.com

cloud.strife
Az igen. Cseh, szlovák, görög, magyar.... 😄

EmThor
15k, galaxis, már kapható

jó lenne, de asszony már így is kivan ebben a hónapban a guitar hero + két gitáros kombóra <#vigyor>

predator0
17k? Kucc kucc. <#action>

EmThor

Smuge
Megtudod mondani , ennek is több nyelvû a hátsó borító , kézikönyv ? Engem baromira iritál ez a központosított kiadás, cseh,szlovák,román leírás egyszerûen illúzióromboló az usa kiadásokkal szemben.

Kratos86
Szerdán kaptam volna meg az Uncharted 2-õt platinumshopból az USA verzát, erre most olvasom az oldalukon hogy késik és lehet pénteken kapják csak meg, ha így lesz akkor én meg hétfõn fogom csak megkapni mert futár hozza! <#falbav><#szomoru1><#rinya>

THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!

Afrika ( Hakuna Matata) angol szöveggel
hibátlan állapotban.
budapesti átvétel
ára: 9900 Ft vagy valami hasonló
cloud.strife
Mentem játszani..... 😄
Digicenter-en rendelhetõ! 😄

EmThor
thx!

Alien!
bár én a mintákat nem nézegettem,az feltûnt,hogy az a group aki ezeket a brripeket készíti valamilyen olyan mp3 presetet használhat amit a ps3 nem visz...Alapból a media server sem,de ha a ps3-on mappán belül bemész a transcode részbe,és a mencodert vagy avisynthet választod dekódernek,akkor lesz hang!

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

predator0
Jól látod, kintrõl kb. félárból meg van.

😊 Köszi
És jól látom, hogy itthon kb. 11-12 ezer ft körül kapható?
Mert akkor marad amazon uk

G.

Sippie
nemhát... nem füldugó ez... ugyanaz mintha telefonon beszélnél, simán hallod azért még mivan körülötted 😄
abelus
én akkor azt hittem valami van a lemezzel, mert kölcsön adtam, s azelõtt kaptam vissza.
kár, hogy vége.

,

no, ez így már korrektebbül hangzik.
És feltételezem annyira nem süketít el ez a bedugós megoldás, hogy azzal a füllel ne halljam a külsõ hangokat

Sippie
a lövöldözés ugyanúgy a hangfalon megy, ami a fülesbe megy az csak és kizárólag a társak hangja... egyszer kétszer nekem kiment sajna az ordibálás is fõ hangfalra, de lehet csak kezdeti hiba volt a játékban. Úgyhogy a rendszer faszásan mûködik, füledbe a beszéd, a zaj meg hangfalon.
Sippie
LooooooooooooooooooooL ... köszi ez kellett végre röhögtem egy jót 😊
sosem volt még BT headset-em (fõleg nem PS3-hoz), ezért bocs a hülye kérdésért:
tehát ezen van egy mikrofon és egy fülhallgató is. Be lehet úgy állítani, hogy a hangot rendesen a hangfalakon halljam, és csak a mikrofon része mûködjön?

Bár ha jól értettem, akkor ez ilyen fülbe dugós dolog, és akkor arra nem igazán jó amire szeretném, mert akkor az egyik fülem be van dugva, és akkor azzal nem igazán hallok. Mert mondjuk mással beszélgetni így ok, de játszani, ahol azért szeretném sztereóban hallani a lövöldözést? 😊

G.

southpark

EmThor
1 hete pörög a Batman: AA, 53%, cirka 15-20 óra van benne (igen pöcsölök + jók a rejtvények + gyûjtögetek) remélem a végén kiírja pontosan mennyi volt. A nehézség kellõen OK.

Tegnap kb. este 6 óta ment a PS, olyan éjfélig, persze volt szünet közben, de maga a gép ment. Aztán történt a játékban, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mentem vissza azon a részen, ahol elõször (és a demóban) silent takedown-al lehetett legyakni az elsõ 3 fegyveres ellenfelet... na most aki végigtolta tudja, hogy itt egyszercsak Batman elkezd köhögni, szétesik a kép, besípol a cucc és feketeség. Mondom BAZMEG tudtam hogy pihentetni kellett volna, ha elszállt a HDMI fejbeütök valakit... erre nem kiderült, hogy Scarecrow szórakozik csak?! Egyem a fejlesztõk szívét 😊

trip trip
(nem gif)